![]() |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Alıntı:
We Said We Would Return And Here We Are Again To Bring Them All Destruction Suffering And Pain We Are The Hammer Of The Gods We Are Thunder Wind And Rain There They Wait In Fear With Swords In Feeble Hands With Dreams To Be A King First One Should Be A Man I Call Them Out And Charge Them All With A Life That Is A Lie And In Their Final Hour They Shall Confess Before They Die rica ederimgirlhahagirlhaha |
Gather My Horse And Weapons Tell My Family How I Died Until Then I Will Be Strong I Will Fight For All That Is Real All Who Stand In My Way Will Die By Steel Brothers Everywhere Raise Your Hands Into The Air We're Warriors Warriors Of The World Like Thunder From The Sky Sworn To Fight And Die We're Warriors Warriors Of The World sevgiyle kal... |
açıkcası somut anlamda o saydığın şekilde büyük değişimler olmadı...yani ev değiştirme şehir değiştirme evlenme veya piyangodan para gibi şeyler olmadı hala çözülmemiş sorunlarım var...mesela diplomamı alamadım veya hayatıma aşk çekemedim...ancak günlük hayatımda ve evin içindeki başarılarım sayesinde ailemin saygısını güvenini kazandım..bol bol takdirlerini alıyorum...evin içindeki yaşam standardımız büyük ölçüde değişti...daha yeni eşyalar ve hayatı kolaylaştıracak yeni eşya ve aletler aldık...bir günde olmadı...zaman yayıldı...evin içinde reform oldu diyebilirim (ki babam aynı aleti 30 senedir kullanabiliyor olmakta övünen bir insandı düşün yani) ruhsal ve psikolojik olarak büyük yollar katettim ve hiçbir sebep olmasa bile sabah yataktan sevinçe heyecanla kalkıp uyanıyorum..kendimi gerçekten seviyorum ve güveniyorum...toplum içinde varlığımı kabul ettirmeye başladım..eskiden kendimi hiç beğenmez ve giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramazdım...şimdi aynaya her baktığımda kendimi beğeniyorum ve gülümsüyorum..her denediğimin de yakıştığını düşünüyorum....moralim kolay kolay bozulmuyor bozulsa da kısa zamanda kendimi teselli edip eski halime dönmeyi başarıyorum..günüm zehir olmuyor..kendi kendime yetmeye başladım...bunun haricinde günlük yaşamda ufak tefek dileklerim kolayca gerçekleşip karşıma çıkabiliyorlar...mesela paraya sıkıştığımda aile büyüklerim bunu bilmiyor olsa bile bir miktar destek olup nefes aldırıyorlar...veya yaşantımı kolaylaştıran yeni teknolojik gelişmeler civarıma yeni açılan yerler oldu...evin içindeki gereksiz eşyalardan zaman içinde ufak tefek temizlikler kurtuldum şimdi gereksiz eşya yok gibi..2-3 parça varsa vardır...hayatım kolaylaşıp pratikleşti...hızlandım.....eskiden ev değiştirmek istiyordum oturduğum mahalledeki insanlardan vee civarda gezicek yer olmayışından dert yandığım için ancak şimdi civarıma daha modern insanların uğradığı takıldığı bir alışveriş merkezi açıldı ve mahalleye ücretsiz müşteri servisi yolluyor ben de sıkıldıkça atlayıp gidip orda geziyorum..böylece mahallenin yapısının benim için fazla önemi kalmadı...bazı değişiklikler insanın tam da istediği şekilde karşısına çıkmayabiliyor bu anlattığım gibi başka şekillerde olabiliyor..bunun farkında olabilmek de güzel...çok uzun oldu özür diliyorum y789 |
|
|
|
Ellerine saglik, iyi ki varsin ve iyi ki burdasin....f678h |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak kutayhun Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif bugün dersteydik..... içimden yine herşey berbat olacak, öğrenciler seni beğenmeyecek, senin yüzünden bırakıp gidecekler düşüncesi yine o herşeyi eksik yapıyorum düşüncesi...ses olarak belirdi.. hemen kendi kendime dedim.. sen mükemmel bir hocasın öğrenciler için herşeyin en doğrusunu yapacaksın.. yaptığın, sevdiğin ve bildiğin işe devam et... hem sen başarılı olacaksın hem de öğrencilerin başarılı olcak dedim 3 4 kere... ve o duyguyu yaşamımda ilk defa alt ettim... ben süperman im... tamam mı bilinçaltım... ben de bir sıkıntı yok..ben fırtınayım ben yağmurum esen rüzgar gürleyen gökyüzüm dedim kendi kendime ve durduk yere bir metal işareti yaptım..ve içimi bir mutluluk kapladı... kendimi seviyorum, sesimi seviyorum, öğrencilerimi seviyorum... Bu ilk baştaki olumsuz konuşmalara bir ara Ego nun dırdırı diyordum gayet güzel susturmuşsunuz hocam olumlamalarla. Doğru olan düşünmeyi istediğiniz ve size faydası olan düşüncleri aklınıza getirmeniz. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Kendini nasil hissediyorsun??? Ilerledigini düsünüyormusun??? Bayagi bi zaman rahatsizdim giremedim ve deneylerinin ne alemde oldugunu merak ediyorum... Basarilarini duymak haz verir.. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bayagidir yoksun, deneyin iyi geciyordur umarim.. paylasimlarindan uzak tutma bizi.. saygilar |
|
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Keske burada olsaydinda paylasimlarini görseydik.... :(( |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak hocam siteden ayrı bu aralar .. ben iletirim yazdıklarınızı . |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak ben kral olmak için doğdum.... çok iyiyim.. yazacağım.. hissettiklerimi merak etmeyin.... http://www.youtube.com/watch?v=YcAuD...eature=related |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak arkadaşlar öncelikle hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum.. sevgi, güzellik, esenlik hep içinizde yanınızda yüreğinizde olsun.. ben iyiyim... bu kadar telkini dinledikten sonra ben de ilginç değişimler oldu... bir öncelikle hangi telkini dinlemem gerektiğini farkettim.. şuan sadece ego, kendine güven, erken uyan, zinde uyan ve ertelemeyi bırak dinliyorum çünkü yaşamımda temel gerekenler bunlarmış. erken kalkmam gerek , derse zinde girmem gerek, kendimle şeyleri ertelemem gerek.. o yüzden ego kendine güven ertelemeyi bırak erken kalk zinde kalk limanına sığındım.. ayrıca kendi yaptığım telkinleri dinliyorum... görmüyeli sanki site durulmuş gibi geldi bana bu arada... |
bende aynı telkinleri dinliyorum,ek olarak başkalarının düşüncelerini önemsememeyi dinliyorum ama onu da çıkarıcam artık sanırım baya oldu etkisiy789 site çok durgun bu aralar maalesef evet. Peki ne gibi değişimler yaşadığını anlatırmısın biraz ? hiç dalgalanma yaşıyomusun mesela,ben şuan çok dalgalanıyorum da :D |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Ego, kendine güven, ertelemeyi bırak, erken kalk zinde kalk limanı başarı yolcularının limanı bende bunları dinliyordum ara verdim bu ara :) Ard arda yazınca resmen olumlama cümlesi gibi oluyor ya :)) "Ego kendine güven, ertelemeyi bırak, erken kalk zinde kalk!" Ben de merak ettim dalgalanma hissi oldu mu? Olduysa nasıl başa çıktın? |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bilmiyorum belki olmuştur.. dalgalanma hissi nedir bilmiyorum... ki sweet.. hep dalgalanıyorum.. canım sıkılıyor bu aralar.. canım sıkılıyor..... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak ben de inanılmaz bir sıkılma can sıkıntısı var... derslere falan da girmek istemiyorum.. nedenini bilmiyorum... dalgalanma derken yaşamımı baştan değiştirmek istiyorum.. inanılmaz başarılı olmak istiyorumm ve bulunduğum yeri kendime engel olarak görüyorum.... saygılar... sanırım dalgalanma bu oluyor lavinya ve sweett. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak herşeyi akışına bıraktım..... |
yasamimi derken bayagi bi kapsamli bi kelime, bunlari tek tek saysan yada kendin icin yazsan ve her gecen gün düzelltiklerini bir bir bitirsen hem senin icin daha faydali olmazmi ?? bulunmak istedigin hangi yer sana engel??? |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak büyük olmak istiyorum, engelleri tanımıyorum, engel varsa yerler bir etmek istiyorum..... ama tek büyük engel aslında sevdiklerim.... şimdilik bunları söyleyeyim.. gerisini bruce lee tamamlasın... BRUCE LEE - Words Of Wisdom - YouTube |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak şöyle açıklayayım acemişirine.. arı mayayı bilirsin... arı maya arıdır.. ve iğnesi vardır.. bize hiç iğnesini göstermediler.. ama iğnemi göstermeyi öğrendim.... aslan gibiyim kükrerim... inşallah kükrediğimi görüyorlar.... artık.. ayrıca... kendi yaşamımın belirleyeni oldum desem... çalışan da olsam.. patronlara karşı avantajlı oldum.. korkuyorlar gidicem diye... avucumdalar..... ya maaşa zam ders sayısını azalt....gibisinden güçlü bakışlarım var.......... ya da kendileri bilirler......ailemle yaşamak istemiyorum....... bir de... sıkıldım onlardan.... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Ip Man - Donnie Yen Fights.flv by romeo - YouTube daha da güzelleşmek istiyorum daha da büyümek bedenen fikren madden manen ruhen daha da büyümek istiyorum... engelleyenleri sevmiyorum.... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak istediklerinin hepsini basarmak, engelleri yikmak hatta yerle bit edip yok etmek senin elinde oldugunu biliyorsun, bunu sana söylememe gerek yok ama hatirlatayim genede ama sevdiklerini aslinda engel olarak görme sakin.. evet bilirim.. cocukken izledim ve o yillarimda kaldi.. kendi yasamini belirleyen sen olduysan buna cok sevindim, bak aslinda bu sevdiklerinle herseyi en iyi, en ayrintili bir sekilde paylasipta istediklerini onlara uygun dille anlatip söyleyeiblirsin manasina da geliyor.. Bu ara onlarla yasamak istemiyorsan neden ayri bir eve cikmiyorsun?? Hem onlardan sIkIlmamis olursun hem engel görmezsin??? |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak deniyorum ama abartıyorlar... üzülüyorlar... bizi sevmiyor musun diyorlar..... evlatlıktan reddederiz diyorlar.. ben de şehir değiştireceğim bu yüzden....... laf anlatmak isterim ama onlar laflamak istemezler.... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak arkadaşlar uzun zamandır.. ilk defa yazıyorum.. ve çok yazdım biliyorum bu günlük iyi geceler.. bu site bana çok iyi geliyor.. umarım size de iyi geliyordur ve gelmeye devam ediyordur.... iyi geceler.. esenlikler... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bir de şu uyku olayı yeniden bozuldu.. bir gün erken bir gün geç falan derken... sürekli erken kalk dinliyorum.. ama her zaman olmuyor... böyle tosun gibi uyuduğum oluyor arada.... sevgilerle..... bir eski mesajlarımı kontrol edeyim.. teker teker nedir ne değildir.. tekrardan yazacağım...... sevgilerle... herkese güzel günler... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak sabahlari kalkmayi icaaattt edeniiiiinnnnn....................... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak mesajım bulunsun |
Eski zamanlarda bir kral saraya giden yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş kendisi de pencereye oturmuştu. Bakalım neler olacaktı? Ülkenin en zengin tüccarları en güçlü kervancıları saray görevlileri birer birer geldiler sabahtan öğlene kadar hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi. Halkından bu kadar vergi alıyor ama yolları temiz tutamıyordu. Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu. Sırtındaki küfeyi yere indirdi iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı. Sonunda kan ter içinde kaldı ama kayayı da yolun kenarına çekti. Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü açtı... Kese altın doluyu.Bir de kralın notu vardı içinde... "Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir" diyordu kral.Köylü bugün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı. UNUTMAYALIM.... "Her engel yaşam koşullarınızı daha iyileştirebilecek bir fırsattır..." |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak kutayhun bir de bazı insanlara karşı onları aşağılıyomuşsun gibi konuşuyosun yani tam anlatamadım tam öle değil :) önümde diz çöktüler onları avcumun içine aldım gibi kelimeler kullanıyosun ya, bu pek iyi değil gibi sanki:) |
çok komik maswey... neden mesajın bulunsun pekii |
emin ol az bile..... emin ol...... ciddiyim.. arada farkında olmadan insanlığa hizmet ediyorum... Super Mind Power - YouTube |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bu dediklerin mi az bile ? nası insanlığa hizmet oluyo peki:) |
belki çok kötülere karşı kocaman kocaman küçük kişileri savunuyorumdur... bence haklısın ama haksızsın da.. içindeki güzel insan haklı ama benim yaşamımı göremeyen içindeki diğer zarif insan haksız... öyle diyim.. sana sana bir şarkı göndereyim de dinle..... sen bana ben sana güzellik dileğinde bulunalım... aramızda barış olsun... ne dersin.. elini uzatıyor musun.. Eurovision88 Final-ilhan irem&ultraviolet (Canlı Performans) - YouTube |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bu aralar yorgun ve boş hissediyorum... arkadaşlar..... karar verme aşamasındayım.. kafayı yiyen sorular var.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... deneyinin sonucunu gerçekten merak ediyorum bende=)günlüğünü takipteyim.. birde telkin dinlediğimde kitap okumama, film izlememe durumu oluştu demişsin bu bendede olmuştu kitap okumadan duramayan ben boşluyodum 10 15 gün kitabı hiç elime almadığımı bilirim..=(( buaralar telkinlerime ara verdim malesef çünkü inanılmaz baş ağrısı yapıyor ve çok halsiz hissettiriyor neden bilmiyorum |
hani bilsek karar vermen gerektigi noktalar ne, ona göre fikir verebilirdik.. Su da var bazende bazi kararlari kendin göz altina alip iyi degerlendirip eyleme dökmen uygun olacaktir.. hersey senin elinde.. bu hayat senin.. kirmadigin yikmadigin olumsuzlastirmadigin sürece yoluna devamneseli56 |
dalgalanma dedikleri şeyi yaşıyorsunuz .. geçecektir :) .. Bende geçti .. Güzel ve iyi kararlar vermeniz dileğiyle ^^ |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |