Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 28-05-2012 05:16 PM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

cansuyu bence yaşamımız değişiyor.. açıkçası biz iyi olunca mutlu olunca pozitif olunca olaylar da pozitif şekilleniyor... saygılarımla...

kutayhun 30-05-2012 05:50 PM

YENİ bir dönem başlıyor umarım bu dönemde gerekli başarıyı gösteri doğru kararlar alır
ve daha çok ve daha keyifli kazanırım....

kutayhun 09-06-2012 08:06 PM

bugün ilk kpds üds derslerimi başlattım... çok güzel oldu. çok güzeldi sınıf.. herkes memnun oldu... kendimi seviyorum kendimle gurur duyuyorum...

kutayhun 21-06-2012 08:07 PM

şükürler olsun ki herşey iyiye gidiyor, üds kpds sınıflarım iyi memnun, dershanenin sistemini değiştirdik genel ingilizce sınıfları iyi, gelen öğrenci sayısı iyi, ben iyiyim ancak bu aralar para bir türlü yetişmiyor.... umarım bol da para gelir... herkese sevgiler...

kutayhun 27-06-2012 07:20 PM

kendimi şükürler olsun ki çok iyi hissediyorum... şükürler olsun çok iyiyim.. allahım herkese güzellik versin.... çok mutluyum çok.... herşey çok iyi gidiyor umarım herkesin yaşamı çok güzel gidiyordur... ayrıca bence telkin dinlemeye devam edin... mümkün olduğunca çok dinleyin... yaşamınız olumlu değişiyor emin olun...

kutayhun 29-06-2012 12:52 AM

bugün inanılmaz güzel bir gündü... artık güzelliğin çevremde hükümdarlık kurmaya başladığını düşünmeye başladım.. şükürler olsun....

sweeet 29-06-2012 11:08 PM

"Güzelliklerin çevremizde hükümdarlık kurma" sı sözünü çok sevdim.

kutayhun 02-07-2012 03:06 PM

güzellikler çevremizde hükümranlık kurdu.. artık bu güzelliklerin sefasını sürüyorum.. şükürler olsun..

kutayhun 07-07-2012 05:00 PM

hayatımız çok güzel... yaşamım güzelliklerle dolu.... her gün daha da güzelleşiyor.. yeni amacıma doğru çok güzel bir biçimde ilerliyorum..... herkesin yanaklarından öpüyorum.. özellikle kendi güzel yanaklarımdan öpüyorum.......
kpds-üds hazırlık atlama sınavları, toefl, gre, sat derken... yoruluyorum da......
ama olsun... çevrem güzel ve daha da güzelleşiyor...

kutayhun 08-07-2012 12:13 AM

bende lens tembelliği var lenslerimi çıkarmıyorum...

kutayhun 08-07-2012 10:22 PM

Pulp Fiction - 08 - Ezechiel 25-17 (The Bonnie Situation) - YouTube

kutayhun 13-07-2012 07:02 PM

kpds derslerinde bundan sorna verdiğim fasikülleri ses olarak kayda çekeceğim ve bundan sonra tüm derslerin kayıtlarını öürencilerime vereceğim... dersten önce ve sonra dinlemiş olarak gelecekler..... saygılarımla... devrim yapıyorum... sevgiler... kendimi seviyorum.....

kutayhun 21-07-2012 10:30 PM

bu aralar şöyle 4 5 gün sadece koruma kalkanı dinleyeceğim gayet iyi bi telkindir.. masaj etkisi vardır... saygılar...

kutayhun 13-08-2012 09:07 PM

yorgunluk tatlı bir yorgunluk..

rodrigo7199 13-08-2012 10:00 PM

Merhaba Kutayhun bey, konu başlığınız denk geldi bir anda ve bu nedir die okumaya başladım ve okudum, öncelikle sizi tebrik ederim bu kadar uzun süre deneyimlerinizi bu ortamda paylaşmaya devam ettiğiniz için. Sizden ricam telkinleri dinlemeye başlamadan önceki durumunuzla şimdiki halinizi kıyaslayabilr misiniz?

kutayhun 14-08-2012 06:26 PM

aradaki fark kıyaslanmaz bile.... yaşanır... bence dinle abi telkin... hatta daha çok dinle..

rodrigo7199 15-08-2012 08:14 AM

eyvallah, saol

kutayhun 18-08-2012 01:36 AM

öğrencilerim pıtır pıtır kazanmışlar..

sweeet 18-08-2012 02:11 AM

Emeğinize sağlık hocam. :))

kutayhun 19-08-2012 09:30 PM

sağoş
amacım 2 yıl sonra bir türkiye birincisi çıkarmak...

kutayhun 20-08-2012 12:47 PM

şu sıralar kararsızım... çok kararsızım..

sweeet 21-08-2012 12:55 AM

Yedekte bir B hatta C planı yapıp karar vermek faydalıdır. Karar vermediğiniz sürece harekete geçemezsiniz. Bunu yaparsam bu olur. Bunu seçersem bu. İyi bir durum muhasebesi yapmalısınız. Hocam sevgiler.

kutayhun 21-08-2012 11:03 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828424)
Yedekte bir B hatta C planı yapıp karar vermek faydalıdır. Karar vermediğiniz sürece harekete geçemezsiniz. Bunu yaparsam bu olur. Bunu seçersem bu. İyi bir durum muhasebesi yapmalısınız. Hocam sevgiler.

aslında sıkıntı aceleci kişiliğimde, biraz beklesem dediğin gibi A B C planları olabilir... yani bu planları yapabilirim.... bakalım... ne olacak... bilmiyorum şimdilik aynen devam... açıkçası sıkıldım da... monotonluktan.. çünkü çok çalışıyorum... durumum maddi olarak tamam iyi kariyer hedeflerim bana duyulan saygı ve sevgide aynı şekilde ama çok çalışıyorum.. bu sefer... bilmiyorum kafam karışık...

kutayhun 21-08-2012 11:15 PM

karar vermekte acelemi ediyorum. risk almaktan mı korkuyorum.... bilemedim...

sweeet 21-08-2012 11:22 PM

Kafandaki riskler eminim kararlarına engel oluyordur. Risk almalı bazen bence yeteri kadar cesursun bruce lee korkmazdı. Yeni başlangıçlar cesaret ister. Sonuçlarına katlanabildiğimiz sürece her türlü kararı vermekte özgürüz. Ay bu güne özgürlük konusuna ne çok takıldım. Özgür olmak güzel şey hocam. O kadar meşgulken karar vermek de kolay olmaz tatil yapmış mıydınız? Belki bir iki günlük biraz daha bir kafa dinleme tatiline ihtiyacınız vardır. Konya'dan uzaklaşın biraz.

kutayhun 22-08-2012 12:04 AM

yok hocam korkudan değil... aslında kırgınlık, kırgınlık, hafif bir yalnızlık duygusu ve ne istediğini bilememek hocam... ne istediğimi bilsem on numara olacak...

kutayhun 22-08-2012 12:05 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828479)
Kafandaki riskler eminim kararlarına engel oluyordur. Risk almalı bazen bence yeteri kadar cesursun bruce lee korkmazdı. Yeni başlangıçlar cesaret ister. Sonuçlarına katlanabildiğimiz sürece her türlü kararı vermekte özgürüz. Ay bu güne özgürlük konusuna ne çok takıldım. Özgür olmak güzel şey hocam. O kadar meşgulken karar vermek de kolay olmaz tatil yapmış mıydınız? Belki bir iki günlük biraz daha bir kafa dinleme tatiline ihtiyacınız vardır. Konya'dan uzaklaşın biraz.

uzun bir tail iyi olurdu toplam 2 günlük bir tatil yapabildim ya da 3 günlük tatil konusunda haklısınız....

kutayhun 22-08-2012 02:39 PM

nedense çok sinirliyim.... kızgınım.... rahatlamak istiyorum

kutayhun 23-08-2012 03:49 PM

sinirliyim, kızgınım, hiç bir şey nedense keyif vermiyor... ama böyle durumlar çok bereketli ve öğretici durumlardır....

turklion24 27-08-2012 10:02 PM

subliminal recording 8.0 kullanıyorsan programı kurup kullanabilecek bir yardım edersen forum olarak sevinirz ii çalışmalr

kutayhun 20-09-2012 08:08 PM

herhangi bir program kullanmıyorum.. normal kaydediyorum sesimi sonra başka bir şey dinlerken o alttan çalıyor.. kulaklıkla kayıt yapın yani kulaklığı mikrofon gibi kullanın ona okuyun... o sesi kısık sesle gece uyurken dinleyin etkili oluyor... ama okumalarını tavsiye şeklinde olsun çok uzun olmasın çok tekrar olsun... sevgilerle...

kutayhun 20-09-2012 08:58 PM

tatildeyim, antalya olimposta, herkese öneririm, on numara yer büyük oteller işgal etmemiş, doğanın göbeğinden dağ orman portakal ağaçları, koyda denizi var... stress falan kalmıyor 3 günden sonra..... tatili hak etmişim... tatili hak ediyorum

kutayhun 20-09-2012 10:04 PM

Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Yakınlık kalbin kapılarının sana açık olmasıdır;
içeri girip konuk olabilirsin.
Ama bunu ancak, bastırılmış cinselliğin
çürütmediği bir kalple yapabilirsin.
İçinde sapkınlıklar kaynamayan, doğal bir kalple.
Ağaçlar kadar doğal, çocuklar kadar masum.
O zaman yakınlık korkusu olmaz.

Senemmms 20-09-2012 11:06 PM

Bende bi hastalık var sondan başlıyorum herşeyi okumaaya oyuzden sizin günlüğünüzüde öyle yaptım :D Ve bence çok güzel değişimler yaşamışsınız tebrik ederim. Daha güzel günler yaşamanız dileğiyle sapkal89
Bide bide oshonun kitaplarını hep okumaya çalışıyorum bence çok derin bi adam özellikle ego kitabı çok iyi bence tavsiye ederim. t678

kutayhun 21-09-2012 12:15 AM

osho cesaretle başlamak gerekiyor bence, sonra zeka sonra yakınlık sonra olgunluk... haklısın... baştan itibaren güzel değişimler yaşadım....

kutayhun 21-09-2012 08:27 PM

tatilim çok güzel gidiyor.. akşam canlı müziğe gidicem, bugün çok yüzdüm yorgunum... biraz ama yeni bir heyecan olur...

kutayhun 22-09-2012 07:31 PM

jehat adlı çok ünlü bir gitaristimiz var.. canlı müzikte o çalıyordu.. şok oldum... on numarada çaldı.. bildiğiniz gitarı ağlattı.. akşam altı gibi de denize gittim.... şimdi balığımı yiyicem... akşam yine canlı müzik....

katıhal fizigi 23-09-2012 08:55 PM

Bizim yerimize de bol bol eğlenin:) Özendim desem kötü enerji mi göndermiş olurum:)))

sweeet 23-09-2012 08:57 PM

Özenmek ve imrenmek iyidir, olumlu duygular yüklüdür. Bu asla kıskanmak değildir. Hatta özendiğinize göre sizin için de böyle bir tatil planı gerçek olabilir.

Sevgiler.

kutayhun 23-09-2012 09:05 PM

Alıntı:

katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830748)
Bizim yerimize de bol bol eğlenin:) Özendim desem kötü enerji mi göndermiş olurum:)))

yok abi siz de tatile çıkın...

sen de eğlen tatil eğlence dinlence herkesin hakkı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM.