| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız meleğim benimmmm :)) iyi ki varsınn :)) haklıymışsın ağlayarak geçirsek neee geçirmesek ne :)) çok şükür mutluyum.. hem zaten enişte beyle sevgililer gününden bi gün sonra barıştık. isterdim ki o günü sevdiğim adamla geçireyim. isterdim ki sevdiğim adam sevgililer günümü ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #17 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: MaNisA
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() meleğim benimmmm :)) iyi ki varsınn :)) haklıymışsın ağlayarak geçirsek neee geçirmesek ne :)) çok şükür mutluyum.. hem zaten enişte beyle sevgililer gününden bi gün sonra barıştık. isterdim ki o günü sevdiğim adamla geçireyim. isterdim ki sevdiğim adam sevgililer günümü kutlasın. hediyesinde değilim ama yine de almasını bile isterdim çünkü olsaydı ilk sevgililer günüm olacaktı.. onun yerine evli bi adam (bana ilgisi var) hediye alıp gelmiş sevgililer günü olduğu için. ne kadar zoruma gitti anlatamam. keşke sevdiğim adam bi şeyler yapsaydı .. aşkına karşılık veremeyeceğimi söyledim o evli adama üzgünüm onun için üzüldüm ama yapacak bi şey yok. içimde kaldı bir şeyler.. keşke benim de o gün normal bir sevgilimle normal bir sevgililer günü geçirseydim. kısmet işte :) olur bi gün inşallah :)) seni çok seviyorum . benim en değerli sevgilim sizlersiniz...
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız meleğim benimmmm :)) iyi ki varsınn :)) haklıymışsın ağlayarak geçirsek neee geçirmesek ne :)) çok şükür mutluyum.. hem zaten enişte beyle sevgililer gününden bi gün sonra barıştık. isterdim ki o günü sevdiğim adamla geçireyim. isterdim ki sevdiğim adam sevgililer günümü ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi