Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pinky'nin Güzel Günleri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619670-pinkynin-guzel-gunleri.html)

pinky9 09-11-2011 01:56 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorum,kendimi affediyorum,huzur içindeyim ' bu mu daha iyi yoksa

geçmişi bağışlıyorum,olduğu gibi kabul ediyor,onaylıyor,seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum ' olumlaması mı daha iyi:D

juger 09-11-2011 03:11 PM

İkisi de birbirinden güzel :D

pinky9 09-11-2011 04:02 PM

sanırım düşünmeyi bırakıp başlamam lazım ama ben hala karar veremedim hahah:D

juger 09-11-2011 04:18 PM

kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

pinky9 09-11-2011 05:34 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810543)
kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

bu çok güzel olmuş ! teşekkür ederimblissy

juger 09-11-2011 05:50 PM

olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et.

pinky9 09-11-2011 07:07 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810547)
olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et.

fakat benim önce geçmişi kabullenmem lazım. ağla2

juger 09-11-2011 07:20 PM

tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :)

pinky9 09-11-2011 08:34 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810555)
tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :)

evet biliyorum farkettim :D
yani önce geçmişimdem kurtulmak istediğim için, senin bana birleştirerek yazdığın geçmişi bağışlamak olumlamasını yapıcam 1 ay boyunca. Sonra da ' maddi ve manevi zenginliğim artıyor' olumlamasını yapıcam :))

juger 09-11-2011 08:58 PM

işte bu. yavaş yavaş maneviyatın kapılarını aralıyorsun bunu farket ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM.