![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorum,kendimi affediyorum,huzur içindeyim ' bu mu daha iyi yoksa geçmişi bağışlıyorum,olduğu gibi kabul ediyor,onaylıyor,seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum ' olumlaması mı daha iyi:D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) İkisi de birbirinden güzel :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sanırım düşünmeyi bırakıp başlamam lazım ama ben hala karar veremedim hahah:D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et. |
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :) |
yani önce geçmişimdem kurtulmak istediğim için, senin bana birleştirerek yazdığın geçmişi bağışlamak olumlamasını yapıcam 1 ay boyunca. Sonra da ' maddi ve manevi zenginliğim artıyor' olumlamasını yapıcam :)) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) işte bu. yavaş yavaş maneviyatın kapılarını aralıyorsun bunu farket ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM. |