![]() |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Bugün 5. günüm. Suçluluk telkininden dolayı herhalde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bugünlerde. Ama iyi oluyor sonuçta bilinçaltının kusması lazım . Bizim sınavın cevap anahtarını ösym dün açıkladı hatırladığım kadarıyla baktım pek iç açıcı gözükmüyor ne yazık ki artık sınavın açıklanmasını bekliyecem. Üzüldüğüm nokta gerçekten çalışmış olup normalde yapabildiğim neti çıkaramadığım oldu bu da heyecandan oldu. Çok büyük ihtimalle seneye kaldım dediğim tek üzüldüğüm nokta yapabilecek durumdayken yapamamış olmak. Ama bir yandan da tuhaf olsada sevindim çünkü sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum. Tamam her şey iyiye gidiyor , hala da üniversiteyi kazanmak istiyorum ama kişiliğimiz hemen değişmiyor bu sene gidersem zorlanacakmış gibi hissediyorum. Önce bazı şeyleri öğrenmem ve aşmam lazım . Kaderci bir insan olmasam da hayırlı hayırsız olayına inanıyorum. Belki de benim için hayırlısı bu değil. Belki bu sene kazanırsam kötü olacak. Dediğim gibi önce bazı şeyleri aşmam lazım . Hayatta hiç olmadığım kadar huzurlu ve güçlü hissediyorum. Hayırlısı.actionsmile |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Suçluluk telkini için birşey diyemicem ama telkinlerin etkisini arttıracak iki şey söyliyim. Biri telkin'i dinlemeye başlamadan önce kendine şu soruyu sorman lazım. ''Tam olarak bu telkinden ne tür değişimler bekliyorum.'' Bu soruya cevap verebilmek içinde telkin hakkında bilginiz olması gerekir. Diğeri ise telkinleri dinlediğin zamanlarda örneğin ben içsel çatışma telkinini dinliyorum. Doğru ve etkili kararlar alabilmem için etkili ve kararsızlıktan kurtaran bir çalışma. En azından beklentim bu yönde. Dinlediğim günün ertesi gününde kendime hangisi doğru seçim diye sorarak doğru seçimler yapma oranım artıyor. |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Ya bu asosyallik olayı beni çok zorluyor. Liseden kalma kimseyle görüşmek istemiyorum. Bugün dışarı çıktım günlerdir ilk defa yarında çıkıcam iş görüşmesine gidicem çok zorlanıyorum ya . Bu değişim olayı çok zor ama bırakmak yok . Bırakamam. |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Senarist'in Günlüğü 18. . |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Bugün 8. günüm . İş görüşmesine gidemedim haftaya çarşamba konuşmaya gidicem inşAllah alırım bu işi benim için çok iyi olur hem asosyallikten kurtulurum hem de biraz para kazanırım. Bugün sosyallik arttırıcıyı da ekledim listeye , en sevdiğim telkin bu . Suçluluğu 6 gün sonra çıkarıyorum , ego - topluluk karşısında konuşma ve sosyallik arttırıcı olacak listede bundan sonra büyük ihtimalle bu liste sabit böyle dinlemeyi düşünüyorum. |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Süpersin senarist. Değişeceğine inanıyorum :)) İş görüşmesine gelicek olursak. Bunu yapabilirim diye tekrarla ve bu durumun gayet normal olduğuna inandırabilirsen kendini herşey daha kolay olucak senin için. |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Şükür bugünü de atlattık.. |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Abi bir insan sürekli kendini sabote etmeye çalışır mı ya . Sürekli kendi rahatlığımı bozuyorum. Şu sıralar tek bir derdim var. O da insanlarla olan ilişkilerim. İnsanlarla konuşunca sıkılıyorum . Liseden mezun oldum ve aslında hiçbirisini zerre kadar sevmediğimi farkettim. Hiçbiriyle takılmakta istemiyorum onlarda gel takılalım demiyorlar da... Çok sevdiğim arkadaşlarımda hep şehir dışında zaten kimle anlaşsam babasının tayini çıkıyor bir şey oluyor. Bu durum canımı çok sıkıyor ya. Yalnızlığı sevmiyorum işte sevmiyorum. Ama bir bakıyorum hayatıma aslında genelinde yalnızmışım. Ne yapayim sohbetleri ilgimi çekmiyor ya da ben çok sıkıcıyım ama yapamıyorum işte. Katlanamıyorum bu duruma . Aklıma gelince sinirim bozuluyor. Kendi kendimi engelliyorum biliyorum ama bu öyle bir şey ki demek ki aslında o kadar korkağım ki hayatımdaki küçücük bir şeyi bile değiştirmeye cesaret edemiyorum. Sıkılıyorum e o zaman dışarı çıkayım .. Yok. Gitarla uğraşayim .. Yok. Bir arkadaşımı arayim konuşayim yok.. Her şeye yok diyorum yok yok yok . Sonra da vay efendim niye böyle. Kafayı yiyecem bu gidişle ya. Valla. |
Cevap: Senarist'in Günlüğü Eee bi yerlerden başlamak gerekiyor. :)) Sen nerden başlamak istersin. İstemekle yetinmediğin bir şeyler mesela. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |