![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Canım bu sorunun cevabı aslında yüreğindedir. Sen istersen günde bir istersen iki kere yap. Yaptıktan sonra kızgınlık, kırgınlık durumlarında değişme yani azalma oluyor mu? Bunu gözlemle. Sıradan bir metin okumaktan çok duygu durumundaki değişmeyi hisset, her seferinde biraz daha huzurlu olmalısın. Çünkü affetmeye çok güçlü niyet etmiş bir kişi bir kaç kez okumada huzuru çok kolay buluyor. Eğer bunlar olmuyorsa bir süre daha suçluluk telkini dinlemenin faydası olabilir. Telkini dinlerken veya bir süre dinledikten sonra affetme çalışmalarına devam etmek faydalı olabilir canım. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Su ara telkın dınlemek ıstemıyorum.bayramdan sonra belkı baslarım yıne.su 15-20 gun sadece nefes egzersızı,affetme calısması,ımgeleme gıbı calısmalar yapmak ıstıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
içinde büyük fırtınalar koparken, kendinle bile kavgalıyken, karşındakini ancak yıpratırsın, hele birde normal psikolojik sorunları olmayan biriyse seni anlaması çok zor olacaktır. yaşamayanın anlaması çok zor. illaki bir birliktelik olacaksa, ilişkiden önce tüm sorunlarını anlatmalısın, destek olacağını bilmelisin, nacizane fikrim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sevgılı serkan,yazdıklarını gorunce anladım kı benı en ıyı anlayanlardan bırısın.cunku aynı zorlu sureclerden gecıyoruzdur mutlaka.evet dusunmuyorum.kendımı gerceklestırmeden,ıcımdekı eksıklıklerı tamamlamadan asla bır ılıskı dusunmuyorum.alemın cocuguna artı aılesıne de rezıl olmaya hıc nıyetım yok... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... telkinler le ne kadar ilerleme sağladın |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Koklu degısımler sancılı olur.cunku yıllar yılı kok salmıs olumsuzluklar koparılıp atılacak.sonra koklenen yer tedavı edılecek.yılmak yok,vazgecmek yok.varsın sancılı olsun,sabırla azımle kararlılıkla devam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun foruma gıremedım,acılmadı.bı vırus var forumu kemırıyo resmen.kac gunluk yazdıklarımız da gıtmıs.yazık yaa...! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ah ah sevgili forumumuzdan ne istiyorlar bir anlasam. Kime ne kötülüğümüz olmuş, olsa olsa faydamız olur. :)) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ay hevesım kactı valla sweeet ya.bınbası olmama da az kalmıstı,yazdıklarımız da yazık gıttı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Asabıyet,kotu dusunceler yıne beynımde had safhada.acaba gun ıcınde tekrarladıgım olumlama kelımelerının etkısı mı yıne?bılıncaltını degısmeye zorlayınca kukruyo sanırım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 PM. |