Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Zahid'in gelişim seruveni (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/617804-zahidin-gelisim-seruveni.html)

mesa 02-11-2015 11:53 AM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
merhaba zahid panik ve heyecan için hangi şifalı taş ı tavsiye edersin yada bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşır mısın

zahid 02-11-2015 12:54 PM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
Hayırlı Günler Dilerim.Sizlere Aventurit,Dumanlı Kuvars(Her gün yıkanması şartı ile,Diğer türlü mide bulantısı yapabilir),Prehnit,Sodalit,Turkuaz(Seçimlerinde dikkatli ol,Sahtesi fazladır.Dış etkenlerden de koru,hassas bir taştır,gözeneklidir) ve son olarak Turmalin taşlarını tavsiye ederim.İçlerinden istediğinizi seçebilirsiniz.Eğer Burcunuzu bilse idim.Seçiminizi yaparken burcunuza göre seçim yaparsanız daha iyi faydalar sağlayacaktır.Taşları Kullanırken her gün yarım dakika suya tutmaya özen gösterin.Haftada bir de genel bir temizlik yapın.Yani suda(suya hassas değilse) ve toprakta yarım saat boyunca tutun.Birde İşlenmiş olmasına ve tene değmesine dikkat edin.Yüzük ise her 2 ucununda açık olmasına dikkat edin.Şimdiden şifa olsun.Bir de son olarak birkaç günde bir yada 1-2 haftada bir bana gelişiminizi anlatırsanız sevinirim :)Bunun dışında eğer reikiye uyumlu iseniz arada sırada taşınıza enerji gönderebilirsiniz.Bu faydasının artmasını sağlar. :)

mesa 02-11-2015 01:17 PM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
yay burcuyum peki taşları yıkamayı unutursak

zahid 02-11-2015 01:28 PM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
Taşlar temizlenmediklerinde belli bir süre sonra insanlara yarardan çok zarar vermeye başlar.Günlük olarak suya tutmamızla birlikte bu etkeni en aza indirmiş oluruz.Günlük olarak yapılmaz ise genel temizliği yaptığımız sürece sorun teşkil etmez.Temizlik konusunda en fazla 3-4 haftada bir yapın.Arada sırada taşınızı dinlendirin.Onlar da bizim gibi enerji sahibiler.Ve belli bir süre sonra onlarda yorulurlar.Ben yosunlu akik taşı kullanıyorum.Ben de günlük yapmıyorum.2-3 günde bir suya tutuyorum.Unutulursa pek fazla bir sorun teşkil etmez :) Yalnız söylediğim gibi temizliklerine özen gösterin. :)

sosmivida 03-11-2015 07:25 PM

Re: Zahid'in gelişim seruveni
 
Bana da bi taş onerseniz, bende kusma kaygisi ve korkusu var tam 1 senedir, ara ara ogurmelerim oluyor surekli aklimda bu var, sorunumu cozemedigim zihnim hep bu korkuyla dolu. Ama bulantim olmuyor tamamen zihinsel ve sinirsel bi kusma.

zahid 05-11-2015 10:16 PM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
Hayırlı Akşamlar Sosmivada.
Size göre en uygun taşlar Kalsit,çeroit,Serpatin,sitrin,yeşim taşları Bunlar içerisinde de en önemlileri Kalsit ve Serpatin taşıtır. Kalsit Anaksiyete,Bulantı ve Mide problemleri,Serpatin Anksiyete,fobi,Mide problemleri ne iyi gelmektedir.Taşları seçerken;
1)Doğal olmasına
2)İşlenmiş olmasına
3)Yüzük ise her 2 ucunun açık olmasına
4)Seveceğiniz bir taş olmasına dikkat edin.
Taşları Kullanırken;
1)Her gün 30 sn. akarsuya tutmaya özen gösterin.(2-3 günde bir de olabilir)
2)1 ayı geçmemek üzere her hafta genel bir temizlik yapın.İster 1-2 saat durgun suda tutun.İsterseniz toprağa gömün(Özellikle suya hassas ise)
3)Arada sırada taşı dinlendirin.Taşlar da enerji sahibidirler ve yorulabilirler.Diğer yönden ise vucudunuz o taşa karşı bağışıklıkta gösterebilir.
Bu arada taşı kullanmaya başladıktan sonra bana 1-2 haftada bir hayatınızdaki değişimlerini ve etkilerini özelden gönderirseniz sevinirim.
Şimdiden Şifa olması Dileklerimle.....

sosmivida 05-11-2015 10:38 PM

Re: Zahid'in gelişim seruveni
 
http://www.kenzay.com/serpantin-yilan-tasi/kolye

Tesekkur ederim şöyle bi kolye buldum internetten almami tavsiye eder misiniz

zahid 05-11-2015 11:37 PM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
İnternet üzerinden garanti veremeyeceğim maalesef.Taş konusunda İnternet alıverişine güvenmediğim dolayı taş alışverişlerimi genelde 1.elden güvenilir kişilerden yapmayı tercih ediyorum.

sosmivida 06-11-2015 12:06 AM

Re: Zahid'in gelişim seruveni
 
bu güvenilir bir site fakat kolye olduğu için pahalı 90 lira diyor, 2 gram olan kabuşon hali 15x20x0 mm boyutlarında çok daha ucuz onu alsam boyutunun küçük oluşundan dolayı tesiri azalır mı acaba ondan çekiniyorum.

Kararli3521 06-11-2015 06:41 PM

Cevap: Zahid'in gelişim seruveni
 
Merhaba Zahid. İnsanlar içinde rahat olabilmemi sağlayabilecek bir taş var mı acaba? Yani beni rahatlatabilecek? Burcum aslan bu arada. Yardımcı olursan çok sevinirim :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.