![]() |
Zahid'in gelişim seruveni Evet artık benim de günlük yazma vaktim geldi.Daha ne kadar bekleyebilirim? Ha başlayacağım şimdi başlayacağım diye diye yaklaşık 1 yıl oldu.Ama başlayamadım.Çünkü düşüncem günlüğümün kötü olacağından yana idi.Biraz bu korku engel oldu.Ama artık yazacağım.Bu düşüncem çok yanlışmış.Bir başlangıç olduğu zaman başlarda kötü bile olsa zaman gittikçe güzelleşecektir.Baştan tevekküllü olmam lazım idi .Artık inanıyorum ki günlüğüm benim yaşadığım olaylarla daha renkli ve daha güzel hale gelecek. Bugün ne zamandır ara verdiğim telkinlere yeniden başladım.Başlar başlamaz bir etki hasıl oldu.Sizin de desteğinizle artık serüvenim başlıyor smil56 Bu arada sizin gibi arkadaşlarım olduğundan dolayı çok mutluyum.İyi ki varsınız.İyi ki sizinle gelişimime başladım Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.Artık günlüğüme başlayabildiğim için Allah'a hamd u senalar olsun.smil56y789 |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Hadi bakalım Zahid. Günlüğün hayırlı olsun. Gelişmelerini merakla bekliyoruz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni günlüğün hayırlı olsunnnnnn.......içinde mutlluk olan cümlelerle dolsun taşsınnnnn |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni hem biz seni daha yakından tanıyacağız hem sen kendinii...çok güzel paylaşımlar umut dolu gelişmelerini bizlerle paylaşarak ışık olacaksın..kendini aydınlatacaksın..ve ihtiyacı olanlarıı..ihtiyacın olduğunda ,seni olduğu yerde beklyen bir dost kazandın..tebrikler.. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Zahid hayırlı olsun günlüğün dilerim güzel gelişmlerine , süper yaşadığın anlara tanık oluruz . Sevgiyle kal... |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni hayırlı olsun günlüğün zahid... :) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Günlüğün hayırlı olsun kardeşim ;) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni günlüğünüz hayırlı olsun. içigüzel haberlerle dolsun. sevgiyle mutlu kal |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbimin izniyle hepimiz birlikte bu işi başaracağız :D. Bugün garip mi desem bilemeyeceğim Okulda 6. dersten beri bambaşka duygular içindeyim.Gözlerim daha açık hani fal taşı gibi açık derler ya biraz onun gibi.Düşünce karışıklığı içerisindeyim bu yazımda bile belli oluyor konudan konuya atlamaya başladım bile :) O zaman olaylara baştan başlayarak kontrol edelim. Dün derslerime bir konuyu anlatacakmış gibi çalışmaya karar verdim.Kendime bir yazı tahtası almayı düşünüyorum.Böylelikle daha rahat ders çalışabileceğim.Bunun yanında da bonusları da mevcut.Böyle yaparak hem kendimi ifade etme yeteneğimi geliştireceğim,hem sesim gürleşecek hem de içine kapanıklığımı üzerimden atacağım.Neyse derslerimi başkasına anlatır gibi çalıştıktan sonra yattım. Bu sabah erken saat 5.55 de kalktım aslında saat 10.25 de yatıp saat 4.25'de kalksam daha iyi olacakmış. Sonra bugün babamla birlikte çıktık.Okula gittim.Aslında diğer günlerden farklı mıydı bilemiyorum.Aktivite desek o da artık yok.Deseniz ki arkadaşlarla irtibatın var mı o da yok denecek kadar az.Bu sorunumu çözmem lazım.Yaklaşık 1 sene önce tekvandoya gidiyordum ona da ara verdim.Aktivite olarak neler önerirsiniz.Arkadaş olarak gelince ses ergenlik dolayısıyla inceleşti.Ama ileride normal ses boyutuna geçecek.böylede olunca içime biraz daha kapandım.Telkinlere dinlemeye başlayınca bu gün etkisini göstermeye başladı.Yeni yeni adımlar atmaya başladım.Kendime yeni yeni aktiviteler bulacağım artık .Pasiflikten aktifliğe geçiş yapacağım.Daha doğrusu yapıyorum :).İçimi dökünce öyle bir rahatladım ki.Allah'a hamd olsun.Duygularımı kederlerimi içime attığım zaman biraz daha kederleniyorum.Aslında samimi olduğum kişiler var ama bazı şeyleri başkalarına açamıyorum.Çünkü başkası ne düşünür onu bilemiyorum.Farklı farklı hislere kapılıyorum yine olmuyor.Fakat kendimle konuşunca rahatlıyorum.Rabbimle konuşuyorum rahatlıyorum.Şimdi içimdekileri sizinle de paylaşınca daha bir mutlu oldum.Hepinize çokça teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Spora devam edebilirsin , hem beynen , hem ruhen hem de bedenen seni çok geliştirir. Ayrıca güzel arkadaşlar da edinirsin. Ya da bir enstrüman kursu ne bileyim bağlama , gitar , org , artık ne istersen . Tiyatro da olabilir. Ben şu an tenis, resim ve bağlama kursuna gidiyorum. Tavsiye ederim . Gelişmelerin ve farkındalıkların süper , Rabbim muvaffak eylesin. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Allah'ın selamı ,rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun sevgili arkadaşlarım.Bugün yeni bir ben yeni bir farkındalıktayım Allah'a hamd olsun.Sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bigokyanus.Dünden başlamak gerekirse dün saat 5.45 civarı kalktım. Sonra ise 6.45 civarı okuldaydım.Hemen sormayın niçin bu kadar erken diye.2. anlatımımda demiştim ya size okula babamla gidiyorum.Bu günde babamın erken çıkması icabet etti.Haydi Bismillah diyerek çıktık yola.Okula geldiğimde çok erken idi.Onun için direk camiye.Orada yaklaşık yarım saat oturduktan sonra okula gittim :D.Okula geldikten sonra yarım saat orada bekledim.Aslında bu bile benim için bir güzellik.Erken kalkmaya alışmaya başladım.Yeni yeni özellikler kazanmaya başladım. Pasiflikten aktifliğe doğru yola çıktık.Haydi bakalım yola devam.Okulda İngilizce dersinde konu benimdi.Orada konuyu anlattım.Bunu değerlendirmem gerekirse çok güzel bir sunu oldu.Orada biraz takılsam da güzeldi.Anlatım bakımında düşünce fikir bakımından da iyiydi.Arkadaşlar bakımdan yavaş yavaş kendimi geliştirmeye başlıyorum :).Bunu yapmam için size bahsettiğim gibi evde konuşmalara konu anlatımlarına başladım.Hedefimi büyük.Psikiyatrist yolunda da ilerlemeye başladık Bunun için de bu tür anlatımlar da çok iyi.Anlayacağınız keyfim yerinde.Hani tekvando ya gelince ona henüz başlamadım.Yukarıda anlatırken bir şeyi de unutmuştum.Onu da söylemek gerekir.Gitar kursuna gidiyorum.Buna rağmen aktivite olarak yeterli değil.1 kursa gidiyorum.Basketbol kursuna girsem acaba.Yoksa Diksiyon kursu,Arapça kursu .Bilişim kursu,Yaşam koçluğu kursu na mı girsem.Hepsi de birbirinden güzel.Kendimi her yönden geliştirmek istiyorum.Rabbimin izniyle başaracağım.Yoksa başlıyorum mu demeliyim :)).Bu gün biraz tembel yaptık diyebiliriz.Dün saat 11'de yattım.Bugün 9'ta kalktık.Tam 10 saat.Saat 12'den önceki 1 saat gece yarısından sonraki 2 saate eşit imiş.O zaman 11 saat oldu.Uykumuzu da aldık.Ama azaltmak gerek.Ne yapabilirim diye sorarsak şunu yapabilirim saat 10'da yatıp saat 3'de kalkabiliriz.Kaç saat oldu 5+2=7 saat sonrada bir de keraat vaktinden sonra yarım saat 7.5 saat.Böylelikle tembellikleri daha da az yaparız.Böylellikle vaktimizi daha iyi değerlendiririz:;).Bütün bunlar birer başlangıç.Küçük zamanda koskoca işleri başaracağız(başarıyoruz)Allah'ın izniyle..Allah'a hamd olsun.Hepinize çok teşekkür ediyorum.Kalın sağlıcakla.Allah'ın selamı ,rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun :) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Günlüğün hayırlı olsun Zahid. Gelişmelerini takip ediyorum ve hayallerini gerçekleştireceğine inanıyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sevgiyle kal... |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Selam üzerinize olsun Sevgili arkadaşlarım.Bugün hep birlikte havanın güzelliğiyle birlikte ayrı bir heyecan ayrı sevinç.Etrafa bakıyoruz.Her tarafta kuş ötüşleriyle birlikte çocukların sevinç dolu enerji dolu sesleri.Bu gün saat 2.30'da gitar kursunda olmuş olacağım.Kendimi seviyorum.Sizi seviyorum.Hatta daha doğrusu Her şeyi seviyorum.Hani Mevlana der ya "Yaratılanı severim Yaradandan ötürü..Bendeki sevgi de işte bundan kaynaklanıyor.Her geçen gün şeyler öğrenip onları hayata geçirmek öyle bir güzel duygu ki.Her şey için Allah şükürler olsun.Yeryüzündeki zerrelerin miktarınca Allah'a hamd olsun.Yaklaşık 1 haftadır günlüğe ara verdik.Tam yazıyorum sözün yarısındayım.bir olay oluyor bırakıyorum.Ama yine de kendimi değerlendiriyorum.Artık şiirler edebiyata dair şeylere ilgilenmeye başladım.Anlamadığım kelimeleri araştırıyor not defterine not yazıyorum.Hayata yeni açılardan bakabilmenin mutluluğu ise bambaşka.Arapça kelimeleri de araştırmaya başladım.Dilimize Arapçadan farsçadan yeni yeni İngilizceden öyle çok gelmiş ki.Biz devamlı İslam dini nedir sorusuna Yüce Allah'ın bizim için uygun gördüğü şeyler deriz değil mi? Peki İslam ne anlama gelir diye sorsam Arapça kelimesini sorsam bir şey çıkmaz belki de.İslam Arapça doğru yol anlamına gelir.Ben kelimelerin anlamını anlayabildiğimiz zaman hayatımızda daha çok şeyler düzene girecek dersem buradan hareketle doğru olur değil mi?Ben kendimi diller konusunda da geliştirmeye karar verdim.Tasavvufta tefekkür dediğimiz olay kişisel gelişimde meditasyon anlamını almış.Her ikisinin anlamı da aynı derin düşünce.Hz.Mevlana'nın bir hikayesinde bunun anlamak mümkün.4 farklı ülkeden 4 insan bir araya geliyorlar. Tabiri caizse Ahbaplık kuruyorlar.Bir gün canları meyve çekiyor.Paraları da bir meyve parası kadar.Birisi üzüm istiyorum diyor.Birisi engür ,birisi acep diğeri de üzümle aynı manaya gelen bir başka sözcük kullanıyor.Tabi böyle olunca aralarında tartışıyorlar.Tam bu arada bunların dilinden anlayan birisi geliyor.neden tartıştıklarını soruyor.Durumu anlayınca adam dördünü alıp manava götürüyor.Orada soruyor siz bunlardan hangisini istiyorsunuz diye hepsi aynı şeyi yani üzümü gösteriyor.Buradan anlaşılacağı gibi farklı dillerde fakat aynı şeyler kast ediliyor.Allah'a hamd olsun bunların farkına vardım.Gerçi her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz ya.Muhim olan bunları uygulayabilmekte.Allah hepimizin yar yardımcısı olsun.Allah'ın selamı Rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun .Kalın sağlıcakla t678 |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni günlüğünüz hayırlı olsun. tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve ihsanı üzerinize olsun sevgili dostlarım.Çok uzun zamandır yazamadım.Şimdi ise Allah'a hamd olsun yazıyorum Bugün gitarımda klip çalışmalarına başladım.Yakında bu klip işini büyütmeye başlayacağım inşallah.Kendimi yavaş yavaş geliştiriyorum :).Önümüzdeki hafta cumartesi pazar izciliğe gideceğim.Her anımın yaşanmaya değer olacağına inanıyorum :) ve Bu günde çok değerli.Bu gün bu siteye kayıt olduğum ve kendimi geliştirmeye adım attığım gün.Sizinle olduğum için çok mutluyumyrl78.iyi ki varsınız ;). Hayırlı günler diliyorum hepinize Allah'a emanet olun smil56y789 |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Herşey "Bir"den ibarettir,gerisi yanılsamadır... |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Gelişmelerinden haberdar etmemişsin uzun zamandır sevgili Zahid, Nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Tek Bir cümle ile açıklayacak olursam,Aslımda olduğum gibiyim,Hayat olduğu gibi ilerliyor,Herşey olduğu haliyle güzel. Sevgi,Herşeydir aslında,Herşey de ve hiçbirşey de "Bir"dir,Gerisi ise yanılsamadır...................................... ....... |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Yeniden hoş geldiniz Zahid günlük epey boş kalmış ; Değişimin izlerini bilmek isteriz Sevgiler 44a |
Serüven Kaldığı yerden devam ediyor ;) Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.Buraya uğramayalı ne kadar uzun olmuş.Artık buraya yeni bir hava katma vakti geldi galiba :) Özellikle benim gibi renki birisi gelince :) İşin şakası Smf pek fazla bozmadan görselliğini yeni tarz yapılsa çok hoş olur.Burayla tanıştığımda 15 yaşlarındaydım galiba.Buranın en fazla görselliği hoşuma gitmişti.Gördüğüm kadarı ile yepyeni arkadaşlarda gelmiş ne kadar hoş.Şimdi uzun zamandan sonra hayatımda ne gibi değişiklikler oluştuduğunu sizler ile paylaşacaığım.Bundan 4 sene evvel Reiki ile tanıştım.O esnada aklımda deli deli sorular var tabi.Acaba uygulamamız ne kadar doğru? Ne yapmamız gerekir? vs. Uzun zaman bu sorular arasında gidip geldim.Reikiye ara verdiğim uzun süreler oldu.Ama elinde sonunda vakti geldiğinde Reiki insanı kendisine çağırıyor tabiri caizse.Yakın bir vakitte Reiki'ye yeniden başladım.Açıkça şunu söylemeliyim.Reiki'yi seviyorum.İleride kendimi bu konuda en iyi şekilde geliştirip bunun eğitmenliğini yapmak ise hedeflerimden birisi.Bunun dışında kendimi alternatif tıp konusunda geliştirdim.Anthony Robbins'in İçindeki Devi Uyandır kitabını ders kitabı gibi yalayıp yuttum desem yeridir.Şifalı Taşlar konusunda da yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum.Hipnoz konusu ise şimdilik tozlu kitaplıkta şimdilik.İleride bu tekniklerin hepsine vakıf olduktan sonra hem onları harmanlayıp hem de kendimden bir şeyler verip yeni sistemler oluşturmayı planlıyorum. :) Bunun dışında 3 sene evvel ygs-lys 'ye girerek Elektrik-Elektronik Müh kazandım.Linux ile tanıştım.Bilgisayarı bu dağıtımlarla(linux temelli işletim sistemi) daha çok diyebilirim.Başlangıç seviyesi olarak Ubuntu'yu kurmanızı tavsiye ederim.Güzel bir masaüstü ortamı sunar insana.Serbest Kürsüde Ubuntu ve Linux Mint'i sizlerle de paylaşacağım inşallah.Bunun dışında Sosyal görev olarak İzci Liderliğine başladım.Neden Dolayı diye soracak olursanız Sevdiğim abimin bir deyimi ile"Sizler onları eğitiyor gibi görünseniz de aslında onlar sizi eğitiyor"Neden? Çünkü Bir grup insana hitap ediyorsun.İleride onlar Geleceğin Liderleri olacak.Topluluğa hitabetin anında artıyor.Doğada yaşamayı Kamp yapmayı,Hikmeti öğreniyorsun.Hikmet Neyi nasıl nerede yapacağızın bilgisidir.İnsanları daha iyi tanıyorsun.İnsanına göre şerbet vermeyi ve olayları nasıl herkesin lehine olacak şekilde dönüştürmeyi ve en önemli şeylerden birisi planlı yaşamayı öğreniyorsunAynı zamanda İlerisi için de çok büyük katkılar sağlıyor. Bunun dışında bir çevre derneğinde de gönüllü olarak çalışmaya başladım.Konya da yaşayanlar için yakın bir vakitte ağaç dikim programımız var.Sizleri de beklerim.Bana bu konuda özelden ulaşabilirsiniz.Elhamdulillah geçmişten bu zamana Dünya için küçük benim için daha da küçük bir adım attık :D İleride Çok güzel projelerimiz olacak inşallah smileydance Burada da inşallah sizlerle birlikte güzel paylaşımlar yapmayı,şifa çalışmaları yapmaya çalışacağız.İnşallah kişisel gelişim serüvenimiz kaldığı yerden devam ediyor smil56 Bu arada sizleri ne kadar çok özlemişim ben böyle :) Allah sizlerden razı olsun :))) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni merhaba zahid panik ve heyecan için hangi şifalı taş ı tavsiye edersin yada bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşır mısın |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Hayırlı Günler Dilerim.Sizlere Aventurit,Dumanlı Kuvars(Her gün yıkanması şartı ile,Diğer türlü mide bulantısı yapabilir),Prehnit,Sodalit,Turkuaz(Seçimlerinde dikkatli ol,Sahtesi fazladır.Dış etkenlerden de koru,hassas bir taştır,gözeneklidir) ve son olarak Turmalin taşlarını tavsiye ederim.İçlerinden istediğinizi seçebilirsiniz.Eğer Burcunuzu bilse idim.Seçiminizi yaparken burcunuza göre seçim yaparsanız daha iyi faydalar sağlayacaktır.Taşları Kullanırken her gün yarım dakika suya tutmaya özen gösterin.Haftada bir de genel bir temizlik yapın.Yani suda(suya hassas değilse) ve toprakta yarım saat boyunca tutun.Birde İşlenmiş olmasına ve tene değmesine dikkat edin.Yüzük ise her 2 ucununda açık olmasına dikkat edin.Şimdiden şifa olsun.Bir de son olarak birkaç günde bir yada 1-2 haftada bir bana gelişiminizi anlatırsanız sevinirim :)Bunun dışında eğer reikiye uyumlu iseniz arada sırada taşınıza enerji gönderebilirsiniz.Bu faydasının artmasını sağlar. :) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni yay burcuyum peki taşları yıkamayı unutursak |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Taşlar temizlenmediklerinde belli bir süre sonra insanlara yarardan çok zarar vermeye başlar.Günlük olarak suya tutmamızla birlikte bu etkeni en aza indirmiş oluruz.Günlük olarak yapılmaz ise genel temizliği yaptığımız sürece sorun teşkil etmez.Temizlik konusunda en fazla 3-4 haftada bir yapın.Arada sırada taşınızı dinlendirin.Onlar da bizim gibi enerji sahibiler.Ve belli bir süre sonra onlarda yorulurlar.Ben yosunlu akik taşı kullanıyorum.Ben de günlük yapmıyorum.2-3 günde bir suya tutuyorum.Unutulursa pek fazla bir sorun teşkil etmez :) Yalnız söylediğim gibi temizliklerine özen gösterin. :) |
Re: Zahid'in gelişim seruveni Bana da bi taş onerseniz, bende kusma kaygisi ve korkusu var tam 1 senedir, ara ara ogurmelerim oluyor surekli aklimda bu var, sorunumu cozemedigim zihnim hep bu korkuyla dolu. Ama bulantim olmuyor tamamen zihinsel ve sinirsel bi kusma. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Hayırlı Akşamlar Sosmivada. Size göre en uygun taşlar Kalsit,çeroit,Serpatin,sitrin,yeşim taşları Bunlar içerisinde de en önemlileri Kalsit ve Serpatin taşıtır. Kalsit Anaksiyete,Bulantı ve Mide problemleri,Serpatin Anksiyete,fobi,Mide problemleri ne iyi gelmektedir.Taşları seçerken; 1)Doğal olmasına 2)İşlenmiş olmasına 3)Yüzük ise her 2 ucunun açık olmasına 4)Seveceğiniz bir taş olmasına dikkat edin. Taşları Kullanırken; 1)Her gün 30 sn. akarsuya tutmaya özen gösterin.(2-3 günde bir de olabilir) 2)1 ayı geçmemek üzere her hafta genel bir temizlik yapın.İster 1-2 saat durgun suda tutun.İsterseniz toprağa gömün(Özellikle suya hassas ise) 3)Arada sırada taşı dinlendirin.Taşlar da enerji sahibidirler ve yorulabilirler.Diğer yönden ise vucudunuz o taşa karşı bağışıklıkta gösterebilir. Bu arada taşı kullanmaya başladıktan sonra bana 1-2 haftada bir hayatınızdaki değişimlerini ve etkilerini özelden gönderirseniz sevinirim. Şimdiden Şifa olması Dileklerimle..... |
Re: Zahid'in gelişim seruveni http://www.kenzay.com/serpantin-yilan-tasi/kolye Tesekkur ederim şöyle bi kolye buldum internetten almami tavsiye eder misiniz |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni İnternet üzerinden garanti veremeyeceğim maalesef.Taş konusunda İnternet alıverişine güvenmediğim dolayı taş alışverişlerimi genelde 1.elden güvenilir kişilerden yapmayı tercih ediyorum. |
Re: Zahid'in gelişim seruveni bu güvenilir bir site fakat kolye olduğu için pahalı 90 lira diyor, 2 gram olan kabuşon hali 15x20x0 mm boyutlarında çok daha ucuz onu alsam boyutunun küçük oluşundan dolayı tesiri azalır mı acaba ondan çekiniyorum. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Merhaba Zahid. İnsanlar içinde rahat olabilmemi sağlayabilecek bir taş var mı acaba? Yani beni rahatlatabilecek? Burcum aslan bu arada. Yardımcı olursan çok sevinirim :) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Hayırlı Akşamlar Öznur. Sana Aventurin taşını tavsiye ediyorum.Sana hem enerji vampirlerine karşı korunmanda yardımcı olur.Hem de Liderlik özelliklerine gelişmesine yardımcı olur.Bunun dışında bu sene olmasa bile ileride bir sosyal sorumluluğun olsun.İzci Liderliğini sana kesinlikle tavsiye ediyorum.Neden?Çünkü İzci liderliği seni gerçek yaşama hazırlar.Liderlik özelliklerini geliştirir.Sana özgüven konusunda muthiş yardımcı olur.İzcilikte bizim küme dediğimiz topluluk vardır.Onun içinde 6-8 kişilik öbeklerimiz var.Her içindeki her bir kişi farklı bir karakteri temsil eder.Daha büyük topluluklarında çekirdeğini oluşturur.Bunun ne anlama geldiğini bir düşünsene :) Sevdiğim bir abimin deyimiyle "Biz onları eğitiyor gibi görüksek bile Aslında onlar bizi eğitiyor.Önümüzdeki sene Allah nasip ederse bir Üniversiteli olacaksın.Orada da en az bir toplulukta aktif görev al.Bu senin gelişimde temel unsurları oluşturacak.Aslan burcunun da en önemli özelliği Liderliğidir :) Bu konuda kendini şanslı say.Artık seni Bir şirketin başına da geçiririz :) Aynı zamanda Üniversiteyi kazandığında en az bir toplulukta etkin görev al.Daha sonrasında geriye doğruya baktığında iyi ki yapmışım diyeceksin.Bana güven.Bunun dışında Ygs ve Lys'ye hazırlanırken Kendine Oniks Taşı alabilirsin.Oniks taşı konstrasyonu arttırır.Yüzük olarak da rahatlıkla bulabilirsin.Bir de aldıktan sonra değişimleri bana sunarsan sevinirim :) Esenlikle Kal :) |
Re: Zahid'in gelişim seruveni Bu arada bana tavsiye ettiklerinizin yanında akik ve ametist almayı da düşünüyorum ikisi de çünkü beni kendi çekiyor almam gerek bunları diye, kiminin bilekliğini kiminin sadece taşını alacağım inşallah, umarım sizinle tanışmamız karşılaşmamız bizler için şifaya vesile olur, teşekkürler. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Rica ederim.Şifa Allah'tandır,Ben yalnızca vesileyim sizin söylediği gibi.Yardımcı olabildi isem ne mutlu bana :) Şimdiki zaman,İnsana verilen en büyük hediyedir aslında.Neden?Geleceğinin imarına şimdiden başlarsın.Geçmiş zamanda buna bir altyapı oluşturur.Ve İnsanların Hayatında en önemli anılarının bulunduğu,temel altyapılarının oluştuğu yerlerden birisi Üniversite yaşamıdır.Neden? Sevdiğim bir abimin deyimi ile ; Bu dönem bizim kumbaramızı oluşturur.Bu dönemde kendimize ne kattı isek kardır.Sonrasında bu elde ettiğimiz yetenekleri geleceğimizi şekilldendirmek için kullanırız.Paralarımızı yani hayatımızdaki en büyük değerlerimizden birisi olan tecrübelerimizi kullanarak kendimize daha iyi bir gelecek kurarız.Hayatımızdaki zorluklara karşı daha pratik çözümler buluruz.Hayat zorlu koşullarına karşı bizi hazırlar.Üniversite adeta bir havuz gibidir.Bize hayat denizinde yüzmeyi öğretir.Bu yüzden dolayı sanırım Üniversite hayatı benim için en değerli anılarımın çoğunluğunu oluşturacak. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Zahid tavsiyelerin için içtenlikle teşekkür ediyorum. Yazdıkların beni çok mutlu etti. Hepsini uygulamaya çalışacağım. Çok teşekkürler :) Değişimleri de mutlaka yazacağım. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Merhaba sevgili günlüğüm. Yaklaşık 2-3 haftadan beri görüşmüyoruz.Bu süre zarfında sana birkaç defa yazmayı denedim.Ben bu konuda biraz mükemmelliyetçilik var sanırım.Yazdıklarımı daha sonra daha iyisini yaparım diyerek köşe yana koydum.Bu süre zarfında kendi hayallerim üzerinde biraz daha düşünme ve şekillendirme sürecine girdim.(Biraz da lafı dolandırma hastalığım olmasa:)) İnsanlarla konuşmayı yeni çevreler edinmeyi çok seviyorum.Geçen yıllarda bunun farklı versiyonu sergilesem de ilkokulda böyle bir çocuk değildim.Hatta bir arkadaşım ile daha görüştüğümde bana sen arka sırada oturan sessiz çocuk değil misin dediğini hatırlıyorum.İleride hayallerimi en iyi şekilde yaşadığı şuan bile hissediyorum desem yeridir :)İnşallah ileride 2.üniversite olarak psikolojiyi okuyacağım.Şuan okuduğum meslek gerçekten çok güzel ve hoş ama kendimi burada tam anlamı ile ifa ettiğime inanmıyorum açıkçası.Diğer yandan Bana öyle güzellikler kattı ki.Daha sonrasında doktoramı bu meslek üzerine yapacağım inşallah.Diğer mesleğimi ise bu mesleğe hizmet eder gibi kullanacağım.Sonuçta elektronik dalı doğru kullanıldığında her mesleği destekleyici bir yapısı var.Bu konuda kendimi şanslı sayıyorum.Bunun dışında ise ileride hitabetimi daha iyiye geliştireceğime inanıyorum.Ses konusunda nadir insanlardan birisiyim sanırım.Bir tiz biri kalın olmak üzere 2 sesim var.ben genel ince sesimi kullanmayı tercih ediyorum.Neden olduğunu soracak olursan bana daha sevecen geliyor.Kalın ses biraz daha ciddiyet isteyen ve önem arz eden konularda kullanmak hoşuma gidiyor.Kalın sesimi keşfetmeden öncesinde veya lise 1-2 ye kadar belki de bu yüzden dolayı pek konuşmayı sevmiyordum.Biraz utanıyordum belki de.Ama şuan bu konuda kendimle barışığım :) Demem o ki İnsanların bazen yadırgadıkları özellikleri aslında onları daha da güçlü kılmaları için özellikle konulmuş küçük hediyeler.İnsanlar o hediye farkettikleri andan itibaren hayatları daha iyiye gidiyor.Sana yazarken neden olduğunu bilmesem de bana durgunluk geliyor.Sakinleşiyorum.Aslında heyecanlanmam gerekiyor sanırım.Yakında seninle sevdiğim kitaplardan kesitler paylaşmayı planlıyorum.Aynı zamanda kendi özetlerimi seninle paylaşmak istiyorum :)Hazır ol :) |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni hoşgeldin zahid bizleri motive eden yazılarını bekliyoruz |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Merhaba Sevgili Günlüğüm :) Bakıyorum da seninle konuşmayalı uzun zaman olmuş :)Neler yaptın diye soracak olursan bu süre zarfında okula dair pek fazla bir şey yapmadım.(Biraz tembellik hasıl oldu diyelim)Bunun dışında alternatif tıpa karşı inanılmaz derecede ilgim artmaya başladı.Gerçi bu benim küçüklüğümden beri olan bir şey.Şu sıralar Sprituel Enerjiler konusunda kendimi yetiştirmeye başladım.Şuan Shambala çoklu şifa Eğitimine başladım.Beni o tarafa çeken bir şeyin olduğunu hissediyorum.Ne olduğunu çözemedim.Onun 1-2 yıl öncesinde Nlp-NAC(Nlp temelli daha da sistematik hale gelmiş) ve Master Sistem konusunda kendimi bilgi olarak geliştirdim.Yani birisi anlat derse rahatlıkla anlatabilecek düzeye geldiğime inanıyorum Ama henüz benim için yeterli değil.Çünkü onları henüz hayat düzeyine tam indiremedim.İnsan ilginç bir varlık.Nereden yaklaşırsan yaklaş bambaşka yerlere yelken açıyorsun.Her bir özelliği farklı bir derya.Şimdilik burada bırakalım Ne dersin Günlüğüm :)Aşağıdaki sözler de sana hediyem olsun.Bunları bugün bir filmi izlerken denk geldim.Çokta hoşuma gitti.Dur bakalım Beğenecek misin? ---------------------------------------------------------------------------------------------- En iyi Yüreği ile Görür İnsan,Gözler Asıl Görülmesi Gerekeni Göremez --------------------------------------------------------------------------------------- Evcilleştirilmeyi kabul edersen Bir kaç göz yaşı dökmeyi de göze alacaksın |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Teşekkür ederim. |
Cevap: Zahid'in gelişim seruveni Eveeet Yine Ben,Naber? Benden gelişimler iyiye doğru gidiyor sanırım. Master Sistem ve Nlp üzerine çalışmalar yapmaya başladım.Kendimi yavaşca geliştiriyorum.Günlük 2-3 sayfa sesli kitap okuyorum.Ve en sonunda hayallerimden biri olan Reiki'de 9.seviyeye kadar geldim.Bu sonsuzluk yolcuğunda gidebileceğim kadar gideceğim.Hayatımda iyi gelişmeler olduğu gibi kötü gelişmelerde oldu maalesef.Ne gibi? Okulumu 2 sene uzattım...Bitirebilir miyim? Evet,İnşallah,Bu yüzden Kişisel yaşam planımı yeniden revize etmeye başladım.Bu yolda adımlarımı emin bir şekilde atacağım.Her neyse,Kısa ve öz sözlerden seni soralım,Sen neler yaptın ben yokken,Beni özlemişsindir umarım.Ben de seni özledim,Bakalım Bir dahaki karşılaşmamız nasıl olacak :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM. |