![]() |
Cevap: iyiyimutluyum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum smil56music45khkh56cilgin897blissydertyf678h ........iyiyim, daha iyi hissediyorum........ ........mutluyum, daha mutlu oluyorum... ........iyiyim, daha iyi hissediyorum........ ........mutluyum, daha mutlu oluyorum... ........iyiyim, daha iyi hissediyorum....... ........mutluyum, daha mutlu oluyorum.. |
Cevap: iyiyimutluyum teşekkür ederim..iyi varsınız....... |
Cevap: iyiyimutluyum İyi Günlükleeeeeeeerrrr sevincli |
Cevap: iyiyimutluyum Ben kimim yaşama amacım ne? mesela ben bugün ne yaptım? nereye gidiyorum? bugün hangi başarılarımla yatacam.Kafamda yarına dair umutla baktığım ne var? Ben ne yapıyorum ? Ne yapmayı düşünüyorum? olabildiğince bu soruları kendime sorup düşünce ve davranışlarımı analiz ediyorum. Sizin de sorularınızı bekliyorum.Sizin soracağınız sorularla da yaşamımda farklı kararlar alacağıma inanıyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 PM. |