![]() |
iyiyimutluyum bu yazıyı sevdim,sayfamın girişinde olsun, çok güzel motive edici..... başarısızlık;ben bir Başarısızım demek değildir; Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri /forum/gelistiren-yazilar/617375-yasam-bana-birseyler-mi-anlatmak-istiyor.htmlHenüz başaramadım demektir. Başarısızlık, ben hiçbir şey gerçekleştiremedim demek değildir; Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617375Bir şeyler öğrendim demektir. Başarısızlık, aptallaştım demek değildir; ...Deneyerek yaşamak için gerekli inanca sahibim demektir. Başarısızlık, ümitsizliğe kapıldım demek değildir; Deneme cesaretini gösterdim demektir. Başarısızlık, istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir. Başarısızlık, ben aşağılığım demek değildir; Mükemmel değilim demektir. Başarısızlık, zamanımı boşa harcadım demek değildir; Yeniden başlamak için bir nedenim var demektir. Başarısızlık, vazgeçmeliyim demek değildir; Daha sıkı çalışmalıyım demektir. Başarısızlık, asla başaramayacağım demek değildir; Daha sabırlı olmalıyım demektir. Başarısızlık, benden ümidini kestin demek değildir; Bir bildiğin var demektir. john c maxwell başarısızlık yeniden başlamak için bir nedenim var demektir;ben de yeniden başlıyorum.baştan yeni ismimle üye oldum...böyle olması daha iyi,çünkü böyle gerekiyordu. |
Cevap: iyiyimutluyum EFT çalımalarım için ...............................................rağ men kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum.kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, onaylıyorum,seviyorum............................. .................................................. ............................. şükürler olsun. |
Cevap: iyiyimutluyum Günlüğün hayırlı olsun. Güzel gelişimler diliyorum. Sevgiyle... |
Cevap: iyiyimutluyum Hayırlı olsun :) |
Cevap: iyiyimutluyum çok teşekkür ederim.. |
Cevap: iyiyimutluyum ...................(duygu,düşünce,) ........................gitmesi için bırakabilir miyim? evet hayır buna istekli miyim? evet hayır ne zaman bırakabilirim? |
Cevap: iyiyimutluyum Sonuncusunu anlamadım? Bunu da mı tıptıplarken söylüyoruz? |
Cevap: iyiyimutluyum yok bunlar sedona tekniği soruları ne zaman bırakabilirim? şimdi bırakabileceğimizi fark ediyoruz.9 tur yapıyoruz bunu. |
Cevap: iyiyimutluyum Aa çok güzel. anladım. |
Cevap: iyiyimutluyum günlüğün hayırlı olsun güzel paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: iyiyimutluyum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ........güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum ....... güleryüzlüyüm, gülümsüyorum, gülüyorum smil56music45khkh56cilgin897blissydertyf678h ........iyiyim, daha iyi hissediyorum........ ........mutluyum, daha mutlu oluyorum... ........iyiyim, daha iyi hissediyorum........ ........mutluyum, daha mutlu oluyorum... ........iyiyim, daha iyi hissediyorum....... ........mutluyum, daha mutlu oluyorum.. |
Cevap: iyiyimutluyum teşekkür ederim..iyi varsınız....... |
Cevap: iyiyimutluyum İyi Günlükleeeeeeeerrrr sevincli |
Cevap: iyiyimutluyum Ben kimim yaşama amacım ne? mesela ben bugün ne yaptım? nereye gidiyorum? bugün hangi başarılarımla yatacam.Kafamda yarına dair umutla baktığım ne var? Ben ne yapıyorum ? Ne yapmayı düşünüyorum? olabildiğince bu soruları kendime sorup düşünce ve davranışlarımı analiz ediyorum. Sizin de sorularınızı bekliyorum.Sizin soracağınız sorularla da yaşamımda farklı kararlar alacağıma inanıyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 PM. |