Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   prensesin değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616598-prensesin-degisim-gunlugu.html)

prenses1 30-11-2012 08:23 AM

Cevap: prensesin değişim günlüğü

yeni bir gün.
yeni bir başlangıç.
süprizlere açığım bekliyorum.
affetme çalışmaları tam gaz devam ediyor.dün affetme çalışması yaptığım kızları gördüm.
birine selam verip merhabalaştım.
diğeriyle konuşmak istemedim.
bu gün onu affetme çalışması yapmalıyım..
''birini affetmemek ona fırlatmak için elinde kızgın kor tutmaya benzer.yanan siz olursunuz.''yrl78
neymiş o zaman herkesi başta kendimi affetmeyi seçiyorum.
mutlu günler bana göz kırptı.
çalışmalar bittiğinde mutluluk bana kucak açmış olacak...
sevgi ve ışıkla kalın dostlar :) ttli3ttli3

prenses1 06-12-2012 10:38 AM

yeni günler hep güzelliklerle kapımı çalmaya devam ediyor.
mutluyum çok şükür.
hafiflemiş hissediyorum.
parkta koşarak affettim özgürüm demek istiyorum.
artık bir arabam var.
yavaştan trafiğe çıkma çalışmaları yapıyorum.
bonusta her halde trafiğe çıkmam olacak.
bir sürü şey geçti aklımdan.
ya kullanamazsam.
kırmızı ışıkta duramazsam.
ya trafikte paniklersem.
bu düşüncelerin hepsini sildim,süpürdüm attım.
ilk denemem çok güzel geçti.açılın artık ben geliyorum.
trafikte hep iyi şöferler karşımı çıksın diye olumlama cümlelerimi söylüyorum.
hayatıma yeni renk geldi.ve daha çok güzelliklerin hayatıma akmasını seçiyorum.
dışarda yağmur yağıyor.
her şey çok güzel.
sevgi ve ışıkla kalın ttli3 ttli3 ttli3

prenses1 07-12-2012 09:53 AM

yeni bir güne uyanmak ne güzel..sevincli
yeni sayfa, yeni bir başlangıç.
güneş her sabah bizim için tekrar doğuyor.
affetme çalışmalarımda sona yaklaştım.affettim demekle affedilmediğini öğrendim.o kişi beni niye kırmış.hangi konuda bana bir şeyler öğretim karmaya girmiş bulunca derin bir nefes aldım.
uzun yürüyüşler yapıyorum.
kendimi daha dingin daha mutlu hissediyorum.
güzel bir hafta sonu için planlarımı yapmalıyım.sevgi ve ışıkla kalın...ttli3

prenses1 09-09-2015 11:20 AM

Çok olmuş günlüme uğramayalı.Hayatımda değişim rüzgarları bol miktarda esiyor.Her gün yeni şeyler öğreniyor,öğrenmeyede devam ediyorum.sevincliMutluyum,umutluyum.İstediğim kiloyada indim sayılır.3 kilo daha verince her şey tamam olacak.Hayata farklı çerçevelerden bakmak bütünüyle beni değiştirdi.khkh56
Hayat yolunda zevkle ilerliyorum.Kendi hayatımın başrol oyuncusu ben oldum.smil56

mutluhayatim 09-09-2015 12:17 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855855)
Çok olmuş günlüme uğramayalı.Hayatımda değişim rüzgarları bol miktarda esiyor.Her gün yeni şeyler öğreniyor,öğrenmeyede devam ediyorum.sevincliMutluyum,umutluyum.İstediğim kiloyada indim sayılır.3 kilo daha verince her şey tamam olacak.Hayata farklı çerçevelerden bakmak bütünüyle beni değiştirdi.khkh56
Hayat yolunda zevkle ilerliyorum.Kendi hayatımın başrol oyuncusu ben oldum.smil56

Merhaba prenses1 :) Uzun zaman olmuş bize değişimlerinden kısaca bahsedebilir misin :) İstediğin kiloya çok yaklaşmana çok sevindim :)
Huzur, mutluluk seninle olsun :)

prenses1 10-09-2015 11:15 AM

Alıntı:

mutluhayatim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855856)
Merhaba prenses1 :) Uzun zaman olmuş bize değişimlerinden kısaca bahsedebilir misin :) İstediğin kiloya çok yaklaşmana çok sevindim :)
Huzur, mutluluk seninle olsun :)

Teşekkür ederim.Huzur mutluluk seninle olsun.mutluhayatim.
hayat bana gül bahçesi vadetmedi.Ben almayı öğrendim.Geçmişi affedip özgürleştim.kendimi huzurlu hissettikçe huzur hayatıma akmaya başladı.Bu arada çekim yasasını öğrenmek hayatımın tamamen değişmesine yol açtı.Daha yolun başındayım öğrendikçe daha çok öğrenmek istiyorum.y789

prenses1 11-09-2015 10:03 AM

bu gün biraz boğazım ağrıdı.Boğazıma reiki verdim geçti.Bogaz ağrım bana ne söylemek istiyor.Nerde kendimi ifade edemedim onu düşünüyorum bulunca çözeceğim.y789

firdevsi ala 11-09-2015 04:20 PM

Prenses bende ugrasiyom kilo vermeye 6 kilo verdim2 sini aldim 4 ?kilo verdim
Somdi ise 1ay olacak yuruyorum. Fakat terazide hic fark yok umudum kirilmak uzere

mutluhayatim 11-09-2015 11:06 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855863)
Teşekkür ederim.Huzur mutluluk seninle olsun.mutluhayatim.
hayat bana gül bahçesi vadetmedi.Ben almayı öğrendim.Geçmişi affedip özgürleştim.kendimi huzurlu hissettikçe huzur hayatıma akmaya başladı.Bu arada çekim yasasını öğrenmek hayatımın tamamen değişmesine yol açtı.Daha yolun başındayım öğrendikçe daha çok öğrenmek istiyorum.y789

prenses1 çok sevindim. O kadar doğru söyledin ki hayat hiç birimize gül bahçesi vadetmiyor. Pozitif bir insan olman çok güzel :) Çekim yasası aslında hepimizin kullandığı ama yanlış kullandığı bir güç :) Bunu düzeltmek elimizde tabikide :)

prenses1 16-09-2015 11:57 AM

Alıntı:

mutluhayatim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855879)
prenses1 çok sevindim. O kadar doğru söyledin ki hayat hiç birimize gül bahçesi vadetmiyor. Pozitif bir insan olman çok güzel :) Çekim yasası aslında hepimizin kullandığı ama yanlış kullandığı bir güç :) Bunu düzeltmek elimizde tabikide :)

Teşekkürler çekim yasaını burda öğrendim.o sayfayı çok seviyorum.Kendimi geliştirmek için daha yolun başındayım.Burda hep beraber öğreneceğiz.iyi ki varsın.y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM.