![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) teşekkkür ederim. sevgili günlük şu an % 50 yüklenmekte telkinlerim. çok heyecanlıyım. bugün başım çok ağrıyor resmen bütün gün direttim ilaç içmemek için inatla içmedim ama hala geçmedi ağrısı. Atakan bey normal olduğunu söyledi . Geçermiş zamanla. Olsun bu bile bir gösterge olduğu için mutluyummmm. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Günlüğün hayırlı olsun Alice in Wonderland. Herşey istediğin gibi olsun. Merakla gelişmelerini takip ediyoruz. Sevgiyle kal... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) teşekkür ederimAy şu an nasıll mutluyummmmmmmmmm size anlatamammmharikaa telkinlerim elime geçtiiii şimdi ve iki sevdiğimm ses bir arada doğa ve piyano . Bukadar denk gelemez benim için ikiside muhteşem huzur veren 2 şey. piyanonun kendisine ve sesine hastayım. doğa sesleri ile birleşince muhteşem olmuş.. teşekkür ederim atakan bey teşekkür ederim pozitif düşüncem ile kendime sevdiğim şeyleri çeken pozitif ben :=) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) evet dünden itibaren listem kusma korkusu şükretmek kıskançlık ruh ikizi kilo alma pozitif düşünmek atalardan özgürleşmek hayatını sevgi ile doldur sevgi düzenli olarak dinleyeceğim yılmadan sıkılmadan. zaten kim piyano sesinden sıkılabilir ki. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bu arada şiddetli başağrım suçluğuğu çıkardığım an geçti listeden :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) ama sabahları sürünerek kalkıyorum bu listeye erken kalkmayı da eklesem çok mu olur ki :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) günlüğün hayırlı olsun , telkinlerini arttırmak için biraz zaman aralıkları koyarsan hem fazla yüklenmemiş olursun hemde dinlediklerinden daha çok verim elde edersin :) piyano sesini bende çok seviyorum , hele adıma yaptırdığım telkindeki piyano o kadar güzel ki :) ilk dinlediğimde bile müziğin kendisi mutlu olmama yetti :) güzel gelişimler ve paylaşımlar diliyorum :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Uff çok kalabalıkmış hakkaten listen. Kategorilere göre ayırıp telkinlerini o şekilde sırayla dinleyebilirsin belki. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) 10 gündür dinliyorum ego ve suçluluğu telkinleri . eed listem çok kalabalık benimde kafam karıştı. kusma korkusu kilo alma pozitif düşünmek atalardan özgürleşmek hayatını sevgi ile doldur sevgi kendine güven i liste yaptım bunları dinliorum. sizce nasıl . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM. |