Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Herr_Mannelig'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616047-herr_manneligin-gunlugu.html)

Herr_Mannelig 29-10-2010 03:20 PM

Herr_Mannelig'in günlüğü

bim bam bomm artık benim de bir günlüğüm var f678h

merhaba günlüğüm,siteye uzun zamandır üyeyim aslında.uzun süredir de ego ve suçluluk dinliyordum ama düzensiz.sonra 2 hf boyunca düzenli bir şekilde dinledim ego ve suçluluk,daha sonra da kendine güven ve boy uzatma dinlemeye başladım.bu sıralar çok aksattım.nedense dinleyeceğim zaman aklıma saçma sapan düşünceler geliyor korkup bırakıyorum,sabah kalktığımda tüh keşke dinleseydim diyorum ama bu gece düzenli dinlemeye başlıyorum.
bir de,sana upuzun birşeyler karalamıştım günlüğüm,ama malesef gitti hepsi :D
üşenmezsem yazarım biraz sonra :)
siteyi erken yaşta keşfettiğim için çok mutluyum,bir de bu sitenin ve telkinlerin kesinlikle ama kesinlikle çok faydası oldu :)

değişim günlüğü ama,ben seni normal günlük olarak da kullanmayı düşünüyorum.
sınavım var çalışmam lazım ama çalıştığımı unutuyorum ya ne sıkıcı dersler,aslında yazılıya hiç gerek yok çünkü yazılıdan sonra unutuluyor nasılsa ama nerdeee.neyse görüşürüz şimdilikactionsmileumarım yazmaya devam ederim..

Neptün 29-10-2010 03:50 PM

Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü

Günlüğün hayırlı olsun Herr_Mannelig,

ÖSS'ye mi hazırlanıyorsun? Telkinleri düzenli bir şekilde dinlemene sevindim. Boy uzatma telkinini ne kadardır dinliyorsun?
Başarılar... Sevgiyle

Herr_Mannelig 29-10-2010 05:46 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776286)
Günlüğün hayırlı olsun Herr_Mannelig,

ÖSS'ye mi hazırlanıyorsun? Telkinleri düzenli bir şekilde dinlemene sevindim. Boy uzatma telkinini ne kadardır dinliyorsun?
Başarılar... Sevgiyle

teşekkür ederim :)
hayır össye hazırlanmama daha 1 yıl var:)
boy uzatmayı 1 aydır dinliyorum ama çoğu gün aksattım ya da çok az dinlemek zorunda kaldım malesef.ama bundan sonra düzenli dinleyeceğim eskisi gibi :)

planner 29-10-2010 06:15 PM

Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım.

Sevgiyle kal.:)

Herr_Mannelig 29-10-2010 07:08 PM

günlüğüm,boy uzatma hakkındaki değişimlerimi yazayım en iyisi sana :)

Herr_Mannelig 29-10-2010 07:15 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776327)
Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım.

Sevgiyle kal.:)

çok teşekkür ederim :)

Neptün 30-10-2010 01:52 PM

Alıntı:

Herr_Mannelig Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776324)
teşekkür ederim :)
hayır össye hazırlanmama daha 1 yıl var:)
boy uzatmayı 1 aydır dinliyorum ama çoğu gün aksattım ya da çok az dinlemek zorunda kaldım malesef.ama bundan sonra düzenli dinleyeceğim eskisi gibi :)

Hah iyi daha çok varmış sınava :) O zaman yaşın da küçük ve boyunun uzaması çok çok daha hızlı ve kolay olur. Kaç cm'le başladığını yazarsan iyi olur. Düzenli dinlemek telkinlerin etki hızını artırıyor.
Hadi bakalım sana kolay gele!

Herr_Mannelig 12-12-2010 04:33 PM

merhabalar.boy uzatma telkinimi maleseff aksattım hep.
ah şu tam dileyecekken aklıma kötü düşünceler gelmese..bir de dinlemeyi unutuşum yokmu..unutmayım diye alarm koyuyorum,bi 1 saat düzgünce uyuyum da sonra uyanıp telkini açarım diyorum ama yokk..alarmı bile duymadım kaç kez :)

bundan sonra telkinleri ne kadar dinlediğimi yazmaya karar verdim.böylelikle daha aksatmadan düzenli dinleyebilirim.

günlüğüm,bugün 4 saat boy uzatma telkini dinledim.saat 5buçuktan 9buçuğa kadar.napıyım gene gece alarmı duymamışım anca 5buçukda uyanıp açabildim telkinimi :)

yarın görüşmek üzerehpm2

Herr_Mannelig 13-12-2010 05:53 PM

merhaba günlük.
telkin dinledim mi,dinlediysem ne kadar diledim inan hiç bilmiyorum.
neyse,bugün 2-3 saat boy uzatma ve ego güçlendirici dinledim diyelim.
yarın görüşürüzzactionsmile

Herr_Mannelig 13-12-2010 06:17 PM

amaa dur bir dakika.bugün serviste en öne oturdum ve yanıma samimi olmadığım bir arkadaş geldi.teomanı çok seviyor ve sürekli aynı şarkıyı açıyor:) arkadakiler de başka şarkı aç diyince aman zevkleri yok teomanı beğenmiyolar fln gibisinden şeyler dedi.ama ben sadece gülümsedimcat56 oysa ben de teomanı çok severimguitar.arkadakilerin zevksiz olduğu konusunda da hemfikirim.ama neden ona öyle demedim?neden ben de teomanı çok severim,bu şarkısı da çok güzel demedim,sadece her söylediğine gülmekle cevap verdim?mesela şimdi nolurdu,teoman konusundan filan sohbet ederdik,yol boyunca susmuş olmazdık.neden sus pus oturdum,sadece o giderken iyi akşamlar dedim?sad456

Herr_Mannelig 14-12-2010 07:06 PM

merhaba günlük.nasılsın? ...ben iyi değilim fazla.grip başlangıcı varsigrt56
bu arada,sabah çok güzeldi.kartopu savaşı yaptık:zpzp:özlemişim karı:) ne güzel mevsimler var çok şükür..
gelelim asıl konuya :)
bugün 5 saat boy uzatma+ego güçlendirici dinledim:)

görüşmek üzeres456

Herr_Mannelig 16-12-2010 05:22 PM

15 ARALIK 2010
4buçuk saat boy uzatma+ego dinledim:))

Herr_Mannelig 16-12-2010 05:59 PM

bugün yalnızca 1buçuk saat boy uzatme+ego dinleyebildim :( zaten ego güçlendirici 20 dakika.yani boy uzatmayı sadece 3 kez dinlemiş oldum :(
bu gidişle ne olacak bilemiyorum...inşallah işe yarar telkinimdusun2

Herr_Mannelig 17-12-2010 09:11 PM

ay deli olcam ya yazıyorum yazıyorum hata çıkıyor yazdıklarımın hepsi boşa gidiyorkrz67
neyse :)
merhaba günlük..bugün dolmuşta yanıma oturan samimi olmadığım bir arkadaşa günaydın dedim..çok mutlu oldum nedense:) bu sıralar herkese merhaba demek istiyorum,selamlaşmak istiyorum..keşke şunu görsem de merhaba desem diyorum,o derecederty

dün gene telkin dinlemeyi unuttum..aslında yattığımda telkini açıyımm uyumadan falan diye düşünüyordum..ama gene uyumuşum.uyandığımda saat 4buçuk falandı.yani bugün sadece 2 saat boy uzatma+ego güçlendirci dinleyebildim

inşallah işe yarar.ego güçlendirci falan işe yarıyor,boy uzatma neden yaramayasın ki,değil mi?
hem uzamamam için bir neden yok,inanıyorum,uzuyorum..

neyse,yarın görüşmek üzeresmil56

Herr_Mannelig 18-12-2010 10:50 PM

merhaba günlüğüm; gece ne kadar telkin dinledim bilmiyorum.ama 3 saat falan da gündüz dinledim.music45
bu arada ,böyle yazmak iyi oluyor,daha düzenli dinlemeye başladım^-^

işe yarıyordur inşallah telkinim ya neutrali5 aslında inanıyorum kesinlikle ama olumsuz yazılar okuduğumda da ister istemez şüpheye düşüyorum

aklıma ne geldiidea3
2buçuk sene önce falan babamdan demir gibi birşey istemiştim asılmak sallanmak için.almamıştı.düşünsene bi,2 sene önce almış olsaydı da ben şimdiye esnemiştim iyicene,boyum uzamıştı.bir komşumuzun kızlarına babası almış lise çağlarındayken,onların da boyu uzamış.ah be baba,alsaydın nolurduki:( o zaman hem yaşım da daha küçüktü. ben kapılara falan asılmıştım ama onlar da sürekli olmuyor.bi kere de boruya asılmıştım da çıkmıştı,gerçi taaa ne zaman farkettiler de ben yaptım dememiştim :D
neyse ya geçmişte kaldı almadıysa almadı keşke demenin bir alemi yok :D öyle aklıma geldi yazıyım dedim yoksa yakıncak değilim:D

hoplama da faydalı biliyorum,bisürü de hopladım zaten ama hadi 1 hf yaptık diyelim,sürekli sürekli olmuyor.hem okul zamanlarında da insan çok yorgun oluyor.
bi yaz da her sabah esneme haraketleri yapıyordum grow taller diye bir program vardı internetten bulduğum,ama ne biçim uyguluyordum yahu,hevesle.ama o da okul açılınca filan bıraktım mecbur.

ibrahim saraçoğlunun kürünü de denemiştim değil mi? blook işe yarayacağına çok inanıyordum.hiç balık sevmememe rağmen aldırdım o kürü.haftada üç kez palamut ya da bi balıktı adı neydi unuttum.bisürü aldık balık,tabiyki yedim onu.hatta ilk yediğimde ay ne güzelmiş falan diye düşünyordum ama zor dayandım.yarım bırakmak zorunda kaldım.miğdem bulandı içim almadı ama napıyım ki? o çayları dolabıma nasıl da saklamıştım babam görmesin diye.o görmesin diye komşuda içiyorum zaten.şu anda hala var bisürü,ama nereye koyduğumu bile unuttum.sanırım geçenseneden önceki sene uygulamıştım,ya da geçen sene.o kadar para biriktirmiştim ama küre verdim :D pişmanmıyım,hayır.almasaydım da keşke deneseydim diyecektim.acaba birdaha denemeye başlasammı?nasılsa çaylar daha duruyor.ama o balıkları yemesi yokmu:(

bir de çemen denemiştik.geceleri omurgalarıma eklemlerime falan sürüyorduk.onu da az süre uygulayabildim.işe yaradı mı ama nafile

bir de o sıralar bu siteyi takip ediyorum.acaba dedim telkin mi alsam,kür mü?

inan günlük,bu telkine de acayip inanıyordum,hatta daha fazla inanıyorum.neyse,kürü aldım falan,aradan zaman geçti.geçen sene de buradaki imgelemeleri denemeye başladım.nefes egzersizlerini falan.hatta boy uzatma grubuna da yazıyordum.saat sabahın 5.55demi ne uyanıp imgeleme ve nefes egzersizleri yapıyordum.bacaklarım uyuşuyordu,titriyordu.neden peki değişiklik olmadı?belki de olmuştur da ben farketmemiştim bilemicem.ama gözle görülür bir değişiklik olmadı.ama onu da aksattım malesef.hergün hergün de olmuyor.okul zamanları yapıyordum da,tatilleri falan hiç olmuyordu.

sonra telkin aldım.ama aynı odada tek kalmadığım için dinleyemedim,gündüzleri az dinleyebildim.çok dinlemeyi denemedim mi sanıyorsun?gece çok kısık sesle açıyordum.hatta bi kere gece uyurken yorganımın içinden çıkmış telkin.e kuşlar da cikliyor.sonra uyndığımda farketmiştim ama hala gece.sonra abm bana dedi ki gece gece kuş ötüp duruyo bi türlü uyutmadı yaaa :D:Dkhkh56khkh56khkh56 tabi bende çaktırmadım.telefonumu zar zor bulum yorganın arasından kapattım.hani kuş sesi yok sustu mu dedim hee sustu dedi sevinclikhkh56y789 gülmemek için kendimi zor tuttum..
sonraki günlerdeki denemelerimden birinde de sabah olmuş ama sesini çok mu açtım naptım bi uyandım yorganın dibine girmiş burada kuş ötüyo ne bu diyo :D ben de dedim telefonumda geliyor benim alarmın sesi o kapatmayı unutmuşum y789
şimdi işte,sana yazdığım günden beri düzenli,hergün dinliyorum ama zamanları az:neutrali5

o kadar emek veriyorum,tevekkül ediyorum,inanıyorum.inşallah gerçek olcak hayallerim:)

Herr_Mannelig 18-12-2010 11:06 PM

geçen yaşıtım bi arkadaşı gördüm ama erkek o.sırık gibi olmuş ablalarını falan geçmiş adalet mi busadanim

Herr_Mannelig 18-12-2010 11:12 PM

ya günlük ben öyle o kadar uzun istemiyorum kendimi zaten bayanlara o kadar da uzun boyu yakıştıramıyorum ama şöyle bir 7 cm filan uzuyum bari.hadi bilemedin 6 olsun.
bazen aman ne gerek var gibi düşünüyorum,bazen de uzamalıyım diyorum.anlamadım gitti kendimi şaşkınx
tamam o zaman şöyle diyim.boyum gayet güzel,kendimi,vücudumu seviyorum,böyle de mutluyum ama 6-7 cm uzamayı seçiyorum yine de.evet

Neptün 18-12-2010 11:13 PM

Canım merhaba,

Karamsarlığa kapılma elbet senin de uzar boyun. 23-25 yaşlarına kadar boy uzaması mümkünmüş. Sen daha 20 bile değilsin ve çok zamanın var uzamak için. Telkinlerini düzenli dinlemeye çalış ve o yaptığın kürleri vs yarım bırakmadan yaparsan faydalı olabilir.
Günde yarım kase kabak çekirdeği yemek de boy uzatıyormuş bildiğim kadarıyla. Bir de balık yağı alırsan iyi gelir. Hap olanlardan. GNC'den bakabilirsin.
Şu anda boyun kaç tam olarak biliyor musun?

Herr_Mannelig 18-12-2010 11:21 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783573)
Canım merhaba,

Karamsarlığa kapılma elbet senin de uzar boyun. 23-25 yaşlarına kadar boy uzaması mümkünmüş. Sen daha 20 bile değilsin ve çok zamanın var uzamak için. Telkinlerini düzenli dinlemeye çalış ve o yaptığın kürleri vs yarım bırakmadan yaparsan faydalı olabilir.
Günde yarım kase kabak çekirdeği yemek de boy uzatıyormuş bildiğim kadarıyla. Bir de balık yağı alırsan iyi gelir. Hap olanlardan. GNC'den bakabilirsin.
Şu anda boyun kaç tam olarak biliyor musun?

teşekkürederim smil56onu da denedim denemez miyim y7892 sene önce denemiştim o hapları.baya da içmiştim :)
kabak çekirdeğini de deneyim o zaman. severim zaten:)
boyum kaç biliyorum ama genel olarak. yani şu kadar cm şu kadar milim diye değil
imgeleme yaptığım sıralar boyumu ölçüyordum aralıklarla,ama moralim bozulmasın falan diye gerek duymadım bayadır ölçmüyorum o yüzden:)

Herr_Mannelig 19-12-2010 10:26 PM

merhaba günlük, bugün de dinledim telkinimi gerçi gece şarjım bitmiş kapanmış ,o yüzden ne kadar dinledim bilmiyorum ama gündüz de dinledim.oh iyi bayadır dinliyorum telkinimi aksatmadım çok şükür:)

görüşürüzzt678

Herr_Mannelig 22-12-2010 06:10 PM

merhabaaaaaaaaaat678
20 ve 21 aralıkta da telkin dinledim ama çok az maleseff.
bugün de dinledm ama gene az.şu anda da dinliyorummusic45
böyle saçmalık olmaz ya yatmadan dinleyim diyorum uyuyup kalıyorum hemen neyse birdaha öyle yapmıcam^-^

yarın görüşmek üzereactionsmile

Herr_Mannelig 24-12-2010 08:51 PM

merhabaa:)
bugün çok güzel geçti okulum,çok mutluyum.yalnız içime bazen bir huzursuzluk düşüyor,bi ara da böyle oluyordu,sonra geçti,bu sıralar gene var.psikolojim bozuk valla ya, e o kadar da olur değil mi böyle bir ailede:) umarım düzelirim..
dünün günlüğünü yazmamışım,telkin dinledim mi bilmiyorum hiç bak :D gerçekten de ben dün naptın?bu yaşta unutkanlık mı başladı ne...bak nasıl da işe yarıyorsun günlük:) keşke dün de yazsaydım aksatmasaydım.ya ama greçekten dün naptığımı telkin dinleyip dinlemediğimi hiç birşey hatırlamıyorum..
neyse,bugün 3 saat boy uzatma dinledimmusic45

Herr_Mannelig 25-12-2010 06:08 PM

merhabaa:)))))))))
bugün daha önce sevmediğim anlaşamadığım bi arkadaşım geldi konuştuk konuştuk meğer iyi biriymiş yahu aman niye geliyo napcakmış bizde fln diyodum ama çok iyi anlaştık çok sevindim keşke gitmeseymiş:)

neyse gelelim konuma,bugün tam 6buçuk saat boy uzatma+ego güçlendirici dinledim smil56 çooooooooooook mutluyumsmil56

Herr_Mannelig 27-12-2010 12:01 AM

merhaba günlük bugün de 6buçuk saat boy uzatma+ego güçlendirici dinledim:)))))))
inanıyorum işe yarıyorsmil56
iyki bu siteyle karşılaştım valla yawink77

neyse hadi iyi gecelerrhpm2

Herr_Mannelig 27-12-2010 07:04 PM

çoooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum hem de çook
uy897skan67hpm1guitar
ifadeler de pek güzelderty

Herr_Mannelig 29-12-2010 02:47 PM

merhaba.
28 aralıkta dinledim biraz ama bugün fazla dinleyemedim malesef.
gene iyi yinede ya.eskisine göre baya bir ilerleme var düzenli dinlememde.
inanıyorum ,uzuyorum.sade bi 6-7 cm falan istiyorum.6-7 cm uzadığımda boyum daha güzel oluyor.evet.kararlıyım.uzuyorum.
görüşürüzzt678

Herr_Mannelig 31-12-2010 12:05 AM

merhaba günlüğüm benim.kaç saattir ödev yapıyorum.yoruldum uykum geldi.zaten bugün telkinleri de çok az dinledim.hatta hiç dinlemedim de denilebilir.ya gerçekten alarmı duymuyorum,nasıl oluyor anlamıyorum,ertelemesi de var üstelik.telkini açmadan uyuyup kaldım yine.
neyse yarın görüşürüz. actionsmileşimdi yatıyorum,alarmımı da kuruyorum,1-1buçuk saat uyuduktan sonra alarmım çalıyor,alarmı duyup uyanıyorum,telkinimi açıyorum,dinlerken uyuyorum...sabah enerjik mutlu bir şekilde kalkıyorum...

Herr_Mannelig 03-01-2011 10:48 PM

merhaba günlük..ne zamandır yazmıyorum ve yazmadığım zamanlar düzenli dinleyemiyorum ya.dün telkin dinledim ama telefonumun şarjı bitmiş kapanmış,ne kadar dinledim bilmiyorum.ondan önceki gün de kulaklıkla dinlemek zorunda kaldım,o da kulağımdan çıkmış..ondan önceki gün naptım bilmiyorum:)
neyse,dinliyorum telkinlerimi çok fazla olmasa da.işe yarıyor inanıyorum..

iyi gecelerr hpm2

Alexandra 04-01-2011 01:44 PM

Dinlemeye devam Herr Mannelig,

peki kendini nası hissediyorsun????

Herr_Mannelig 05-01-2011 11:56 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785413)
Dinlemeye devam Herr Mannelig,

peki kendini nası hissediyorsun????

aslında tam bilmiyorum nasıl hissettiğimi :)
telkine kesinlikle güveniyorum,bir de önceden uzayıp uzamama konusunda karasızdım,bu yüzden dinlesem mi falan gibisinden fazla önemsemiyorum ama artık değilim.hedefim kesin.bu yüzden daha rahatım,telkinimi de dinlemeye çalışıyorum düzenli.
kendimi uzun hissedip hissetmediğimi sordun sanırım,henüz uzun falan hissetmiyorum :D daha doğrusu,boyum mesela birilerinin yanında kısayken,nasıl direk uzun hissederim bilmiyorum,ama çok da umursamıyorum gibi.nasıl olsa uzuyorum:)
telkini dinledikten sonra bacaklarım uyuşup ağrıyor,mesela dün sadece 3 saat ve egoyla dinlememe rağmen,uyandığımda bacaklarım ne biçim sızlıyordu.öyle olunca çok mutlu oluyorum ve inancım artıyor.o ağrıyı,uyuşukluğu hissederken vücuduma,bütün hücrelerime,evrene,Allah'ıma,bu siteye,Atakan Beye nasıl minnet duyuyorum bir bilseniz:) vücudumu kımıldatmaya kıyamıyorum o ağrılar falan gidiyor diye:) böyle:)

Herr_Mannelig 05-01-2011 11:59 PM

merhaba günlüğm benim 4 ocakta da dinledim telkin ama ne kadar unuttum :D
bugün 5 ocak.3 saat ego ve boy uzatma dinledim :)
şimdi gidiyorum yatmaya ve telkinimi dinlemeye..
hadi iyi geceleractionsmile

Herr_Mannelig 09-01-2011 04:42 PM

günlükkk cem adrian konserine gittim yahu cem adriannnnnnn :D:D:D:D:D:D:D
mükemmeldi harikaydı ya anlatamam nasıl güzel bi konser olduğunu.hayatım boyunca cem adrian dinlemek istiyorum hep o söylesin ben dinlemek istiyorum onun sesini duymak istiyorumy789 bu kadar harika biri olabilir mi yahu..gerçek bir müzisyen..

bu arada,birkaç gündür yoktum telkin falan dinleyemedim ama bugün tam 7 saat dinledimmusic45inanıyorum uzuyorum..

inşallah birdaha gitmek nasip olur ya müthişti ya çok güzeldi çoooooooooook :)

Herr_Mannelig 11-01-2011 10:38 PM

aradan 4 gün geçti ama ben hala cem adrian diye sayıklıyorum günlük yaa...onu istiyorum birdaha birdaha canlı dinlemek istiyorum:D:D

dün 3 saat mi ne dinledim telkin boy uzatma+ego.bugün de 1 saat boyunca boy uzatma dinledim.ama işe yarıyor biliyorum :))

görüşürüzzzz
hpm2

Herr_Mannelig 16-01-2011 08:11 PM

evet günlük ;gene cem adrian...:)

bugün 7buçuk saat falan dinledim dün de öyle dinledim.kalan diğer günlerde de dinledim ama çok değil.2-3 saat falan belki.

7-6 cm uzamayı seçiyorum.uzuyorum..

görüşmek üzeret678

Herr_Mannelig 17-01-2011 10:36 PM

bugünn 3 saat boy uzatma+egomusic45

kendimi şuanda çok mutlu hissediyorum niyeyse smil56 gerçi niyesimi varAllaha şükür sağlığım yerinde,elim ayağım tutuyor,kendimden de memnunum,ama boyumun 6-7 cm uzamasını seçiyorum,uzuyorum..telkinlerim de var..

görüşmek üzereewave44
guitar

Herr_Mannelig 23-01-2011 09:12 PM

merhabaa günlükactionsmile
ne zamandır yazmamışım...bugün 1 saat falan dinleyebildim,dün ne kadar dinledim bilmiyorum,kulaklık kulağımdan çıkmış hep..önceki günleri hatırlamıyorum..birdaha aksatmayım seni,telkinim de aksıyor hem..
ama uzuyorum değil mi ?

neyse,görüşmek üzere^-^

Herr_Mannelig 26-01-2011 09:53 PM

bugün 5-6 saat ego+boy uzatma dinledim...7-6 cm uzamayı seçiyorum..elimden geleni yapmaya çalışıyorum,inşallah uzuyorum...

Herr_Mannelig 27-01-2011 08:51 PM

dinledim 3-4 saat...
inşallah uzuyorum

Herr_Mannelig 01-02-2011 08:25 PM

merhaba günlük..dinliyorum..düzenli dinlemeye çalışıyorum...henüz gelişme yok:(
belki olsa daha da inancım gelişir...boyumu iyicene ölçmeye karar verdim,yani şu cm şu mm diye.bir de aradan zaman geçince ölçcem,belki mmrik uzamalar ollmuştur..ben gözle görülür uzama olunca ölçerim gerek yok diye düşünüyordum ama böyle de hiç olmuyor..
görüşürüzactionsmile

Herr_Mannelig 14-03-2011 11:07 PM

merhaba günlük..boy uzatma telkini? evet dinliyorum..

ama psikolojim bozuk günlük...bozdular psikolojimi.ben bu değilim ki..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM.