Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Herr_Mannelig'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616047-herr_manneligin-gunlugu.html)

Herr_Mannelig 14-12-2010 07:06 PM

Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü

merhaba günlük.nasılsın? ...ben iyi değilim fazla.grip başlangıcı varsigrt56
bu arada,sabah çok güzeldi.kartopu savaşı yaptık:zpzp:özlemişim karı:) ne güzel mevsimler var çok şükür..
gelelim asıl konuya :)
bugün 5 saat boy uzatma+ego güçlendirici dinledim:)

görüşmek üzeres456

Herr_Mannelig 16-12-2010 05:22 PM

15 ARALIK 2010
4buçuk saat boy uzatma+ego dinledim:))

Herr_Mannelig 16-12-2010 05:59 PM

bugün yalnızca 1buçuk saat boy uzatme+ego dinleyebildim :( zaten ego güçlendirici 20 dakika.yani boy uzatmayı sadece 3 kez dinlemiş oldum :(
bu gidişle ne olacak bilemiyorum...inşallah işe yarar telkinimdusun2

Herr_Mannelig 17-12-2010 09:11 PM

ay deli olcam ya yazıyorum yazıyorum hata çıkıyor yazdıklarımın hepsi boşa gidiyorkrz67
neyse :)
merhaba günlük..bugün dolmuşta yanıma oturan samimi olmadığım bir arkadaşa günaydın dedim..çok mutlu oldum nedense:) bu sıralar herkese merhaba demek istiyorum,selamlaşmak istiyorum..keşke şunu görsem de merhaba desem diyorum,o derecederty

dün gene telkin dinlemeyi unuttum..aslında yattığımda telkini açıyımm uyumadan falan diye düşünüyordum..ama gene uyumuşum.uyandığımda saat 4buçuk falandı.yani bugün sadece 2 saat boy uzatma+ego güçlendirci dinleyebildim

inşallah işe yarar.ego güçlendirci falan işe yarıyor,boy uzatma neden yaramayasın ki,değil mi?
hem uzamamam için bir neden yok,inanıyorum,uzuyorum..

neyse,yarın görüşmek üzeresmil56

Herr_Mannelig 18-12-2010 10:50 PM

merhaba günlüğüm; gece ne kadar telkin dinledim bilmiyorum.ama 3 saat falan da gündüz dinledim.music45
bu arada ,böyle yazmak iyi oluyor,daha düzenli dinlemeye başladım^-^

işe yarıyordur inşallah telkinim ya neutrali5 aslında inanıyorum kesinlikle ama olumsuz yazılar okuduğumda da ister istemez şüpheye düşüyorum

aklıma ne geldiidea3
2buçuk sene önce falan babamdan demir gibi birşey istemiştim asılmak sallanmak için.almamıştı.düşünsene bi,2 sene önce almış olsaydı da ben şimdiye esnemiştim iyicene,boyum uzamıştı.bir komşumuzun kızlarına babası almış lise çağlarındayken,onların da boyu uzamış.ah be baba,alsaydın nolurduki:( o zaman hem yaşım da daha küçüktü. ben kapılara falan asılmıştım ama onlar da sürekli olmuyor.bi kere de boruya asılmıştım da çıkmıştı,gerçi taaa ne zaman farkettiler de ben yaptım dememiştim :D
neyse ya geçmişte kaldı almadıysa almadı keşke demenin bir alemi yok :D öyle aklıma geldi yazıyım dedim yoksa yakıncak değilim:D

hoplama da faydalı biliyorum,bisürü de hopladım zaten ama hadi 1 hf yaptık diyelim,sürekli sürekli olmuyor.hem okul zamanlarında da insan çok yorgun oluyor.
bi yaz da her sabah esneme haraketleri yapıyordum grow taller diye bir program vardı internetten bulduğum,ama ne biçim uyguluyordum yahu,hevesle.ama o da okul açılınca filan bıraktım mecbur.

ibrahim saraçoğlunun kürünü de denemiştim değil mi? blook işe yarayacağına çok inanıyordum.hiç balık sevmememe rağmen aldırdım o kürü.haftada üç kez palamut ya da bi balıktı adı neydi unuttum.bisürü aldık balık,tabiyki yedim onu.hatta ilk yediğimde ay ne güzelmiş falan diye düşünyordum ama zor dayandım.yarım bırakmak zorunda kaldım.miğdem bulandı içim almadı ama napıyım ki? o çayları dolabıma nasıl da saklamıştım babam görmesin diye.o görmesin diye komşuda içiyorum zaten.şu anda hala var bisürü,ama nereye koyduğumu bile unuttum.sanırım geçenseneden önceki sene uygulamıştım,ya da geçen sene.o kadar para biriktirmiştim ama küre verdim :D pişmanmıyım,hayır.almasaydım da keşke deneseydim diyecektim.acaba birdaha denemeye başlasammı?nasılsa çaylar daha duruyor.ama o balıkları yemesi yokmu:(

bir de çemen denemiştik.geceleri omurgalarıma eklemlerime falan sürüyorduk.onu da az süre uygulayabildim.işe yaradı mı ama nafile

bir de o sıralar bu siteyi takip ediyorum.acaba dedim telkin mi alsam,kür mü?

inan günlük,bu telkine de acayip inanıyordum,hatta daha fazla inanıyorum.neyse,kürü aldım falan,aradan zaman geçti.geçen sene de buradaki imgelemeleri denemeye başladım.nefes egzersizlerini falan.hatta boy uzatma grubuna da yazıyordum.saat sabahın 5.55demi ne uyanıp imgeleme ve nefes egzersizleri yapıyordum.bacaklarım uyuşuyordu,titriyordu.neden peki değişiklik olmadı?belki de olmuştur da ben farketmemiştim bilemicem.ama gözle görülür bir değişiklik olmadı.ama onu da aksattım malesef.hergün hergün de olmuyor.okul zamanları yapıyordum da,tatilleri falan hiç olmuyordu.

sonra telkin aldım.ama aynı odada tek kalmadığım için dinleyemedim,gündüzleri az dinleyebildim.çok dinlemeyi denemedim mi sanıyorsun?gece çok kısık sesle açıyordum.hatta bi kere gece uyurken yorganımın içinden çıkmış telkin.e kuşlar da cikliyor.sonra uyndığımda farketmiştim ama hala gece.sonra abm bana dedi ki gece gece kuş ötüp duruyo bi türlü uyutmadı yaaa :D:Dkhkh56khkh56khkh56 tabi bende çaktırmadım.telefonumu zar zor bulum yorganın arasından kapattım.hani kuş sesi yok sustu mu dedim hee sustu dedi sevinclikhkh56y789 gülmemek için kendimi zor tuttum..
sonraki günlerdeki denemelerimden birinde de sabah olmuş ama sesini çok mu açtım naptım bi uyandım yorganın dibine girmiş burada kuş ötüyo ne bu diyo :D ben de dedim telefonumda geliyor benim alarmın sesi o kapatmayı unutmuşum y789
şimdi işte,sana yazdığım günden beri düzenli,hergün dinliyorum ama zamanları az:neutrali5

o kadar emek veriyorum,tevekkül ediyorum,inanıyorum.inşallah gerçek olcak hayallerim:)

Herr_Mannelig 18-12-2010 11:06 PM

geçen yaşıtım bi arkadaşı gördüm ama erkek o.sırık gibi olmuş ablalarını falan geçmiş adalet mi busadanim

Herr_Mannelig 18-12-2010 11:12 PM

ya günlük ben öyle o kadar uzun istemiyorum kendimi zaten bayanlara o kadar da uzun boyu yakıştıramıyorum ama şöyle bir 7 cm filan uzuyum bari.hadi bilemedin 6 olsun.
bazen aman ne gerek var gibi düşünüyorum,bazen de uzamalıyım diyorum.anlamadım gitti kendimi şaşkınx
tamam o zaman şöyle diyim.boyum gayet güzel,kendimi,vücudumu seviyorum,böyle de mutluyum ama 6-7 cm uzamayı seçiyorum yine de.evet

Neptün 18-12-2010 11:13 PM

Canım merhaba,

Karamsarlığa kapılma elbet senin de uzar boyun. 23-25 yaşlarına kadar boy uzaması mümkünmüş. Sen daha 20 bile değilsin ve çok zamanın var uzamak için. Telkinlerini düzenli dinlemeye çalış ve o yaptığın kürleri vs yarım bırakmadan yaparsan faydalı olabilir.
Günde yarım kase kabak çekirdeği yemek de boy uzatıyormuş bildiğim kadarıyla. Bir de balık yağı alırsan iyi gelir. Hap olanlardan. GNC'den bakabilirsin.
Şu anda boyun kaç tam olarak biliyor musun?

Herr_Mannelig 18-12-2010 11:21 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783573)
Canım merhaba,

Karamsarlığa kapılma elbet senin de uzar boyun. 23-25 yaşlarına kadar boy uzaması mümkünmüş. Sen daha 20 bile değilsin ve çok zamanın var uzamak için. Telkinlerini düzenli dinlemeye çalış ve o yaptığın kürleri vs yarım bırakmadan yaparsan faydalı olabilir.
Günde yarım kase kabak çekirdeği yemek de boy uzatıyormuş bildiğim kadarıyla. Bir de balık yağı alırsan iyi gelir. Hap olanlardan. GNC'den bakabilirsin.
Şu anda boyun kaç tam olarak biliyor musun?

teşekkürederim smil56onu da denedim denemez miyim y7892 sene önce denemiştim o hapları.baya da içmiştim :)
kabak çekirdeğini de deneyim o zaman. severim zaten:)
boyum kaç biliyorum ama genel olarak. yani şu kadar cm şu kadar milim diye değil
imgeleme yaptığım sıralar boyumu ölçüyordum aralıklarla,ama moralim bozulmasın falan diye gerek duymadım bayadır ölçmüyorum o yüzden:)

Herr_Mannelig 19-12-2010 10:26 PM

merhaba günlük, bugün de dinledim telkinimi gerçi gece şarjım bitmiş kapanmış ,o yüzden ne kadar dinledim bilmiyorum ama gündüz de dinledim.oh iyi bayadır dinliyorum telkinimi aksatmadım çok şükür:)

görüşürüzzt678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM.