![]() |
Ynt: Agresifin haberleri "geçmişe yönelik kalbini kıranları sevgiyle affet ve onları özgür bırak.. " İlaç gibi bir cümle bu inanın, insan en çok sevdiklerine karşı kırılgan. Ben kalbimi çok gaddar bilirdim ama hep bir zayıf noktamız bir yumuşak karnımız var işte. Ben de çok insanın kalbini kırdım futursuzca. Cennet de cehennem de burda, ektiklerimizi biçiyoruz şimdi. Ama bu çok sert bir darbeydi çok sivri bir bıçak. Ve ben bu derin yarayı iyileştiremiyorum bir türlü, nekadar geçti, geçmişte kaldı desem de olmuyor. Düşünüyorum ben kalbini kırdıklarımdan af diledim mi hiç diye? Hatırlamıyorum, sanırım hiç istemedim affetmelerini. Bir kez istedim, ama söylemedim. Gurur kendimizi hapsettiğimiz koca bir buzdağı. Şimdi karşımda kırılan kalbimi onarmak için çırpınan biri var. Kitaplar deviriyorum affetmek üzerine o yalvardıkça. Ne sigara çare ne ilaçlar buna. Kendimi içimi öyle tanıyorum ki. 3 güne bu öfke geçecek, günlük koşturmacanın içinde ama ben hep içime atmış olucam. Sadece ağlamamak için sadece affetmiş görünmek için. Çünkü okadar çırpındı ve okadar uzun zaman geçti ki olanların üstünden, bu kadar uzatmak anlamsız aslında. Bu yüzden affettim dedim, kendime bile. Ama o kırılan kalbin üstünde işte o kistler belirmeye başladı. Hiç susmadım aslında bağırdım, kustum içimdeki öfkeyi ama hırsımı alamadım. Hala gözümde yaşlar birikiyor, hala boğazımda düğümleniyor bişeyler. Şimdi yaşama olan inancımı ayağa kaldırmaya çalışıyorum, şükretmeye çalışıyorum. Ne kadar kalbimi kırsalar da beni seven insanlar için, ailemin sağlığı için, hala birilerini sevebildiğim için, hala bu hayata dair güzel bişeyler isteyebildiğim için şükrediyorum. Şimdi bir yandan telkinler ve bir yandan hayal hanımın meditasyonları ile içimdeki bu kitlelerden, düğümlerden kurtulmaya çalışıyorum. Yavaş yavaş çözülüp bedenimden uzaklaşacaklarını biliyorum. Önce bu öfke ve kırgınlıklar, sonra da o kitleler. Bu kitleler çıktığından beri evdeki tüm kanserojen olma ihtimali olan eşyaları falan attım özellikle de çin malı eşyaları ttli3 İsveç iksiri? Bilemiyorum, çok paranoyak oldum. Yediğim içtiğim herşeyin içeriğine bakıyorum. Gerçi siz kullandığınızı söylüyorsunuz. Zararlı olabileceğine dair de bir şey okumadım. Deniyebilirim. |
Ynt: Agresifin haberleri Adile teyze ile masallar tadında :) İyi uykular, iyileşmek için. "Mevlâna, insanlarla ilişkilerinde sözünü ettiğimiz bakış açısı sayesinde ince ayarları bulmuş ender simalardan biridir. Kendisini seven; ama sarhoş olduğu için yanına yaklaşmaya cesaret edemeyen bir adama, “Korkma, sokul bana, her günah içki gibi sarhoşluk verseydi kimseyi ayık göremezdik!” demesi, onda var olan herkesi olduğu gibi kabul edebilme enginliğinin bir sonucudur. Sıradan insanlar, kendileriyle aynı dini, aynı aidiyeti paylaşan kişilerin dahi eksik ve kusurlarını hoş görememişler, onlarla aralarında duvarlar örmüşlerdir. Mevlâna, “Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.” diyerek insanî yanlışları hoş görmeyi, affetmeyi bilmeyenlerin kendilerini yalnızlığa mahkûm edeceklerini belirtmiştir." http://www.hossada.biz/resimler/buyu...4b4dbdd8cb.jpg |
Ynt: Agresifin haberleri biri isveç şurubu mu dedi...... kızım cep telefonuna beni isveç şurubu diye kaydetmiş sadanim çoook işe yarıyor, 1001 derde deva gibi, zaten shamanic de yazmış, incelemek yetmez alıp kullanacaksın, biraz acı bir tadı var ama onu ben meyve suyuna sulandırarak katıyorum ve onun nefis harika bir kokteyl olduğunu düşünüp içiyorum, bu sıralar kefir içmeye başladığım için isveç şurubuna ara verdim, çünkü sütle birlikte alınmaması gerekli, herşeyin bir kararı var, ama şu isveç şurubu ile ilgili anımı anlatmak isterim, babam sol yanından felç geçirip hastaneye yatmıştı, uzman norolog bir daha eskisi gibi olamaz dedi, kendini hazırla dedi, şok olmuştum, hemen 2 şişe isveç şurubunu aldım, beze döktüm önce boynunu yağladım bezi bağladım boynuna doktordan gizli tabii, ve sabah öğlen akşam ağızdan şurubu dayadım ölçülü bir şekilde daha felç yeni gelmişti, ama 3 gün içinde babam kendine geldi ve doktora ver bir sigara bir şişe rakı demeye başlayınca doktorda çok şaşırdı, babama hastanede isim taktı sonra, 9 şiddetinde deprem adam diyeeee, bende 9 canlıdır dedim, 7 si gitti daha 2 canı var yangınıda atlattı allah büyük bakalım daha neler göreceğiz, maşallah bana gene döktürdüm kusura bakma günlüğümmü sandım neee hadi ben kaçtım, benim anılar bitmez ben başka yerlerede yazdırırım soraaa kızmayın bana emiiii? |
Ynt: Agresifin haberleri mp3 player ım bozuldu nolcak şimdi? Ben uyurken de dinliyordum ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri Alıntı:
|
Ynt: Agresifin haberleri burdaki puanlar nakite çevrilse hepsini yollardım sana... smiliyface öyle bi imkan yoktur ve olamazmı acaba... hem burdan yardımlaşmış olurduk... yada bir hediye kampanyası yapsalarda bişeyleri paylaşsak güzel olmazmı... smiliyface |
Ynt: Agresifin haberleri Alternatif çözümler arıycam, aslında 9-18:30 arası işte dinliyorum devamlı. Yemek molası falan düşersek yaklaşık 9 saat falan yapıyor. 8 saat uyku da dinliyordum ki daha etkili gibi geliyor. Sanırım bir süre sadece gündüzleri dinliycem. Bir de hayal hanımın meditasyonlarını yapıyordum. Asıl onlar aksayacak. Kısa kendi yapabileceğim meditasyonları deniycem sanırım bu sürede b456 napalım, tempoya dayanamadı makina. |
Ynt: Agresifin haberleri Hayatın hiç de maddi taraflarında olmak istemiyorum ama şurda oturup ayaklarımı uzatıp kitap okusam hoş olmaz mı b456 |
Ynt: Agresifin haberleri aaaaaaaaaaaaa bütün gün forum açılmadı bilgisayarımda, inanmıyorum. Nasıl bağımlısı olmuşum gün geçmedi yahuu sad456 Tam işler sıkıştı şimdi de forum açıldı, hay Allah 4897 |
Ynt: Agresifin haberleri Yaşasın, cat3500 mp3 playerım düzeldi. Sadece yazılımı güncellemem yetti. Ne harika bir şey şu internet kardeşim:) Arattım nette bu sorunu nasıl çözebilirim diye! Creative in yetkili servisi olmadığını okuduğumda yıkıldım ama sonra tek sorun yaşayan ben değilmişim. Sağolsun google yetkili servis kadar muhteşem. İkinci haber, nişanlım bana bugün sen nekadar neşeli ve mutlu biri oldun böyle dedi. ( Telkinleri dinlediğimi bilmiyor ) Bu değişiklikle ilgili kafasında ne gibi soru işaretleri var bilmiyorum ttli3 ama ben hala aynı olduğumu sansam da artık başkaları bendeki değişimi görebiliyor, Hem de hergün gördüğüm çok yakın insanlar. Sabah saat çalmadan uyanabiliyorum, işe erken gidiyorum. Ama sanırım foruma bir bağımlılık oluşmuş girlhaha Bütün gün forumdan uzak kalmak çok koydu bana. Çalışma şevkim de artsa iyi olacak artık, eskisi gibi işkolik olmadan ama. Ozamanlara dönmek istemiyorum. İşin herşeyin önüne geçmesi çok kötü, biranda sevdiklerinizi nekadar ihmal ettiğinizi farkediyorsunuz. Oysa ozamanlar doğru olanı yaptığımı sanıyordum. Şimdi de çok boşladım ama sanırım bir ayar çekme dönemi bu. Arayı bulucam. Meditasyonlara devam, şu kitlelerden de zamanla kurtulurum nasılsa. Sigara hala günde 1 tane içiyorum. Ama açık paketim bitti. Yarın yeşilay günü olabilir. 2 günde 1 e düşürebilirim. Yarını nikotinsiz geçirebilirim. Yapabilir miyim. Neşeli biri bile oldum onu mu yapamıycam sanki? Kaç yıl hiç içmedim günlerce+aylarca+yıllarca. 365*kaç? ttli3 Uyku vakti, iyigeceler. |
Ynt: Agresifin haberleri http://i17.tinypic.com/5359f8j.gif sanada iyi geceler canım.. bunlar ne güzel haberler... dediğin gibi sen istedikten sonra sigara konusunuıda halledersin.. bekliyoruz güzel haberlerini.. sevgiler.. |
Ynt: Agresifin haberleri ilk haftalarda bende ki mutluluğu ablam farketmişti ama onun yorumu çok tuhaf oldu.özlem bu ne hal kızım şizofrenlerin verdiği tepkiyi veriyorsun diye.oysa sadece sürekli komik şeyler anlatıp gülüyordum y789 |
Ynt: Agresifin haberleri Sabah uyandım, biraz yorgundum dün dinlenemedim. Üstümde bir rehavet. Saatleri kurmuyorum artık nasılsa uyanıyorum en geç 7.5 da. Ama kalkamadım yataktan bir anlık kötü şeyler gelir gibi oldu aklıma. Dedim en fazla işe yarım saat geç kalırsın. Hayal hanımın meditasyonları sağolsun. Sadece bir yarım saat harcadım sonra gerinerek kalktım yataktan. Neşeli gülümseyerek. Bu bir tercih, hayata nasıl bakarsan öyle görürsün. İyi bakmak istiyorum. Trafikte bir iki şöför beni kızdırdı okadar. Hava biraz serin okadar. Kötü günlerdi, bizi büyüttü olgunlaştırdı, şimdi daha iyi bir gelecek için hazırlanıyorum. Böyle baktıkça hayat ne güzel sokuluyor insana tender45 |
Ynt: Agresifin haberleri Sizlerin desteği, bu forum aslında ilaç gibi olan. Burdaki hayata bakış; bahar ağaçlarının yemyeşil taze yaprak kokusu gibi. İnsanı hayata tutunmaya teşfik ediyor. Herkese minnettarım, burdaki herkes gibi ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri bizlerde senin gibi arkadaşlara minettarız agresif |
Ynt: Agresifin haberleri Kullandığım aletlerde bir bozulmadır gidiyor, durup dururken. Ben iyileştikçe onlara bişey oluyor sanki. İyiyim, iş konsantrasyonumu sağlamaya çalışıyorum. Sanırım kazandığım parayı haketme ihtiyacındayım, bu bozulmalar çıkan masraflar ondan sanki. Bu parayı haketmediğimi düşündüm sanki. Ve aklıma geldi, ben bu arabayı aldığımdan beri bozulmadı hiç ne güzel dedim. Şak 1 hafta geçmedi arıza çıkardı. Ben mi patavatsızım bilemedim. Ağzımı açmaya korkar oldum. 2 düşünüp 1 söyler oldum. Şanslı günler istiyorum, işlerin yolunda gittiği. İş yerimden 1 haftalık izin almam lazım. Ama bu işler okadar yoğun ki nasıl izin verirler bilmiyorum. Bu ara sadece buna yoğunlaştım. İzin almalıyım tender45 |
Ynt: Agresifin haberleri Neden kurcalıyorum ilmek ilmek her detayı, neden geride bırakamıyorum bu canımın acımasına sebep insanları. Tek yaptığım kendime hayatı zehir etmek. Takılıp kalmak bir yerde, ilerleyemeden. Affetmek, ilerlemek bu kadar zor olmamalı. Durmamalıyım, durup kalmamalıyım böylece. Ne pis alışkanlıklarımız var, kurtulması ne kadar zor. Yapışmış kalmış üzerimize. Sıyrılmak istemeliyim önce. Oysa öfke insana nasıl bir adrenalin salgılıyorsa beynimizin içine sızıveriyor en bitkin düştüğümüz anda. Uyuşturucu gibi bağımlısı oluyoruz. Öfke kin bize zehirli bir haz veriyor. Cinayet romanlarının içine düşüyorum beynimin ikircikli damarlarına sızan bu zehirle. Bırakmalıyım bu kitapları bir yere, bian önce bitirip başka kitaplara dalmalı. Arabam kendimi güçlü hissetmemi sağlıyormuş şimdi farkediyorum. Özgürlük hissi veriyor bana. Şimdiyse yaya olduğum eski günlere döndüm. Yaya olmak sorun değil, eski günler sorun geçmişe dönüp bakmak sorun. Herşey iyiyken 2 gün yaya yürümek böyle mi sarsar insanı. Dün annem " insan beyniyle sadece beynini iyi edemezmiş, onun dışında bütün vücudunu iyileştirebilirmiş" dedi. Ne telkinleri dinlediğimden haberi var ne de başka birşey. Ama nasıl bir his bu annelik bilmiyorum, sanki bir sorun bir hastalık olduğunu bilir gibi davranıyor. Ne desem ne istesem evet diyor. Ne bir damla gözyaşı gördü bu ara ne bir yakınma ne de bir off dedim. Sabahlara kadar sigara da içmiyorum ki aksine azalttım sigarayı, günde 1 tane. Ama hissediyor sanki birşeyleri iyileştirmeye çalıştığımı. Hayal kırıklıklarından uzak, eskisi gibi güvenebilmek istiyorum insanlara. Kalbim taş kesmeden, hala yaşarken. Hatta tekrar güvenebilmek de değil. Eski günlerimi geri istiyorum. O yere çakılmadan önceki günlere dönmek. Ozaman hiçbirşey beni mutlu edemiyordu, ama kendimi güvende hissediyordum. Şimdi mutlu olduğum şeyler daha fazla ama biliyorum ki dünya ince bir buz üstünde. Bugün var elinizdekiler yarın yok. Hiçbirşeye güvenmeden ve tutunmadan nereye kadar yürüyebilirsiniz? Rutinden sıkıldığım zamanları biliyorum, şimdi o günleri arıyorum. Oysa o günlerde de bıkkındım. Sadece kalbim ağrımıyordu. Kötünün iyisi arasında bir tercih yapıyorum hep belki. Şimdi de kötü olan şeyler var, ozaman da vardı. Ama ozamanki kötü şeyleri taşıyabiliyordum, alışkındım. Şimdikilere alışkın değilim, ağır geliyor. Taşıyamıyorum. İlerlemeliyim, alışkanlıklar değiştirilebilir. İnsan oğlu kendini eğitebilir. Hayatını değiştirebilir. Affedebilir. Hem bu dünyada bağışlamayı bilmeyen öbür dünyada bağışlanmazdı. Biz ilk taşı atacak olan değiliz ki Magdalena' ya , derin bir nefes almak ve huzur bulmak istiyorum. Olgunlaşmak için affetmeyi öğrenmek için yaşadım bunları diyip büyümek istiyorum. Şanslıyım burdayım, bu telkinlerle derin bir yerden başladım iyileşme sürecine. Temeli temizlerken ve sağlamlaştırırken üstüne güzel bir binanın planlarını çiziyorum şimdi. |
Ynt: Agresifin haberleri bir mail vardı muhakkak bilinir ama paylaşmak istedim. --- Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır. --- Birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez. --- Gerçek dost, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır. --- Birini özlemenin en kötü yolu, yanyana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir. --- Üzüntülü olduğun zamanlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene aşık olabilir. --- Bu dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için bir dünya olabilirsin. --- Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama. --- Belki de Allah doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir. Minnet duygusunu böyle tadacağız. --- Bir sona geldiğin için ağlama, onu yaşadığın için gülümse. --- Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır, öyleyse güvenmeye ihtiyacın var, sadece dikkatli ol. --- Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol. --- Çok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur. |
Ynt: Agresifin haberleri Teşekkürler. sapkal89 dikkatli olma kısmı paranoyaklık noktasına geliyor zayıf düştüğüm anlarda. Temiz havaya ihtiyacım var rt67 Alıntı:
|
Ynt: Agresifin haberleri bulunduğun yerde muhakkak pencere vardır. ufakta olsa. bi açıp o camı deriiin bir nefes alsana super |
Ynt: Agresifin haberleri Sevgili Agresifim benim, Günlüğüne yeni misafir olduğum için kusuruma bakma. dunk56 İşte ben de yeni yeni ziyaretlerde bulunuyorum artık. Birinin seni çok kırdığı belli canım. Her kimse o, affetmek zorunda değilsin. sadanim Affedemiyorsan affetmek için kendini zorlama. Daha çok direnç oluşturabilirsin içinde. Hayal Ablanın mesajında okuduğum gibi ona olan hislerini serbest bırak. mlk34 Ben öyle yaptım canım. Çok işe yarıyor inan. art56art56 Bundan iki ay önce bende bir travma ( ya böyle adlandırmasaydım keşke çok negatif bir kelime oldu ama ) yaşadım. Affedemedim elbet. Ama sitede yazılanları okuduktan sonra serbest bıraktım hislerimi. wave Şimdi onlar evrenin bir yerlerinde uçuşuyorlar. khkh56 Ayrıca kistlerini de dert etme canım. Çok benzer olacak ama. Benim de sol göğsümde ilki 17 yaşımda oluşmuştu. O zaman cahillik ve bilinçsizlik işte hemen gidip aldırmıştım. Fiboadenom dediklerinden. Bir sürü de ağlamıştım. 88a Ama sonra ikinci kez 3 yıl önce oluştu. Ağrıyordu. O yüzden gitmiştim. Kanser tehlikesi olmadığını, çünkü şeklinin düzgün olduğunu söyledi doktor. Bir daha hiç düşünmedim onu. Verdiği hapı dahi içmedim. Sonra bebişim doğup ve ben onu emzirmeye başlayıca sanki yeniden ağrı hissettim ve kontrol için 6 ay önce doktora gittim. Doktor ne dese beğenirsin? Daha elle yaptığı muayenede hiçbirşey yok dedi. Ama ben ısrarlıyım: Ya doktor ağrıyo ama... diyorum. Doktor ııh diyor yok bişey. Ya doktor bi de ultrason çekilseydi derken doktor baktım ki kızdı kızacak bana. Tamam işte kızım ne üsteliyosun yok işte dedim. O gün bu gündür ağrımıyo da. Bu arada bundan seneler önce rahmimde miyomlar tespit edilmişti. Hamileyken gittiğim doktor da onları göremediğini söyledi. Eeee onlara da güle güle demişim bilmeden. Ancak bu miyom ve kistlerle gezerken o günlerde bir doktor bana farkettin mi hep kadınlık organlarında kitle geliştirmişsin demiş ve olayı fark etmemi sağlamıştı: Herşey düşüncede başlıyor ve orada bitiyor. Sağlıklı, huzurlu günler diliyorum canım hepimize... kiss3 |
Ynt: Agresifin haberleri sana katılıyorum agresif |
Ynt: Agresifin haberleri Hislerini serbest bırakmak... Bunu tam olarak nasıl başaracağımı bilmiyorum, daha doğrusu bunun anlamının ne olduğundan emin değilim. Geride bırakabileceğim insanlar olduğunda umursamazca yürüyüp gittim. Ama şimdi bunlar arkamda bırakıp gidebileceğim birileri değil. Hem affetmeden de huzur bulabileceğimden emin değilim. Derin bir nefes almak ve olanların benim şahsıma yapılmış şeyler olmadığına inanmak istiyorum. Böyle yazınca kendimi kandırıyormuşum gibi geldi. Elbette bana karşı yapıldı. Ben kırıldım ben üzüldüm ben hasta oldum. Başkaları da etkilense de ilk dağılan ben değil miydim? Şimdi çocuk gibi mızmızlanıyorum. Düştüm, dizlerim parçalandı. Kim eğilip dizlerimi öpse de iyileşmeyecek, acısı dinmeyecek. Birşeyler geçmişe ayna tuttukça ben istediğim kadar sırtımı döneyim, hep yüzüme vuruyor yansımaları. http://img150.imageshack.us/img150/9905/cocuk5mm5.jpg Bu da geçecek, bunu da biliyorum. Yazdıkça azalacak. İçimde durdukça büyüyor çünkü. Anlatmayıp sustukça. Akşam telkin dinlemeden Hayal hanımın meditasyonlarını dinleyip yatıcam. Sonra sabah kalktığımda güneş daha parlak gelicek. Neşeyle binicem arabama. Latin müzikleri dinlerim belki yolda, J Lo. Sonra bu yazdıklarımı okuduğumda geçti gitti derim. Sigara içme isteği gibi. Duvar gibi dik durunca karşısında ellerin titremiyor en kral nikotin krizinde. Biliyorsun ki sihirli bir değnek değil sigara, ucu yandığında tüm sorunlarını çözsün. Ve insanoğlu eroinden bile kurtulurken nikotine karşı bukadar zayıf olmamalısın. Sonra tekrar düşünücem, çok daha güçlü olduğumu. Acı çekenlerin kör olduğunu. Acı çektiğim zamanlarda gözlerimin görmediğini. Parlak bir sabaha uyanmış gibi biticek. Mayıs ayındayız. Ben sanırım şubattan beri dinliyorum. Ben göremiyorum olan biteni. Değiştiğimi. Ama aldığım tepkiler değiştiğimi gösteriyor. Odam aylar sonra derli toplu. Gece uyuyamadığım günler çok geride kaldı. Yastığa kafamı koyar koymaz lanetler yağdırdığım günleri unuttum. O acıdan geriye yarayı kaşıdığımdaki ince sızılar kaldı. Sabah uyandığımda bölük pörçük sahneler hatırladığım sert kabuslar gibi. Bir sabah uyanıcam, birden gözümün içine giren güneş yüzünden. |
Ynt: Agresifin haberleri Teorim yıkıldı, Ve rüyaları hatırlamamın nedenini telkinleri dinlerken derin bir uykuya dalamayıp uyandığım için olduğuna inanıyordum. 2 gecedir telkinleri dinlemiyorum. Ve hala sabahları gördüğüm rüyaları hatırlıyorum. Telkin dinlememe rağmen. Ve sanki devamlı zap yapıyorum rüyalarımda okadar bölük pörçük görüntüler. Bazen de çok gerçekçi direk başıma gelmesinden korktuğum şeyler. Ama son 2 gün çok anlamsızdı. Bir fotoğraf makinam yok, çok bilgili de değiliim bu konuda. Dün gördüğüm rüyamda makrosu olan bir makina vardı elimde. Autofocus ayarından çıkıyorum. Herşeyi çok yakından görüyor. Bir türlü uzaklaşıp bakamıyorum resmin geneline. Çok sıkıldım , çok çaresiz hissederek uyandım. Sonraki rüyamda anneme bir ayakkabı alıyordum. Şu bilekli spor ayakkabılardan altın renkli falan olanları da vardı, bırakın annemi ben bile giymem sonra siyahlarını alıyorum, nike. Sonra bugün kendime bir ayakkabı aldım ama 46 numara ve önleri yırtık. Ben bunları geri götürücem diye dolanıp duruyordum. Ve çok eski bir dostum tüm rüyalarımın ortak parçası, hep rüyaların bi yerinde göründü. Görüşmüyorum kendisiyle. Bir dönem aramız bozuldu. Şuara fotoğrafçılık yaptığını duydum ve ayakkabılarına hep çok özen gösterirdi. Annem de takmıştı buna, ne takıntılı adam diye. Sabah saat çalmadan uyanıyorum ama üstümden kamyon geçmiş gibi. Rüyalardan yorgun kalktım. Sanki kasmışım tüm bedenimi rüya görürken. http://meren.org/blog/uploaded_image...ans-744185.jpg fotoğraf A. Murat Eren http://meren.org |
Ynt: Agresifin haberleri Hatırlayamıyorum ama sabah çok uzun bir rüyadan uyanmıştım. O an aklımdaydı şimdi uçtu gitti. Bugün kabuğumdan çıktım, o gerginlik duvarı kırıldı. İnsanlarla dialoga girmek sinirimi bozmadı. Uzun bir süredir farketmeden herkese kapılarımı kapatmışım işyerinde. Bilgisayarın başında kimseyle konuşmadan günler geçmiş. Çok zinde olduğum günleri hatırlama zamanı http://www.codinghorror.com/blog/ima...k-climbing.jpg http://www.mohonkpreserve.org/pictur...er_Calardo.jpg http://www.firstposter.com/catalog/i...nclimbmaxi.jpg http://islamabad.metblogs.com/archiv...k_Climbers.bmp http://images1.comstock.com/Imagewar...4/C0041414.jpg Hastasıyım... http://www.wetasschronicles.com/RockLedge.jpg |
Ynt: Agresifin haberleri adrenalin... şu pozisyonda olmak isterdim... smiliyface |
Ynt: Agresifin haberleri Cok guzel ruyalarla uyandim, rüyanin özeti bir tarak ve cetvel aliyorum. Her ikisinin de anlami iyiymis. sira da cent in 3 ü birarada formulunu uygulamaya geldi. Bu ara tek huzursuzlugum herkesi ayni anda mutlu edememek. Aileme zaman ayirsam sevgilime zaman kalmiyor. Bir yandan is. Isten sonra kalan zaman da okadar az ki. Herkesi memnun etmek nekadar zor sad456 |
Ynt: Agresifin haberleri cent in yazilarini okuduktan sonra anliyorum ki hayal kirikligina ugramamak icin kendimi hep en kötüsüne hazir tutmusum kötüler de beni bulmus. Bu cekim yasasi gercekse ömrümü heba etmisim haberim yok. Hayal kurmayi ümit etmeyi kendime yasak etmisim. Simdi hersey bu kadar yanlissa nerden baslamali bunu tersine cevirmeye. Biliyorum ki gönülden istediklerim hep beni buldu. Herkes de sahittir buna, kalbin temiz istedin mi oluyor güzel iste derler bana hep.Önce kendimi degistirmek istiyorum, olumlu bakmayi anlayisli olmayi. Hayatin sadece siyah beyaz sadece iyi ve kötüden ibaret oldugunu düsünmeyi birakip grilerin varligini kabul etmeyi. Bir 60 sene daha varsa ömrümde doya doya güzelce yasamayi, hakkini vererek. Sevdiklerimi mutlu ederek. Iyi ki varsini söylerken icten olmalarini saglamak. Hayirli bir evlat olmak. Insanlarin yüzünü güldürmek. Koca bir dag var yüklenmem gereken sanki. O kadar cok sey var ki yoluna koymam gereken. Basitten zora dogru gitmeli bu düzeni kurarken. Bir yerden baslamali. Aslinda cok da güzel bir baslangic yaptim. Telkinleri dinlemekte bu kadar israrci olarak. Ve sabirli. Biliyorum ki biraksam simdi cok daha kötü bir durumda olacaktim. Belki tekrar ilac kullanmak zorunda kalacaktim, hayatim altüst olacakti tekrar. Simdi bunlari buraya yazmak bile istemiyorum. Eskiyi hatirlayip kendimi üzmek istemiyorum. Ama ne kadar ilerledigimi de görmek beni daha da iyisini basarmak icin motive ediyor. Burdaki bunca insanin cabasi her vazgecmeye kalktigimda tekrar ayaga kaldiriyor, hatta etkili olan telkinler mi yoksa bu forum mu diyecek kadar. Ama eminim o telkinler olmasa simdi bu sitede okudugum her kelimenin altinda bir hinlik arardim. Bir kandirmaca bir polyanacilik. ama simdi inaniyorum, tüm kalbimle süphe etmeden. Gözlerimdeki öfkenin sönüsünü izliyorum aynada. Her aksam daha huzurlu uyudugumu biliyorum. Simdi cok güzel bir dünyaya dogru bakmaya hazirliyorum kendimi, degisen hayatima hayranlikla. Inanarak baslamayi seciyorum. Kendi elimden tutuyorum önce, merdivendeki ilk basamak bu telkinler oldu ikinci basamak bu forum ve tüm burdakilerin paylastiklari. Ve bu cok büyük cok yüksek bir basamakti. Simdi ücüncü basamaktayim. Eski beni geride birakip yenisine merhaba dedigim baska bir hayata günaydin dedigim bir basamak. Sizlerle degisen hayatima devam. O degismek istemeyen ben o kadar direnc gösteriyor ki son bir haftadir. Okadar durgun ki hayat. Onu silmeden yikmadan baska bir seye dönüstürmek durumundayim. Kendimle catismadan. Ayaga kalkip kosmaya baslamaliyim, Yeniden coskuyla http://womensrunningcentral.com/library/Running.jpg |
sana aynen katılıyorum... hep en kötü ihtimalleri düşünerek tüm kötülükleri üstümüze çekmişiz yıllrdır... ve güzelim yılları heba etmişiz... artık bende çok farkındayım ki bişeyler düzeliyor ve çok hızlı hemde... insanın inanası gelmiyor ama 15 gün önceki durduğum yerde değilim... herşeye herkese ve her olaya farklı bakıyorum... paylaşımın için teşekkür ediyorum sevgili agresif... yüreğininin şeffaflığından ve temizliğinden sen sorumlusun... http://www.resimhayattir.com/data/me...-_Atletizm.jpg |
http://img473.imageshack.us/img473/240/kaya6to.jpg |
|
Ynt: Agresifin haberleri Buna ne yapmalı şimdi; burda 2 yıldır çalışıyorum, benden daha sonra gelen daha az eğitimi olan birisi benden daha yüksek maaş alıyor. Elbette sakin olmalı ve takmamalıyım. Ama çok sinirlendim kizgin1 Eski işimden de aynı nedenle çıkmıştım, daha iyi bir maaşla başka bir iş buldum. Şimdi yine daha iyi bir maaşla başka bir iş bulsam da orda da aynı şey olacak. Bu çözüm değil sanırım. Aklıma mukayet ol Allahım tel45x |
Ynt: Agresifin haberleri İlaç gibi özet Keops dan geldi clapping Alıntı:
|
Ynt: Agresifin haberleri İşte bugün o günlerden biri. Öfke alyuvarlarıma yapıştı. Hayat boomerang gibiydi değil mi, döndü dolaştı enseme pis bir tokat patlattı. Alıntı:
|
Ynt: Agresifin haberleri |
Ynt: Agresifin haberleri Euro 2008 le beraber samurai shodown günleri tekrar başlasın neogeo emulatörleri kurma çalışmaları clapping http://www.creativeuncut.com/gallery...o-kibagami.gif http://www.samurai-shodown.com/Games...%20Genjuro.jpg |
eee biz büyük sözü dinleriz. bu öğütler havada kalırsa ne işe yarar. Derhal uygulamaya başlıyoruz. Öncelikle gerçekten şükretmek gerek. Sahip olduklarım ve hayatımda güzel olan herşey için şükürler olsun. İyi bir ailem olduğu için, vücudumda bulunan kitlelerin çok ciddi tehlike arz etmediği düşünülürse sağlıklı olduğum için, bir işim olduğu için, sevgilimin askerliği yakın bir yerde olacağı için, akşam yastığa kafamı koyduğumda uyuyabildiğim için, sabah ailemle birlikte kahvaltı edebildiğim için, Allahın bana lutfettiği bu güzel yaşamın değerini bilecek kadar olgunlaştığım için şükürler olsun. Varlığımın bir anlamı olduğu ve etrafımdakilere güzellikler sunabildiğim için şükürler olsun. Ama işte insanoğluyuz hayattan isteklerimiz biter mi? Biterse bu hayata tutunabilir miyiz? Sabahları yataktan neşeyle kalkabilmek istiyorum. Bu hayata sabahlara daha sıkı sıkı tutunmayı. Şevkle çalışacağım faydalı olduğumu bildiğim bir iş istiyorum. Helal bir para, hakkını verdiğim bir iş istiyorum. Cent in günlüğünde okuduğumda içime bir serinlik çöken Mevlana nın öğütlerini içime sindirebilmeyi istiyorum, tüm kalbimle ; bunaltmadan hidayete erdirsin; Mevlana’nin 7 ögütü * Cömertlik ve yardim etmede akarsu gibi ol. * Sefkat ve merhamette günes gibi ol. * Baskalarin’nin kusurunu örtmede gece gibi ol. * Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. * Tevazu ve alcak gönüllükte toprak gibi ol. * Ya oldugun gibi görün, Ya göründügün gibi ol. http://img266.imageshack.us/img266/4...okguzelmg0.jpg http://www.lnx.gen.tr/data/media/45/bayaz_lale.jpg http://i205.photobucket.com/albums/b.../sari_lale.jpg http://img.blogcu.com/uploads/yelkenli_Lale2.jpg http://img295.imageshack.us/img295/5...7xi4oy4nw8.png http://www.arastiralim.com/wp-conten...09/uc-lale.jpg http://www.tmresimler.com/data/media..._Resimleri.jpg |
Ynt: Agresifin haberleri http://eddai.files.wordpress.com/200...9_lale_308.jpg Gürültü Patırtının Ortasında Sükunetle Dolaş. Sessizliğin İçinde Huzur Bulunduğunu Unutma. Başka Türlü Davranmak Gerekmedikçe; Herkesle Dost Olmaya Çalış Ama Kimseye Teslim Olma. Telaşsız, Açık ve Seçik Konuş. Başkalarına da Kulak Ver. Aptal ve Cahil Olduklarında Bile Dinle Onları; Çünkü Dünyada Herkesin Bir Hikayesi Vardır. Yalnız Planların Değil, Başarılarının da Tadını Çıkarmaya Çalış. Ne Kadar Küçük Olursa Olsun İşinle İlgilen; Hayattaki Dayanağın Odur. Olduğun Gibi Görün. Sevmediğin Zaman Sever Gibi Yapma. Aşka Burun Kıvırma Sakın; O Çöl Ortasında Çimenli Bir Yerdir. Yılların Geçmesine Öfkelenme, Gençliğe Yakışan Şeyleri Gülümseyerek Teslim Et Geçmişe. Ara-sıra İsyana Yönelecek Gibi Olsan da Hatırla ki; Kainatı Yargılamak İmkansızdır. Onun İçin Kavgalarını Sürdürürken Bile Kendi Kendinle Barış İçinde Ol. Görmeye Çalış ki, Bütün Pisliğine ve Kalleşliğine Rağmen DÜNYA YİNE DE GÜZELDİR… http://img338.imageshack.us/img338/945/lale13nb6.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6959/lale46ox3.jpg http://www.hayalmavisi.com/lale/Laleler/1765.jpg http://img470.imageshack.us/img470/4497/lale42ho8.jpg http://img454.imageshack.us/img454/5968/lale17aw4.jpg http://islamcokguzel.files.wordpress...amcokguzel.jpg http://www.hayalmavisi.com/lale/Laleler_Yeni/1733.jpg |
Ynt: Agresifin haberleri |
Ynt: Agresifin haberleri yazı çok hoştu defterime kaydetim.Beyaz laleler çok hoştu gerçi hepsi ayrı ayrı güzeller ama benim favorim beyaz ,şarkıyı bile sana beyaz laleler aldım diye söylüyorum. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 AM. |