![]() |
Perfinya'nın Değişim Günlüğü Ben siteye birkaç ay önce üye oldum. 1-2 hafta siteyi gezip, bazı konuları okudum, ücretsiz telkinleri indirdim ve bir süre dinledim. İlk günlerde biraz faydasını gördüm.Sonra yaz tatiline çıkınca ara verdim ve geldiğimde de siteye fazla aktif girmek içimden gelmedi. Normalde doğa sesini, su sesini, kuş sesini çok severim. Ney sesi de en sevdiğim müzik sesidir. Ne var ki bu sesler telkinleri dinlerken bende ters tepki yaptı. New age diğerleri arasında en çok tahammül edebildiğim müzik oldu. Sanırım dinleme evresinde telkinler bilinçaltımla mücadele ederken böyle hissediyordum. Ama şimdi yeni ve kesin bir karar aldım. Herşeye en baştan başlayacağım. Kendimde bir çok istemediğim özellikler eksi yönler buluyorum. Bunları zamanla artı yönlere dönüştürmek için sabırsızlanıyorum. Sizlerden bir ricam olacak. Bu gelişim sürecinde bana destek olun. Ben kolay pes etmeye, sıkıldığımda yapamadığımda motivasyonumu kaybedip bırakmaya çok eğimliyim. Değiştirmek istediğim özelliklerden biri de bu. Beni başıboş bırakmazsanız, gelişimimi sürekli sorgularsanız, kendimin en iyisi olmam konusunda bana büyük bir destek verirseniz eğer inşaallah bu defa ben de başarılı olacağım. Bu başlık altında gelişmeleri aşama aşama aktaracağım. Herkese bu yolda başarılar diliyorum. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Günlüğün hayırlı uğurlu olsun, sana sans getirsin "Merve" Yalnız değilsin Merve,seni her gün ziyaret edecek, paylasımlarını,hayatındaki gelişmelerini sabırsızlıkla bekleyecek bir çok arkadaşımız olacaktır. Burda bir çok zorlugun üstesinden gelebileceğine inanıyorum ben. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Günlüğünüz hayırlı olsuni, umarım hep güzel şeyler paylaşırsınız. Selamlar. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Teşekkür ederim Genco. Desteğin için teşekkür ederim. Bunları duymak beni mutlu etti. Teşekkür ederim Tolgaasya. Umuyorum ve inanıyorum ki öyle olacak. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... 1 haftadır çok fazla giremedim siteye. Dolayısıyla da günlüğümü ihmal ettim. Hayatımda büyük bir savaş başlattım. Ben de asla sıradan olmayacağım ve olmam gerekenin en iyisi olacağım. Daha çok başındayım ama başaracağım.Henüz yazılı plan yapamadım ama büyük proje kararları aldım ve zemin oluşturmaya başladım. Bilhassa bugün kendimde depresyon belirtileri hissediyorum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden dışarı çıkmıyorum. Ev işlerini de yap(a)mıyorum. Bugün itibariyle daha çok saat telkin dinlemeye başladım. Daha önce de dinliyordum ama bir saati geçmiyordu.Bundan sonra günde en az 8 saat dinleyeceğim. 1 haftadır irademe yeniliyorum ama yavaş yavaş ipleri elime alacağım. Kısacası şu an en halsiz halimle çok büyük adımlar atmaya kalktım. Başaracağıma canı gönülden inanıyorum. Allah yardımcımız olsun. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Alıntı:
İsteyince başarıyor insan.Aynı senin durumundaydım elim hiç birşeye kalkmıyordu depresyon durumları,sonra ne oluyor sana kendine gel dedim.Telkinlerle ve gerçekten istemekle eskisinden daha enerjik huzurlu ve mutlu oldum..Sende başaracaksın biliyorum farkında olman yeter.Sevgiyle kal.. |
|
Cevap: Mervee' nin günlüğü... kendinde görebildiğin olumsuz hareket ve davranışların farkındasın ve kendini sorgulayabiliyosun..gerçekten kendi kurtuluş savaşını başlatmışsın..kılıcın keskin olsun arkadaşım.. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Teşekkür ederim arkadaşım. Darısı hepimizin başına inşaallah. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Bu benim tekrarladığım olumlamalarımdan..Sanada faydalı olacağına inanıyorum.. -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... http://img214.imageshack.us/img214/6361/11oc0.gif |
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. 2 gündür evde olmadığım için internete giremedim. Dün gece geldik eve.Dün gece itibariyle tekrarlamaya başladım.Bu sabah uyanınca da tekrarladım.Hemen olmaz ama çok küçük kıpırtılar hissettim. Zaten 3 gündür yavaş yavaş normal halime dönüyorum. Dün de ara sıra gittiğim Genç beyin dergisinin ücretsiz verdiği seminere gittim. Konu " İçinizdeki dehayı keşfedin"di. Seminer de beni biraz harekete geçirmeye yardımcı oldu.Çıkışta eksik genç beyin sayısıyla "Dahinin el kitabı" kitabımı aldım. Ayrıca yelkinleri dinlemeye devam ediyorum. Henüz günlük 1-2 saat dinleyebiliyorum. Suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini ağırlıklı olarak dinliyorum. Arada aparatif olarak erken uyanma, ertelemekten kurtulma, kilo verme dinliyorum. İnanıyorum olacak. 2 gündür akşamları tv seyretme isteğim kayboldu. Dizi saatinde kitap okuyorum. ( Aman maşallah maşallaaaaaah)Hayallerimin gerçek olacağına şimdi her zamankinden fazla inanıyorum. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Teşekkür ederim Ezeli_Nursapkal89 |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... merve güzel bi günlüğe başlamışsın başarılarının devamını okumamız dileğiyle... |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Teşekkür ederim zamanı_geldi inşallah |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Tekrar merhaba, Şu sıralar pek evde duramıyorum. Yatılı misafirlikler falan oldu ya da yalnız kalıpta doya doya siteyi gezemedim. Neyseki bugün biraz rahatım. Girmediğim süre içerisindeki değişiklikleri anlatayım. Telkinleri dinlememin bugün 17. günü. 24 Eylül 2010 Cuma günü dinlemeye başladım. 17 gündür suçluluk ve ego güçlendiricinin doğa ve new age versiyonlarını günde bazen 1-2 saat bazen 4-5 saat dinledim. Ara sıra hiç fırsat bulup da dinleyemediğim zamanlar da oldu. Bugün listeme kendine güven ve ertelemekten kurtul u da ekledim. Şu ana kadar bende olan değişiklikler tv izlemeyi ve müzik dinlemeyi bırakmak oldu. İlk zamanlar büyük bir sıkıntıyla, zorla dinlediğim telkinleri artık seviyorum.(Ama eşim çok rahatsız oluyor dinlememden.) Uygulamasam da sürekli yeni önemli kararlar veriyorum ve sonra vazgeçiyorum. İştahım çok açıldı. Bu çok kötü.Bazen dalgalanma hissi yaşıyorum. Gece dinleyemiyorum. İlla ki gece dinlemek gerekiyor mu? Telkin listeme acaba zinde uyanmayı da eklersem fazla mı olur? Bu da benim için önemli. Bilgi verebilecek olan var mı? |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Kendimi harika hissediyorum. Bu site beni motive ediyor. Ama çok da zamanımı alıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Vakit buldukça paylaşılan yazıları okuyorum ve faydalanıyorum. Telkinleri günde en az 4-5 saat dinliyorum. Gece dinleyemiyorum. Bugün hedeflerimi düşündüm ama bir türlü kesin ve net bir şekle sokamıyorum. Benim 3 tane hedefim var ve aralarında tercih yapamıyorum. Bazen vazgeçiyorum herşey boş geliyor. Bazen de şu an da olduğu gibi heyecanım tavan yapıyor. 2 tanesini sizinle de paylaşacağım. 1. Senarist ve yazar olmak istiyorum. 2. Kendi kreasyonumu üreteceğim moda evi. Bunlarla alakalı net girişimler henüz yapamadım. Şimdiki kişisel gelişim planım ise evimde benim enerjimi alan ve beni durağanlaştıran şeylerden kurtulacağım. (Ama siteyi bırakamıyorum bir türlü. Bıraksam hemen kalkacağım.) neseli56neseli56utananadamblissy |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... canım günlüğün hayırlı olsun. farkındalıkların artsın.. mutlu paylaşımlarını bekliyorum sevgiyle mutlu kal y789 |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Teşekkür ederim bengusu cum. Senin kadar olamasam da yavaş yavaş ilerliyorum emin adımlarla.. Paylaşımlarını okuyup hayran kalıyorum. İnş. ben de başarırım. Sen de sevgiyle kal. |
Cevap: Mervee' nin günlüğü... Evet farkındayım değişim günlüğümü de siteyi de çok ihmal ettim. Ama değişimde gevşeklik göstersem de pes etmedim. Şimdi hayatımı yenilemeye en baştan başlıyorum. Yeni planlarım var. Herşeye silbaştan başlayacağım ve mümkün olduğunca çok bu gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Benim değiştirmek, dönüştürmek istediğim olumsuz davranışlarımın listesi biraz kabarık. Mesela listede şunlar var:
Bugün kendimi planlı hayata alıştırmaya başlıyorum.Sabah biraz organize ettim davamını da birazdan hallediyorum. Bugün Abdullah Canıtez'in "Hedef101" çalışmasını uygulamaya başlıyorum. 3 farklı sebepten ötürü 3 farklı hedef101 günlüğü oluşturuyorum. Güzel gelişmelerim de var: * Hedefime karar verdim. Hedefim 3 dala ayrılıyor. Onları da biliyorum. O 3 dala dolayısıyla ana hedefe giden adımlarımı gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ne istediğimi biliyorum hayatta ve ne istemediğimi de biliyorum. * TV izlemeyi yeteri kadar azalttım. Haftada 3 dizi izleyip kapatıyorum televizyonu. Sabahları evde olduğum halde açmıyorum. * Her zaman kitap okumayı ve kendimi geliştirmeyi, öğrendiğim bilgileri uygulamayı sevmişimdir. Fakat kitap okumayı çok sevdiğim halde yarım bırakma alışkanlığım vardır. 1-2 haftadır elimden kitap düşmüyor. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Bugün yapmam gereken çok işim var. Kursa gitmem gerekiyor. Pazara gitmeliyim. Adım atmaya halim yok. Sanki tüm enerjim çekilmiş. Donmuş gibiyim.Annemle konuştum az önce telefonda çabuk namazını kılar kılmaz çık. 1,30 da arayacağım çıkıyo"r musun diye gaz vermeye çalıştı. Ama benim göz kapaklarım dahi düşüyor. Acayip bir ağırlık var üzerimde Telkin dinlemeye şimdi başladım. Sabahtan beri sitede geziyorum. Paylaşımlarıma yorum, cevap falan yazılmış mı diye. Yok. öylece öksüz gibi duruyor. Dünden beri 2 imgeleme yaptım. Çekim gücü egzersizi yapmayı deniyorum. İkisinden de sonuç alamadım. Ama yılmak yok. Çekim gücünü çalıştırana kadar uygulamaya devam edeceğim.Tam olmasa da o anı yaşıyormuş gibi hayal etmeye çalışıyorum. Heyecanımı hissediyorum. Sesli olarak da dile getiriyorum. Olacağına da inanıyorum. Neden olmuyor. İmgeledikten sonra unutamıyorum. Olacak biliyorum bana geliyor diye yol gözlüyorum. Acaba ondan mı? Başaracağıma inanıyorum. Sonuç alınca ilgili başlığa yazarım. Ben hazırlanıp çıkacağım şimdi. Sürüne sürüne de olsa çıkacağım. sigrt56agl34uykulusmileemb23 |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Herkese merhaba, Öncelikle herkesin Kurban Bayramını tebrik ederim.Bugün bayramın 3. günü. Yaklaşık 1 haftadır günlüğüme yazmıyorum. Bu süre boyunca bende çok güzel değişimler oldu. Birkaç aydır dönem dönem bırakarak dönem dönem en baştan başlayarak telkinleri düzensiz dinliyordum ve en son 10 kasımda telkinlere tekrar başladım. 8 gündür düzenli dinliyorum. Midem çok bulanıyor. Aynada kendimi çok daha güzel görmeye başladım. Kendime daha çok bakmaya başladım. Çekim yasasını hiç başaramazken çekim gücüm artık var ve istediğim 3-4 şeyi çekmeyi başardım. Başkalarının düşüncesini önemsememe ve topluluk karşısında konuşmayı da listeme ekledim. Şu sıralar erken uyanma ve ertelemede dalgalanma hissi yaşıyorum ve tam tersi etki görüyorum. Enerjim biraz daha arttı. Sevgimi daha fazla gösteriyorum ve sevdiklerime bol bol teşekkür edip, iyi ki varsın, seni seviyorum, seninle gurur duyuyorum, sen bitanesin,iyi ki hayatımdasın, iyi ki seni tanımışım................. gibi iltifatları çokça ediyorum. Mutluyum. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Süpersin perfinya okurken enerjini hissettim..Sevgiyle kal..956k |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Teşekkür ederim Sümbüliicim. Sen de süpersin. Mutlu kal. girlhaha |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Mide bulantım 1 haftadır sürüyor. Dönem dönem artıyor dönem dönem azalıyor. Dün çok rahatsız edici boyuttaydı bugün fazla rahatsız etmedi. Bugün eşim annesine midemin bulandığını ağzından kaçırmış. Kayınvalidem de hamileyim diye umutlanmış. Sebebi telkinler diyorum anlamıyor. Telkinler bende hamilelik etkileri yapıyor. Seviniyorum araştırıyorum.En son telkinler yüzünden olduğunu farkediyorum. Pazartesi kan tahlili yaptırayım da onlar da rahat etsin ben de.Neyse. Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini geçici olarak çıkardım listeden. Onlar olmadan ne olacağını merak ediyorum. 3 gün sonra tekrar ekleyeceğim. Dinlediğim telkinler arasında kilo verme - Güven 'de var. u arada kilo verme güven ve kilo verme ada arasında ne fark var. Adayı da dinlemem gerekir mi? Bugün itibariyle bölgesel zayıflama egzersizine başladım.Yarın itibariyle de yürüyüşe ve sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Ertelemeyi bırak telkinleri yavaş yavaş işe yarıyor ve ben hergün az da olsa ertelediğim sorumluluklarımı çözüyorum. Bu internet bağımlılığımı ne yapacağım bilmiyorum ama benim önümdeki en büyük engelin internet olduğunu düşünüyorum. Tv eskisi kadar beni etkilemiyor. İzlemediğim zaman kapatıyorum ama netimi kapatamıyorum evde olduğum süre içerisinde. Hedef101 e başladığımı yazıyorum ama onu da erteliyorum. Simdi hemen Hedef 101 e başlıyorum. Bugünü 1. gün kabul ediyorum. Sevgiyle kalın. Mutlu kalın. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Bazı günler telkinleri 10-12 saate kadar dinleyebiliyorken; bazı günler 1 saat fırsat bulabilsem kar sayıyorum.Dün 1 saat dinledim. Bugün 5-6 saat dinledim. Bugün 5-6 saattir sitedeki yazıları okuyorum. Alışverişe gittim. Öğlen uykusuna(kayluleye) yattım. Spor yaptım. Dün ise balkonun gider borusu tıkanmış ve balkonum havuz gibi olmuştu. Eşim ve 2-3 komşu onla uğraştılar. Ben de ertelediğim işleri yaptım. Erteleme telkini yavaş yavaş işe yarıyor. Şöyle ki son zamanlarda ertelediğim, sonra yaparım dediğim işleri 2'şer 3'er hayatımdan çıkarıyorum. Bu çok güzel bir gelişme. Erken uyanma telkini henüz işe yaramaya başlamadı. Bugün markete giderken yolda kendimi daha özgüvenli, daha dik, daha rahat hissettim. Ay bitiyor takip ettiğim dergimi almaya fırsat bulamamıştım. Çok şükür kaçırttırmadan aldım Genç Beyin ' imi. 9 günlük bayram tatili sonrası yarın kurslarım başlıyor. Eşim bu hafta öğlen gidiyor işe. Onunla beraber çıkıp gitsem kursuma saat 4 e kadar giremem siteye. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Perfinyacım merhaba, Günlüğünü yeni okuyorum. Baştan sonra okudum. Zaten pek post yokmuş kolayca bitirdim. Enerjine ve azmine hayran kaldım. Bu konuda gerçekten çok başarılısın. Tebrik ediyorum seni. Gelişimin de çok güzel gidiyor. Bu harika. Başarılar diliyorum sana.. Günlüğünü takipteyim. Sevgiler... |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Alıntı:
Çok sağol cliviaf.Daha çok yeni günlüğüm. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu sefer kararlıyım. Pes etmek yok. Sevgilerimle... |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Bu sefer kararlıyım. Hızla değişimim beni heyecanlandırıyor. Dün itibariyle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım.Bugün ilk günüm ve harikaydı. Erteleyip de yapmadığım birçok şeyi yavaş yavaş yapıyorum. Bugün küçük bir not defteri aldım ve o deftere sadece günlük beslenme programımı işleyeceğim. Gelişim günlüğü ajandam var ve ona bu günlükten daha detaylı ve ayrıntılı yazıyorum. Ayrıca hedef101 defterim de var. Günümü planlayıp gittiğim 2 kursu idare etmeye başlayacağım. Gelişimim ve de dönüşümüm çok iyi gidiyor. Neredeyse 2 hafta olacak kitap okumaya ve dikiş dikmeye fırsat bulamadım. Onları da yapmam lazım. Şimdi yemeğimi yeyip yığınla ütü yapmaya gidiyorum. Yarın dayıma gideceğiz. Hacdan geliyor. Dayımı çok özledim. Tüm özlemlerinize kavuşmanız dileğiyle. Sevgiyle kalın. İyi akşamlar... |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Herkese merhabalar, Kendimi mükemmel hissediyorum. Biraz erteleme telkininin etkisi biraz da bana artık bıkkınlık gelmesi nedeniyle ertelediğim ve beklettiğim birçok sorumluluğumdan yaparak kurtuluyorum. Evi yerle bir ettim. Gardırobun içini düzenliyorum. Ütü yapıyorum. Çamaşırlar yıkanıyor. Çekyat altlarındaki lazımlılarımı toparlıyorum. Toz alıyorum. Silip süpürüyorum. Çöpler çıkarıyorum atılacak.Kitaplarımı düzenliyorum. POrtmantayı düzenliyorum. Mutfak dolapları çekmeceleri....................................... ..... Bayağı derin işlere daldım. YArın görümceme görücü geliyor oraya gideceğim. Kurabiye falan yapmam lazım. Dikiş takımlarımı toplamam lazım. Dikiş hocamı arayıp yarın gidemeyeceğimi söyledim. Kendime excel programında bir sürü plan program ve de liste yaptım. *Çalışmam gereken dersler listesi *Tv- İnternet kullanma sıklığını kontorl etmek için liste. *Sabahları kaçta uyandığımı yazdığım liste *Gün içerisinde beslenme- bitki çaylarım ve sporun o gün yapılıp yapılmadığını gösteren liste. *kitap okuma programım *ibadet programım * günlük takvimim *gelişim günlüğüm Bu arada hedef 101 e başamıştım. 1-2 gün yazdım. Sonra aksattım. Bugün itibariyle tekrar başlıyorum. BU arada geçtiğimiz salıyı çarşambaya bağlayan gece 2,30 da dayım geldi. Saat gece 4:00 gibi Sabiha Gökçen Havalimanından ayrıldık.Aynı gün salı öğlen vakti eniştemin babasını kaybettik. İşte son gelişmeler böyle. Yeni havadisler oldukça yazarım. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Gelişmeler harika.Her işin planlı gidiyor,not tutmak iyi fikir hemen bende bir not defteri ediniyorum kendime..İlham veriyor yazılar teşekkürler.Mutlu kal... ::) |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Bu sefer kararlıyım aslıma dönüşmeye. Hırs yaptım. Başarıyorum. Sevgiyle kal. |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü merhaba, seni tanımıyorum. öylece foruma girdim ve ilk açtığım konu bu oldu. hayatta hiçbir şey tesadüf olmuyor. ilk açtığın mesajdan itibaren okudum. Allah sana yardımcı olsun. mutluluğa huzura kavuşursun inşallah. ben bayadır bu konuları araştırıyorum. yalnız hepsini sorgulamadan da evet mutlak bu doğrudur diye de kabul etmiyorum. belki yardımcı olur diye sana tavsiyelerim olcak. yapıp yapmamak sana kalmış. olumlama konusunda en iyisi bence kuantum. ancak kuantumu da herşey bunla gerçekleşiyor gibi kabul etmeği doğru bulmuyorum. yani şunu hayal edersem bana gelecek olayı abd ve avrupa da yeni rant olarak görüyorum. ama kişisel gelişim için çok iyi. bunda olumlama yaparken gece yatarken yap. içinde olumsuz kelime içermeden. mesala topluluk karşısında konuşamamaktan bahsetmişsin. onun için '' ben her yönümle başarılıyım. kendime her konuda güvenirim. birebir konuşmalarda ,topluluk karşısında konuşmada kedime güvenirim. topluluk karşısında konuşurken kendinden emin, sakin, etkileyici bir biçimde konuşurum. herkesle konuşurken uyum sağlarım. '' gibi bunu sanki bir toplum içinde konuşuyomuş gibi hayal ederek tekrar et. ama olumsuz kelime kullanma. mesela ''topluluk karşısında utamadan, çekinmeden sıkılmadan konuşurum gibi olumsuz negatif kelimelerle değil. diğer aklına takılan konularla da bunu yapabilirisn. kendini azcık öv. niye niçin diye durum sorgulama. durumum bu. bunu nasıl iyi yaparım. geç uyanıyorum diyosun zinde uyanamıyorum diyosun. nniye geç uyanıyorum de ben diye değil. erken uyanmak için ne yapabilirim diye kendine planlar yap. aynı şekilde saati kur. yatarken '' uykuya rahat bir şekilde dalarım. gece uyanınca uykuya tekrar rahat bir şekilde dalarım. sabah saat çaldığında zinde, dinlenmiş bir şekilde kalkarım. hayat ve yaşamak çok güzel'' diye saatin çaldığını zinde bir şekilde uyandığını hayal et. bunu bir süre yap. bir de bitkin olduğunda ve stresli olduğunda bu hareketi yapmanı tavsiye ederim. ben böyle durumlarda 7 kere yapıyorum bu hareketi. hem stresim geçiyor hemde kendimi acayip enerji dolu hissediyorum. bu hareket çakraları açıyor vucudun enerji merkezlerini harekete geçiriyor... http://www.maranki.com/259_Elmar-Hareketi.html Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir. Mevlana sağlıcakla kal. |
Önerilerin için çok teşekkür ediyorum. Görüşüne katılıyorum. Elimden geldiğince olumlu davranıyorum, olumlu konuşuyorum. Tabii eksiklerimi kapatacağım.Yazını tekrar tekrar okudum. Uygulayacağıma emin olabilirsin. Sevgiyle kal... |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Çok çok güzel gerçekten tebrik ederim. Yazdıklarından umutlandım, ben de daha bir gayretle özen gösterme kararı aldım. Başarılar, çok güzel gidiyorsun harika. Bravo |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Merhabalarrrrr Ben geldiiiimmmm Uzun zamandır yoktum. Yoğundum. İnternete fazla giremiyordum.Fırsat buldukça üye girişi yapmadan son yazıları kontrol ediyordum. Gelelim havadislere... Telkinleri dinliyorum. Fazla bir değişim farketmedim uzun zamandır üzerimde. Yeni isme özel hediye mp3lerimi de dinliyorum. Ben geçen sene birkaç ay ve de bu sene İSMEK giyim kursuna gidiyorum. Bir sürü yarım işim vardı. Onlara tekrar başladım. Bitireceğim inş. Bu acaba ertelemeyi bırak telkininin mi yoksa özdisiplin telkininin mi etkisi anlayamadım. Ama olsun etki etti yaa. Geçtiğimiz 2 hafta uyku düzenim normalden daha ağırdı. Sabah kursuma gidemiyordum.Neredeyse 2 aydır dinliyorum erken uyanmayı. Hala etkisini göremedim şimdilik ama umutluyum.2 gündür saat 7 de zar zor uyanıyorum. Kendime gelemiyorum Geçen hafta pazartesi dişçiye gittim köprü tedavisine başladım. Dolgudan korkmuyorum. Dişçiye alışığım. Ama diş çekiminden korkuyorum. Dualar ettim. Olumlama ve telkin yaptım. O kadar mükemmel geçti ki hiç birşey hissetmedim. Yılbaşı yaklaşıyor. Ben yılbaşını kutlamam.6-7 Aralıkda kutladım. Yalnız bu 3 günde takvim başlangıcı başlayacağı için yeni bir başlangıç planı yapacağım. Hayallerimi,2011de yapmak istediklerimi, önümüzdeki yıl kararlarımı listeleyip uygulamaya koyacağım inş. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sevgi ile kalın... |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Perfinya, senin adına gerçekten çok sevindim; fakat bir şey sormak istiyorum. Telkinleri neyle dinliyorsun? Kulaklık? Telefon? bilgisayar? Ben önceden geceleri bilgisayarı açık bırakıp sabaha kadar hoparlör setimde kısık seste dinlerdim ama elektrik faturasını görünce değiştirmek zorunda kaldım şu an telefonun minik hoparlörüyle dinliyorum :D acaba etkide değişen bir şey olur mu |
|
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama yapacak o kadar çok işim var ki. Hayatımı düzene koymaya çalışıyorum. Ama hep kısır döngü içindeyim. Kendimi çemberin içinde koşmaya çalışan hemster gibi hissediyorum. Kendimi hep geliştirmeye çalışıyorum. Olabildiğin en iyi halime dönüşmeye çalışıyorum. Faydalı yayınlar izleyip kitaplar okuyorum. Araştırmalar yapıyorum internetten. Birşey eksik. Ama ne. Umarım çekirdek imamcımı bulduğumda bu eksikliği kapatırım. Bu gün kendim adına yapabileceğim en iyi yatırımı yaptım. Telefonla çekirdek inanç çalışması için Abdullah Canıtezi aradım.Çok büyük faydası olacağına inanıyorum. Benim çekirdek inancımın dallanıp budaklandığını düşünüyorum. Geçen hafta sabah da Cine5te Kuantum düşünce ve yaşam koçu Bülent Gardiyanoğlu vardı.Meditasyonlar ve olumlamalar yapıldı. Cuma günü yayına mail attım ve Bülent bey in beni arayacağını söylediler. Hala telefon bekliyorum. Unuttular beni.Her neyse. Dönem dönem benim kişisel gelişim çalışmalarım had safhaya ulaşıyor dönem dönem duruyor.Hala hayallerime bırakın ulaşmayı birkaç adım atabilmiş değilim. Beni durduran ne?Plan yapmaya çalışıyorum. Kendimi tanımak adına çizelgeler oluşyturuyorum. Yok olmuyor. Hedef 101 çalışmasını yapıyorum. gün yazıyorum 1 gün atlıyorum. 5 gün yazıyorum 2 gün atlıyorum. Telkinlere gelince uzun zamandır dinlemedim. 1-2 hafta oluyor son dinleme tarihim.Ama şunu merak ediyorum. Suçluluk ve ego güçlendiriciyi ilk dinlediğim tarihten itibaren 100 saati geçmiştir. Bazen sürekli dinliyorum bazen ara veriyorum. Acaba bilinçaltı temizlemeyi tamamlamışmıdır? Listemdeki telkinler: Ego-suçluluk-erken uyanma-Eeteleme-Kendine güven-Kilo verme(güven)- Otohipnoz (rahatlama)-Aptalın deneyimlerinde..Meditasyon(Melindanın seslendirdiği) 3 tane de isme özel hediye telkin: Arapçayı öğrenme-Dikkat ve Hafıza Kuantum - Disiplin Her ne kadar her defasında en baştan başlasam da ben inanıyorum ki çok yakında sona ulaşıyor olacağım. Hayallerim bana gelmek için yolda ve ben en doğru zamanda hayallerimi gerçekleştirmeyi seçiyorum... Herkese sevgilerimle... |
Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Bugün kendim için en iyi yatırımı yaptım. Çekirdek inancımı buldu Abdullah bey, Bende büyüme korkusu varmış. Tüm olumsuz yönlerimi gözümün önünden geçirdim. Çok doğru.Bugünden itibaren ödevlere başladım. İnanıyorum ki çok kısa bir süre içinde gerçekten istediğim gibi dönüşeceğim. Bunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM. |