![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... Alıntı:
hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... önemli bi gün.... çok önemli!! cilgin897 dayanışma hattına yazdım ordan oku!.. n9598 aa34 aa34 şaka tabi kiiii ... aa34 biliyorum güzel olduğum kadar manyağımda... 44 uçtum bugün yine gördüğün gibi...bugün uyku yok bana anlaşıldı...kalbime kuş mu kaçtı ne pır pır...bugün sonuçlar açıklanıyor... blissy karışık duygular içindeyim... rt67 ama iyi olucak biliyorum...hmm olumlamalarım geldi aklıma dur bi kaç tane yapim hemen bu güne özel... 44 super http://www.hizliresim.com/2008/8/15/320.bmp blook Güzel Oldu.... ttli3 neyse en iyisi uyumaya çalışim hadi gelişmeleri yazarım ben sana.... http://www.hizliresim.com/2008/8/15/322.gif hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... terli345 blook rt67 sosyoloji...fatih...İSTANBUL.... HADİ HAYIRLISI.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... hayırlısı olur inşallah bitanem.. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... inş. ablam... kiss3 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Hayırlı olsun melodis.Söylediğin gibi herşeyin hayırlısı |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok tşkkrler cedrus48... sapkal89 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Tebrikler... alk78 Başarılar... super |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodis kardeşim hayırlı olsun... fbsmile |
Ynt: Melodi Diyarı.... teşkkrler bymehmet.. sapkal89 teşkkrler abim... bjksmile sapkal89 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canım tebrikler. Hayırlı olsun kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... tşkkrler bitanem... kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... canım melodisim.... blissy blissy hayırlı uğurlu olsun...tebrik ederim... tender45 başarılar.... hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodiscim,hayırlı olsun tatlım... kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... ya eve dönerken sonuçların açıklandığını duydum sen aklıma geldin ne yaptı acaba melodis dedim?eve girdim bilgisayar başında güzel haberini aldım ne mutlu 956k.ay ablasının gülü sosyolog mu olucakmış cilgin897 süper süper . idealin için en büyük adımı attın alk78.çok sevindim kuzum ,çok güzel olucak herşey .ver elini istanbul ver elini üniversite hpm2 iyi iyi güzel oldu güzel seni de buraya transfer ediyoruz demek ki ttli3.koccaaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 seni kiss3 tekrar tebrikler alk78 alk78 alk78 |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodis tebrikler, hayırlı olsun okulun 25889 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodisim canım hayırlı olsun umarım herşey güzel olur.Yolun açık ve aydınlık olsun. alk78 |
Ynt: Melodi Diyarı.... canlarım benim çok teşkkrler hapinize... kiss3 suzzy ablam tender45, hayal ablam tender45,Mustang ablam tender45,Sycorox tender45, kısmenim tender45,novosibir tender45 hepiniz benim için özelsiniz... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... ayyyy tebrik ederim güzelim seni.... şimdi yeni bir başlangıç yapacaksın hayata yeni bir pencereden. çektiğin onca sıkıntı, üzüntü vs... hepsi silinip gidecek belki bu yolda. hayat şimdi sana yep yeni şeyler sunacak. üniversite hayatının tadını çıkar olabildiğince.... çok çabuk geçip gidecek belki ama hep tatlı anılar biriktirmen dileğiyle çıktığın bu yolda sağlık, başarı ve huzur en baş yardımcıların olsun. onlar seni hiç bırakmasın diyorum. sapkal89 |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok tşkkrler mücevherim... bitanesin.... tender45 herşey yoluna gircek dimi? rt67 benim içim hala rahat değil bazı sorunlar var ..... terli345 herşey yolunda giderse kutlamayı 20 gün sonraya erteliyorum.... super o zamn kimse tutmasın beni... wave |
Ynt: Melodi Diyarı.... canım sen de biliyorsun ki herşey yoluna girer zamanla. ama bir de hayat yeni yollar getirir insana. o yolların da yoluna girmesini beklersin bir süre. sonra yeni yollar... böyle sürer gider işte. umut hep omzumuzda tünemiş bir kuş oldukça yollar ve o yoluna girmeyen şeyler vız gelir aldırma.... ttli3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... sigrt56 Beni o omzumdaki yaramaz kuş ayakta tutuyor zaten.... rt67 |
Ynt: Melodi Diyarı.... sigrt56 ruhende bedenende çökmüş durumdayım....okul işi uzak görüyor olmucak gibi... ailem kararlı...bu yetmezmiş gibi bide üstüne bu kızarıklıklar çıktı...evt kızarıklıklar... sırtımda özellikle,dün başladı sanki sırtımın tamamını sinek ısırmış ama daha büyük şekilde ve kıpkırmızı... neutrali5 bugün doktora gittim...muane etti parça almamız gerek dedi... nasıl yani dedim şok oldum..küçük bi parça dedi inceleme için örnek.. tmm dedim sırtımın 2 yerinden parça aldılar ve öle dedikleri gbi küçük değil oyuk oluştu resmen... şimdi sargılı,ve kolumu oynattıkça ağrıyor alerji dedi doktor evimiz bahçe içince onların polenleri yapıyor daha öncede olmuştu ama bu sefer felaketti terli345 ve ciddi ...şimdi biraz dinlencem hastane insanı yoruyor...15 gün sonra sonuçlar gelcek bu zamn içinde iğnelerim,hapım ve uymam gereken bi yasak listem var... tuh788 umarım 15 gün sonunda bişey çıkmaz...ve herşey yoluna girer... |
Ynt: Melodi Diyarı.... Gülüm çok geçmiş olsun.Bu kadar strese vücut dışarı verdi tabi dünde dedim sana.Ciddi birşey değildir ben ona inanmayı seçiyorum.Rüya olayını yaptın mı akşam? |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodisim canım çok geçmiş olsun.. ciddi bişey olacağını sanmıyorum.. tedbirli davranmaları güzel yine de. bi merhem bi hap verip göndermemiş olmaları güzel bence.. acık canın yanmış işte kıyamam.. herşey yoluna girecek bitanem enerjini düşürme.. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Sevgili melodis çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.İnşallah önemli bir şey yoktur.Bence senin dediğin gibi alerjik bişeydir.Lütfen kötüye yorma.Rabbim şafi ismi ile şifanı versin.En kısa zamanda sağlığına kavuşusursun.Unutma burda seni seven ve senin üzülmeni istemeyen bir sürü dostun senin için dua ediyor. GEÇMİŞ OLSUN.ACİL ŞİFALAR DİLERİM |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodiscigim geçmiş olsun canım benim...Eminim birşey yoktur... kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodisim...çok geçmiş olsun canım... b456 üzüldüm... sad456 |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodis çok geçmiş olsun bendede aynı kabarıklar oluştu hatta gözüm ve ayagım şişti doktor bütün vucuduma baktırdı nerdeyse 1 ay hastaneye gidip geldim alerji dediler seninkide büyük ihtimalle alerjidir acil şifalar hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodis kardeş. Bu, sıcaklardan da kaynaklanıyor olabilir. Bazı bünyeler, sıcağı pek sevmez. Benim de cildimde sıcağa karşı alreji var. Özellikle şu aralar güneşe çıkmamaya gayret ediyorum. Geçmiş olsun... super |
Ynt: Melodi Diyarı.... ne oldu bitanem sana yaaaa.... nazar değdi nazar..... tıpta buna belki alerji diyebilirler ama benim içimden öyle demek geldi. elemtere fiş kem gözlere şiş diyorum 44 nerden geldiyse oraya gitsin bi daha gelmesin diyorum.... bunlar işin latifesi tabi ki de stres bir şekilde vücutta ifadesini buluyor. ama önemli olan ortaya çıkabilmiş olması. aksi takdirde daha tehlikeli olur diye düşünüyorum. geçmiş olsun canım.....Allah şifalar versin tüm sıkıntılarına..... 96 |
Ynt: Melodi Diyarı.... redflowersim,sanemce ablam,cedrus abim,Sycoroxim,suzzy ablam,cerenim,bymehmet,mücevher ablam.... ... kiss3 çok sağolun arkadaşlar yanımda olduğunuzu bilmek ne güzel bi duydu...ben bu kadar ilgiye şımarım şimdi... 44 hepiniz beni çok memnun ettiniz blissy iyiki varsınız hayatımda... kiss3 kiss3 kiss3 ciddi bişey olduğunu bende düşünmüyorum arkadaşlar eminim bişey çıkmıcak doktor sadece ottan böcekten uzak dur dicek... 44 http://www.yesilaygebze.org.tr/jooml...r/tesekkur.jpg redflowersim yaptım bitanem ama gece pek rahat uyuyamadığım için daha çok kabus gördüm... sad456 senemce ablam evet ilgilendiler buda beni memnun etti... zaten dediğin gibi tedbir olsun diye yaptılar bencede super cedrus abim merak etme kötüye yormuyorum...evet beni düşünen insanların olması çok güzel,benim için dua eden... daha ne isteye bilirim ki?... tender45 Sycoroxim biliyorum canım en kısa zamnda iyileşicek... super suzzy ablam üzülme bitanem kısa zamnda aşabilirim... terli345 cerenim evet cnm bencede alerji ahhlhtan dahada kötüye gitmeden müdahale edebildik... yrl78 bymehmet evet sıcaklar...hele ege kıyıları... nemle birlikte... rt67 mücevherim nazar değdi dimi... girlhaha nazarlık bişi yapmadım ama ... olsun... ttli3 http://www.akaracasu.org/uploads/tesekkur_.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canım melodisim geçmiş olsun bu aralar biraz kendini sıktın canım o yüzdendir .Kendini rahat bırakhepsi olacağına varır. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... sevgili melodis geçmiş olsun, Allah şifa versin, olumlama yapmayı unutma, moralini bozma, her şey yoluna girecek. smiliyface |
Ynt: Melodi Diyarı.... Mustang ablam saol bitanem...bıraktım gittiii... 44 kiss3 kiss3 novosibir çok tşkkr ederim...olumlamalarım hep yanımda... super http://www.sevgiyle.net/EKartlar/Eka...sekkur0005.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodisim kendine EFT yapsana ben kendime bütün alerjilerimden kurtulmak için yaptım şimdi çok iyiyim. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... yrl78 bugün biraz daha iyiyim...sırtımdaki sargıları çıkardık sabah kursa gitmem gerekti sargıyla gitmek istemedim,sadece yaranın olduğu yeri küçük bantla yapıştırdık.. dışardan hiç görünmedi... tuh788 kollarımı oynattıkça biraz ağrıyor ama onun dışında ağrıda kalmadı.. cilgin897 zaman herşeye ilaç ister ruhsal yönden ister fiziki yönden yara almış olun... super mustag ablam gamzede dün söyledi EFT olayını ama ben tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.. utananadam ama araştırıyorum merak etme... super çok saol düşündüğün için... tender45 |
Ynt: Melodi Diyarı.... kardeşim bu aralar siteye çok uğrayamıyorum... şimdi okudum çok çok geçmiş olsun... |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... Geçmiş olsun Melodiscim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |