![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... merhabalar melodiscim.. sen ve tüm arkadaşalar için; sınavınız iyi geçsin.. bildiklerinizi öğrendiklerinizi rahat ve hzuurlu bir şekilde hatırlayabilin diye enerji havuzumuzu doldurduk.. (halada çalışmalar devam ediyor ) sevgili hayal ablam da eminim bu çalışmayı yapmıştır.. super o gün sadece niyet ederek bu enerjiden faydalanın.. eminim burada her birinizin mutlu güzel haberlerini sevgiyle paylaşacağız.. blissy sevgiler.. |
Ynt: Melodi Diyarı.... [b]http://www.resimekle.gen.tr/pics/cbc...c2eb124c60.gif Alıntı:
Alıntı:
senemce ablam çok teşüürler ya senle biz rekor kırcaz bak görceksin thumbsanim bu arada okuduktan sonra gerçektende açılıyormuş çenesi dedim y789 benimde tam tersi bi suskunluk çöküyor içime bu susmuş halim yani sevincli Alıntı:
redflowers sana ne kadar teşşkr etsem az sanırım gerçekten çok yardımın oldu bitanem seneye tüm varlığımla desteklerim seni tabi benm senin kadar yardımım olur mu bilmiyorum ama 4897 Alıntı:
http://www.resimekle.gen.tr/pics/14f...d9f66927f7.gif |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodis canım sınavda başarılar allah zihin açıklığı versin ark5 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Alıntı:
|
Ynt: Melodi Diyarı.... melodisçim sınavda başarılar .sınavdan önce bi Türk kahvesi iç derim super.umarım hedeflediğin bölüm senin olur kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... smil56 teşşkürler kısmen türk kahvesi biraz ağır olur sanki ama nescafeye dönüştürürsek bişey olmaz belki super |
Ynt: Melodi Diyarı.... ya ben keyif için iç demedim zaten gulensmiley.sana dokunmuyosa içebilirsin.ben de kahvenin her çeşidinden nefret ederim.ama türk kahvesi algıyı açıyo.ben sınavdan önce türk kahvesi içtiğim için kazandım girlhaha.söylemişti dersin sonra.şaka bi tarafa sen doğru bildiğini yap.senin için en iyisi olacağına eminim art56art56 bu arada okunmuş pirincini de yanına almayı unutma y789 |
Ynt: Melodi Diyarı.... smil56 tavsiyelerin için çok teşkkrler kısmen.pirinci okunmadan götürsem olur mu evde okucak kimse yok y789 neyse bu engin bilgiler şimdiden aydınlattı beni f678h güldürdün beni baya teşkkrler zaten süper enejik hisssediyorum kendimi uy897 http://www.resimekle.gen.tr/pics/119...7b3024014e.gif aa34 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar Inad etsem bile birakmazlar sahibim var Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer giderboyun Büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu Bu firtina durulur mu benden adam olur mu Korkarim aska zararim dokunur mu Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer Giderbiraksam kendimi söyle oh ne rahat Buda geçer gülüm yasamana bak Alinacak dersler var sorulacak sorular Buda geçer gülüm bizden bu kadar Söz-müzik:mazhar alanson |
Ynt: Melodi Diyarı.... blook günlüğüm nerdesin ya ooo67 3-4 sayfa geçmiş üstünden zor buldum valla ama sorumlusu benim terli345 sınavdan sonra siteye giremedim ,yazamadım ....4897....http://www.resimekle.com/images/cwct...6vcp_thumb.gif sınav istediğim gibi geçmedi bian dünyam yıkıldı sandım, kimseyle hiçbirşey konuşmak gelmedi içimden sadece uyumak istiyordum öylede yaptım zaten netede giremiyordum ilk gün tlfnu bile kapadım utananadam ama atlattım herşey olcana varır elimden bişey gelmez bu saatten sonra günlerimi boşuna üzülerek geçiriyorum umarım beklediğimden iyi gelir sonuç... neyse sınav macerasıda bitti söyle güzel süprizler beni beklesin artık hayatta sung66 |
Ynt: Melodi Diyarı.... umarım herşey istediğin gibi gider... moralini yüksek tut... Ben hayatımda güzel ve kötü gecen bir çok sınava girdim... ama hayallere ulaşmak için çok önemli şeyler olmadığını anladım... Sınavında alacağın sonucun hiç bir önemi yok... sen içindeki sınavı başarıyla geç... sevgiyle kal actionsmile |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodisim hoş geldin gülüm ark5 sen hiiiiç endişelenme gelecek güzel şeyler getirecek sung66 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... teşkkrler Akın Berk, evet hakılısın önümüzde çok sınavlar var hepsini bu kadar takarsam işim var valla y789(ama önemliydi agl34..neyse oldu bitti yrl78) ablammm neyseki siz vardınız yanımda pc05 smiliyface teşkkrler herşy için super kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... şükür kavuşturana yaaa.... hoşgeldin tatlım kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... kiss3 animmm mücüm sevincli bende özledim sizi ttli3 hoşbuldum ablam sapkal89 |
Ynt: Melodi Diyarı.... nbr günlük? sapkal89 yine uğramadım sana uzun bi zaman çok şey oldu tabi ama yazmak istemedim yaşamakta istemiyordum belki ama yaşadım... herşey her zaman istediğimiz gibi olmaz boşver konuşmayalım geçmişi artık geleceğe bakalım sana sevinçlerimi yazmak istiyorum ben üzüntülerimi değil ... peki bugün niye mi yazıyorum bilmem bişeylerin değişmeye başladığını hissettim içimde filizlenmeye başlayan bi çiçek var sanki çok fazla ilgilenmediğim bir çiçek, kurumuş ama ölmemiş yepyeni yemyeşil yeniden doğuyor ve bu sefer kendi ellerimle büyütcem onu ... http://fc05.deviantart.com/fs29/f/20...9ca1b2abe7.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodis aramıza yeniden hoşgeldin seni özledik arayı bukadar uzatma .Bazen seviçlerimizi kimi zamanda üzüntülerimizi paylaşacağız elbette .Hatta üzüntülerimize arkadaşların verdiği destek çok hoş oluyor insan kendini yalnız hissetmiyorve bu kadar çok ilgi varkende üzgün kalamıyor.Seni seviyoruz sanki yumuşacık kulakları okşayan bir melodi gibi aramızda olmanı istiyoruz .Hayat zaten bir sınav aradaki sınavlarda çeşnileri başarırsın veya başaramazsın hiç önemli değil sen elinden geleni yap olmazsa ucunda ölüm yokya birdaha girersin veya başka bir şey yaparsın.Herşeyin senin hayrına olduğunu düşün en kötü dediğimiz olaylarda bile bir hayır vardır .Canım yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok saol mustag ablam evet sizi gördükçe üzüntüm öyle bi dağılıyorki , sebebini unutuyorum sevincli ark5 zaten attım ben tüm kaygılarımı,kırgınlıklarımı,yorgunluklarımı üstümden...yeni bir sayfa açtım super hayatımda değişen bişey yok aslında yani üzüntü sebeplerim hala devam ediyor ama ben kendimi harap etttikçe elime hiçbirşey geçmiyor şuanımı boş yere harcıyorum.Hem ne dedik olumlu düşünelim olumlu olsun... ttli3 ben sadece sevinçli olduğum zamanlarda değil asıl üzgün olduğum zamanlarda olumlu düşünmem gerektiğini öğrendim kimden mi? sizden...herbirinizden... sizi tanıdığım için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum...hem niye gülümsemek için mutlu olmak için belirli bi zamanı bekliyeyim ki şuan sağlıklıyım,ailem yanımda ,arkadaşlarım yanımda,siz yanımdasınız ve herşeyi başrıcak güce sahibim ben mutlu olmuyayımda kim olsun... 96 gerisi gelip geçici şeyler.. ttli3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... 25889 alk78 alk78 alk78 http://jenny.nixstick.com/wp-content...07/cesaret.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... affferim bebeğime ne de güzel olumlarmış hayatını. kiss3 herşey bizim bakış açımızla şekilleniyor canım. mevlana da demiş ya gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik olursun diye sen gül düşündüğün için güller seni bekliyor olacak hayatında tender45 ışık se sevgiyle kal canımmm ttli3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... bugün kelimeler içime sığmıyor kah hüzünler çöküyor kah umutlar doluyor... bekliyorum...bekliyorum...biliyorum herşey güzel olacak ...çok şey yapacağım çok... bir sürü planlar var kafamda hepsini bir bir gerçekleştircem,uzun ve yorucu günler beni bekliyor ama ben böyle yorgunluklar istiyorum cat3500 benim kıpır kıpır olmak için fırsat arayan kalbim bana yol gösterecek ...bekle beni çekim yasası böyle bi çekim görmedin hayatında khkh56 |
Ynt: Melodi Diyarı.... [color=darkmagenta][b]melodisim canım.. bazen sorunların arasına öyle gömülürüz ki, birçok çözümler olmasına rağmen göremeyiz.. seni böyle kıpır kıpır görmek beni de mutlu etti.. güzel şeyler olacak melodisim.. yeterki iste.. umutları çoğalt, hüzünlere yol ver gitsinler.. onlara yer yok.. umut ateşin hiç sönmesin bitanem kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 senemcemmm bitanemmmm.... http://img521.imageshack.us/img521/7...3812ke1gn1.gif http://img521.imageshack.us/img521/7...93865e8119.jpg sizde iyi ki varsınız yanımda..... 96 iyi ki varsınız ki benim tüm şımarıklarımı,üzüntülerimi,sevinçlerimi paylaşıyorsunuz hemde hayatımda yakın diye düşündüğüm birçok insandan daha önce cat3500 Sen...hayal ablam,Mustang ablam,Lier abim,mücevherim,shamanım,redfolowersım,suziyycim.. ..daha aklıma gelmeyen bir sürü özel insan ... sizleri tanımak bile umutlu ve mutlu olmak için bi bahane kiss3 hepinizi seviyorum...http://img514.imageshack.us/img514/6...fs27pj9co1.gif |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canım senin gibi özel bir insanın elbete yanında birileri olur çünki sen kadir kıymet biliyorsun sana uzatılan eli tutuyorsun ve takdir ediyorsun sürekli ağlayıp sızlanmıyorsun.Bizlerinde kendimize göre sorunları var ve bir birimizden güç alıyoruz ve dayanmamız daha kolay oluyor.Dün gamzemle konuşuyorduk bana yine çocuk istemediğinden söz etti.Benim yaşlılık hayalimde kocaman bir masa başında sevdiklerimle birlikte olmak vardır vetorunlarımla dediğimde ben istemiyorum oğlununki ile idare et dedi bende benim sitede bir sürü kızım var onların çocukları gelir dedim gerçekten sizleride kendi çocuklarım kadar seviyorum.Sizleri böyle değişme azminde gördükçe bende diyorumki bak çocukların haline onlar neler yapıyorlar sen öylece oturuyormusun diyorum ve bende gayret ediyorum .Hayatı şimdiye kadar başkalrının gözleri ile yaşadık artık kendimizin farkındayız ve kendimiz şekil vereceğiz .LÜTFEN iyi düşünki iyilikler senin olsun.Çekimlerini iyilikler ve güzellikler için kullan .Sen herşeye layıksın.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... blook blook Mustang ablam bende dün annemle aynı şeyleri konuştum dusun ve bende gamze gibi cevapladım utananadam bu konu bizi biraz ürkütüyor sanki yani çocuk sorumlulukları beraberinde getiriyor biz kendi sorumluluklarımızı yerine getirmezken birde çocuk denildiğinde bunu göze almaktan çekiniyoruz sanki .... sadanim elbette bir gün bizde isteriz anne olmayı ama herşeyin zamanı var dimi smil56 iyi dileklerin için çok teşkkrler ablam kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... dusun dusun bu nasıl bi hayat dusun bugün istediğim iş pozisyonlarından 2 tane tlfon aldım ama ikiside ist.dan dusun peki ben nerde çalışmak istiyorum ist.da dusun çünkü okulumu orda düzene sokmalıyım dusun eee şehir hazır iş hazır kötülük bunun neresinde dusun iyide ben şuan muğladayım ailemin yanında... yani kesin olmadan ha diyince iş görüşmesine gidemem ki dusun ama çok istiyorum 4897 şöyle derin bi offfffffffff çeksem karşıki pc yıkılır ..... 44 nolcak benim bu halim ya tam istediğim olanaklar önümde ama elim kolum bağlı kopuk gitmesine izin veriyorum sadanim |
|
Ynt: Melodi Diyarı.... ayyy benim melodisim iş teklifi almışta ne yapsın diye düşüncelere dalmış kıyamam ttli3 hemen çareler üretelim dusun 1- senin yerine ben gideyim görüşmeye, ben melodisim diyeyim, şartları bi öğreneyim, değerse ne yapıp edip gelirsin... inanırlarmı melodis olduğuma dusun 2- iki iş görüşmesi için tarihleri yakın ayarlarsın, gelip bende kalarak görüşmelerini yaparsın uy897 ikincisi daha uygun sankim onayi thumbsanim eveeeet ablam ne zaman geliyosun wave Alıntı:
|
mrb MalloryKnox.keşke sende ki olanaklar bendede olsaydı .... bi kaç arkadaşım var ist.da ama ailem tanımıyor... sadanim bian bana umut verdin ama imkansız gibi bişey oldu agl34 Alıntı:
ablammm 88a nerelerdesin sen yaaa bak seni görünce koyverdim yine muslukları smil56 ahh ablam nasıl isterdim keşke ailemle tanışmış olsaydın sigrt56 bu durumda sen benim yerime git görüşmelere en mantıklısı bu boşa gitmemiş olur hem ttli3 teşkkrler hepinize... http://i190.photobucket.com/albums/z.../thank-you.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodis'cim üzme kendini, elbet bir yol buluruz ark5 Benim ailem de istanbuldaki arkadaşlarımı tanımıyordu. İlk görüşmemde babamla beraber istanbul'a geldik. Babam arkadaşım ve ailesiyle tanıştıktan sonra rahatladı ve hemen o gün Adana'ya döndü. Sonrasında hep tek geldim istanbul'a. Sen de böyle bişeyler yapabilir misin? İmkansız diye düşünmemeye çalış. Buradaki herkesle bir çıkış yolu buluruz elbet ark5 |
Ynt: Melodi Diyarı.... babam dusun oda hiç gelmedi ki y789 beraber kayboluruz artık dusun sadanim sadanim |
Ynt: Melodi Diyarı.... nbr günlük? sapkal89 saat 04:48 bugün hiç uyumadım... ne mi yaptım 12.30'a kadar aileme yardım ettim sonrasında geçtim pcnin başına okudum, araştırdım ,yararlı bilgiler öğrendim, yararsız bilgiler öğrendim,resimlere baktım,kendime baktım 98569 ,evde bikaç tur attım,sırf birşeylerle dolu olsun elim diye 2lt su içtim kahvesmiley,müzik dinlemek istemedim sözlerinden sıkıldığımı farkettim,içimdeki belirsizlik sesleriyle savaştım,bikaç arkadaşımla konuştum,sevgi bekledim,sevgi sözcükleri bekledim,yanlızlığı hissettim,yanlızlığı sevdiğimi söyledim aynı zamanda kendime güvendiğimi...,şuan nerde olmak isterdin dedim kendime zihnimde beliren görüntüde yanlız değildim demekki yanlızlığı o kadar sevmemiştim...günah,ayıp,doğal,komik,ilginç dediğim şeyleri düşündüm ,biraz kendimi keşfettim biraz çevremi...kısacası güzel bi geceydi:)içsel yolculuk gibi...ve saat 5.05 az sonra annemler kapıya gelir bugün biraz keyif yapıcaz deniz kenarında tatilsmiley ama gideceğimiz yer uzak erken çıkmalıyız deniz kokusu... süper f678h ama ben bütün günümü uyuyarak geçircem sanırım y789 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canım Melodisim sen birde iyi tarafından bak belki gidememende bir hayır vardır . Belkide bu işler senin için hayırlı olmayacak veya sen mutlu olmayacaksın.Hayat sana daha güzel imkanlar sunacak bu kadar kendini hırpalama .Bizler hayata her koşula hazır olalımda önümüze imkan çıkınca kullanmaya hazır olalım.Sende otur iyi çekimler yap hayatınla ilgilibirde bakmışsın İstanbuldasın böyle konularda ağlamak üzülmek yok sil göz yaşını ve başla hayal etmeye.Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... 789569 789569 789569 bu nasıl iş.... 789569 kursa ön kayıt yaptırıyorum...bir ay öncesinden...evden ualaşılamazsam ben sizi ariyim diyorum ,gün alıyorum....söyledikleri gün arıyorum...'biz sizi aradık fakat ulaşamadık...20 kişilik grubumuzu bugün oluşturduk...' 789569 tmmda o zaman niye bana bugün aramamı söylüyorsunuz kiiiii 789569 |
Ynt: Melodi Diyarı.... yrl78 blissy kurs işini hallettim uy897 ohhh sıkıcı yaz günlerimin bir kısmını değerlendirecek bişey buldum sonunda... ttli3 ah bide sabah erken kalkma davası olmasaydı iyiydi ya neyse... smil56 |
Ynt: Melodi Diyarı.... ne kursuymuş bu anlayamadım ben... dusun başladınmı kursa... 4897 bende dinleniyorum hayallerimde böyle bir yerde... smiliyface bedenim işte güçte olsada... smiliyface http://img175.imageshack.us/img175/7...picturecu6.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... ya abim nereye gitsem bilgisayar belgesi istiyorlar onu çıkartcam aradan sapkal89 seninkide güzelmiş ... 956k hem bütüngün hayallerde dolaş hemde maşını kap ohhh kebap aa34 |
Ynt: Melodi Diyarı.... al tabi... devir belge devri... super wave smiliyface bende aldım seneler önce... http://bp2.blogger.com/_gAWD9e4Dss0/...ikHayvan04.jpg sürücü belgem var araç kullanamıyorum... hatta bağlama belgem bile var ama çalamıyorum... bilgisayar belgem var... onu kullanabiliyorum heralde... http://bp1.blogger.com/_gAWD9e4Dss0/...ikHayvan02.jpg dediğin doğru her yerde belge soruyolar özellikle bilgisayar belgesi... kolay gelsin başarılar dilerim... hismiley http://bp2.blogger.com/_gAWD9e4Dss0/...ikHayvan01.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... khkh56 o ne resimler öyle yaa koptum aa34 aa34 orası öyle tabi ... bendede ing. kurs sertifikam var sor ing. ne biliyorsun diye 3 kelime zor söylerim y789 ama bu birazda bizden kaynaklanıyor.... rt67 çok çabuk unutuyoruz ..unutmamak için çabada harcamıyoruz.. sad456 |
Ynt: Melodi Diyarı.... http://img409.imageshack.us/img409/8...elacitesx9.jpg Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle... Teşekkürler, büyüyorum sizinle... ( Artık Kısa Cümleler kuruyorum - Şebnem Ferah ..... bugün beni en iyi ifade eden sözler super ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 AM. |