![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... aslında etkisi hemen görülmeye başlıyor. ben 2 gün eve tıkınıp dinledim. ben etkisini arkadaşlarım sayesinde farkettim. telkinleri karışık olarak dinlemenizi tavsiye etmem. çünkü bir şeyin beyine iletilmesi için art arda tekrarlanması lazım.yani listede en fazla 4 tane olması bence yararlı olacaktır. bu arada uykum geldi ben biraz yatacağım. |
Ynt: Melodi Diyarı.... bakın bugün bahçede hangi fotoğrafı çektim smiliyface çok şirinlerdi ilk gördüğümde şaşırdım civciv napıyor orda fln diye baktım annesi gayet normal takılıyor çekmek için acele ettiğimden pek net görünmedi ama çok komikti hatta annesi benden korkup kaçarken bile bir süre üzerinde gitti civciv girlhaha http://img357.imageshack.us/img357/6103/resim031tq5.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodisscim ark5 yeni okuyabildim günlüğünü canım.. utananadam http://img252.imageshack.us/img252/3...er12wl2dg1.gif öncelikle hayırlı olsun.. değişimlerini bizlerle paylacak olduğun için teşekkür ederim.. http://img237.imageshack.us/img237/1889/5fiori7ab1.gif dilerim birbirinden güzel başarı haberleriyle dolar.. üniversite sınavın başta olmak üzere tüm hedeflerinde huzurlu başarılar elde etmeni dilerim... telkinleri an be an takip etmek yerine biraz akışta kalmak daha yararlı olacaktır.. özellikle ilk aylarda.. onlar görevlerini yapıyorlar.. bizler rahat bir şekilde yaşamımıza devam edip hedeflerimizi belirleyip uygun bir şekilde onlara kanalize olmalıyız.. telkinlerin sınancağı ortamlar oluşur böylelikle ve bir bakmışız ki hedeflediğimiz noktadayız.. bu arada yakaladığın fotoğraf karesi gerçekten harika.. thumbsanim sevgiler.. |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok çok teşkkrler **shamanic** akışına bıraktım zaten merak etme onayi aslında beklediğim değişiklikleri düşünüyorumda hepsi bende var zaten b456 yani etkilerini görmeye başlayanlar kendine güvenleri geldiğini,insanlarla daha iyi diyolog kurduklarını,daha neşeli baktıklarını söylüyorlar hayata ama ben zaten hep öğleydim:)yani bu gibi gözle görülür şeylerin olması gayet normal ama ben güveniyorum istediğim şeyleri elde etmede yardımcı olcak bu telkinler tabi buda uzun vadede olabilecek bişey ben burda olmaktan gayet mutluyum tender45 ttli3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... bayağdır uğramadım günlüğüme sabah çayımı içerken bi dertleşelim bakalım onla gece günümü shamanic'in Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı adlı konusula kapattım o kadar mutlu oldum ki tamda aradığım buydu ve hemen uygulamaya başladım ihtiyacım davranış değişikliğinden çok hedeflere ulaşma depresyonda değilim,kendime güvenim var,insanlarla rahat konuşurum bunlara ihtiyacım yok ama hedeflerime ulaşmaya ihtiyacım var ve sorunum kaygı. ya şöyle olursa ya böyle olursa diye bir an korku kaplayıveriyor içimi ama bunları değil olumlu olanlarını düşünmeliyim daha öncede ifade ettim öğrenimime istanbulda devam etmek istiyorum bunu o kadar çok istiyorum ki istanbul dediklerinde kalbimde bir şeyler eriyor sanki:) 'ben oğrenimime istanbul ünv.si felsefe bölümünde devam etmeyi seçiyorum'nasıl? öğrenmişim dimi sevincli ama ilk hafta niyet ediyoruz:) çok sevdim ya tekrar teşkkrler shamanic kiss3 yarın önemli bir sınavım var bu yüzden evde tekrar ediyorum 2 gündür dershaneye gitmiyorum arada buraya takılıyorum tabi 44 bu sınav içinde olumlu düşüncelerimi yoğunlaştırdım:) olumlu düşünmeyi tüm hayatıma yaymaya karar verdim çünkü ben hep şunu yapardım en kötü ihtimali düşünürdüm kendimi buna hazırlamaya çalışırdım çünkü şonuç güzel olursa daha çok mutlu olurdum bak kötü olmadı işte hayatım ne güzel gbi söylenirdim bilmeden ben kendimi kötü sonuca yaklaştırıyormuşum aslında... mutluyum mutluyum mutluyum...umutluyum...umut dünyadaki şeylerin en güzelidir dedimya hayatımın geneline yaymalıyım bu yöntemi mesela şuan kazım koyuncuyu dinliyorum karadeniz geldi aklıma hiç gitmedim belki bir gün gitmek nasip olur yeni yerler yeni insanlar belki sevidğim bir insanla şuan yoldayım ve arabada kazım koyuncu çalıyor ve biz karadenize gidiyoruz blissy niye olmasın. http://img526.imageshack.us/img526/6...adeniz1ul8.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... karadeniz gerçekten muhteşem bir yer... ben ülkemin %90 a yakın bir kısmını gezmiş birisi olarak doğal güzellik açısından en beğendiğim bölgelerimizin başında geliyor... fotoğraflardaki yerler maçka da sürmela manastırı az ilerisinde zigana verki ömür katıyor insanın ömrüne... http://img409.imageshack.us/img409/6...porlarizy1.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... sevgili melodi günlüğün hayırlı olsun herşey gönlünce olsun öncel |
Ynt: Melodi Diyarı.... oğlum bastı yarım kaldı b456 kusura bakma karadeniz yaylalarını görünce dayanamadım eşimle beraber bizim yumuduk yoken gitmiştik sümeleya çok güzel resimeri görünce gözümde canlandı bir an çok güzel karadeniz ben de bir doğa hayranıyım kendimi kaybedrim sanki o güzellikleri görünce ttli3 herkese tavsiye ederim karadenzi görmeyi hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok teşkkrler Asalett ve Lier22... Asalett; yumuduğu kocaman öp benm için ttli3 ne güzel umarım bende aynı duyguyu yaşarım bende düşünüyorum karadenizi ilk fırsatta mutlaka görücem ben egeliyim çok fazla egenin dışına çıkmadım çok istiyorum başka yerleride görmeyi tavsiyen beni dahada heyecanlandırdı 8977 Lier22; ne güzel %90nını gezdiin demek bende %9 unu 44 |
Ynt: Melodi Diyarı.... "'ben oğrenimime istanbul ünv.si felsefe bölümünde devam etmeyi seçiyorum'" melodiss 25889 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM. |