Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Melodi Diyarı.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6155-melodi-diyari.html)

kamil5 26-04-2008 11:25 PM

Ynt: Melodi Diyarı....

canın sıkılırsa uyu benim en iyi yaptığım iş:) smiliyface

melodiss 26-04-2008 11:28 PM

Alıntı:

kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
bence sen bu müziklerden çok şey bekliyorsun.

yanlış anladın sen beni ya dusun

yok benim üzüntüm başka.....onu sorun etmiyorum zaten olursa olur olmazsa olmaz ki 1 ay sonra etkisini gösterenler var benim öle kalıcı bi sorunumda yok super

üzüntüm az önce karşılaştığım bi olaydan ötürü bunla alakası yok ttli3

kamil5 26-04-2008 11:30 PM

parmağınımı kestin yoksa.

melodiss 26-04-2008 11:34 PM

Alıntı:

kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
parmağınımı kestin yoksa.

allhllhh ne alakası var ya dusun

günlük hayatımda bişey farkettim bu bana hüzün verdi o kadar utananadam

teşkkrler ilgilendiğin için... ama küçük bişy ttli3

melodiss 05-05-2008 03:20 PM

bugün gereksizz bir insanla gereksiz bir tartışma yaşadım ve onun söyledikleri baya canımı sıktı ama nedense sinir olmakla birlikte içimden bir ses gülmemi söylüyordu onun sarf ettiği sözlere gülümsemek beni rahatlattı ..

ve ilk işim telkinleri açmak oldu 1-2 gündür aksatıyordurdum bu olaydan sonra sanki sakinleştirici gibi içimden onları dinlemek geldi ve gerçekten kendimi iyi hissettirdi...

teşkkrler telkinlerde emeği geçen herkese...

http://www.resimland.com/data/media/...imleri_041.jpg

melodiss 06-05-2008 10:02 PM

bugün sabah hiç uyanmak gelmedi içimden uyku için değil sanki güne başlamak istemiyordum sadanim fkat ilerleyen saatlerin güzeldi baya eğlendim yani günümü geçirdiğim insanların değerini düşündüm ve iyiki başlamışım bu güne dedim:)

bende hergün diyarımda bir şiirimi paylaymaya kar verdim smiliyface

kendimce birkaç cümle :)

sessizliğim yemin etmiş bi kere ne çare
açmış sonsuzluğa kanatlarını
deli rüzgarı bekliyor
savursun onu ordan oraya
savursunki;
sensizlikte bu sessizliğim yüz bulsun

yine mi hüzün yine mi güz...
yapraklarımı dökerken damla damla
bir his var içimde bilmiyorum ki gerçek mi
yeşerirsin diyor toprak kaygılanma.
13.11.07/22:13

suzzy 06-05-2008 10:15 PM

melodicim sende kamilde alemsiniz....komik bir diyalog oluşmuş fark etmeden aranızda... girlhaha

neyse...canım benim... thumbsanim telkinlerin etkisi bilinçaltı direncine göre kişiden kişiye değişiyor...en güzeli geceleri dinlemek...

ben genelde gece uyurken çok kısık sesle dinledim... music45 iş yerinde çalışırken kulaklıkla yapamadım...bazen bilgisayardan açıp dinliyorum işteyken...ama genelde gece çok rahat kimseyi rahatsız etmeden sabaha kadar dinliyordum...

sende o şekilde daha düzenli aksatmadan dinleyebilirsin...sevgiler... mlk34

melodiss 06-05-2008 11:54 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

melodicim sende kamilde alemsiniz....komik bir diyalog oluşmuş fark etmeden aranızda... girlhaha

neyse...canım benim... thumbsanim telkinlerin etkisi bilinçaltı direncine göre kişiden kişiye değişiyor...en güzeli geceleri dinlemek...

ben genelde gece uyurken çok kısık sesle dinledim... music45 iş yerinde çalışırken kulaklıkla yapamadım...bazen bilgisayardan açıp dinliyorum işteyken...ama genelde gece çok rahat kimseyi rahatsız etmeden sabaha kadar dinliyordum...

sende o şekilde daha düzenli aksatmadan dinleyebilirsin...sevgiler... mlk34

y789 ya sorma garip bi konuşma oldu smiliyface

ya ben gündüzleri dinleyemiyorum ders falan...

ama geceleri kısık sesle kulaklık olmadan dinliyorum

doğa olanlarını sıraya koydum tlfnda sabaha kadar suçlululuk,sınav heycanı,ego,zinde uyanma,erteleme telkinlerini dönüp duruyor ortaya bi karışık yaptım yani blissy

serpil22 07-05-2008 12:14 AM

hoş geldin melodis sabırlı olman gerekiyor

melodiss 07-05-2008 12:21 AM

teşkkrler serpil aslında sabırlı biriyim ama ne bilim güzel şeyler çabuk olsun istiyorum sanırım:)

benim sabrım kötü şeylereymiş demekki...

belkide bu yüzden güzel olana sabırsızım ya zaten dimi?:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM.