![]() |
planner'in Günlüğü Merhaba. İki haftayı aşkın süredir buradayım. Siteyi inceledikçe daha çok sevmeye başladım. Günlük açıp açmama konusunda kararsızdım. Bir adım atıyorum, hayırlısı olsun artık.:) Burada ilk olarak Cumartesi yaşadığım bir anımı paylaşmak istiyorum. Sorunumu farketmeme neden olan bir anım bu... Grafiker olarak çalışıyorum. Her gün ya "bıçakçı" ile ya da "klişeci" ile işlerimiz oluyor. Bu yerlere çizim atıp işin hazır olup olmadığını da gün içinde arıyorum. Neyse ayın 26'sında attığımı sandığım bir iş vardı. İşi attığıma o kadar eminim ki, bana klişenin hazır olup olmadığını soran patronuma klişeciyi aramadığım halde hazır cevabı verdim. Çünkü sabah atılan işler bir terslik olmadığı sürece öğleden sonra çıkıyor. Bir gün geçti, şoförü yolladık. Başka attığım işlerle geri döndü. Ama 26'sında attığım iş yok. Cumartesi ben aradım, işler hazır dediler. Kavga ettik telefonda hazırsa neden şoföre vermediniz falan, uzadı gitti. Aynı gün aklıma haklılığımı kanıtlamak geldi. Çünkü ben attım diyorum klişeci almadım diyor. Attığıma da o kadar eminim ki klişeciye bir dünya fırça attım. Msn kayıtlarına girdim. 26'sında attığım işlerin isimleri nasılsa gözüküyordu. Sonuç: işi atmamışım!!!!!!! Bu şekilde bir kaç vakam daha oldu. Üstünü kapattım bir şekilde sıyrıldım. Bu da çok önemsenmedi ama benim için önemli çünkü sonuçta iş yapıyoruz ve benim gecikmelerim müşteriye yansıyor. Bu unutkanlık olayını ya da bu duruma ne denebilirse, "işi önemsememe" (yaptığım işi severek yapıyorum) çözmek istiyorum. Umarım kısa sürede halledebilirim. Hepinize teşekkürler, şimdilik hoşçakalın.actionsmile |
Cevap: planner'in Günlüğü Merhabalar,Günlük açmakla iyi bi başlangıç yapmışsınız :) hayırlı olsun.. Sağlıcakla kalın.. |
Cevap: planner'in Günlüğü Alıntı:
Alıntı:
Günlüğe yazacak bir şey bulamıyorum diye düşünürken, şu evde tuttuğumuz günlüklerden ne farkı var ki dedim içimden. Yazdıkça gerisi gelir nasılsa. İlk günlüğümü neden tutmuştum? Sanırım ortaokul yıllarımdı. Sıkıntım olduğunda, kimseye açılamadığımda alırdım kalemi elime ve başlardım yazmaya. Yazdıkça rahatlardım.:) Sonra yatağın altına saklardım günlüğümü. Bir gün abim yatağın altının bayağı bir şiştiğini farkedince ortaya çıkmıştı tüm günlüklerim.y789 Artık ne kadar defter tükettiysem hepsini aynı yere koymuşum.y789 Yazdıklarımı yine sıkılınca okur okur dururdum. Bir ara yazdıklarımı fazlasıyla beğenip yazar olmaya bile niyetlenmiştim.:) Neyse şimdilik bu kadar.:) Şu unutkanlık olayı için çözümler bulmam gerekiyor. Bir hatayı daha kaldıramayabilirim. Sevgiler. |
Cevap: planner'in Günlüğü günlüğünüz hayırlı olsun.. içi güzel haberlerle dolup taşsın.. farkındalıklarınız artsın. sevgiyle mutlu kalıny789 |
İnşallah güzel haberler kötü haberleri ezer geçer.y789 Dilekleriniz karşılıklı.actionsmile |
Cevap: planner'in Günlüğü Günaydın. Bu sabah İstanbul çok güzel. Haftalardır süren bunaltıcı sıcaktan sonra bu yağmur ilaç gibi geldi. Hafif hafif çiseliyor şimdi. Millet uzun kolluları giymiş bile.y789 İnternetim çok yavaş bugün, umarım hemen düzelir. Sevgiler.actionsmile |
Cevap: planner'in Günlüğü Merhaba günlük... Dünden beri içimi kemiren bir durum var. Abim web sitesi için banner yapmamı istedi. Şimdiye kadar hiç banner yapmadım. Ölçülerini aldım, işim de yoğun değil şu an. O yüzden üzerinde çalışmak için hiçbir engelim yok. Bir sürü örnek inceledim, bir sürü hazır şablon buldum ama ben hazır bir şeyin üzerinden değil kendi tasarımım olan bir şey çıkarayım istiyorum. Eğer abimin beğeneceği bir banner çıkarabilirsem bu benim için çok büyük bir adım olacak. Ama farkettim ki korkuyorum. Düşünüyorum, ortam hazır, kaynak var, program bilgim de işimi görecek kadar. Ama bu işi hakkıyla yapabilmekten korkuyorum. Özel bir iş çünkü. Normal yapmam gereken şeyleri çok güzel beceriyorum, onlar benim için zorunluluk. Yapmazsam işimden olabilirim, çevremde "kötü grafiker" olarak görülebilirim ama abimin isteğini yapamazsam en fazla diyeceği laf "bir şeyi de beceremedin ya" olacak. Bu laf bana hiç koymaz. Abim bir yerlerden işini görebilir, arkadaşlarına yaptırabilir ama benden rica etti. Evet bu işi yapabilmekten korkuyorum. Ön hazırlık yapmak zevkli ama işin kendisini yapmak için bir türlü harekete geçemiyorum. Umarım bu işin üstünden gelirim. Sevgiler. |
Cevap: planner'in Günlüğü merhaba planner .. günlüğün hayırlı olsun...hep iyi şeyler yazman dileğimle.. http://www.yenimakale.com/resimyukle...ler/gunluk.jpg |
Heeeyyyyy. İlk banner'ımı yaptım ve de beğenildi.smileydance:zpzp:s456956k Durmak yok, devam. Sevgiler.actionsmile |
|
Cevap: planner'in Günlüğü Bir günaydın da kendime olsun.y789 Bugün acayip bir yorgunluk var üzerimde. Galiba oruca artık direncim azaldı. Ama çok az kaldı bitmesine. Bitmesini beklemiyorum aslında, Ramazan Ayı'nı çok severim. Geçen seneye oranla çok daha iyi geçti. Düşüncelerim karmakarışık her zamanki gibi. Elimde 10:30'a kadar bitirmem gereken iki tane iş var. Kolay diye birini erteliyorum.:) Diğeriyle uğraşıyorum, az kaldı. Arada çene çalıyorum. :) Şimdilik bu kadar, sevgiler.actionsmile |
Cevap: planner'in Günlüğü kolay gelsin arkadaşım:) |
Günaydın günlük. Bu sabah en son sana selam verdim. Neden böyle gerilere attım seni bilmiyorum. Kafamda yazacaklarımı toparlamak mı istedim, önce kendime mi gelmeyi bekledim,... bilmem hepsi veya alakasız bambaşka bir şey de olabilir.y789 Dün çok yorucu bir gün geçirdim. İşlerim bitmek bilmedi. Bir de sinir bozucu bir şekilde corel tıkandı durdu. Yeni sayfa açarken bile, kopyala yapıştır yaparken bile beni deli etti beklemekten. Bir makro indirip çözmüştüm sorunu. Uzun zamandır böyle kilitlenmiyordu. Ama fontlarda da problem var. Galiba format atmanın zamanı geldi. Buraya gelen bilgisayarcı arkadaş "disk birleştir, geçer" demişti. khkh56 khkh56khkh56 "Tabi doktor bey, ben bilgisayarımın ilaçlarını düzenli vermeyi hep unuturum da, ondandır kesin" demediğime yanıyorum. Yahu disk de birleştirdik, masaüstü de cillop gibi ama hala kasılıyor ya.dusun2 Şimdi bir daha çağırsam diyecek ki "masaüstüne öyle çok yer kaplayacak arkaplanlar koyma, ondan yavaş senin bilgisayar". Vallahi derse, ki demesine fırsat vermeden kendim format atacağım artık (çok da atarım ya khkh56) bir arkaplan bu kadar mı kasar kardeşim??? Benim yine sinirlerim gerildi. Dün patrona çıtlattım, "Hasan Bey bu bilgisayara format atsak mı? İyice yavaşladı, hep kilitleniyor" dedim. Ne dese beğenirsin, "buradaki tüm bilgisayarların corel versiyonları farklı o yüzden kasıyor. Hepsini aynı yapın, bir şeycik kalmaz."khkh56 Soran da hata, danışanda hata zaten. Adam daha maillerine bakamıyor ben de kalkmışım ne soruyorum. Evet hata bende, kesinlikle bende.dunk56 Dünden artakalan işlerimi sonuçlandırmak üzere buradan ayrılıyorum. Artık büyük ihtimalle (kimseye bu sayfaya yazmazsa) Pazartesi tekrardan sayfalarını kirletirim. Sevgiler, sevgili günlük. kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü girlhaha günaydın canım... ben de senin gibi dün çok yoruldum... gece yemeği yiyip küt uyudumdl78 sabah zor uyandım vallacatsle hala da miskinlik var üstümde... keşke bugün pazar olsayddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııcat56 |
Biz ne yaptık annemle, saat tam 10'u 20 geçe okulun önünde hazır olduk.smil56 Millet de hücum etmiş. Kapan kapana. Hiç bu tip aktivitelere (?) katılmamıştım, değişiklik oldu benim için. y789 Bir ara arkamızdaki kadınlar bir yatak örtüsünü çekiştiriyorlardı. Gülmemek için kendimi zor tuttum.khkh56 Bunları televizyonda falan görürdüm hep şaşırırdım.y789 Günün yorgunluğuna bu olay çok iyi geldi. :) Sevgiler.:) |
Cevap: planner'in Günlüğü :zpzp:ne güzel değişiklik olmuş canım senin için... benim de pazara çıkmadağım baya oldu ...işten güçten vakit yok rt67 zaten gittiğimde de hep toplanırken bulurum tezgahları ki çok da severim pazarlarısigrt56 |
Hevesim kursağımda kalıyor uzun zamandır.agl34 Alıntı:
Şaka bir yana iyice inceledik, bir kaçında ciddi bozukluklar vardı. İpleri falan çıkmıştı. Aman ne olacak. Nerede indirim orada bizim millet.khkh56 |
Cevap: planner'in Günlüğü İşte büyük şehrin cefası da sefası da bol oluyor.blook Pazartesi görüşmek üzere günlük. Bugünlük bu kadar. E benim de hakkım değil mi dinlenmek. Dinlenmek ve ben... Sadece uykuda mümkün.y789 Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Günaydın günlük. Sabah dosyamı karıştırırken okeylenip de atmadığım bir klişe gördüm yine. Hasan bana onu at demiş miydi yoksa atma mı demişti??? Valllahi hatırlamıyorum ya.dusun2 Şimdi gelse istese klişeyi ben ne diyeceğim ya da kapısına gidip o işi ben atmamıştım atayım mı desem bana "daha atmadın mı?" dese ne yaparım. Sonuçta çizim hazır vaziyette bilgisayarda bekliyor. Çaktırmadan atmalı mı yoksa babalar gibi karşısına dikilip doğruyu mu söylemeli mi? En iyisi şu anki ruhsal durumuna göre davranayım. Sinirliyse aradan çıkarırırım, yok sakin ve güleçse sırıta sırıta giderim yanına. Diğer işler için rapor verirken aradan söyleyiveririm.y789 Allah'ım ben neler yapıyorum ya.dunk56 Bir buçuk günde bir sürü paylaşım yapılmış. İşlerimi toparlayıp geliyorum. Şimdiden karnım ağrımaya başladı. O kadar da not alıyorum ya.agl34 Sevgiler. kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Günaydın.:) Kazasız belasız bir günü atlatıp yeni bir güne daha başladım. Sabah yaptığım egzersizlerden sonra sokağa gülümseyerek çıktım. Yolda kimle karşılaşsam suratı asıktı. Benim yüzüm öyle güleçken insanların asık suratlı olması şevkimi kırdı. Kendimi suçlu hissettim. İnsanlar mutsuz bense gülümsüyorum. Sanki onların mutsuzluklarıyla dalga geçiyormuşum gibi hissettim. Demek ki suçluluk duygusu sadece yaşanan olaylarla ilgili hissedilmiyormuş. Acayip bir şey. Ben de her sabah onlar gibi somurtup yürürken bu sabah değişiklik yaptım ve gülümsedim. Ama farklı olmak farklı hissettirdi. Normal olan hangimiz şimdi? Bu yaptığımla ilgili kendimi kötü hissetmem mi normal yoksa asık suratlı olmak mı normal? Ya da tam tersi, her şeyden bağımsız sadece o anı hissederek yaşamak mı? Şu an, sabah gülümserken ne hissettiğimi yazamıyorum çünkü yaşadım ve bitti. Şimdiyi de o an ne yaptığımı düşünerek dolduruyorum. Karmakarışık oldu.:):):) Yarın tatil başlıyor. Bugün asla olumsuz düşünmeyeceğim. Aklıma gelen tüm olumsuzlukları başka güzel şeylerle dolduruyorum. Çünkü bir haftalık bir egzersize başladım. Bununla ilgili notlarımı ilgili konuya yazacağım. Sevgiler. kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Çok keyifle okudum günlüğünü , gittikçe daha pozitif ve kendine güvenli olacağın günleri de okumayı iple çekiyor , sevgiler gönderiyorum :) |
Yaşadıklarımı fazlasıyla büyüttüğümü gördüm, sorunlarımın çoğunun kafamda olduğunu farkettim. Bir şey birse ben onu 1000 yapıyormuşum. O kadar da kötü durumda değilmişim demek ki.:) Teşekkür ederim canım. kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Selamlar. Bugün başladığım olumsuz düşünmeyi defetme(!??) egzersizleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/...gzersiz-6.html) fire vermeye devam etti. Bunu her farkedişimde camdan başımı çıkardım.:) Cidden işe yarıyor.:) Pazartesi günü 7. günü olmuş olacak. Umarım kazasız belasız çıkarım işin içinden. Pazartesi görüşmek üzere arkadaşlar. Herkesin bayramını tekrardan kutluyorum. Sevgiler. kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Günaydın. Kafayı yiyeceğim ya. Adam hem yarın sabah 9'da gel bir saatte bitirirsin çıkarsın diyor. Hem de kendi daha ortada yok ya. Nasıl bir bencilliktir bu ya. Sinirlenmeyeceğim diyorum, sakin olacağım diyorum, duruma çözüm bulmak istiyorum ama olmaz ki böyle. Dün akşam saat tam 6'da (çıkış saatim) gelmiş, "abicim biraz kalır mısın, çok acil iş var. İhracat malı." Benden gelen cevap: "Çok mu acil X Bey?" (Bu arada inadına saatime bakıyorum ve bitkin bir surat ifadesi takınıyorum.) Hasan: "Oruçlu musun?" Ben: "Evet!!!" (Zaten iftara az kalmış, gerginim.:) ) X: "O zaman yarın sabah gel, halledip gidersin. Yoksa kal diyeceğim ama oruçluymuşsun." Ben: "Sabahtan beri boştum, keşke daha erken söyleseydiniz." X: "Şoförü bekliyorum, numune getirecek." Ben: "Şoför ne zaman gelir?" X: "Ararız." Şoför aranır ve 7 buçukta geleceği öğrenilir. Sabah işe gelmek farz olur artık. Ama sabah gelindiğinde temizlik için gelmiş imalattaki çocuklardan başka kimse bulunmaz. Bir de büyükbaş olan patron da "aaa abicim sana izin vermedi mi X? Herkese izin verdi." (Bir de sırıtır utanmadan!!!!!) Yok, yazdıkça halime gülüyorum. :):):):) Saat 10. Normal şartlar altında benim işlerimi bitirip eve gitmem gerekiyor. Muhasebeci kız dalga geçiyor benimle, "memur zihniyetliymişim". Evet, ne var???? Bana saygı gösterene ben on kat fazlasını veririm. Hakkımı gözetenin arkasında dururum. Ama böyle sözünün arkasında durmayıp saçma sapan bencillikler gösteren biri için bir dakika fazla durdum mu suratımı da ekşitirim, sesimi de çıkarırım. Al istedi de gelmedik mi? Elim mahkum mecburum. Neyse, umarım gelir artık. Daha perde yıkayacağım ya.:( Yetişir mi acaba yarına???? Yetişmezse gelen misafir perdesiz görsün canım.:) :) :) Dünyanın sonu değil ya. :)))))) Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Daha perde yıkayacağım ya.:( Yetişir mi acaba yarına???? Yetişmezse gelen misafir perdesiz görsün canım.:) :) :) Dünyanın sonu değil ya. :)))))) girlhaha beni gülümseten tek şey oldu şu saate kadar sağolasın...moral sıfır bende .. |
Pasif direniş benimki başka çarem yok. Başa gelen çekilir, öfkeyle kalkan zararla oturur, büyük lokma ye büyük söz konuşma, bilgin yoksa fikrin de olmasın,vs.... Aklıma daha bir çok atasözü geliyor.y789 Yapacak bir şey yok, durumu kabullenmekten başka. Eninde sonunda işim bitecek ve evime kavuşacağım. Gerçi orada daha çok yorulacağım kesin. Olsun, her şeye ve herkese rağmen yaşamak çok güzel be. Öpüyorum hepinizi. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Yapacak bir şey yok, durumu kabullenmekten başka. Eninde sonunda işim bitecek ve evime kavuşacağım. Gerçi orada daha çok yorulacağım kesin. Olsun, her şeye ve herkese rağmen yaşamak çok güzel be. Kesinlikle, hayat çok çok çoook güzel. İşte biter, mesai de biter, önemli olan HAYATIN TADINI kaçırmamak. Bu arada bende iş yerindeyim bu gün, yarım güncük ağla2 |
Cevap: planner'in Günlüğü Günaydın günlük. Yorucu bir haftadan sonra tekrar birlikteyiz. Kafam yine karmakarışık. Bu karmaşıklığı seviyorum aslında, ummadığım yerlerden tam da aradığım şeyleri öğreniyorum. :) :) :) Çekim yasası ilgimi çekiyor. Bunu bilinçli olarak bir kaç kere kullandım. Yapabildim de. Dünden beri düşünüyorum, madem bu kadar basit her istediğimi bu yasa ile halledeyim. Ne istediğimi düşündüm, düşündüm, düşündüm...????? Daha iyi bir iş?? Yaptığım işi seviyorum, iş yerimden de memnunum. Patronum dışında... Daha anlayışlı bir patron??? Hemen hemen tüm patronlar böyle zaten. Hem bir çok iyi yönü de mevcut... Daha geniş bir ev??? Olabilir ama geniş ev demek daha çok uğraş demek. Aman bugün iyi düşünemiyorum galiba. Çok erken kalktım. Dünden beri düşünüyorum evet. Ama ne istediğimi bulamadım iyi mi? Bir insan bir şey istemez mi ya? İstememek, arzulamamak nasıl bir şey oluyor? Oku, oku, oku... Sonu yok. Ortada hareket yok. Harekete geçme isteği yok. Bu geçici bir durumdur umarım... |
Cevap: planner'in Günlüğü merhaba canım... bir şeyi istediğin zaman düşünüp hemen harakete geçmek lazım diye düşünüyorum.bazen zor olsada.. bütün patronlarında iyi olduğunu düşündüğün zaman işyerindaha zevkli geçecek... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Evet, dediğiniz şeyi bir kaç kere yaptığımı biliyorum. Aklıma gelen şeyi beklemeden yaptığımda acayip bir huzur yaşadığımı hatırlıyorum.:) O kadar yarım kalmış şey var ki, bir gün bunları listeleyip tek tek sonuçlandırayım dedim. Sonra sıkıldım ve onları bitirirsem dertlenecek bir şeyim kalmayacak ki dedim. Şimdi onları düşünüp kederlenebiliyorum.y789Kendi kendime söylenebiliyorum, kendi çöplüğümde bir güzel boğuluyorum. Buraya yazıp söylenmek de ayrıca bir güzel. :) Çünkü yaptığım tek şey yazmak, sorunun ne olduğu zaten belli, kim uğraşacak ki? Bir kısır döngü oluşmuş. Kuru umut ve hayallerle, hiçbir işe yaramayan bir sürü bilgiyle öylece duruyor her şey. Teşekkür ederim ilginize. Çok karamsar başladım bu sabah. Çok erken kalktım ve telaş içinde ancak işe gelebildim. Erken kalkınca sanki yapacak şeyler daha mı fazlalaşıyor ne? Geç kalkınca zaten yetiştiremem deyip de hiç girişmiyorsun.y789 Sevgiler. kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Merhaba. Bir kaç gündür inatla düşünmek istemediğim bir şeyi düşünüyorum. Hani "dişi tavşan" hikayesi vardır ya ona döndü işim. Sürekli başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum, çevremdekilerle çene çalıp aklıma getirmemeye çalışıyorum ama kurtulamıyorum. Ne yapmalıyım bu konuda? Düşünmemek için çabalamayı bırakınca da aklımdan yine çıkmıyor. İki durumda da orada öylece asılı kaldı.:( |
Cevap: planner'in Günlüğü Evet palnner düşünmemeye çalışmakla da olmuyor en iyisi biraz düşün, o düşündüğün konu hakkında mantık yürüt, yani kendine o konu hakında sorular sor: Bu konu neden beni rahatsız ediyor, acaba bu düşündüğüm şeyle ilgili fikirlerim doğru mu; eğer doğruysa bu durumu düzeltmek için neyabilirim gibi cümleler sor kendine.. Ve böylece bu konuda iyice düşünüp bir sonuca varınca da artık tamam bitti de.. :)) Artık o konuyla ilgili değişiklikler mi yaparsın yoksa o konuyu birdaha düşünmek bile istemezmisin bilemem ama bence en doğru yöntem bu... |
Teşekkür ederim yorumun için. :) |
Cevap: planner'in Günlüğü Düşüncelerim yine karışık. Bir ipteyim, sürekli yalpalıyorum ve karşıya geçmeye çalışıyorum. Dengemi korumaya çalıştıkça daha çok yoruluyorum. Önüme bakmıyorum sadece aşağıyı görüyorum. Aşağıda ne olduğu önemli değil, uçurum veya güzel bir yer. Belki yüksekte bile değilim. Ayağımı uzatmam yeterli yere basmaya. Bu yolda ilerledikçe her şey düzelmeyecek biliyorum. Düzelmesini istediğim ölçüde aşacağım tüm bunları. Midemde yine o tanıdık yanma. Boğazımdan mideme doğru uzanan o bölümde bir ağrı... Hiçbir bağımlılığım yok. Bir ara bir oyuna sarmıştım. Aylarca esiri oldum. Onu bıraktıktan sonra hiçbir şeye o denli bağlanmadım. İşte bir amacım yok, işte terfi etme olasılığım da yok. Önümde beni korkutan bir sorun var. Aslında bu aralar beni her şey korkutuyor. Bir dönem ölmekten çok korkardım. Bir dönem sokakta saldırıya uğramaktan korkardım. İşten atılacağım diye de çok korktuğum oldu. Şimdiki korkum somut değil. Eski benle alakam yok. Yenilik korkutuyor olmalı. Alıştığım hayattan çok farklı konuşuyorum, yaşamım böyle değildi benim. Çok çabuk kızabildiğim olaylarda artık gülümsüyorum. Bu tepkim karşı tarafı daha da sinir ediyor. İnsanların hakkımdaki yorumları o kadar da etkilemiyor beni mesela. Sen şöylesin dendiğinde "niye" diye sorardım ısrarla. Artık "nasıl görmek istiyorsan öyle gör" diyorum. Onların gördüğü, benim onlara gösterdiğim yanım mı yoksa onların kafalarında beni soktukları şekil mi önemli değil.:) İnsanlara hep övgü yağdırmak gerekiyor. En yakınım bana "bana hatalarımı" söyle derse, buna artık inanmıyorum. Biliyorum ki insanlara onların kusurlarını söylersen senden uzaklaşıyorlar. En dürüstü, en çok seni sevdiğini söyleyen bile böyle. En azından çevremde bu kişiler var. İkiyüzlü olmaktansa susmayı tercih ediyorum çoğu zaman. "Bana sorma" diyorum, uzun uzun bakışıyoruz. Gözlerde bir korku, endişe gördüm mü "tamam ya, iyisin, güzelsin, hoşsun. Oldu mu?" diyorum. O kadar klişe laflar ki bunlar, sadece lafta kalıyor o yüzden. Hiçbir inandırıcılığı yok.:)) Daldan dala atlıyorum. Silmeyeğim bunları.:) Sonradan okuması keyif veriyor bana.:) Sevgiler... |
Cevap: planner'in Günlüğü Merhaba. Dalgalanmaların tavan yaptığı bir dönemdeyim. Kusura bakma günlük, sabahtan beri kendimi tutuyorum, kasıyorum hislerimi kelimelere dökmemek için. Olumsuz düşünmemek için kaç takla attım haberin var mı? Şu an bunları yazarken bir nebze rahatlıyorum ve halime gülüyorum. Bu ağrılar artık çok tanıdık, yine boğazımda bir yanma ama bu yanma biraz daha üst kısımda bugün. Tam gırtlağım, evet tam olarak yeri burası. Yanıyor, yanıyor ve yanıyor. Her duygunun bedendeki tepkisi farklı yerde. Bunu farkedebilmek de güzel tabi ki.:) Ne güzel avuntu ama... Yemek yemek istemiyorum, aynı zamanda karnım acıksın da istemiyorum. Bu durumda ben hem yemek yiyemeyeceğim hem de açlık hissetmeyeceğim bir hastalığı çağırıyor mu oluyorum??? Yok yok. Şu anki halim iyi. Soyut şeylerle uğraşmak daha kolay. Bedenim hastalanırsa bununla başetmem daha zor olur herhalde.:) Sevgiler. |
Cevap: planner'in Günlüğü günlüğün hayırlı olsun! |
Cevap: planner'in Günlüğü Merhaba. İki gündür yazmıyorum hiçbir şey. Çünkü kendimi izliyorum. Acayip değişimler yaşıyorum, sözle anlatılır türden değil. Onları kelimelere dökemem. Sadece bariz bir şekilde farklılaşıyorum. Başkalaşım geçiren canlılarda ara bir evre vardır ismini hatırlamıyorum. O anı yaşıyorum sanki. Ne önde ne arkada, ne ileride ne geride. Tam ortada.:) Korkularım yerini meraka bıraktı. Bilinçli bir merak yönetiyor beni. Bundan gayet memnunum. Özümü hissediyorum. Kendimi buluyorum. Adım adım... Bu yol çok ama çok güzel. :) Tüm yaşadıklarımı iyi ki yaşamışım, hiçbir şeyden zerre kadar pişmanlık duymuyorum. Evet artık çekinmeden söylüyorum, iyi ki varım, iyi ki yaşıyorum, iyi ki nefes alıyorum. :) Herkese ve her şeye sonsuz teşekkürler. Yaradana şükürler olsun. Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: planner'in Günlüğü Tebrik etmek yanlış bir tabir olur. Yanlış kelimeler de yanlış sonuçları doğurur. İlginize teşekkür ederim. |
Cevap: planner'in Günlüğü tebrik kelimesi arapça bereket kelimesinden gelir, mübarek olsun, kutlarım anlamındadır. madem beğenmediniz mesajımı siliyorum. selametle kalınız. |
Cevap: planner'in Günlüğü Açıklamanız için teşekkürler. Başka bir şeyi kastetmiştim. Mesajınızı düzenlemeden önce keşke başkalarının lafına göre değil de kendi doğrularınıza göre hareket etmeyi seçseydiniz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM. |