| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamun Aleyküm Günlükcan Çok oldu uğramayalı sana... Gündemdeki konu başlığı belli,"Yarın okullar açılıyo"..Arkadaşlarımı hocalarımı kütüphanemi hatta ders işlemeyi bile özledim .. Bu yılın çok çok güzel ve benim için unutulmaz geçmesi için dua ediyorum..(Bide takdir alabilmek için:D) Bi kağıda olumlamaları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #25 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 76
97 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Selamun Aleyküm Günlükcan ![]() Çok oldu uğramayalı sana... Gündemdeki konu başlığı belli,"Yarın okullar açılıyo"..Arkadaşlarımı hocalarımı kütüphanemi hatta ders işlemeyi bile özledim .. Bu yılın çok çok güzel ve benim için unutulmaz geçmesi için dua ediyorum..(Bide takdir alabilmek için:D) Bi kağıda olumlamaları mı yazıp okudum..Sonra bi kağıda da başardığım ,yaşadığım tüm güzel şeyleri yazdım bu kendime olan özgüvenimi artırdı. Şimdi yeni bi sınıfım var belkide yeni arkadaşlarım olacak..Herşeyin hayırlısı olsun. Anın tadını çıkarıp geleceğe umutla bakmak elzem.. Yahuu bu arada alanlar kalkmışş! Ne okuyacaz:( Değişilen her sistemin ilk kurbanları biz oluyoruz nedense? Ahh Nimet ablaa Ahhhh.. Gidiyorum ben günlükcan..selametle kal.. Yarın ilk günümü yazarımm :)) 19.09.2010 Pazar.. -OKul arefesi- 21:44 ~Gamze.
__________________ Sadece Huzur. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamun Aleyküm Günlükcan Çok oldu uğramayalı sana... Gündemdeki konu başlığı belli,"Yarın okullar açılıyo"..Arkadaşlarımı hocalarımı kütüphanemi hatta ders işlemeyi bile özledim .. Bu yılın çok çok güzel ve benim için unutulmaz geçmesi için dua ediyorum..(Bide takdir alabilmek için:D) Bi kağıda olumlamaları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi