| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Casandra'nın günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün günlüğüm de farklı bi konuya değinmek istiyorum.. Okul çevrem geldi sabahleyin aklıma,1 ay bile kalmadı okulların açılmasına..Lise son'um artık.. 25 gün sonra yine o marji grubun içine giricem..Bu durumdan yine hiç hoşnut değilim.. İyice çekilmez geliyor artık okul durumum,şükürler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
Casandra'nın günlüğü :) | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #23 (permalink) |
| Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Edirne
Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | Bugün günlüğüm de farklı bi konuya değinmek istiyorum.. Okul çevrem geldi sabahleyin aklıma,1 ay bile kalmadı okulların açılmasına..Lise son'um artık.. ![]() 25 gün sonra yine o marji grubun içine giricem..Bu durumdan yine hiç hoşnut değilim.. ![]() İyice çekilmez geliyor artık okul durumum,şükürler olsun ki bu sene bitiyor.. ![]() 3 sene boyunca arkadaş çevremin laubaliliklerine,kırıcı sözlerine katlandım.. Bu sene de naparım bilmiyorum,biraz daha dişimi sıkabilirim sanırım.. Kimseyi kırmamak adına ![]() O farklı okulda çok kötü deneyimlerim oldu.. Kendimi rezil ettim..Kötü anlar yaşadım..Aşağlandım.. ![]() 1 sene daha dişimi sıkıcam..sonra ver elini İstanbul Çok fazla çalışmam gerekiyor,istediğim fakülteyi kazanabilmem için.. Ama ben inanıyorum,harika bi üniv..benim olmaya hazırlanıyor .. Lise deki sosyal hayatımdan bi şey öğrendim.. Üniv ortamında daha temkimli olucam,arkadaş ve öğretmenlerime karşı.. O lise de bi çok şey gördüm.yaşadım.yaşayanları gördümm.. Ve hep keşke dedim Ama artık bitiyor hepsi 1 sene sonra harika bi hayat beni bekliyor,buna hazırlanıyorum |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Casandra'nın günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün günlüğüm de farklı bi konuya değinmek istiyorum.. Okul çevrem geldi sabahleyin aklıma,1 ay bile kalmadı okulların açılmasına..Lise son'um artık.. 25 gün sonra yine o marji grubun içine giricem..Bu durumdan yine hiç hoşnut değilim.. İyice çekilmez geliyor artık okul durumum,şükürler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi