Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pınar'ın hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614640-pinarin-hikayesi.html)

parici 24-08-2010 08:41 PM

Cevap: Pınar'ın hikayesi

bugün ne kadar muhteşem bir gündü yaaaa tü tü tü maşallaaaaahhhsevinclisabah erken kalktım, geç yattığım için uykusuzdum ama mecburdum erken kalkmaya. bugün yüksek lisans projemi danışman hocama göstermem gerekiyodu. 3 haftadır hata bulup duruyodu kadın ve teslim formunu imzalamıyodu. bugün inanılmaz bir şekilde "ufak tefek hataların var onları yap ben formunu ver imzaliyim hemen git teslim et okula" dedi. o anda ben şokooo67 dicektim hoca beni cimcikle rüyamı bu girlhaha
dünde beni bir iş görüşmesi için çağırmışlardı bugüne. tabi ben projenin kabul edilmesiyle mutlu mutlu görüşmeye gittim. grup mülakatıymış meğerse 10 kişi girdik toplantı salonuna. ay benim bir çenem açıldı şöyle yapalım böyle yapalım derken bi baktım herkes benimle hemfikir oldu herşeyde u859 böylece grup mülakatını da başarılı bir şekilde atlattığımı düşünüyorum en azından insan kaynakları uzmanının benimle konuşmasından öyle bi elektrik aldım.

3 gündür telkin listeme kendine güveni eklemiştim ve gerçekten etkisini görmeye başladım music45
daha yazardım ama çok uykum vaaaarrrr sonra gelirim yineeee actionsmile

ben mutluluğu seçiyorum
ben bereket ve bolluğu seçiyorum
ben sağlığı seçiyorumderty
actionsmileblissyactionsmileblissyactionsmile

Casandra 24-08-2010 08:46 PM

Pınarcım inanıyorum ki,o mülakatta seçilen kişi sen olucaksın..Başarının daim olmasını dilerim O0

inferius 25-08-2010 04:40 PM

oh oh
okudukça bn başarmış gibi hissettim hakikaten insanın güveni ne kadarda kendine geliyor değil mi?
çok svndim inan
coştun vallah hadi darısı başımıza956k956k

parici 25-08-2010 08:35 PM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764478)
Pınarcım inanıyorum ki,o mülakatta seçilen kişi sen olucaksın..Başarının daim olmasını dilerim O0

teşekkür ederim canım ve bugün o mülakattan geçtiğim haberi geldi cuma günü 2. görüşmem vaaaaarrrr...sevincli

parici 25-08-2010 08:38 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764633)
oh oh
okudukça bn başarmış gibi hissettim hakikaten insanın güveni ne kadarda kendine geliyor değil mi?
çok svndim inan
coştun vallah hadi darısı başımıza956k956k

çok haklısın canım başardıkça daha fazla güven oluyo ve daha iyisi için çabalıyo insan.. sende biçok şey başardın şekerim devamı gelcek eminim sen de o ışığı görüyorum u859 gulensmiley

inferius 26-08-2010 07:20 PM

yahu vallahi kendi günlüğüme değilde buraya yazasım geliyor...=D
tam 2 hafta önce alıncak ihtiyaçlar listesi hazırladım ama 5 kuruşum yok
evrene güvniyorum diyerekten çıktım yollara
şuan o koca listeden sadece 5 malzemem eksik
nasıl oldu bilmiyorum ordan burdan zengin oldum
bidolu fırsat çıktı ....pek rahatım inanki
isteyince Allah vermezmi hiç?
teyit ettim onayladım herşeyi istiyorum galii=)
güvenim tam içim desteğinle huzurluu
iyki varsın bdenem ;)

parici 26-08-2010 11:38 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764914)
yahu vallahi kendi günlüğüme değilde buraya yazasım geliyor...=D
tam 2 hafta önce alıncak ihtiyaçlar listesi hazırladım ama 5 kuruşum yok
evrene güvniyorum diyerekten çıktım yollara
şuan o koca listeden sadece 5 malzemem eksik
nasıl oldu bilmiyorum ordan burdan zengin oldum
bidolu fırsat çıktı ....pek rahatım inanki
isteyince Allah vermezmi hiç?
teyit ettim onayladım herşeyi istiyorum galii=)
güvenim tam içim desteğinle huzurluu
iyki varsın bdenem ;)

yivruuummm hep destek tam destek sevincli o eksik 5 malzemede tamamlancak totem yapalım girlhaha bak gel seninle günlükleri birleştirelim günlük kardeşliği yapalım f678h istedikçe ve elde ettikçe daha fazla isteyesim geliyo ki yüzsüzlük yapıp istiyorumda girlhaha senin şu 5 malzemeyi taktım kafaya dur bende senin için istemeye başliyim haftaya liste tamamdır merak etme janımmm...

sende iyiki varsııınnnactionsmile

parici 01-09-2010 12:48 AM

5 gündür yokmuşum ortalarda günlükcüm ama geldim işteeeeesmileydance
bu 5 günde neler oldu neler... önce en güzel haberi veriyiiiimmm artık bir işim vaaaaarrrr s456blissys456
büyük bir firmaya yönetici olarak girdim 6 eylülde iş başı yapıyoruuuummm girlhaha sonra yüksek lisans projemi okula teslim ettim diplomamı bekliyoruummmu859 bu siteye girdiğimde en büyük sıkıntılarım işsiz olmam, okul durumum ve aşk hayatımdı. okul ve iş süper oldu şimdi sıra aşkta...partysmiley bengusu'nun paylaştığı aşk ile ilgili olumlamaları okudum hemen not ettim onları denicemmm burdan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum t678

herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı sonunda. yalnız bugün kendimi çok kötü hissettim niyeyse. sabah bi sinirle kalktım annemle kavga ettim. gerçi sonra hiçbişey olmamış gibi telefonda konuştuk ama bütün gün bir asabiyet vardı anlamadım. inşallah yarın böyle olmam. 2 gün boyunca işe giriş evraklarımı toparlamaya çalışcam cuma sabah istiyolar çünkü. bugün haricinde çok güzel günler geçirdim. çok koşturdum, çok yoruldum ama hepsine değdi wave44

inşallah daha mutlu mutlu ne haberler yazcam buraya. buna tüm kalbimle inanıyorum.

iyiki varım
ben mutluluğu seçiyorum
ben zenginliği, bereketi seçiyorum

actionsmileactionsmileactionsmileactionsmileaction smileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmilea ctionsmileactionsmileactionsmile

Sultan 01-09-2010 09:20 AM

canım benim yeni işin için tebrik ediyorum.
başarılar seninle olsun.
olumlamaları dene.faydasını göreceksin..
sevgiyle mutlu keyifli kal...

parici 01-09-2010 01:12 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766079)
canım benim yeni işin için tebrik ediyorum.
başarılar seninle olsun.
olumlamaları dene.faydasını göreceksin..
sevgiyle mutlu keyifli kal...

çok teşekkür ederim. mutlaka denicem ellerine sağlık

iyiki varsın actionsmile

sanemce 01-09-2010 01:59 PM

Merhaba

Günlüğünü ancak okuma fırsatım oldu..Ne güzel gelişmeler yaşamışsın, pozitif enerjin bana kadar geldi k8908

http://img843.imageshack.us/img843/4...83atiyedo4.gif

Mutluluklarını paylaşıyorum ve çekim yasasından istediklerine katkım olabilecek bir gif seçtim. En kısa ve de en doğru zamanda gerçekleşmesini diliyorumO0

Sevgimle actionsmile

parici 01-09-2010 05:28 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766177)
Merhaba

Günlüğünü ancak okuma fırsatım oldu..Ne güzel gelişmeler yaşamışsın, pozitif enerjin bana kadar geldi k8908

Mutluluklarını paylaşıyorum ve çekim yasasından istediklerine katkım olabilecek bir gif seçtim. En kısa ve de en doğru zamanda gerçekleşmesini diliyorumO0

Sevgimle actionsmile

çok teşekkür ederim ne güzelde seçmişsin bu kumruları krzm67 güzel dileklerin için, günlüğüme renk kattığın için sağol actionsmile

parici 11-09-2010 07:38 PM

ben geldiiiimmmm sevincli 10 gündür neler oldu neleeerrr... öncelikle p.tesi itibariyle yeni işime başladım. Çok yoğun çalışıyorum ve buraya eskisi kadar çok zaman ayıramıyorum.. neyse şimdi bu 10 gün içinde yaşadığım en güzel gelişmeyi anlatiyim. Üniversite yıllarından beri çok istediğim bi araba vardı. Ve nooolllduuu??? Anneannem hediye olarak bana o arabanın yeni modelini aldı sevinclisevincli inanamıyorum hayalim gerçek oldu girlhaha gerçekleşmesi uzun sürdü ama sonunda oldu hemde hiç beklemediğim bir anda. çok mutluyum çoooookkkk...

En önemli gelişme buydu hemen sizinle paylaşiyim dedim... işim yoğun demiştim bayramdada çalışıyorum malesef ama olsun buna da alışıcam zamanla...

ben yine bi zaman yaratıp gelirim öptüüümmmmmy789

parici 14-09-2010 09:28 PM

yine geldiiimmm... ya bugün o kadar ters bir gündüki anlatamam. daha işe başlayalı 1 hafta oldu ve ben geç kaldım bugün...sevincli bu yetmezmiş gibi işyerindeki herkese gıcık kaptım, bu işin bana göre olmadığını anladım ve ayrılmaya karar verdim. Geçen hafta bir veteriner kliniği bana iş teklif etmişti ama ben buraya başladığım için kabul etmemiştim. Bu akşam işten çıkar çıkmaz kendimi klinikte buldum meslektaşımla anlaştım ve şu anki işimden ayrılıp oraya başlamaya karar verdim. Klinikten çıktıktan sonra o kadar mutlu ve huzurlu hissettimki kendimi anlatmaya kelimeler yetmez. u859 içim rahatladı yaaaa... şimdi yarın işten ayrılmak istediğimi nasıl sölicem onu düşünüyorum daha başlayalı 1 hafta oldu y789 bi şekilde söylicem çünkü ben orda mutlu değilim, bu hayatı bir kere yaşayacağım ve beni mutsuz edecek hiçbişeyle uzun bir süre uğraşmak istemiyorum. Hadi bakalım hayırlısı yarın olsun bakalım nolcak 956k yarın yine görüşürüz günlükcümgulensmiley

ben mutluyum
ben huzurluyum
ben zenginliği seçiyorum
iyiki varım

byeeeeeeactionsmileactionsmileactionsmile

smyrna1 14-09-2010 09:51 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767879)
ben geldiiiimmmm sevincli 10 gündür neler oldu neleeerrr... öncelikle p.tesi itibariyle yeni işime başladım. Çok yoğun çalışıyorum ve buraya eskisi kadar çok zaman ayıramıyorum.. neyse şimdi bu 10 gün içinde yaşadığım en güzel gelişmeyi anlatiyim. Üniversite yıllarından beri çok istediğim bi araba vardı. Ve nooolllduuu??? Anneannem hediye olarak bana o arabanın yeni modelini aldı sevinclisevincli inanamıyorum hayalim gerçek oldu girlhaha gerçekleşmesi uzun sürdü ama sonunda oldu hemde hiç beklemediğim bir anda. çok mutluyum çoooookkkk...

En önemli gelişme buydu hemen sizinle paylaşiyim dedim... işim yoğun demiştim bayramdada çalışıyorum malesef ama olsun buna da alışıcam zamanla...

ben yine bi zaman yaratıp gelirim öptüüümmmmmy789

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768394)
yine geldiiimmm... ya bugün o kadar ters bir gündüki anlatamam. daha işe başlayalı 1 hafta oldu ve ben geç kaldım bugün...sevincli bu yetmezmiş gibi işyerindeki herkese gıcık kaptım, bu işin bana göre olmadığını anladım ve ayrılmaya karar verdim. Geçen hafta bir veteriner kliniği bana iş teklif etmişti ama ben buraya başladığım için kabul etmemiştim. Bu akşam işten çıkar çıkmaz kendimi klinikte buldum meslektaşımla anlaştım ve şu anki işimden ayrılıp oraya başlamaya karar verdim. Klinikten çıktıktan sonra o kadar mutlu ve huzurlu hissettimki kendimi anlatmaya kelimeler yetmez. u859 içim rahatladı yaaaa... şimdi yarın işten ayrılmak istediğimi nasıl sölicem onu düşünüyorum daha başlayalı 1 hafta oldu y789 bi şekilde söylicem çünkü ben orda mutlu değilim, bu hayatı bir kere yaşayacağım ve beni mutsuz edecek hiçbişeyle uzun bir süre uğraşmak istemiyorum. Hadi bakalım hayırlısı yarın olsun bakalım nolcak 956k yarın yine görüşürüz günlükcümgulensmiley

ben mutluyum
ben huzurluyum
ben zenginliği seçiyorum
iyiki varım

byeeeeeeactionsmileactionsmileactionsmile

ne kadar şanslı yada başarılısın diyelim, girdiğim hemen her sınavda her işte dereceler yapmama rağmen 6 bitti 7 senelik iş hayatıma rağmen hala her sabah lütfen ilerleyin otobüsün arkasıda gidiyor diye iğrenç espriler yapmak çok iğrenç helede bir erkek için sevincli

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin yeni şinde hayırlıolsun, sanırım veterinersin bir sorum olacak bahçemizde yaklaşık 3 seneden beri sokaktan sahiplendiğimiz bir köpek bakıyorum, çok dost canlısı çok akıllı bir hayvan hatta kendi arkadaş grubu vardı arada onlarada bakıyoruz böyle çok hareketli çok akıllı bir hayvandı diğer arkadaşlarını falan yönlendirebiliyordu takım lideri çok komiksevincli neyse bunu belediyeye gönderdik aşıları olsun diye arada birde hayvana sanırım kısırlaştırma operasyonu yapıldı küpe falan takıldı hayvan bu olayadan itibaren-yaklaşık 2 hafta- eski halinden eser kalmadı akşama kadar bahçede oturuyor, evi falan pek sahiplenmiyor artık gelen giden yabancıyı falan eksisi gibi hırlayarak karşılamıyor birazda o yüzden bakıyordum işin aslı, ama şimdi hiç kimseye aldırmıyor gelen gidene falan,sorum şu bu olay hayvanın korktuğundan falan geçicibirşeymi yoksa hep böylemi kalacak, öyleyse istemeden de olsa barınağa vermek durumunda kalacağım, uygun zamanında cevaplayabilirsen sevinirim...

parici 14-09-2010 10:38 PM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768402)
ne kadar şanslı yada başarılısın diyelim, girdiğim hemen her sınavda her işte dereceler yapmama rağmen 6 bitti 7 senelik iş hayatıma rağmen hala her sabah lütfen ilerleyin otobüsün arkasıda gidiyor diye iğrenç espriler yapmak çok iğrenç helede bir erkek için sevincli

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin yeni şinde hayırlıolsun, sanırım veterinersin bir sorum olacak bahçemizde yaklaşık 3 seneden beri sokaktan sahiplendiğimiz bir köpek bakıyorum, çok dost canlısı çok akıllı bir hayvan hatta kendi arkadaş grubu vardı arada onlarada bakıyoruz böyle çok hareketli çok akıllı bir hayvandı diğer arkadaşlarını falan yönlendirebiliyordu takım lideri çok komiksevincli neyse bunu belediyeye gönderdik aşıları olsun diye arada birde hayvana sanırım kısırlaştırma operasyonu yapıldı küpe falan takıldı hayvan bu olayadan itibaren-yaklaşık 2 hafta- eski halinden eser kalmadı akşama kadar bahçede oturuyor, evi falan pek sahiplenmiyor artık gelen giden yabancıyı falan eksisi gibi hırlayarak karşılamıyor birazda o yüzden bakıyordum işin aslı, ama şimdi hiç kimseye aldırmıyor gelen gidene falan,sorum şu bu olay hayvanın korktuğundan falan geçicibirşeymi yoksa hep böylemi kalacak, öyleyse istemeden de olsa barınağa vermek durumunda kalacağım, uygun zamanında cevaplayabilirsen sevinirim...

özelden cevaplicam :))

_pretty_ 14-09-2010 11:14 PM

merhaba pınar hanım, günlüğünüzü okudum.Kısa sürede güzel gelişmeler yaşamışsınız,bugün canım çok sıkkındı günlüğünüzü okudum ve sizin yaşadığınız gelişmelere kendi adıma mutlu oldum.tüm kitap önerilerinizide kaydettim yarınki ilk işim o kitapları temin etmek.Hep güzellikleri paylaşmanızı diliyorum.İyiki varsınız.

parici 16-09-2010 02:09 AM

Alıntı:

serpilb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768420)
merhaba pınar hanım, günlüğünüzü okudum.Kısa sürede güzel gelişmeler yaşamışsınız,bugün canım çok sıkkındı günlüğünüzü okudum ve sizin yaşadığınız gelişmelere kendi adıma mutlu oldum.tüm kitap önerilerinizide kaydettim yarınki ilk işim o kitapları temin etmek.Hep güzellikleri paylaşmanızı diliyorum.İyiki varsınız.

günlüğümü ziyaret ettiğin için teşekkür ederim. o kitaplar gerçekten çok işe yarıyor ama sitede diğer kitap önerilerinede bakmanızı tavsiye ederim... kısa sürede çok güzel şeyler yaşadım ama bu yolda sürekli kendimizi geliştirmemiz lazım. bu ömür boyunca sürecek bir gelişim. önemli olan bıkmadan, usanmadan öğrenmeye ve uygulamaya devam etmek..

sevgiyle kalın

iyiki varım
iyiki varsın
iyiki varsınız

parici 16-09-2010 02:14 AM

bu sabah işyerine gittim ve oturur oturmaz ayrılmak istediğimi söyledim. müdür şok sevincli eminmisin iyi düşün dedi. yok dedim ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum, o zaman tamam dedi. istifa mektubumu yazdım ve bir defteri daha kapattım. Hayatımda ilk defa bu kadar hızlı iş değiştirdim. sadece 1,5 hafta çalıştım ve istifa ettim. pazartesi klinikteki yeni işme başlıyorum. o kadar mutlu ve huzurluyumki. herşey istediğim gibi olmaya başladı. bundan sonrada böyle devam edeceğini biliyorum. ben yatıyorum iyi geceler actionsmileactionsmileactionsmile

Sultan 16-09-2010 08:37 AM

canım benim...
sevdiğin seni mutlu edecek yeni işine başlayacak olmana çok sevindim.
her şey gönlünce güzel olsun.mutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
sevgiyle mutlu kaly789

smyrna1 16-09-2010 09:23 AM

Allah, başarılarınızı ve mutlluğunuzu 7*24 kesintisiz devam ettirsin:)

inferius 16-09-2010 07:30 PM

wayy canına neler neler olmuş yahuu
şahaneee =)=) yeni işindeki başarılarınıda görmek isterz...bırraakk idolüm sensin aga
iş -araba-internet -huzur felan feşmekan ;)hadi hayırlısıı

bluegirlx 16-09-2010 09:07 PM

yarın bende aynı şeyi yapmayı süşünüyorum izin istiycem bir görüşmeye gitmek için izin verrilerse gitcem vermezlerse bilinmeyen artık benim için korkunç değil ..ben bilmediğim işi buraya yiğeliyorum diyip çıkcam.. korkutan bilinmeyen olması .. ama artık ihtiyacım olan özgüvene sahibim..

parici 10-01-2011 03:13 PM

Merhaba günlük.. ben uzun zamandır sana vakit ayıramadım çünkü çok yoğun çalışıyordum. ne kendime ne aileme ne arkadaşlarıma zaman ayıramadım. bu nedenle de son işimden ayrıldım ve yine işsizim girlhaha

aşk hayatım yine kötü iş durumumda kötü oldu yine çıkmazlardayım sevincli ne yapacağımı bilmiyorum herşeyden uzak kaldım. ne olumlama yapıyorum ne telkin dinliyorum hiçbişey yok. kendimi toparlamam lazım u859
hadi bakalım bana kolay gelsin
actionsmileactionsmileactionsmile

bigokyanus 10-01-2011 03:30 PM

Kolay gelsin şeker , bir iş biter çok daha güzeli başlar , bir ilişki biter çok daha anlayışlı ve çok daha iyisini bulursun.
Haydi sevgili Pınar şimdi silkelenip kendine gelme zamanı , kolay gelsin :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 PM.