Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   elisya nın seyir defteri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614213-elisya-nin-seyir-defteri.html)

elisya 23-07-2010 10:34 AM

elisya nın seyir defteri

Bu siteyle tanışalı 2-3 gün oluyor.

Herkes gibi bende kendimdeki değişiklikleri farketmem için günlük yazmaya karar verdim.

2 gecedir suçluluk ve ego dinliyorum.

aslında 2 gecedir de uyumuyorum diyebilirm. Çünkü ben uyumaya başlarken sakin sezsiz karanlık bir odada etraftaki sessizliği dinleyerek huzur bulup uyuyabilen bir insanım.

Şimdi ise 2 gecedir kulağımda klasik müzik çalıyo doğal olarak uyuyamıyorum ... :(( sabah yorgun kalkıyorum.

gece kötü bi rüya gördüm saniyelik bi görüntü ama beni korkuttu. (Ona yetişememiştim ve kaybettik.)
tamda kendimi bu konuda suçladığım bi durumdu acaba dinlediğim muziğin etkisi olabilir mi?

bigokyanus 23-07-2010 10:40 AM

Cevap: elisya nın seyir defteri

Dinlediğiniz müziğin etkisi olduğunu düşünmüyorum , olumsuz düşüncelerin etkisi olur kanaatindeyim. Çünkü klasik müzik hamile annelere bile tavsiye edilen yegane müzik çünkü bebeğin sakin olmasını sağlıyormuş .

Günlüğün hayırlı olsun , dilerim güzel olaylar ve süper gelişimlerle dolar. Huzurla ve sevgiyle , gülekal emi...actionsmile

elisya 23-07-2010 05:46 PM

23-07-2010

tüm öğleden sonra telkin müziğini dinledim. Yaklaşık 4 saat falan, aralıksız...
Kafamın içinde uğultular var, kulaklarımda hala müzik çalıyo sanki ve çok yorgun hissediyorum kendimi ... biraz uyumak istiyorum.

elisya 26-07-2010 10:20 AM

26-07-2010

3 gecedir dinliyorum. Pek bi etkisini göremedim.

Gerçi akşam kulaklığı takıp yatıyorum ama sabah kulaklıklar kulağımdan çıkmış oluyo. kaç saat dinliyorum bilemiyorum. :(

cadi_bm 26-07-2010 11:25 AM

Kulaklık değil de bilgisayar gibi hoparlörden dinleyebilirsen sesini de duyacak kadar, doğa sesleri versiyonuyla etkilemez uykunu diye düşünüyorum. Gün sayma bence; alışkanlık halinde dinle sadece zamanla şaşırtacak etkilerini göreceksin ;)))
Kolay gelsin :)))

karavan 26-07-2010 11:44 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759159)
Kulaklık değil de bilgisayar gibi hoparlörden dinleyebilirsen sesini de duyacak kadar, doğa sesleri versiyonuyla etkilemez uykunu diye düşünüyorum. Gün sayma bence; alışkanlık halinde dinle sadece zamanla şaşırtacak etkilerini göreceksin ;)))
Kolay gelsin :)))

Sevgili cadi_bm

Sana katılıyorum.
Kardeşimizin en kısa sürede etkilerini göreceğine bende şüğhe etmiyorum.
Tecrübe ile sabitcilgin897

elisya 26-07-2010 11:46 AM

yani sabaha kadar bilgisayar hopörlerinden dinlesem daha çok etki yapar mı diyosunuz ?

karavan 26-07-2010 11:50 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759164)
yani sabaha kadar bilgisayar hopörlerinden dinlesem daha çok etki yapar mı diyosunuz ?

Benim cevabım evet.
Ben de bilgisayar çıkışını amfiye verip kısık sesle oradan dinliyorum sabaha kadar.
Ve çok faydasını gördüm.

elisya 27-07-2010 04:17 PM

üüffffff sıkıldım artık.... Akşam Şu kulaklıklarla adam gibi dinleyemiyorum..
ama o kadar dinlememim bile bende minik minik etkisi olmuyor değil hani y789 davranış olarak değil ama fiziksel olarak hissediyorum.

ama artık kulaklıkla dinlemeyeceğim. eşim 2 hafta şehir dışında olucak artık akşamarı pc hopörlerinden sabaha kadar dinlicem. Yok kulağımdan çıktı yok pili bitti üf yaa.. Ben sinirli biriyim kardeşim yu89 hıhh.!!! kızdırmayın adamı..

elisya 28-07-2010 10:36 AM

28-07-2010

akşam rahatlık ve huzur veren ney sesiyle uyumak ve sabah kalktığında dinlenmiş ve mutlu bir beyinle kuş cıvıltılarıyla birlikte yeni doğa muziğini dinleyip taptaze bir güne merhaba demek ne kadar güzelmiş.

İnsana huzur ve dinginlik veriyo.. sıkıcı iş ortamından alıp götürüyo sanki, harika ...music45

elisya 29-07-2010 10:27 PM

Bu aralar tamamen kapalı olan ( sanırsam tabii..) çakralarımı açmakla uğraşıyorum.. Telkin muzikleri ile birlikte ....

inferius 29-07-2010 11:21 PM

günlüğün hayırlı uğurlu olsun elisya ::)956k
telkinler konusunda tereddüt etme
ben koca 1 hafta boyunca inanılmaz baş ağrsı çekmiştim (bnce çok şaşılıcak bir olaydı çnküü bn baş ağrısı çeken bir insan değildim yani bu hayatıdmaki iilk baş ağrımdıgirlhaha)
o sıralar etkileri tam bilmedğim için doktora bile gittm
oda bana birşeyn olmadığını söyleyiverdi işte o zmn anladım telkinlern etkisinin olabileceğinidunk56

her insanda farklı etkileri var zmnla alışıyorsun
şu çakra meselesine gelince 3 çakram kapalıymış bnmde..
gün içinde heryerden sarı-turuncu-kırmızı ışık çıktığını hayal ediyorum(kapalı olan çakra renklerim )
açarız bu gidişle biz bunları blissy
ümitliyim bn
superxy

Nefti_ 29-07-2010 11:28 PM

Merhaba gün geçtikçe güzel gelişmeler diliyorum:))

elisya 29-07-2010 11:52 PM

Alıntı:

Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759784)
Merhaba gün geçtikçe güzel gelişmeler diliyorum:))

teşekkür ederim Nefti, 956k inş..

elisya 31-07-2010 12:18 AM

Bi kaç gündür kafam çok yoğun. iş yerindede her şey üstüste geldi çok yoruldum. Gündüz telkinlerimi dinleyemiyorum. akşam dinleyebiliyorum.
artık neyi ne zaman dinleyeceğimi anladım. Akşam yatarken ney müziğini dinliyorum hem rahatlatıyo hemde hemen uyuyabiliyorum. Güdüzde tabi eğer işten vakit bulursam sabah uyandığımda ve iş yerinde doğa müziğini koyuyorum. Harika geliyo .

Mesela bugün çok yoğundum.... iş ile ilgili bir sürüde şeyler unuttum patron bile söylendi ağla2 bu ne dalgınlık böle dedi bad45 ne bileyim kafam çok yoğun diyemedim ( içimde kaldı yahu..)
neysem o yoğunluktan eve gelipte akşam şu kuş cıvıltılı doğa muziği dinliyorum
tıpkı bir meditasyon gibi geliyo bana.. hep tek başıma bir adada huzur içinde denizin sesini dinliyip rahatlıyormuşum gibi geliyo. smileydance
birazdan yatıcam ney müziğim sabaha kadar açık ...neseli56

bugün çakra açma muziği dinlemedim.. bi kaç gün ara vericem ama bu sırada çakra ile ilgili daha çok bilgi öğrenicem.

bu arada akşam muziğin sesi çok kısık geldi bana uyurken biraz fazla kısmışım ama genede duyuluyordu. genede alttaki telkinler bende etkili olmuşmudur. yoksa duyulmamış mıdır :(((

elisya 06-08-2010 12:49 PM

yaklaşık 2 haftadır telkin dinliyorum. Fiziksel değişiklikler dışında pek bi ruhsal olarak bi değişiklik yaşamadım daha 88a

Fiziksel değişiklikler genelde bel, boyun ve sırt ağrısı, çok yoğun bi kafa yorgunluğu, dalgınlık falan oldu.
Galiba bunlar değişimin ilk belirtileri dedim ama o kadar devamı gelmedi başka bişi yaşamadım. Ruhsal olarak bir ilerleme de yok hayatımda şaşkınx üff..
Gene aynı karamsar, boş boş bakan gözler ve hayata dair isteksizliğim devam ediyor.
yinede dinlemeye devam edicem. Bu durum normal mi bilmiyorum , daha ümidimi yitirmedim ama artık başladığım gibi de değilim. Halbuki başlarken çok umutluydum.
üzgünüm...sad456

Işıldayan Safir 06-08-2010 01:20 PM

Günlüğün hayırlı olsun elisya.

Değişimlerin ve gelişimlerin çoğalsın. Yaşadığın yan etkiler normal. Telkinleri bilinçaltının kabul ettiğini gösterir. Ama bizler genellikle hep somut ve olumlu etkiler görmek istediğimiz için hemen umutsuzluğa kapılıyoruz. O nedenle rahat olmanı öneririm sana. Bir şey daha ekliyim. Çakraların tamamen kapalı olamaz. Öyle bir şey düşünme. Güzel haberlerini almak dileğiyle.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. sapkal89

tolgaasya 06-08-2010 01:55 PM

Günlüğünüzü hayırlı olsun. Umarım her gününüz güzel geçer, güzel paylaşımlar yaparsınız. Selamlar.

Parlayan 06-08-2010 02:15 PM

Günlüğün hayırlı olsun elisya telkinlerin ruhsal etkiside zamanla başlıyor...Güzel gelişmeler okuyacağız bu sayfadan bekliyoruz...956k

elisya 06-08-2010 05:14 PM

Bugün çok kötüyüm ...bad45 yardım edin
Gene aynı eskiye geri döndüm gibi aynı isteksiz duygular, kendimi değersizmiş gibi görüyorum ağla2
ağlamak istiyorum içim kötü ve karamsarlıklarla doluyo, Hayattan bıkkınlıklar geçiriyorum...
gene o kötü ve hayatımın ve kendimin değersiz olduğum his nöbetleri geliyo ve gitmiyoo, ağlama krizleri geliyo

bütün gün böyleydim. Birinin en ufak bi sözü bütün hayatımı karartıyor

Sanki kendim dışında herkes çok iyi yerlerde ve hayatlarından memnun bir tek ben böleyim. Neden hayatımdan memnun olamıyorum ??,
sürekli ağlamak istiyorum, 88a

bu duygum ne zaman geçecek, böle olmak istemiyorum ...

Işıldayan Safir 06-08-2010 05:59 PM

Herkes aynı hisleri yaşıyor. Emin olabilirsin. Sadece yaşanan deneyimler farklı. Ben de hala kendimi değersiz hissediyorum. Ancak olumsuz durumlara odaklanmak durumu çok daha fazla içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Ne mutlu ki ağlamak istiyorsun. Bunun için sevinmelisin. Ağlamak istediğin zaman kendini tutma ağla. Ağlamak arınmanın bir göstergesidir. İçindeki zehiri atmana yardım edecektir. Sonra kendini daha iyi hissedeceksin.

İnsanların düşüncelerine çok da takılmamak lazım. Bence sana kendi değersiz hissettiren kişilerden alman gereken dersleri al ve kendinden özgürleştir.

Bu tür durumlar için aşağıda linkini verdiğim konuda yazdığım çalışmaları ve içindeki diğer paylaşımları inceleyip uygulayabilirsin. Seni ferahlatacağına inanıyorum.

Sevgiyle kal.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html

elisya 10-08-2010 10:14 PM

Merhaba sevgili günlüğüm uzunca bir aradan sonra (bana uzunmuş gibi geldi) hayatımda olan biteni anlatayım dedim. Daha öncede yazacaktım ama fırsatım olmadı işte kusura bakma ;)))

o en son kendimi değersiz hissetmem galiba bi dalgalanmaydı bir günlük bi dalgalanma yaşadım sonra düzeldi. rt67 Çok kötü hissettim ya bir daha böle bişi hissetmek istemiyorum. :((
ertesi güm müzikleri dinlerken feci bi mide bulantısı ve midemin üst tarafında bi ağrı hissettim. Galiba vücudum hala tepki veriyordu. müziklere ara verince geçti. şimdi dinlerken pek bi ağrım sızım olmuyor yada ben farketmiyorum..

Aslında bu site bambaşka bir dünya aman allahım neler öğreniyorum neler956k üstelik bu öğrendiklerim sitede olan bilgilerin yarısı bile değil. burası gerçekten hayatımı değiştirdi. İyiki bu siteyi görmüşüm. hatta iyiki en başından hayatımı değiştirmek istemişim de bu siteyi bulmuşum hahahah .. y789 herkese bu siteye katkılarından dolayı çoook teşekkür ederim. İnsanları bambaşka bir dünya yaşatıyolar. sevincli neyse çok uzatmayayım..smil56
geçen gün gene bu sitede dolaşırken matrixe hükmedin başlığını okudum ve nedir bu matrix diye bi okuyayım dedim. Bi daldım çıkamıyorum hala :zpzp: yüz küsür sayfa var ben şuanda 70. sayfadayım herkesin ne yaptığını yada neler başardıklarını tek tek okuyorum 2008 den başlamışlar
ben neler kaçırmışım yaa gerçekten herkes aya çıkmış nerdeyse ben olduğum yerde saymışım. dusun2 sonra şu iki noktalama tekniğini okudum bi çırpıda tekniği nasıl yapacaklarınıa ilişkin bir sürü bilgi var ve bunu bir kitaptan öğrenmişler. ve burda herkese hem gösterip hemde yardımcı oluyolar. Bende o kitabı alıcam. biraz zor bulunuyor şimdilik sorduğum kitapcılarda bulamadım. 3 gündür keyifle ve şaşkınlıkla okuyorum sayfaları taa enbaştan
herkes hem eğlenmiş hemde yardımcı olmuş birbirlerine . keşke bende o zamanalr bulabilseydim bu siteyi :)
veeeee bende denemelerim sonucunda yapmaya başladım ve azda olsa şimdilik başardımda müthiş bir olay bu sevincli tıpkı bir oyun gibi insan neler yapabildiğini görünce daha çok yapası geliyor. Daha henüz tam olarak yapamıyorum o kitabı bulursam daha iyi anlayabileceğim.
ama kitapsız olarak bir çok açıklama yapmışlar zaten arkadaşlar. ben çok sevdim bu işi :zpzp: ellerimin arasındaki enerjiyi hissedebiliyorum artık smileydance ama imgelemelerde biraz zorlanıyorum. Konunun daha yarısında tarif ile bu kadar yapabiliyorsam bitirdiğimde bakalım nasıl olucak .. haha
burası bambaşka bir dünya bu dünyada konuştukları dili anlamak da ayrı bir keyif konulara dahil olmak ve sende bişiler yapabildiğini görmek çok güzel burdaki herkesi çoook çook seviyorum.

Telkinlerimi dinliyorum vee matrtixe geçiyorum y789

Şimdi kaldığım yerden okumaya başlıcam. Ordaki insanların yapabildiklerini görünce bende çok seviniyorum. el birliğiyle ne kadar güzel şeyler yapmışlar. superxy
çok çok öptüm seni günlük ve tabi burdaki herkesi ama bunlar aramızda 12389 ha ha haa k8908 k8908 k8908

bigokyanus 11-08-2010 09:40 AM

:) Kesinlikle aranızda , çok sevindim değişmene , değişmeyi istemene , gelişmene ... Dilerim daim olur. Sevgiyle kal...

elisya 20-08-2010 10:37 PM

merhaba günlükcük

son günlerde bi türlü gitmek bilmeyen dalgalanmalarım var. Bu dalgalanmalar daha ne kadar sürecek.. boğuluyorum.. camları açıp bağırmak, sabahlara kadar ağlamak istiyorum..
içimdeki öfke birikip birikip patlamaya hazırlanıyo, karşıma çıkan ilk insana kafa göz giresin geliyo sinirden. anca geçer heralde ... gene eski 2-3 ay önceki halime döndüm sanki.

Telkinlerimi dinliyorum. günde 8 saat dinleyemiyorum ama, belkide bu yüzden telkinler pek bir işe yaramıyordur.

üzgün, yorgun, hayhattan mutsuz, bu yaşımda içim geçmiş gibi, hiç bir şeye isteğim yok olan haldeyim. en ufak bir olumsuzluk alt üst etmeye yetiyo ..

hele bu sabah patronla yaptığım tartışma iyice tuz biber oldu. Butün gün bunu düşündüm hiç aklımdan çıkaramadım. artık çalıştığım iş yerimi sevmiyorum. sevmediğim bir yerde de çalışmak istemiyorum.
Benim istediğim iş bu değil dedim hep kendi kendime.. sonra aklıma
yeni bir iş bulmadan da çıkamayacak olmam gelince iyice kötü oldum. :(((
istifayı basıp arkama bakmadan kaçmak istedim hep.

neden hayatım bu kadar kötü.. ben böle hiç hayattan mutlu olamadan yaşlanıp ölücem galiba.. bu kötü kaderim neden değişmiyor..

Şu herkesin üye olduğu ( feysbuk) sitesinde arkadaşlarımın çektirdikleri fotografları görünce özenmemek elde değil.
herkes mutlu , herkes çok iyi yerlerde para sıkıntıları yok, her sene tatillere gidiyolar. En azından sevdikleri ve iyi para kazandıkları bir işleri var. Bundan eminim çünkü hala konuşuyorum o arkadaşlarla, iş yerlerinden ve hayattan bir sıkıntıları yok. Bu sene nereye tatile gitmeyi seçmek yada hangi insan hangiyle çıkmış merak etmekten başka.

ben bu arkadaşlarla aynı okulda aynı sınıfta okudum.
Neden ben bu yaşıma gelmeme rağmen adam gibi hayata tutunamazken, elimde avucumda hiç bir şeyim ve de bir birikimin hala yokken, hep çabalamak zorunda kalırken, onlar hayatlarından memnunlar. Bu nasıl bir adalettir. Ben onlardan farklı değilim ki.

anlayamıyorum. nedir onlarda olupta bende olmayan. Kader mi Kısmet mi Şans mı bilmiyorum.

Ama ben böle bi hayat istemiyorum. Her gün patronla kavga ettiğim bir işte çalışmak istemiyorum. İnsanların beni üzmesini istemiyorum. Bu yaşında deli gibi çalışıpta hala elimde avucumda hiç bir şeyimin olmamasını istemiyorum.

istemiyorum... istemiyorum...

bluegirlx 20-08-2010 10:57 PM

istemiyorum en kötü olumlama cümlesi ..evren seni şöyle algılıyorr istiyorum seçiyorum ..şimdi istemediğin şeyleri sıralamayı bırakıp istediğin şeyleri seçiyorum diye dilemeyi dile..bu melonkoli içindeyken başına daha fazlasının gelmesinden daha çok kaybetmenen korkarım..isteminin şartları olan bir çok yazı var sitedeonlara bir gözderdir bulamzsan ben sana yollıyım..hadi toparla kafanı istediğin hayat çok yakınında..yada toparlama..

elisya 20-08-2010 11:21 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763631)
istemiyorum en kötü olumlama cümlesi ..evren seni şöyle algılıyorr istiyorum seçiyorum ..şimdi istemediğin şeyleri sıralamayı bırakıp istediğin şeyleri seçiyorum diye dilemeyi dile..bu melonkoli içindeyken başına daha fazlasının gelmesinden daha çok kaybetmenen korkarım..isteminin şartları olan bir çok yazı var sitedeonlara bir gözderdir bulamzsan ben sana yollıyım..hadi toparla kafanı istediğin hayat çok yakınında..yada toparlama..

Bluegirl aslında düşününce haklısın. ben hep ne zaman - istemiyorum -dedikçe hep aynı şeyler başıma geliyo.. hep aynı yerde dönüp duruyorum. Neden evren böle algılamak zorunda.. İstediğim şeyleri de söyledim. onlarda olmadı.. hangisi yanlış hangisi doğru karıştırdım bende

İstemenin şartları nelermiş ki, bu kafayla pek bulabileceğimi sanmıyorum, dusun2 ama bana yollarsan sevinirim bluegirl ^-^ teşekkürleer..

bluegirlx 21-08-2010 01:43 AM

çünkü aslında istemiyorum derken neyi istediğini net söylemiyorsun..istemiyorum derken elimde olan bu ve ben buna mahkumum mesajı veriyorsun..istiyorum dersende elimde yok mesajı veriyorsun en iyisi seçiyorum tercih ediyorum gibi cümlelerle olumlama yap ve hayatına geçir..istemenin kuralları bu sitede bir çok konuda anlatılmış eminim bulabilirsin..sana özelden bir kaç link göndercem..

bu yolculuğu en keyifli şekilde geçirmen dileğiyle..y789

elisya 25-08-2010 01:46 PM

Her zaman ki gibi gene bu forumdayım ve ne zaman acaba şurda ne diyor diye konuya göz ucuyla baksam gene okumaktan kendimi alamadığım
-- aaa evet demek ki bu olay bu yüzden oluyormuş, herkesin başına gelmiş --- demeden edemiyorum.

Aslında son yıllarım bir muhasebesini yapacak olursam ( yaklaşık7-8 yıl falan) o kadar bir birinin tekrarı ki şöle bi düşününce,

1 - ben istemiyorum dedikçe, hep istemediğim işler karşıma çıkmış !!! Ve parasızlıktan ve kendimi yetersiz gördüğüm için istemediğim işlere evet demişim. sonrada pişman olmuşum. Sonra gene kısır döngüler gene depresyonlar hayatta bunalım takılmaar falan... ACABA NEDEN ..... ?

2 - Hep istemediğim insanlarla arkadaş olmak zorunda olmam sonrada en ufak bir sırrımda arkamdan vurması yada beni değersiz görüp üzmesi.. hah... PEKİ ACABA BU NEDEN...?

3 - Bütün bu olaylar sonucunda kendimden nefret etmem benim kaderimin kötü olduğu, bir türlü gelmek istediğim yere tırnaklarımla kazıyıp kazıyıp gene başa dönmüş olmam, bunalımlar, depresyonlar, hastalıklar ve sonunda isyan herşeye isyan .. peki neden... ?

4 - Hep sizden fedakarlık beklenilmesi ve sizinde bir değer kazanmak iin sürekli fedakarlık yapmak ve bütün bu yüzden kendinize ve başkalarınıza olan sinirinizi, kızgınlığınızı dışarı vuramamak, sinmek, küçülmek, bir işi adam gibi halledemediğinizi görmek,en sonunda da hayat yada kaderim beni nereye sürüklerse diyerek istediğim şeylerden vazgeçme neden... ?

hayatımın son 10 yılının yarısı istemediğim bir işte çalışarak ve istemediğim insanların içinde yapayalnız kalarak yarısıda istediğim hayatı bekleyerek geçti. ve bu sürekli tekrarlarak sürdü..
hatta 2009 senesi ile 2008 senesi tıpatıp aynı. haha! aynı aylarda işe girdim ve aynı aylarda işten ayrıldım. 9 ay evde bekledim sonuç koca bir sıfır.
keşke o zamanlarda bu siteyle tanışsaydım. rahat evde istediğim kadar kitap okuyabileceğim zamanlarda.. şimdi hem iş hem ev zorluyor beni.. ( bu gene benim negatif düşüncem ama ölesine söyledim. insan isteyince herşeye zaman bulur hah..girlhaha)

hep neden bu kısır döngü sürüp gidiyor diyordum. bu siteyi okuduktan sonra, şimdi nedenini anlıyorum. Hep negatif şeyler birbirlerini çekmiş. ben negatif olmuşum bütün kötü olaylar üstüste gelmiş. hiç pozitif düşünce yok hayatımda..

yavaş yavaş bu düşüncemi değiştirmek istiyorum artık. Artık şunu yada bunu istemiyorum demiyorum. İstediğim şeyleri İSTİYORUM diyorum. ve beni bulacağına inanıyorum.
şimdilik daha yolun başındayım ama bu konuda bu forumda her detayı büyük bir zevkle okuyorum. telkinlerimi dinliyorum.

İlk önce kendimi sevmem gerek. kendimi yeterli görmem ve memnun olmam gerek. ben daha kendimi sevmiyormuşum ki, tabi bunun aileden gelen sebebleride var..
kendi öz benliğimi, çekirdeğimi bulmak istiyorum. ( istiyorum dedim haha 956k) değişime en baştan taa en içimdeki çekirdeğimden başlıcam. çok çabuk olmuyor bazen üzülüyorum. hatta en yakın üzüntüm dündü, Hala para sıkıntımız var mesela .. ağla2ama paranın zaten bende olduğunu ve onunbeni bir şekilde bulacağını düşünüp şuandaki halimize şükrediyorum. olumsuz düşünüp kötü olayları tekrar çekmekten daha iyidir... 44a

Bu konuda bir sürü şey öğreniyorum burdan her bir öğrendiğimbeni kendi öz varlığıma biraz aha yaklaştırıyor. Kendimi sevmek istiyorum. Ben değerliyim.

“gerçek varlığımı kabul ediyorum”

Ben Tanrı’nın sevgisinden varedildim.
O, beni ve her şeyi sevgisinden yarattı.
O beni yaratırken özüme kendi nurunu ve ışığını koydu.

Bu sözü sevmeye başladım ben... O0

elisya 25-08-2010 11:44 PM

Telkinlerime bir yenisini daha ekledim. 3. telkinim bu. biraz ağır gidiyorum :P tam 1 aydır nerdeyse sadece suçluluk ve ego muziklerini dinliyorum. Aslında uzatmamın sebebi sadece geceleri dinleyebilmem buda yetmez diye uzattım. artık Kendine güven telkininide ekledim. 956k

bakalım bun telkinde ne farklılıklr yaşayacağım..

Birde defter aldım. Bu forumda hoşuma giden ne varsa olumlamalar, sözler, seçtiğim kitaplardan alıntılar beni zenginleştirecek ne varsa hepsini bu deftere yazmaya karar verdim. artık burdaki okuduğum bilgiler çoğaldı gün geçtikce daha çok şey öğreniyorum. ve bunları bir yere yazıp daha da akılda kalıcı hale getirmek istiyorum.

bluegirlx 26-08-2010 12:23 AM

ve biz burada onun eliçileriyiz temsilcileriyiz.. istemlerimizi yüzümüzdeki gülümsemeyi en çok onun için eksik etmemeliyiz..r şanal kuantım ve kur an kitabında bu konuyu ne güzel anlatmış değil mi..okumadıysan okumanı öneririrm..sevgiler..değişimi mutlulukla takip ediyorum..

elisya 29-08-2010 09:14 PM

evettt yeni telkinimin bende yarattığı etkiler... Yeni kendine güven telkini :

- sindirim sistemin hızlandı.. superxy

- ilk telkinlerimi dinlediğim zamanki gibi gene belimde ve sırtım da ağrılar başladı... superxy buna iyi demek ne derece doğru bilemiyorum ama demekki bedenimin verdi direnç olsa gerek değişiyorum olarak algılıyorum bunu

- geçen günlerde foruma bir başlık attım baya bi ilgi çekti, bazı şeylerden hoşlanmadığımı söyledim.. herkes yanlış anladı ama olsun, bir şekilde o başlığı atıp ilgi çekmiştim kendime güvenim falan mı geldi nedir anlamadım superxy hiç böle şeyler yapmam aslında..

evet şimdilik bu kadar... ama çalışmalara devam, değişimlerimi yazacağım y789

browser 04-09-2010 11:46 PM

< Başka bişi hissetmedim. Öle nereden geldiğini bilmediğim mutluluk yada nebileyim duygularımda yada hayatımda bi değişiklik yok gibi , günlük te tutuyorum, etkilerini yazayım diye sanki hep aynı olduğum yerde sayıyorum
yani ne eskisinden daha iyiyiym nede kötüyüm. olduğum yerde duruyorum.
ben sadece gece uyurken sabaha kadar dinleyebiliyorum.. günde 8 saati dolduramıyorum .. ondan mıdır acaba ? bilen var mı? >>
Telkinleri dinleyenlerin bir kısmıda.... bahsetigin fiziksel etkiler görülmüş..Sekiz saat konusuna fazla kafanı takma... o sadece bir ölçüttür..bu süre aşıla bilirde...altında da kalına bilir... ögrenmede önemli olan istikrarlı tekrardır..dinleme şekline gelince gece kulaklıkla dinlemek zahmetlidir...sürekli takılı kalsa bile kulak rahatsızlıgına yol aça bilir..bilgisayar dan dinleyeyim dersen fan gürültüsü başını agrıtacak ve kazan gibi olmasına yol açacak muhtemelen...harici hopörler var ise mp3 playerine takarsın fan gürültüsünden de kurtulmuş olursun...
Telkinleri bir aydır dinliyormuşsun bu sürede fiziksel degişikler yaşamana ragmen ruhsal degişikler yaşamadıgını ifade etmişsin....bir müddet daha dinlemeye devam et bakalım...

elisya 06-09-2010 12:52 AM

Alıntı:

browser Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766949)
Telkinleri dinleyenlerin bir kısmıda.... bahsetigin fiziksel etkiler görülmüş..Sekiz saat konusuna fazla kafanı takma... o sadece bir ölçüttür..bu süre aşıla bilirde...altında da kalına bilir... ögrenmede önemli olan istikrarlı tekrardır..dinleme şekline gelince gece kulaklıkla dinlemek zahmetlidir...sürekli takılı kalsa bile kulak rahatsızlıgına yol aça bilir..bilgisayar dan dinleyeyim dersen fan gürültüsü başını agrıtacak ve kazan gibi olmasına yol açacak muhtemelen...harici hopörler var ise mp3 playerine takarsın fan gürültüsünden de kurtulmuş olursun...
Telkinleri bir aydır dinliyormuşsun bu sürede fiziksel degişikler yaşamana ragmen ruhsal degişikler yaşamadıgını ifade etmişsin....bir müddet daha dinlemeye devam et bakalım...

Browser teşekkürler günlüğüme geldin değer kattın. sağol.. :)
mecburen kulaklıkla dinliyorum. mp3 var ama pilli sabaha kadar dayanmıyor. gece yarısında bitiyor pili. bende telefonuma kaydettim. ama gene mecburen kulalıkla dinliyorum..

evet fiziksel özellikleri oldu sadece, bide artık alışkanlık oldu her akşam yatarken dinlemeye başlamadan daha sırtım ağrımaya başlıyor. yu89 olsun.. ben gene dinleyeceğim..

ama bişiyi farkettim ben kendi içimde olumlama yapmadan bu telkinler çok yavaş çalışacak bende.. çünkü hep dalgalanmalarla geçiyo günüm. ancak bi kaç kere olumlama yaptım düzeliyorum daha iyi bakıyorum hayata..
şu olumlamalarıda mp3 şeklinde olanını bir bulsam çok iyi olucak..
Daha içimde birikmiş olanları dışarı akıtamadım.
bilmiyorum işte böle şeyler var içimde.. rt67 inşallah düzelirim.

elisya 17-09-2010 09:27 AM

Şuanda işyerindeyim. Değil bu siteyi , hotmailden maillerime bakmam bile yasak ( bazıları interneti sadece virüs sanıyor.. >:( )

Allahım, bunca yıldır hiç olmadık işleri bulup seçtiğim için özür dilerim.

bu işlerde çalışıp kendimde olumsuz düşünceler yaratıp daha da kötü yerlere girdiğim için beni affet..

Seni çok seviyorum.

Sen Bir kapıyı kapatır bin tanesini açarsın..

Bunun için de sana minnettarım ve Teşekkür ederim.

planner 17-09-2010 09:51 AM

Ah canım ya, beterin beteri var derler doğrudur. Ben benim patrondan dert yanar dururum, ağzı bozuk, karaktersiz, ruh hastası,vs... diye. Hiç sevmiyorum kendisini ama en azından bilgisayarıma karışmıyor, çalışırken beni rahatsız etmiyor. Onun ömrü "ben demiştim, ben öyle bir şey demedim"lerle geçiyor. Bağırmakla, çağırmakla geçiyor. Ama en fazla zararı beni sinir etmek.

Allah sabır versin sana. Böyle zihniyetli insanlar bir de başa geçiyor, iş yaptırıyor. Yazık çalışanlara ya. Umarım istediğin gibi insanlarla, istediğin gibi bir işi yaparsın.

kiss3

bigokyanus 17-09-2010 10:06 AM

Ben bu yaşıma gelene kadar şunu öğrendim , eğer bir işe sabretmeyi ve o durumdan ders almayı öğrenmemişsen , durum sürekli karşına farklı versiyonlarla tekrar tekrar geliyor . Hatta üzülüp , isyan edersen çok daha kötüleri ile karşılaşıyorsun.

Fakat sabredip , ben bundan ne ders almalıyım diye düşünüp , olayları , davranışları daha olgun karşılarsan inan bana günden güne fırsatların daha iyiye gidiyor , şaşırabiliyorsun. İster adına mucize diyorsun , ister Rabbim dualarımı kabul etti diyorsun , adı her ne olursa olsun , sabrının mükafatını alıyorsun . sadece isyan etme ve dersini bul ve al , hepsi o...

elisya 17-09-2010 12:22 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768793)
Ben bu yaşıma gelene kadar şunu öğrendim , eğer bir işe sabretmeyi ve o durumdan ders almayı öğrenmemişsen , durum sürekli karşına farklı versiyonlarla tekrar tekrar geliyor . Hatta üzülüp , isyan edersen çok daha kötüleri ile karşılaşıyorsun.

Fakat sabredip , ben bundan ne ders almalıyım diye düşünüp , olayları , davranışları daha olgun karşılarsan inan bana günden güne fırsatların daha iyiye gidiyor , şaşırabiliyorsun. İster adına mucize diyorsun , ister Rabbim dualarımı kabul etti diyorsun , adı her ne olursa olsun , sabrının mükafatını alıyorsun . sadece isyan etme ve dersini bul ve al , hepsi o...

Yok işte bigokyanus cum olay sabretmekle ilgili değil de daha çok geçmişten ders almadığım için..

Ben çoook sabrettim bi 5 yıl falan hep sabrettim, Sabrettiğim için bunalımlara, depresyonlara girdim çıktım, olumsuz düşüncelerle kendimi kandırdım, insanlara güvenemez oldum falan. ağla2
hep aynı durumda debelenip durdum, aynı olumsuz düşüncelerle etrafımı sardığım için aynı istemediğim enerjideki işler beni bulmuş. 4897

Aslında yanlış düşüncelerimi de ilk defa bu sitede fark ettim. Yoksa ben gene aynı olumsuzluklarda devam edecekmişim.

Düşüncelerimi değiştirmem gerekiyor ki hayatım değişsin. Ama bunun içinde ilk önce düşünce kalıplarımı değiştirmem gerekiyor. Olaya kendi içimden başlamam gerekiyor.

İşte bu yüzden hayatımın sorumluluğunu ben alıyorum diyorum.

Bunları ben çektim hayatıma, benim olumsuz düşünce kalıplarım ve yoksulluk düşüncelerimin sebebi benim. Eğer sorumluluk alırsam düzeltme imkanımda var demektir.

Bu arada bu düşüncelerle gidersem haftaya işten istifa edeceğim kesin... girlhaha Bahaneler hazır kafamda.. smil56
İstifa edersemde hiç üzülmeyeceğim. Çünkü hep aynı iş ortamda olmaktan sıkıldım. Hayatımda sıçrama yapmanın zamanıdır. s456

newroses 17-09-2010 01:37 PM

Paylaşımın için saol

elisya 04-10-2010 10:39 PM

Bugün artık çekim yasasını farketmeye başladım. 956k ve çok ta mutluyum.. Düşüncelerimi değiştirmek hayatımı değiştirmek miş ...

Hatırlıyorum da bundan bir ay önce sürekli gidip durduğum ama belli bir yere gelip tekrar başa döndüğüm ingilizcem için, evrene dileğimi göndermiştim. içimden çoşkuyla ben ingilizce konuşmak istiyorum demiştim.
Eskiden olsa bişi istediğim zaman amaaan canım sende nerden bulcam adam da gelicek beni bulacak da, ingilizce öğrencem de falan da filan diyerek hemen vaz geçerdim.

şimdi ise dileğimi söledim ve evrene gönderdim. sorgulamadım, soru sormadım. nasıldır, nerdedir demedim. sustum.. bekledim.. elbet bir şekilde yolunu bulur ve evren bana getirir dedim.. hahh.. oldu evet girlhaha..

bu sabah bu sitede direk karşımda beliri verdi. Sağolsun paylaşımı seven bir arkadaş kelime daarcığımı genişletmem için bir kelime kitabını dosya olarak koymuş.. ben görmemişim.. görünce çok sevindim .. hemen indirdim ve çalışmaya başladım.. ( kimbilir define gibi bu site, iyice karıştırsak neler çıkar neler bu siteden... y789)

daha bitmedi.. :)

Bu siteye üye olduğum zamanlar temmuz gibi mp3 leri dinlemek için mp3 çalar arayıp durmuştum.. hem keseme göre olucak hemde bir sürü şarkı yükleyip aynı zamanda dosyada yüklemesini istemiştim. aradım çok pahalılardı alamadım.. dur bakalım karşıma çıkar diyip bıraktım.

iki gün önce telkinleri dinlerken kulaklığım kırılmıştı. alıcam dedim ama fırsatım olmadı..
Bugün akşam eve dönerken uzun zamandır hiç uğramadığım bir mağazaya girdim. bi bakıp çıkacaktım. Bide baktım tam istediğim ve çok uygun fiyata mp3 çalar vardı hemen aldım.. hemde yanında bonusu kulaklık hediyesi varmış.. hahh 956k..

girlhaha bugün çekim yasasının başlangıç günü ilan ediyorum... music45

aslında bunu birazda mp3 leri dinledikçe zorlanmadan kendi kendine olumlu düşünerek çekiyorum sanıyorum.
Bugün kendimi seviyorum diye uyandım yataktan.. İş yerine geldiğimde asansörde saçlarımdaki tektüklükten çıkıp artık boyanmayınca bariz bir şekilde gözüken beyazlamış saçlarıma bakıp.. sizleri seviyorum. siz benim yaşanmış deneyimlerimsiniz dedim..
harika bi duygu.. pozitif olmak ve hayata, kendine öyle bakmak ne kadar güzelmiş.. ne kadar olumlu şeyleri kendine çekiyormuşsun meğer.. çok özlemişim bu duyguyu.

çekim yasasını sağlamak istiyorsak herşeye olumlu olmak şart.

bu site bir milat gibi.. hayatım değişti den öncesi ve hayatım değişti den sonrası

Şimdi anlıyorum eskiden neden hep isteyipte olmadığını.. çünkü bir şeyi doğru biçimde istemiyorum. hadi eşref saatime geldi çok sıkıldım doğru biçimde istedim, bu seferde olumlu bakamadığım için geliceği varsada gelemiyormuş dileklerim..

hayatı ve hayattan bişiler istemeyi yeniden öğreniyorum. Hatta belki ilk kez öğreniyorum. Mutluyum... smileydance

elisya 11-10-2010 05:50 PM

Merhaba sevgili defterim..

sana geldim çünkü paylaşmak istediğim şeyler var.

Bu günlerde peeeek çok şeyi farkediyorum.. Kitapları okudukça telkinleri dinledikçe, olumlamalrımdan sonra hayatımın nasıl değiştiğini yeni yeni farkediyorum.

Artık eskisi gibi kafam ağır değil. ' hayatı taşıyamıyorum artık ' lar yok..
kafamda dönüp duran olumsuz düşüncelerim, kabullenişlerim, kurban rolü oynamalarımın çok büyük bir bölümü yok artık.. Düşüncelerim eskisi gibi karmakarışık, kader beni nereye sürüklerse değil artık.. Önceden hep içimde hissetiğim her yerimi acıtıp duran büyük sıkıntılarım beni üzmüyor artık. Biraz kırıntılar kaldı sadece..

Kalbim daha huzurlu, kafamın daha sakin dingin, huzurlu bir boşlukta olduğunu farkediyorum. Artık çok daha hafif ve basit bir dünya keşfediyorum.. esas BEN' i keşfediyorum.

Sanki birileri olumsuz düşüncelerimi durdurdu. ve Sadece olumlu düşünüyorum. aralarda da anı yaşıyorum.. Şu ünlü hikaye varya hani. Bir profesörün dersteki öğrencilerine Çakıl taşları ile ilgili deneyi öğrettiği gibi.

Hayatımda önemli büyük çakıl taşlarım var artık. Gerisi kum ve hikaye..

Mutsuz bir durum olduğunda yöntemlerim var onları geliştiriyorum. Mucize sonuçlar çıkıyor karşıma..

olumsuz bir durumda yanlış bir şey yaptığımda yada istemediğim bir kişi ile karşılaştığımda ilk önce kendimi özellikle çakralarımı bembeyaz ışıktan bir koruma kalkanı yaratıp çevreliyorum kendimi kafamda.. Yanlışlarımı görmüyolar bile.. :)

Geçmiş yaşantılarım, pişmanlıklarım, üzüntülerim için Hipponopono yapıyorum. Hatalarımın sorumluluğunu kabul ediyorum. Bu zamana kadar hayatımın bütün sorumluluğunu alıp yaptığım yanlışlarda yada kötü deneyimlerimde diyim af diliyorum Allahımdan seni çok seviyorum diyorum. İçim müthiş bir huzur kaplıyor. nasıl bir yöntemdir, nasıl bir mucizedir hala çözemedim ama harika çalışıyor. Hatta alttaki komşunun car car çalan cep telefonuna bile yaptım. Gecen gün telefonunun müziğini değiştirmiş. çok güzel bir müzik seçmiş. Her seferinde çalarken zevkle dinliyorum artık.. guitar

Bütün her şeyin enerji olduğunu ve olumlu enerjilerin günümü doldurmasını farkediyorum artık. Farkındalıklarım çoğalıyor. Çekim yasasını işletiyorum. Ve güzelliklerin bana gelmesini farkediyorum. Hepsi yavaş yavaş geliyor ama farkediyorum.
İnsan ne büyük bir varlıkmış meğer. Kendimi bir sihirbaz gibi hissediyorum bazen. Hokup pokus diyince isteklerim olacakmış gibi geliyor.. Çok kez küçük şeyler düşündüm.. düşündüklerim gibi yaşadım. İsteklerime inançla bakıyorum. ve olacağını biliyorum. Artık olumlu şeylere yöneliyorum. hayatıma olumlu şeyler çekiyorum. Düşüncelerimin farkındayım. Ne düşünürsem onu çekiyorum hayatıma. Buna inanıyorum.. ve öle oluyor.

Şu aralar içimde anlaşılmaz bir huzur var.. Bu duyguyu çok ender hissederdim. senede 1 yada 2 kez. Ama artık hep var sanki..

Hala hayatımda düzelmesini istediğim bir çok şey var.. Ama çakıl taşlarım 2- 3 tane .. gerisi arkasından gelir...
Hoşça kal... actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 PM.