| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün sizlere bugüne kadar olduğu gibi yine güzel şeyler yazabilmeyi isterdim ancak iyi de kötü de bizler için. Daha önce de bahsettiğim gibi kendi içimdeki annem ve babamla olan kavgamı bitirmiştim ve yeni yıla onları kucaklıyarak girmek istwedim ve bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #20 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bugün sizlere bugüne kadar olduğu gibi yine güzel şeyler yazabilmeyi isterdim ancak iyi de kötü de bizler için. Daha önce de bahsettiğim gibi kendi içimdeki annem ve babamla olan kavgamı bitirmiştim ve yeni yıla onları kucaklıyarak girmek istwedim ve bu sebeple 25 Aralık 2010 da İzmire gittim. Onların ellerini öptüm.Sarıldım kucaklaştım.Herşey güzeldi ancak 27 Aralık 2010 günü 19.00 sıralarında Antalyadan gelen bir telefon haberi ile bütün dünyam bir anda yıkıldı.Arayan komşumdu ve evimde yangın başladığını haber veriyordu. Zaten yapılabilecek birşey yoktu.Evimin tavanı ağaç kaplama idi ve çıra gibi tüm evim ve herşeyim yarım saat içinde yanıp gitmiş geriye dört duvardan başka birşey kalmamış olduğunu ertesi sabah Antalya ya ulaştığımda gördüm. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Yol boyu eşyalarımın zarar görmüş olabileceği hayali ile geldim.Ne yazık ki geriye bir kül yığınından başka birşey kalmamıştı. Yangına sebep çatı arasındaki kabloların kısa devre yapması sebep olmuştu.Kabloların zarar görmelerine ise fareler. O anda ben evde uyuyor olabilirdim diye düşünüyorum.Üzerime birşeyler düşebilir ve ben de o yangınla birlikte hayatımı kaybedebilirdim.Bunları düşünerek biraz olsun teselli bulmaya gayret ediyorum şimdilerde. Bahçe içine çektiğim karavanıma yerleştim. Kendime bugün bir laptop ve bir de modem aldım. Dünya ile bağlantımı kurup ilk olarak bu satırları yazmaya başladım. Bundan sonra güzel şeyler olacak. Bunu istiyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün sizlere bugüne kadar olduğu gibi yine güzel şeyler yazabilmeyi isterdim ancak iyi de kötü de bizler için. Daha önce de bahsettiğim gibi kendi içimdeki annem ve babamla olan kavgamı bitirmiştim ve yeni yıla onları kucaklıyarak girmek istwedim ve bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi