| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün bir taraftan da "Zero limit" i okumaya başladım.Kitap çok ilgimi çekti.Yazarım akıcı bir anlatımı var.Bir anda altmış sayfayı okuyup bitirmişim.Bugün tekrar baştan başladım ve hatırlıyamadığım yerleri farkettim. Şu ana kadar siteden ve kitaplardan okuduklarımdan anladığım şu ki bilinç altımız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Dün bir taraftan da "Zero limit" i okumaya başladım.Kitap çok ilgimi çekti.Yazarım akıcı bir anlatımı var.Bir anda altmış sayfayı okuyup bitirmişim.Bugün tekrar baştan başladım ve hatırlıyamadığım yerleri farkettim. Şu ana kadar siteden ve kitaplardan okuduklarımdan anladığım şu ki bilinç altımız müthiş birşet biz kendimizi yönetmiyoruz demek yönetiliyormuşuz. Beni eskiden yaşadığım ve sürekli rahatsız eden pek çok hatıra var zihnimde veya bilinçaltında bunları hatırlamak istemesemde bir şekilde önüme geliyor.Örneğin on sene kadar önce tapusunu almadan ödeme yaptığım için kaybettiğim iki dairenin olduğu apartmanın önünden hergün geçmez zorundayım çünkü oturduğum yere başka yol yok.Ben bunu kaybettim artık üstüne de bir bardak su içtim bitti gitti ama hala hatırlamak beni rahatsız ediyor.Bunu tamamen unutmayı denememe rağmen beceremiyorum.Unutmak değil de belki affetmeyi diyelim.Bununla nasıl başa çıkabileceğimi öğrenmem gerek.Bu ve buna benzer şeyler var hatıralarımda.Bunlar da beni rahatsız ediyor.Bunlardan bir şekilde kurtulmam lazım. Biraz daha kitap, sayfa karıştırmam gerekiyor.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün bir taraftan da "Zero limit" i okumaya başladım.Kitap çok ilgimi çekti.Yazarım akıcı bir anlatımı var.Bir anda altmış sayfayı okuyup bitirmişim.Bugün tekrar baştan başladım ve hatırlıyamadığım yerleri farkettim. Şu ana kadar siteden ve kitaplardan okuduklarımdan anladığım şu ki bilinç altımız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi