![]() |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı:
Hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenip gelişiyoruz.Bunu yapabilmek de bir yere gelebilmişlik bence.Birbirimize değer veriyoruz.Bundan güzel ne olabilir. Teşkkür ediyorum. Sende iyiki varsın. İyiki hayatımdasın. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün eski bir mesai arkadaşımın kemik kanserine olduğu haberiyle yeni haftaya başladım.Hastahanede yatıyormuş.Telefonunu aradım cevap vermedi işyerini aradım bizde zaman zaman cevap alamıyoruz dediler.Şu an İzmirdeymiş. Sanıyorum bir iki gün içinde gitmem gerekecek.Kendisini görmek konuşmak istiyorum.En azından ona destek olabilmeyi umut ediyorum. Neyin ne zaman kimi bulacağı nasıl bir haber alacağımız hiç belli olmuyor.Herşey bizler için.Her an herşeye hazırlıklı olmak durumundayız. |
Böyle durumlarda insan nasıl basit şeyleri kafaya taktığını , önemsiz şeylere üzülüp kendini hırpaladığını , kırgınlıkların, kızgınlıkların hepsinin boş olduğunu görüyor. Her şey biz insanlar için ve dünya bir şeylere kafa yoracak kadar uzun değil... |
Az önce yine haber aldım neticeler olumsuz değilmiş.Yarında taburcu olup haftalık kontrollerine gidecekmiş. Hiçbirşey için birbirimiz değil kırmaya üzmeye bile değmez.Artık bunu çok iyi biliyorum. Teşekkür ederim. İyiki varsın. |
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. ne guzel ifade etmissiniz oyle hayat bu surprizlerle dolu aci tatli.. gercektende kimseyi kirmaya degmezz .. sevgilerle mutlu kalin |
Dilerim bir an evvel sağlığına tamamen kavuşur . Tanımasam da selam söyle olur mu abicim...sapkal89 |
abi sen bi daha yazma :( ağlarım |
Ve sanırım huzurlu da... |
Merhaba kardeşim, Bu günün erken saatlerine döndüm Dalamandan ama içim rahat arkadaşımı görüp geldim.İki buçuk saatlik mesafede olduğu için bir gün içinde gidip dönebildim. O da çok memnun oldu eskilerden epey konuştuk bereket konuşmaya mani bir hali yoktu. Bu siteden bahsettim yeni arkadaşlarımdan sözettim ama inan selamını yeni gördüğüm için bu aklıma gelmesede senden de bahsedip üzüntünü ilettim.Şaşırdı tabi bunlar alışık olmadığımız güzellikler.Ama söz bugün gün içinde konuştuğumda selamını da ileteceğim sana da bilgi vericem :) üzerimde kalmasın. Güzel gönlün için sevincin için teşekküür ederim.Allah razı olsun. İyiki varsın. |
Herşeyden önce günlüğüm ile ilgilendiğin yorum yaptığın için teşekkür ederim ama o günlüğümün ilk sayfasıydı. Şimdi senin vesilenle bir daha neler yazdığımı okudum.Bunun için de sana teşekkür ederim.İyiki okumuş ve not düşmüşsün. Okuyunca nereden nereye geldiğimi bir daha farkettim.Nereden nereye derken sanki yıllar geçmiş gibi oluyor ama yılların etkilerini birbuçuk ayda kaldırabilmeyi başarmışım.Hayatımın akışını olduğunun tersine çevirebilmişim. O yüzden yazmaya devam edicem elbet ama güzel şeyler olacak bunlar.Tabii ki zaman zaman dalgalanmalar sendelemeler olacak ama artık düşmek yok. Böyle arkadaşlarım sizler gibi güzel insanların arasındayken düşmenin imkanı zaten yok.Sadece bazen içsel dalgalanmaların dışında Allah ın izni ile bana birşey olmıyacak buna müsaade etmiycem. İyiki varsın kardeşim.İyiki aramızdasın. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |