![]() |
Ynt: benim hikayem... ankarada da buluşma oldu demek çok şey kaçırmışım tuh788 üstelik geçtiğimiz haftalarda ankara'daydım... |
Ynt: benim hikayem... Evet. Malesef geçen pazardı. Güzel bir toplantıydı. super Gelseydin orada da tanışmış olurduk. Neyse hayırlısı, burada yaparız artık... actionsmile |
Ynt: benim hikayem... dusun yo geçen pazar konyadaydım. evet hemşo kısmet değilmiş |
Ynt: benim hikayem... merhaba günlük pc05 uzun süredir ortalarda yoktum. pek yazamıyorum sana bu yüzden günlük demek uymuyor. mevsimlik belki daha doğru olur. telkinleri dinliyorum, şu an listemde ego, hafıza konsantre, hızlı okuma, saç güçlendirme ve zinde uyanma telkinleri var. bunlara zaman zaman kendine güven ve suçluluk da ekliyorum. hızlı okuma konusunda gelişme olduğunu sezinliyorum. sesli okuma dakikada 180 kelime. sessiz okuma ise 235 kelime. işin aslı bu telkine başlamadan önce dakikada kaç kelime okuduğumu ölçmemiştim hiç. bu nedenle belki somut bir fark gözlemlenemeyebilir ama ilerisi için bu rakamları yazmakta fayda gördüm. üstelik önceleri altyazılı filmlerde zorlandığımı hissederdim. şimdi ise türkçe seslendirme film izlemiyorum hepsi altyazılı. yazıları takip edebiliyorum rahatlıkla. hafıza konsantreyi kpss öncesi dinlemeye başlamıştım. tam olarak etkisini gördüm desem yalan olur. ama bu işler zamanla ve yavaş yavaş olur. sabırla dinlemeyi sürdüreceğim. artık eskisi gibi birşeyler ters gittiğinde kendimi suçlamayı bıraktım. hatta çoğu zaman bir suçlu bile aramıyorum. hayatın doğal süreci deyip geçtiğim oluyor sorunlar karşısında. bu konuda da yol almam gerektiğinin farkındayım. şu sıralar çekim yasasını hayatın çeşitli yönlerinde çalıştırma çabasındayım. çekim yasasıyla ilgili bazı olumlu sonuçlar aldım ama buraya şimdilik yazmayacağım. belki ilerde... |
oyunda kazandım sıra gerçek hayatta son haftalarda facebook'ta çete savaşları adlı bir oyuna dadanmıştım. gece gündüz bu oyunu oynuyordum. oyunun mantığı kısaca, bir çete oluşturuyorsun ve başka insanlara saldırıp eğer paraları varsa almaya çalışıyorsun. ama saldıracağın insanın açıkta parası var mı yok mu bilemiyorsun şansa kalmış bişey. eğer açıkta fazla parası varsa saldırıp kavgayı kazanırsan daha çok para alıyorsun. ayrıca biriktirdiğin paralarla da silah, araç., otel, kumarhane gibi şeyler alıyorsun. şimdi gelelim konunun özüne ilk başlarda birçok saldırı yapıp kavga kazanmama ragmen pek para kazanamıyordum. sonradan çekim yasası aklıma geldi. ve oyunda uygulamaya başladım. rakibime saldırmadan önce milyonlarca dolar kazandığımı hayal etmeye başladım. birkaç kez böyle düşündükten sonra 15 milyon dolar kaldırmıştım bir saldırıdan :) tabi o zamanlar bunun büyük bir para olduğunu düşündüm. oysa oyunun geneline bakıldığında çok da öneml bir para değil. artık saldırılardan önce vatandaştan kaç lira kopardığımı hayal etmeye başladım ve bir hayli para kazandım. son olarak yüzlerce milyon dolarları kazandığımı hayal ettim. ve bir öğleden sonra çete savaşlarına tekrar girdim biriken paramı bankaya yatırmak için. her para yatırışımda sistem fazladan para veriyordu. sanırım oyunun serverları bozulmuş. sayfayı her yenilediğimde fazladan fazladan para atıyordu. böylelikle bir gün içinde 2 milyar dolar civarı para kaldırdım. oyunda 5-6 level birden atladım. alacağım tüm silahları ve tüm bölgeleri aldıktan sonra bir bıkkınlık geldi. artık bir hedef kalmamıştı çünkü... dün itibariyle bıraktım oyunu :) bu örneği gerçek hayata nasıl yansıtırım bilemiyorum ama ben isteyeceğim gerisini evren halletsin... |
http://img101.imageshack.us/img101/1596/1arrowaxma3.gifooo teomancım nerelerdesin diye düşünüyordum ama çete savşalarına kaptırmışsın kendini.. khkh56 her şeye rağmen oyun içerisinde de uygulamalarını yaptığın için harikasın.. gerçek hayatta kimseye saldırmadan y789 niyetlerini evrene bırakırsan ve güvenirsen mutlaka güzel sonuçlar alacaksın canım.. tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. iyi hafalar dilerim.. http://www.jemelv.dk/billeder%20osv....blomst_012.gifsevgiler.. |
teşekkürler shaman :) oyunda çekim yasasının çalıştığını görmek beni bu konuda inancımı güçlendirdi işin açıkçası. gerçek hayatta çok şeyin değişeceğini ve değişmekte olduğunu düşünüyorum. bu arada ben smileyleri kaybettim. bulan varsa haber versin :) |
merhaba teoman üye kontrol panelinde seçenekleri düzenle bölümünde, diğer ayarlar kısmında, Gelişmiş vB kodlarının kullanımıolarak gelişmiş arayüzü seçersen smileyler gelecek.. sonrasında yapman gereken mesaj ekranında gelişmişi seçmek.. umarım çok karışık anlatmamışımdır y789 sevgiler actionsmile |
teşekkürler sanemce hallettim super |
bugün güne güzel bir uyku çekerek başladım. işin aslı aylardır uyku düzenim bozulmuş gece 3 te yatıp sabah 10 gibi kalkıyordum. bazende hiç uyamadığım geceler oluyordu. uykudaki bu düzenliksizlik insanın günlük hayatını olumsuz etkilyor, düşünce ve çalışma performansını da düşürüyor. önceki geceyi uykusuz geçirmiş olmam sebebiyle dün yatağa erken girdim. 12 buçuk falandı. erkenden uyumuşum. sabaha yakın birkaç kez uyandım ama hava henüz aydınlanmadığı için geri yattım. sabah 8 gibi alarma gerek duymadan dinlenmiş bir vaziyette kalktım. kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. annemlerin gönderdiği böreklerden yedim. o esnada tv'de recep ivedik 2'nin fragmanını izledim krz56sabah sabah güldüm baya. ardından işyerine geldim. diğer günlerden daha iyi hissediyorum şu an kendimi. relax... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM. |