![]() |
Ynt: benim hikayem... merhabalr teoman.. dileklerin gerçek olur.. lütfen iyi olan şeyleri dilemeye devam et.. rüyalarımızın bize neler kazandırdığının azıcık farkında olduğun gün her gece rüyalara yatmak isteyeceksin.. ışık elçi nin rehber rüyalar adlı kitabını müsait olduğunda okumanı tavsiye ederim.. ne ektiysen bilinçaltına şu anda onları seyrediyorsun rüya olarak.. kendini tanıman içsel dünyanın derinliklerinde olanların farkına varman için işaret tüm bu gördüklerin.. birde bu açıdan değerlendir istersen gördüklerini.. nice güzel rüyalar görmen dileklerimle.. rüyalarının rehberliği yolunu aydınlatsın.. sevgiler.. |
Ynt: benim hikayem... [/quote] Alıntı:
|
Ynt: benim hikayem... shamanic'e demek ki bilincaltına iyi şeyler ekmemişim. bir insan hep sıkıntılı rüya mı görür ama ben görüyorum uykulusmile 'rüyalarının rehberliği yolunu aydınlatsın..' dileğin ilgimi çekti her ne kadar tam olarak özünü anlayamasam da smiliyface ayrıca önerdiğin kitabı da en kısa sürede okumaya çalışacağım actionsmile Yakamoz'a bende düzelmesini ümit ediyorum. normalde benim bilinçüstü de karışık. rüyalarım gibi düşüncelerim de karman çorman. bu telkinlerin düşüncelere de olumlu yansıyacağını tahmin ediyorum. hismiley |
Ynt: benim hikayem... gelişme var ama... telkinleri 5-6 gündür dinliyorum. rüyamlarımda renkleri görmeye başladım. ancak gece rüya gördükten sonra uyanmaya başladım. sonrasında ise uyuyamama sıkıntısı baş gösterdi. iki gündür saat 5'ten önce uyanıyorum. aslında işime de geliyor erken uyanmak. kalkıp biraz ders çalışmak, problem çözmek daha kolay oluyor ama gel görki gün boyunca iş yerinde uyukluyorum... uykulusmile akşamın olmasını dört gözle bekliyorum anlayacağınız bu erken uyanmalardan kurtulabilecek miyim ? uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: benim hikayem... bir süredir kendime ait bir hikayemin olduğunu unutmuştum. smiliyface artık birşeyler karalama vakti geldi... gece uyanmaları sona erdi. çoğu zaman sabaha kadar deliksiz uyuyorum... aşırı sinirlilik hali de geçti. ilk günlerde çok fazla gergindim... ve en önemlisi rüyalarıma bakış açım değişti. bunda sevgili rüya üstadımız shamanic ile konuşmamız etkili oldu. artık onlardan nefret etmiyorum her ne kadar kabus görmeye devam etsemde... kabuslar çok sık olmamakla birlikte uykumu meşgul ediyor ama önemli değil çünkü onlara daha pozitif bakabilmeyi öğrendim... özellikle bu konuda engin fikirlerini benimle paylaşmaktan çekinmeyen shamanic'e buradan tekrar teşekkür ediyorum 96 şu an yapmak istediğim tek şey rüya görüyorken rüyada olduğumu farkedip gördüğüm objelerle konuşabilmek... onlara neden rüyamdasınız diyebilmek istiyorum sadece... |
Ynt: benim hikayem... Bugün, KPSS başvuru işlemlerini hallettim. Böylelikle, ilk defa bir sınava 'son gün' dışındaki bir günde başvurmuş oluyorum. Aslında işi son güne bırakmamak o kadar da zor bir şey değilmiş, şaşırdım doğrusu kendime... Sınava iki ay kaldı. Zaman azaldıkça heyecan artıyor, zaman azaldıkça kaygı da artıyor. Şu anki bulunduğum ortamı ve işi bir an önce değiştirmek için can atıyorum, tabi ki işyerindeki söz de arkadaşlarım da bir önce sınavı kazanmam için can atıyorlar... İlginç bir durum olsa gerek; adam benden fazla ilgileniyor benimle... Zaman, neleri götürüp neleri getirecek bilemiyorum ama insanoğlunu tanımak için daha epey yol katetmem gerektiğini anlıyorum. Dost görünüp bir yandan gidişimi dört gözle bekleyenlerden de nefret ediyorum... Böyle insanlara bu satırlarda bile yer vermek, inanın o insana gereğinden fazla değer vermektir. Artık her şeyi - 'içinde şey olan her şey ayrı yazılır' sevincli bir yandan da yazım kurallarını hatırlatmış oluyorum kendime - bir kenara bırakıp kitaplara yönelmenin vakti geldi. hismiley |
Ynt: benim hikayem... saygılı günlük şu an alcadraz'dan yazıyorum sana, bir hapishaneden farkı olmayan işyerimden. Kaçış planı üzerinde son detayları şekillendirmekteyim. 2 ay sonra büyük adımı atacağım ve etrafı dört duvarlarla ve dikenli tellerle çevrili olmayan bu hapishaneden kaçacağım. bugün dünden farklı olarak ne yapmalıyım veya ne yapmamalıyım? Alcatraz'ın angaryalarını üzerimden atıp öyle bir çalımlarla gardiyanları atlatarak yalancı huzuru bulduğum hücreme mi çekilmeliyim yoksa? http://www.legendsofamerica.com/phot...itadel1908.jpg Bugün dünden farklı olarak biraz daha inanmalıyım kaçış planlarımı gerçekleştirebileceğime. Kendimi biraz daha az inandırmalıyım, geceleri uykusuzluk çektiğime. Bugün kendimi biraz daha az kötü hissetmeliyim. Bugün biraz daha büyüyor parmaklıkların arasından sızan ışık ve bugün daha az gerginim. Bugün daha hayalperestim düne göre ve bugün daha çok kısıyorum gözlerimi ufkun bulanık mavisine bakarken... geri sayım başladı, dönüşü olmayan büyük bir adım atabilmek için... |
Ynt: benim hikayem... http://www.resimupload.us/out.php?i=...sparkleho2.gif bugün dünden farklı olarak daha çok inan kendine ve istediğin her şeyi başarabileceğine , saygılı sevgiler |
Ynt: benim hikayem... Alıntı:
sapkal89 |
Ynt: benim hikayem... teşekkürler arkadaşlar blissy blissy zamanla birçok şeyi düzelteceğim. bu arada çiçek ve manzara da güzel bir görüntü oluşturmuş. alcatraz'ın etrafını süslemiş gssmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM. |