Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   melankolinin günleri..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5337-melankolinin-gunleri.html)

ezgip 27-03-2008 05:00 PM

melankolinin günleri.....

gülmeyi unuttum sanırım...içim artık ne bahara ne çiçeğe ne sevgilime ne başka birşeye hoş olmuyor...donuğum....ağlamakda kar etmiyor debelenmek düşünmek paylaşmakda....sorun benim çözümde benim..biliyorum....
bıktım asık suratlı olmaktan ve insanların beni böyle anmasından sürekli halsiz yorgun olmaktan...şuan olduğum gibi negatif olumsuz olmak bana birşey kazandırmıyor benden çok şey götürüyor...ama birşey yapamıyorum....
yorgunum..... sad456

ezgip 27-03-2008 05:02 PM

Ynt: melankolinin günleri.....

gülmek istiyorum içimden gelerek bağıra bağıra kahkaha atmak istiyorum bu yüzden karnım ağrısın istiyorum....hadi çok şey istiyorum kabul....
bari biraz tebessüm edebiliyim...

ikizruh 27-03-2008 05:05 PM

öncelikle aramıza hoşgeldin melankoli alk78 canım kaç gündür dinliyorsun telkinleri sen

ezgip 27-03-2008 05:07 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle aramıza hoşgeldin melankoli alk78 canım kaç gündür dinliyorsun telkinleri sen

hoşbulduk cnm dün akşam buldum bu siteyi ve bugn saat 12den beri dinliyorum bakalım en kısa sürede olumlu etkiler yaşarım inş....

ikizruh 27-03-2008 05:57 PM

ben yaşayacağına inanıyorum.her kişide farklı oluyor süresi belki ama hiç olmazsa 1 hafta içinde eminim gülümseyeceksin artık.

ezgip 27-03-2008 09:23 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
ben yaşayacağına inanıyorum.her kişide farklı oluyor süresi belki ama hiç olmazsa 1 hafta içinde eminim gülümseyeceksin artık.

dimdik durduğumu hissedebiliyorum...ama açıkçası bu bnm için çokda önemli değil çok güzel birşey tabiki ama ben pozitif güler yüzlü olmak istiyorum...yaptığım şeylerden zevk almak kaliteli vakit geçirmek istiyorum....

Akulina 27-03-2008 11:40 PM

Herşey çok farklı olacak buna inan...Değişimine açık ol...Bunu iste...
Hoşgeldin aramıza...Hayırlı olsun günlüğün.. kiss3

ezgip 28-03-2008 12:05 PM

ark5 hoşbulduk sycorox hismiley

gece ego güçlendirici klasik müzik dinleyerek uyudum fakat her uyandığımda kulaklık kulağımda yoktu bi çözüm bulmam lazım böyle etkili olamaz doğal olarak...ve hiç su içmeyen günde 2-3bardak su içen ben gece 3kere su içmek için kaktım...ve inanılmaz bir durum uyanalı yarım saat oldu ama ben zinde hissediyorum kendimi... f678h

ikizruh 28-03-2008 01:06 PM

canım ben sana taktik veriyim hemen derty ben önce kulaklığımı takıyorum üstüne bir bandana geçiriyorum ne kulağımdan kayıyor ne çıkıyor aralıksız sabaha kadar dinliyorum music45

ezgip 28-03-2008 11:47 PM

art56art56 evet iyi fikir bende denicem teşekkür ederim....bgn en fazla 1saat dinleyebldm işim vardı bari gece dinliyim... kiss3

ezgip 29-03-2008 12:06 AM

arkadaşlar 3mesajıma 3kez karma verilmiş karma nedemek dusun
çok cahil gördüm kendimi şaşkın

shamanic 29-03-2008 12:09 AM

merhabalar melankolicim.. http://img407.imageshack.us/img407/5...rgifwq7yc7.gif

günlüğün hayırlı olsun canım.. http://www.higher-awareness.com/_borders/misc07.gif

dilerim birbirinden güzel haberlerle dolsun taşsın... http://img65.imageshack.us/img65/2636/bahead2.gif

yenilenme sürecini bizlerle paylaşacak olduğun için çok teşekkürler... ttli3

değişmeye karar verdiğin içinde tebrik ederim seni.. super
önemli olan ve zor olan ilk basamağı çıktın şükür.. terli345
kendimizi değiştirmeyi istemek aslında göründüğünden daha zordur.. sevincli
sen bunu başardın şimdi sıra aldığın kararı sevgi ile uygulamakta .. s456

telkinleri mutlaka düzenli olarak dinle .. music45
ve bu arada ayna çalışmalrı olumlu içsel konuşmalar yaparak kendine destek ver.. 98569

içinde oluşan değişim ve gelişimine gereken yatırımı yap..
bunun için bilinçaltı çalışmalrımızdan yararlanabilirsin...

elimizden geldiğince hepimiz daima yanındayız..
yanımızda olduğunu bilmek güzel..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

sevgiler.. hismiley

shamanic 29-03-2008 12:11 AM

Alıntı:

Melankoli... Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 3mesajıma 3kez karma verilmiş karma nedemek dusun
çok cahil gördüm kendimi şaşkın

aşağıdaki link bu konuda sana yardımcı olacaktır...

sevgiler.. actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t5911.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lanimi-b326.0/

ezgip 29-03-2008 12:41 PM

coffe2 coffe2 slmlar olsun günlüğüme ve herkese...bgn keyfim yok...telkinlere başlayalı 3gün oldu...
insanlar ne sorunlarla uğraşıyor ben bu rahat içinde mutlu olamıyorum gülümseyemiyorum dunk56 ayıp bana...bgn sanki damdan düşmüş gibiyim birkaç gündür iyiydim ama bgn yine cnm hiçbirşey yapmak istemiyor...şimdi yatsam bütün gün uyurum ama yatmıcam 4897

hayalayaz 29-03-2008 01:03 PM

sevgili melankoli..ay ablam kaç gündür söliycem..seni kırmakta istemiyorum..ama bak buradaki nickine..sen hep bu sözleri seçiyorsan, aynı durumu yaşamak için hayatına çağırıyorsun..değiştir balım şunu..mutlaka seni hayata motive edecek bir nick vardır..onlarsızda yeteri kadar melankoliğiz zaten..bak ben ne yazacaktım..neler yazmaya başladım..

zaman zaman senin bu günkü durumunda oluyoruz hepimiz..mesela bende bu gün kendimi o, la, la hissediyorum..kalktım bir duş aldım..şimdi değerli taşlar fuarına gidicem..evde durmuycam..önce güzel bir olumlamalar yaptım..hatta bu gün itibariyle yalanlar söylemeye başladım kendime..ama çok kısa zamanda bu gün söylediğim yalanlar hayatımın gerçekleri olacak..biliyorum..sende öyle yap..bu gün izmirde hava çok güzel..ve yeni başlangıçlar yapmak için en ideal günlerden biri..tam siteye mesaj yazıyordum..elektrikler gitti..önce bir an sinirlendim..sonrada kalktım..saksılarıma reyhan diktim..çarliston biber diktim..geçen yıl bir avuç biber verdiler ama olsun..yeşilliği yeter..fuardan dönerken domates ve salatalık tohumu alıcam.., geçen yıl diktiğim güllerim neşelenmiş..yakında mis kokulu güllerimde açar..kendine sevinecek, yeni bir şeyler bul..mutlaka vardır..

Akulina 29-03-2008 02:25 PM

eheheue hayal ablam ne zaman söyleyecek diyordum bende:),ama iyi oluyor bence söyle,çünkü bizler bazı şeyleri kendimiz çekiyoruz,melankolik ruh halini eskiden bende çekrdim kendime...msnde fln melancoly yazardım..hatta öyleki benim hergün msn iletilerim meşhurdu..hep uzun ve acı dolu şeyler yazardım...şimdi hiçbirşey yok...herkes çok şaşırıyor:)
Ayrıca özlemcim taktiğin çok hoşuma gitti,bende yapacağım,önce ikiside çalışan bir kulaklık ediniyimde kendime:),hatta şimdi aklıma geldi kardeşim saçları düzelsin diye her gece şapka ile uyur onla bir güzel hergece dalga geçiyordum,şimdi ne yüzle takacağım o şapkayı yada bandanayı :))),aman iyi gelsinde dalga geçilmeye razıyım ben:)

Melancolycim,değişmeye başladıkça kendinde yeni yeni yetenekler keşvediyorsun...Hergün süper bir ruh halinde olmasan bile,bunu olumluya dönüştürmeyi iyi biliyorsun...Ben mesela bugün her tarafım ağrır ve moralim bozuk kalktım...Dün shamanic'in bir yazısını okumuştum,ben kötü kalksam bile mutlu huzurlu gibi telkin ederim tarzı birşey yazmıştı,şimdi bu yazı bitsin ona tekrardan bakacağım...Neyse bende öyle yaptım,kocaman bir gülümseme ile başladım güne...Ve cidden çok işe yaradı...Ev tamamen sessiz,babannem tv'yi sessiz dinliyor...Hava yağmurlu gibi,açtım bülent ortaçgilimi,sesi o kadar huzur verdiki bana,onun olumlu huzur verici daha önce dinlemediğim şarkılarını keşvettim...Ayrıca telkinlerimde arkafonda:)Ve şu an o gözümü açtığım ruh halimden oldukça uzağım...

Zmanla olumsuz duygularından kolayca sıyrılmayı öğreniyorsun...

ikizruh 29-03-2008 03:16 PM

hayal abla valla benimde duygularıma tercüman olmuş melankolinin nicki konusunda.bu nickle iyice karamsarlığı kendine çekiyor diye düşünmüştim bu sabah dusun söyleyip söylememek arasında kalmıştım ki hayal abla devreye girmiş.çekim yasası bu olsa gerek yada aklın yolu bir smiliyface

ezgip 29-03-2008 05:32 PM

happy6 fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile tamam söz dinlicem.... hismiley

hayalayaz 29-03-2008 06:10 PM

bizi kırmadğın için teşekkürler.saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ezgip 29-03-2008 11:33 PM

aklım karıştı.....
ego güçlendirici sanat müziği sözlü bir müzik...ve alttada duymasakta telkinler var....
müziğin sözleride bizi zamanla telkinler gibi etkilemeye başlamazmı?
yada telkinle müziğin sözleri karışmazmı?telkinin etkisini müzikteki sözler azaltmazmı?

biliyorum günlük hayatımızı yaşarken de telkin dinleyebiliriz böyle bakarsak o zmn herşey birbirine girer bilinçaltımız bunu ayırt ediyordurmudur? fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile

shamanic 29-03-2008 11:51 PM

onun için diyoruz ya canım benim olumlu konuşalım.. olumlu düşünelim..
özellikle içsel konuşmalarımızda daima olumlu kelimelr ile cümleler kuralım..

aynı şekilde çevremizide olumlu hale getirelim diye..

atakan bey eserleri seçerken oldukça dikkatli davranıyor..
çeşitli müziklerin olmasının sebebi sanat müziği severlerede bir şekilde ulaşabilmek..

her ne kadar bilinç düzeyinde duyduklarımız bizi etkilesede direkt olarak bilinçaltına
yapılan çalışmalar çok daha kısa sürede etkili olur...

bilinçaltına direktif vermekte onun için dikkatli olunması gerektiğinin altını daima çizmeye çalışıyoruz..

bilinçaltını bilgisayarın gibi düşünürsen eğer;
sen ekranda bu mesaja cevap yazarken o aynı anda
virüz traması yapabilir..
müzik çalabilir..
video oynatabilir... v.b

bilinçaltımızın o kadar az bir bölümünü kullanmakatayız ki..
yine sen bu mesajı okurken sadece satırlarım üzerinde gezinsede gözlerin
o ekranın tamamındaki her eyrıntıyı görmekte ..
aynı anda nefes alışverişini sağlamakta..
vücudunda daha farkında olmadığın binlerce işlemi
senin yaşaman için gerçekleştirmekte...

ve sen buraya konsantre olsan bile çevrendeki her sesi duymakta bilgisayarının etrafındaki görüş açında
olan herşeyide görmektesin.. v.b

bilinçaltı bizim çok değerli hazinemiz onun için en doğru ve yararlı şekilde kullanmaya çalışıyoruz..

bilinç düzeyinde yani direkt olarak duyduklarımıza gördüklerimize karşı
otomatik savunmalar geliştirebiliriz...
mesela hasta isek sağlıklıyız dediğimize inanmayız.. yada yeteri kadar inanmayız..
ama bilinçaltımızı buna inandırdığımızda sağlıklı olmaya doğru gelişim gösteririz..

umarım aydınlatıcı olmuştur..

sevgiler.. actionsmile

ezgip 29-03-2008 11:57 PM

blissy blissy yardımcı olmak ne kelime çok güzel açıklamışsın gerçekten aklımdaki bütün soruları cevapladın sabrın ve ilgine hayranım... hismiley

ezgip 30-03-2008 10:05 PM

fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile
günlükcüm merhaba....herkese slmlar... hismiley

ya ben nası bir insanım hiç yakıştıramıyorum bu davranışı kendime...
erkek arkadaşımın yanında akraba harici bi kız arkadaşı fln olunca deliriyorum ben suratım asılıyor trip yapıyorum saçma sapan mantıksız davranışlar sergiliyorum hiç bi bayanla muhatap olsun istemiyorum...ama bi tane arkadaşı var onu bende tanıyorum arada görüşüyoruz fln onla ilgili bi sornmda yok...diyorum anlam veremiyorum yaptıklarıma....
diğer yandanda ben açıköğretim okuyorum dersaneye gidiyorum mesela bu sene çok güzel bi grubumuz var bayanlı erkekli bazen ders çalışıyor bazen sohbet ediyor bazen dışarı çıkıp geziyoruz...şimdi ben bunları kendim yapıyorum anormal brişey görmüyorum zaten yok ama erkek arkadaşım yapınca niye kendimi bedbaht hissediyorum nasıl aşıcam bu olayı dersiniz??? n9598öyle kızıyorumki kendime ama ona bu konuda böyle davranmaktan alıkoyamıyorum kendimi.... 789569

ezgip 30-03-2008 10:12 PM

956k 956k ve ve vee bgn çok yorgun olmama rağmen güzel bi gün geçirdim herzamankinden farklı değildi ama yüzüm güldüüüüüüüü uy897 bgn içimden gelerek güldümmmm hissederekkk blissy blissy
hayat herşey güzel olacak er yada geççççç......... happy6

shamanic 31-03-2008 12:06 PM

her günün en güzel gülümsemlerle başlasın canım..

bu haberi senden almak mutluluk verici..

dilerim yaşamın mutlulularla dolup taşsında sende bize böyle hep güzel haberler veresin..

kıskanmak elbette yeri gelince güzel ve hoş bir duygudur..
ama bunun dozunu iyi ayarlamak gerekir..

tıpkı yemeğe eklediğin tuz gibi..
kararında eklersen lezzetine lezzet katar..
fazlası yemeği yenmez yapar..
hadi güzel hatırna o yemek yensede vücut buna bi kaç kereden fazla dayanamaz..

ilişkilerimiz biizm kendi yansımlarımızdır..

kendinden ne bekliyorsan karşı taraftanda onu beklersin..

ya sende kıskanılmak istiyorsun.. ya kıskandığında onun hoşuna gittiğini sanıyorsun..
ya kendine ya ona yada ilişkinize güvenmiyorsun..

bunlar benim bakış açılarım elbette..
ama karşındaki kişiyi kendini ve ilişkinizi en iyi değerlendirecek olan sensin..

onun için bak bakalım içine.. ve dinle iç sesini .. niçin bu şekilde davranıyorsun...

ve en iyi hale getirmek için en iyi çözümü yine bulacaksın iç sesin yardımıyla..

sevgiler..

ezgip 31-03-2008 12:35 PM

teşekkür edrim güzel dileklerin için...

ilişkimle ilgili yorumlarını okurken suratımı görmen lazımdı içimden off off diyodum : şaşkın bu duygulardan heleki bu aralar köşe bucak kaçan olumsuz düşünceler içine girmek istemeyen ben bunları hiç düşünmek istemiyorum içinden çıkamıcam yine kötü olcamm gibi geliyor...
çünkü ben çok yetenekliyimdir b456 sadece düşünmeyi bilmem içine bisürü hayal ürünü katar doldururum kendimi...nitekim en başta kendi sonra da çevremdekilerin canını sıkarım....öncelikle yalın şekilde düşünmem lazım sanırım.... dusun

ezgip 02-04-2008 12:04 AM

herkese merhaba....sınavıma 3gün kaldı ve ben ders çalışamıyorum arkadaşlar...hiç istemiyorum çalışmak zorla çalışmaya çalışsam bile okuduğumu anlamıyor kendimi veremiyorum ne yapıcammmmmmmm dusun dusun

ezgip 02-04-2008 12:23 AM

ve bi konu içinde yardımınızı istiyorum 5gün oldu telkinleri dinlemeye başlayalı....
ama yanında ne kendimi onama ne meditasyon hiçbrşey yapmadım birtürlü...nerden başlıcama karar veremedim...
hadi biri bana telkinlerin yanında şunuda yap desin onuda yapmaya başlıyım.
çünkü kendim okudukça kafam karıştı seçim yapamadım.... 98569

shamanic 02-04-2008 12:24 AM

bu gün bu konu ile ilgli olarak bir arkadaşımıza daha yanıt vermiştim...

dilerim yazdıklarım sanada ışık olur canım..

aşağıda bahsedilen niyet çalışması
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t5996.0.html bu linkte verilen örneklerden alıntıdır..

sevgiler..

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
..

öncelikle haklısın ders çalışmaya karşı isteksiz olmakta..
bu sistemin ezberci yapısı .. derslerede gereksiz ve gelecekte işine yaramayacak bilgilerin aktarılması
ve taa ilkokul sıralarından itibaren ders çalışmanın zor olduğuna innadırılmamız v.s..

tüm bunlar konusunda haklısınm evet haklısın ama
şimdi bir hedefimiz var..
bizi geleceğe taşıyan yol eger bu basamaktan geçiyorsa...
obasamağı sevgi ile kullanacağız..
o senin aracın.. sana yardım etmek için karşında..

onu yanına almassan fayda sağlamaz..

dersine karşı bakış açını değştir mutlaka..
sen o derse çalışarak diploma hedefine ulaşacaksın..
o dersten geçer not almak senin için kolay ve uygulanabilir..

senden önce binlerce insan aynı derse çalışarak ve geçer notlarını alarak diplomalarına kavuştular..

sen zihnen bu dersi öğrenebilecek anlayabilecek kapasiteye sahipsin..
tek yapman gereken dersine ilgi göstermek..
ve bunun için dersinle randevulaş..

günde 3 kez mesela.. her randevunuz 20-25 dk. olsun..
bu randevuda sende oda gereken saygıyı gösterin ve sadece birbirinize odaklanın..

inan tatlım herşeyin enerjsi var.. sen dersinle ilgilendikçe oda seninle bir bütün olacak..
ve bilgi deponda ihtiyacın olduğunda kullanbil diye gerekli yerde senin için hazır olacak..

bu niyetrini genel olarak diploman için yaptığın gibi;
tek tek derslerin içinde yapabilirsin...

özellikle seni zorlayan derslerini ilk sıralara alarak
niyetini et ve devamındaki olumlamalar ve imgeleme çalışmaları ile destekle...

ben 30 yaşıma geldim.. kişisel gelişim ile ilgli okuduğum kitaplar katıldığım seminerler
aldığım notları çalışmalarıma bakarken ..
bazen durup düşünüyorum eski günlerimi külfet gibi gelen dersler nasılda keyifliymiş..
hep deriz ya şimdiki aklım olsaydı diye..
hakikatten şimdiki aklım olsaydı her şey farklı olurdu belki ama
şimdiki ben olmazdım o zamanda..

neyse bu da farklı bir konu..

hayatımızda hep çalışacağımız dersler olacak..
hedeflerimize ulaşmak için eksiklerimizi tamamlayarak hareket etmeliyiz..

bende ingilizce kursuna başlıyorum inşlalllah haftaya..
şimdi benimde zorunlu ders çalışmam gerekecek..

birbirimize destek olalım ve her ikimizde derslerimizden başarılı olarak
mutluluğumuzu genişletelim...

ben senin bu konuda ilk adımının yeterli olacağına inanıyorum..
içindeki sıkıntı yapacaklarını ertelediğin için oluyor..

ertelmeyi bırak telkini kısa bir telkindir..
onun için hemen eklemende bir sakınca yok..

aynı şekilde zinde uyanma telkininide akşamları dinleme listene ekle..

hadi kuzum göreyim seni..
ders çalışmaya düzenli olarak başla..
olumlama- bilinçaltı ve telkin çalışmalrınıda düzenli olarak devam ettir..

bol bol nefes almayı ihmal etme..
nefesini tutma...
enerjik olmak için sabahları uyandığında
kesintisiz nefes al.. nefes alışınla verişin arasında beklemeler olmadan..

sağlıklı dengeli açık bir nefes karın bölgesinden başlayarak ğöğüs omuzlar ve
sırtımıza hatta başımızın en tepe noktasına kadar eşit şekilde yayılır..

okyanustaki bir dalga gibi..
karın bölgesinden başlayarak başımızın en tepe noktasına kadar çıkan
ve daha sonra rahatça inen bir nefes..
inen çıkan sürekli dalga hareketi gibi.. sürekli bir akış...

neden nefes diyorum... nefesimizi tutarız.. hayatı tutarız..
hayatının rahatça akması için nefs al kuzum..
özelliklede ders çalışırken.. istemediğin şeyleri yapmakta zorlandığında
nefesini tuttuğunu farkedeceksin..
hemen olumlama yaparak .. dersinden başarılı olduğunu düşünürek onunla etkilişim içinde ol ve nefes al..

umarım bunlar senin için faydalı olur canım ve güzel haberlerinle önce kendini sonra beni mutlu edersin..

sevgiler..

ezgip 02-04-2008 03:19 PM

farkettimde uy897 eskiden günün yarısından çoğunda olumsuz şeyler düşünürdüm geleceğime dair...farkında olmadan birkaç gündür bu düşüncelerden kurtulduğumu...daha az düşündüğümü hissettim...ara sıra en güzel anlarda kötü şeyler geliyor aklıma hemen bi kendimi topluyorum ben bunu yapamazdım eskiden.... smil56
ama hep geçicek eski halime dönücem gibi geliyor... dusun

ezgip 02-04-2008 11:43 PM

fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile
süperrrrrrrrrrrrrrrr bi maçtıııııııııııı süperrrrrrrrrrrr
fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile

ezgip 04-04-2008 12:04 PM

nerede bu millet b456 b456 b456 b456

ikizruh 04-04-2008 01:46 PM

demek bizi adamdan saymıyosun kizgin1

ezgip 05-04-2008 12:42 AM

pc05 pc05 pc05 yarın sınavım varrrrr...kendime ve sınava girecek herkese başarılar.... art56art56

hayalayaz 05-04-2008 08:40 AM

allah yardımcınız olsun..bu gece sizlere özel reiki seansı yapıcam..yarın sabah sınava girerken hayal ayazın gönderdiği şifa enerjisini sevgiyle kabul ediyorum de, olurmu..başaracağınızı biliyorum..başarılarınızın daim olmasını diliyorum saygılı sevgiler

ezgip 09-04-2008 08:14 PM

çok acil ama çok acil lütfen cevap yazın... dusun

kabataslak anlatıcam sizlere..6senelik ilişkim var...hep güvensizlik şüphe suçlama onada kendimede çok zarar verdim...nitekim 2yıl önce internette tanıştığı biriyle 1ay boyunca telefonda konuşmuş.biz bu dönemler kötüydük.kız beni bile bile onu beklemiş aşık olmuş erkek arkadaşıma filan...
beynim durdu fiziksel bi temas yok ama buda aldatmadır bence....
erkek arkadaşım bitmiş durumda bütün ailesi herkes beni arıyor sürekli durumunu anlatıyor çok pişman olduğunu ona kefil olduklarını söylüyorlar.
dün gece erkek arkadaşımla sabaha kadar konuştuk...
ben çok aşağıladım onu içimdekileri kustum rahatlamam lazımdı inanılmaz öfkeliydim ağlama krizleri geçirdim....
özür dileyemiyor affedilmeyeceğini biliyor yeminler ediyor...
kendi çapında brişeyler araştırmış... aldatan bidaha aldatırmış ben sana beni affet diyemiyorum ama ben hala inanıyorum kendime ben fln diyor...
ve ben bana yalan söylediğini öğrendiğim gün ailesine benle sözleneceğini söylemiş.....

sizce bu hatayı birdaha yaparmı?affedersem yanlşmı yaparım....

ezgip 09-04-2008 08:20 PM

lütfen çok acil desteğinizi bekliyorum.... ağla

ezgip 09-04-2008 08:37 PM

88a 88a kimse bişi demicekmi....

hayalayaz 09-04-2008 09:54 PM

ablam kendinde dahil olmak üzere, tanıdığın tüm insanları gözden geçir aralarında hayatında bir kere bile yalan söylememiş bir insan varsa affetme...ama dikkat et...yalanın beyazı ve siyahı yoktur..yalan yalandır...her şeyi söylemişsin zaten, bana göre bu ilişkide sende sütten çıkma akkaşık değilsin güven yokluğu sende.. suçlamalar sende ...sence sen korkularını yaratmadınmı? olayların dışına çık ve seyret yaşadıklarınızı..tamamen başkasının gözüyle..bu arada şunuda söyliyeyim..herkes yalan söyler..hemde bir kere değil her zaman yalan söyleme potansiyelimiz mevcut..hatta bazen en kötüsü kendimize bile yalan söyleriz..benim önerilerim bu kadar..

aaaa dur söylicem..kaynanalığım tuttu..tüm aile senin peşine düştüyse,sevildiğini bil cadı, o çocuk seni sevmeseydi ailesi senin peşine düşermiydi..oğlumuza kızmı yok derlerdi çıkarlardı işin içinden..sevgilerin tümü hatalarla sürüyor..evliliklerde...arkadaşlıklarda..en kıymetli dostluklarda..eğer afetme, hoşgörme yeteneğin yoksa hayatın boyunca yalnızlığa mahkum olursun..sen iyice bir düşün bakalım..tanığın herkesle birlikte kendinide mercek altına yatır...( evet ama) demeden yalan söylediğini, veya söylendiğini kabul edebiliyorsan..barış çocukla..oda bir insan yanlışlar ve hatalar yapmaya hakkı var..eğer sen hayatın boyunca asla yalan söylemediysen..bırak çocuğu..oda kendisi gibi hata yapabilecek kadar insan olan bir kızla birlikte olsun..saygılı sevgiler..

ezgip 10-04-2008 12:06 AM

sen ne güzel bir insansın böyle...yazını okudukça gözlerim doldu bi tuhaf oldum duymak istediklerimdi aslında bunlar....
saol hayal ablacım iyiki varsın...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 AM.