Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   melankolinin günleri..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5337-melankolinin-gunleri.html)

ezgip 27-03-2008 05:00 PM

melankolinin günleri.....

gülmeyi unuttum sanırım...içim artık ne bahara ne çiçeğe ne sevgilime ne başka birşeye hoş olmuyor...donuğum....ağlamakda kar etmiyor debelenmek düşünmek paylaşmakda....sorun benim çözümde benim..biliyorum....
bıktım asık suratlı olmaktan ve insanların beni böyle anmasından sürekli halsiz yorgun olmaktan...şuan olduğum gibi negatif olumsuz olmak bana birşey kazandırmıyor benden çok şey götürüyor...ama birşey yapamıyorum....
yorgunum..... sad456

ezgip 27-03-2008 05:02 PM

Ynt: melankolinin günleri.....

gülmek istiyorum içimden gelerek bağıra bağıra kahkaha atmak istiyorum bu yüzden karnım ağrısın istiyorum....hadi çok şey istiyorum kabul....
bari biraz tebessüm edebiliyim...

ikizruh 27-03-2008 05:05 PM

öncelikle aramıza hoşgeldin melankoli alk78 canım kaç gündür dinliyorsun telkinleri sen

ezgip 27-03-2008 05:07 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle aramıza hoşgeldin melankoli alk78 canım kaç gündür dinliyorsun telkinleri sen

hoşbulduk cnm dün akşam buldum bu siteyi ve bugn saat 12den beri dinliyorum bakalım en kısa sürede olumlu etkiler yaşarım inş....

ikizruh 27-03-2008 05:57 PM

ben yaşayacağına inanıyorum.her kişide farklı oluyor süresi belki ama hiç olmazsa 1 hafta içinde eminim gülümseyeceksin artık.

ezgip 27-03-2008 09:23 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
ben yaşayacağına inanıyorum.her kişide farklı oluyor süresi belki ama hiç olmazsa 1 hafta içinde eminim gülümseyeceksin artık.

dimdik durduğumu hissedebiliyorum...ama açıkçası bu bnm için çokda önemli değil çok güzel birşey tabiki ama ben pozitif güler yüzlü olmak istiyorum...yaptığım şeylerden zevk almak kaliteli vakit geçirmek istiyorum....

Akulina 27-03-2008 11:40 PM

Herşey çok farklı olacak buna inan...Değişimine açık ol...Bunu iste...
Hoşgeldin aramıza...Hayırlı olsun günlüğün.. kiss3

ezgip 28-03-2008 12:05 PM

ark5 hoşbulduk sycorox hismiley

gece ego güçlendirici klasik müzik dinleyerek uyudum fakat her uyandığımda kulaklık kulağımda yoktu bi çözüm bulmam lazım böyle etkili olamaz doğal olarak...ve hiç su içmeyen günde 2-3bardak su içen ben gece 3kere su içmek için kaktım...ve inanılmaz bir durum uyanalı yarım saat oldu ama ben zinde hissediyorum kendimi... f678h

ikizruh 28-03-2008 01:06 PM

canım ben sana taktik veriyim hemen derty ben önce kulaklığımı takıyorum üstüne bir bandana geçiriyorum ne kulağımdan kayıyor ne çıkıyor aralıksız sabaha kadar dinliyorum music45

ezgip 28-03-2008 11:47 PM

art56art56 evet iyi fikir bende denicem teşekkür ederim....bgn en fazla 1saat dinleyebldm işim vardı bari gece dinliyim... kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 PM.