Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ersinttL günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5104-ersinttl-gunlugu.html)

ersinttL 21-03-2008 01:23 PM

Ynt: ersinttL günlüğü

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar canım..

öğrenmeye çalıştığımız davranışlarımızı alışkanlıklarımız haline gelmeden bırakırsak
biyolojik saatimiz fırsattan istifade hemen eski rutinine dönmeye çalışacaktır..

bu durum sana şunu göstermiş oldu.. henüz telkinlerin sana sunduğu davranış değişiklikleri kalıcı hale gelmemiş
ki bu gayet normal daha çok kısa bir süredir dinliyorsun..

mesela 20 yaşındasın ..
eski davranışların 20 yılın getirdiği birikimler sonucu oluşmuştu..
değişim çabalrınla düzenli olarak (yine örnek zaman ) telkinleri 6 ay dinlediğinde
20 yılın getirdiği yanlışları doğruya çevirebilirsin..

bu değişim sürecinin kalıcı hale gelmesi kişinin kendisine bağlıdır..
telkinleri dinlerken bilinçaltının gücünün farkına vardın..
şimdi o gücü doğru bir şekilde kullanmaya kanalize ol..

bilinçaltı çalışmaları ile ilgili bölümlerimizi okuyarak oradan sevdiğin benimseyeceğin yolları hayatına uygula..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

mesela gece yatarken.. sabah saat 7 de mutlu huzurlu bir şekilde uyanıyorum
diyerek yeterince tekrarla ve tekrarlarken bu durumu imgele.. super

sevgiler..

hmm.peki saol ablacm.bu arada sana yazdığım bi msjm vardı bu konu hakkında hayal abla yardımcı oldu.daha uygulamaya geçemedim ama,geçicem.belki verdiği bilgilere senin katmak istediklerin olabilir die.cevabını beklemekteyim.ne zaman müsait olursan.unutmadığını biliorum smiliyface

shamanic 21-03-2008 01:27 PM

ay canım benim.. ark5 benim özel mesajlar yığılmıştı.. pc05 bi kaç gün gelemedim ya foruma.. sevincli atladımmı acaba ... naptım ben.. blissy
hemen bakıyorum.. utananadam

ersinttL 21-03-2008 02:10 PM

ahanda kustum simdi.. hih33
evt doruu, benm gibi sizlerden yardm isteyen arkşllar var.hiç sorun diil ablacmm smiliyface

shamanic 21-03-2008 02:39 PM

yolladım canım benim bak senin sayende 2 arkadaşın daha mesajını atlamışım onlarıda okumuş oldum..
teşekkür ederim..

sen şimdi bi oku yazdıklarımı.. biterse tabi... ttli3 üstüne yine yazışırız.. pc05

sevgiler.. kiss3

seramoni 21-03-2008 04:08 PM

Ersin kardeş bana da aynısı oldu,ben bi aydır dinliyorum,ilk zamanlardaki rahatlığım ve neşem gitti maalesef ama ilk halimden daha iyiyim. Tecrübemle biliyorum ki gerçkten zor bir dönm bu dönemler hala da o dönem devam ediyo,sahamanik ablaların tecrüblerini diinliyor,ve güzel günlerin gelmesini bekliyoruz...

shamanic 21-03-2008 04:27 PM

eğer vaktini varsa bu linkte dinlerken neler yaşadığımız ile ilgili bir kaç satır yazdım canlarım onuda okuyun..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055

ersinttL 24-03-2008 08:49 PM

Alıntı:

seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Ersin nerdesin yaa,geldiğine sevindim,bakıyodum kaç gündr ses seda çıkmıyo diyo smiliyface

burdayım.yazılanları okuyorum arada bi.iş yüzünden biraz younum.sınavlar yaklaşıoo birde onun sıkıntısı ve younluğu var.o yüzden zamanımın çoğunu sınava ayırıom.neyse bu aralar böle devam edicek. bu arada sen hala hoparlörle uyanmaya devam ediomusn,yoksa hallettin mi smiliyface gelişmelerin ne durumda??

görs kardeşm.

ersinttL 24-03-2008 09:24 PM

zaman nasılda akıp geçio.farkına varmak hem güzel hem de...
hep bi başlangıccın sonunu görmeden onu düşlemişim.
mutlu değilim derken; geriye bakınca çoğu insanın yapmak isteyipte yapmadığı düşünceleri varken
ben kendi düşüncelerimi nerdeyse yüzde 99 yapmışm.bunun farkında olmak çok zor.
çünkü insan oğlu kazandığının hep daha fazlasını istiyo.bunu düşünmek yok artık.yok çünkü;
kazanıpta onu kaybetmek te var hele birde onun mutluluğununu yaşayamamışsan doyasıya.
gelecek için yeni bi hedefimi koyarken yaptıklarımla mutlu olmasını bilicem.
hatta artık onlarn mutluluğunu yaşıorum.
şimdi geçmişime göre daha güçlüyüm,çünkü tecrübelerime güveniorum.ve olumsuz düşüncelerim dışarda.
bunu nasılmı kazandım.şöyle söylüyüm;yılardır hep düşünürm,yorumlarım her durumu her olayı.
yalnız onu düşünmek herşeyi çözmüoo,onu yorumlayıp çözümü aramak,olumolu sonuçlarına bakmak gerekio.
şu andaki düşüncelerim gibi.bunu da bu sietede gördüm.pozitif düşünen sizler bana verdiğinz pozitif duygular iöçin teşekkür ederim... smiliyface

seramoni 25-03-2008 12:08 AM

Ersin nerdesin yaa,geldiğine sevindim,bakıyodum kaç gündr ses seda çıkmıyo diyo smiliyface

seramoni 25-03-2008 01:41 PM

sınavlaarın iyi gçer inşallah,hoparlör meselesini sorma,pilotların kukllandığı kafaya takılan büyük kulaklıklar var ya onu denyeyim ddim birkaç gün bu sefer de rahat uyuyamadım,ben de eski sisteme geçtim,haa gelişmeler oldukça müspet yani etkileri artmaya başladı ve çok şükür dinledikçe de bi pilin şarjı nasıl doluyosa o şekild dolduğumu hissediyorum ve bu güven olarak bana yansıyo tabii,kendine iyi bak smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:24 AM.