Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ersinttL günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5104-ersinttl-gunlugu.html)

ersinttL 25-03-2008 10:22 PM

Ynt: ersinttL günlüğü

saol inşlh..ee tabi rahat olmaz abii.böle devam et sen bari.senin adına çok sevindim..bende bi yoluna koyabilsem işlerimi.zamanla yarışıorum sanki....
bu günlerde susuzluk çekmeye başladım, ilk günlerdeki hızlı gelişim sanki bi an böle kendini yavaslattı.pek bi farklılık hissedemeiorum...neyse farketmezz zman gerekiyor demekki.onca yılların birikimi bi anda deişecek deil ya insanda.....sevgiler.. smiliyface

seramoni 25-03-2008 11:46 PM

Bak bu dalgalanma çoğu kişi de oluyor,sürekli dinlemeye devam et,sitede dalgalanmayla ilgili dalglanma hissi altında çok güzel yazıları var onları oku mutlaka.
Normaldeinsanlar arsında çok rahat olan eşim bile geçen vrdiği bir seminerde ya bu sefer bir başka rahattım dedi,hiç bu kadar rahat seminer vermmiştim dedi,valla ne diyim inşallah her şy çok daha güzel olur,sıkıldığın zamanlarda biraz da Yaradan'a bırak ve dua et...

ersinttL 27-03-2008 01:10 PM

sizin adınıza sevindim arkdşm,umarım dediğin gibi herşey daha güzel olur...

bu aralar uykudan kalkarken zorlanıorumm,illk baaşta böyle deildi.ayrıca çok su içmeye başladım,gerçi shaman abla bol su içmemi sölemiştin ama,bu kendi isteğimle deil gerçektenm fazla susamayla içmeye başladım.sanırım bu farkedilmesi beklenen etkiler... dusun
bugün bişeyi farkettim,karşımda biriyle konusurken daha rahat olabiliorum,kendimden emin bişekilde.bunu farkettim, biraz düşündüm kendi kendime sona hoşuma gitti.neyse yola devam durmak yok. herkse sevgiler.... smiliyface

seramoni 27-03-2008 07:48 PM

Allah'ın isimlerinden gönülleri aççan ve genişleten sıfatları olan Basıt ve Fettah;güven veren Eman,selamete ulaştıran selam isimlerini her gün kullanabilirsin,ben çok faydasını gördüm. (Kaynak,Ender Saraç-Ruhsal Gelişim Ve Kader).Zaten maneviyatımız eksik olduğu için insanları ve dünyayı fazla önemsiyoruz,ne zaman sağlam bir manevi zenginliğe ulaşırsak bence o zaman gereksiz şeylere bu kadar önem vermiyeceğiz.
Her gün on beş yirmi defa kendi olumlamanı yazmanı tavsiye ederim,yazmak bilinçaltını daha derinden etkiliyor.Kendimden eminim,kendime güveniyorum gibi...Ayna çalışması yine etkilidir,olumları sesli şekilde söylemek ve eft yapmak da faydalı olacaktır.Tabiiki telkinlere devam...

ersinttL 29-03-2008 06:28 PM

güzelliklerle dolu bu güzel hayata günlüğümün güzel bir sayfasından merhaba. sapkal89 bu birkaç günüm olumsuzlukların devam etmesine karşı çook iyi geçiorr.bugün çok güzel bi olay yaşadım(tabi ufak ufak dier güzel oalylarda cabasıı). gogogo sizlerle şu anda sadece sevincimi mutluluğumu paylaşabiliyorum,çünkü bu konuda birinci ve çok zor olan bi aşamayı geçtim ve devamında ne olucak bilmiorum.artık sonucu beklicem....pek vaktim olmadığını daha önce demiştim ya, halen öle..sanırım bir hafta daha böle geçicekk..sınavlarada bir hafta kaldı onunda sitresi var,harıl harış çalışıorum ama... coffe2

seramoni arkadşm bana bıraktığın yorumların için saol,yapptığım dier faaliyetler gibi bunlarında olumlu sonuçlarını görücemden eminim..smiliyface

seramoni 29-03-2008 11:35 PM

Allah kolaylık versin arkadaşım,sınavların iyi geçer inşallah.Güzel haberlerini yazmayı unutma...Kendine iyi bak...

ersinttL 31-03-2008 06:30 PM

saol dostumm,bak güzel bi haber daha ikinci adımıda geçtim,ama üçüncü bi engel daha çıktı,herneyse bunuda aşarım inşallah..yalnız buna sevinemiorum.çünkü bir yandan da çok kötü br olayım var, amcamın oğlu ciğer nakli ameliyatı oldu bir hafta içinde,ve şu anda youn bakımda parça vücüduyla uyumluluk göstermedi.türkiye genelinde şu anda uygun bir parça aranıyorr.kimsenin elinden bişey gelmiyoo.dua etmekten başka bi çaremiz yook....şu anda bu durumu düzeltebilcek haberden başka hiç bir haber beni mutlu edebilcek deil.Allah'ım kimseyi zor durmda brakmasın,hele çaresiz bi şekilde hiç bırakmasınn.sizlerden isteğim tek bir iyiniyetli dualarınz...
hayat boyu sağlıklı yaşayın,dünyannın yalan güzelliklerini bırakın mutuluğu sevdiklerinzle birlikte geçirinnn.onlar olmazsa bu dünyanın malı sizleri hiç mutlu etmeye yaramıcakk....

hayalayaz 31-03-2008 08:26 PM

ersinciğim..bildiğim her şeyle yanındayım ablam istersen amca oğlunun ismini ve soyismide ver..geçmiş olsun

ersinttL 31-03-2008 09:06 PM

saol hayal ablacm,çok saoll.inşallah uyumlu bir organ bulunur.beklemekten ve dua etmekten başka bi çaremiz yok malesef...(ADNAN AYRANCI)...

sonbahar 01-04-2008 02:17 AM

cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda aranilan parca bulunur ve sagligina kavusur Allah yardimcisi olsun 96

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 AM.