Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ELİFİN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4998-elifin-gunlugu.html)

hayalayaz 11-03-2008 01:17 PM

Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ

melek elifciğim..telkinleri nasıl dinliyorsun bilmiyorum ama..telkinler başka şeylerle meşgul olduğun zamanda etkili..yalnız derse çalışırken..zihnini dağıtacak bir versiyon seçme..örneğin su sesi..dikkatini dağıtmayacak..aksine öğrendiklerini akışkan bir hale getirip, zihnine daha kolay yerleşmesini sağlayacaktır..tabii telkinlerinde bilinçaltına..entellektüel zihnin dersle meşgul olacağı için, telkinler currp diye bilinçaltına giriverir diye düşünüyorum...

melekelif 11-03-2008 01:32 PM

ablacım seslikitapta dinliyorum aynı zamanda daçalışıyorum.(bilgisayarda hatları açıyorum)iş yerinde bilmiyom ayrı ayrı mı yapsam yoksa böyle faydalı olurmu 3 şey bira arada.

shamanic 12-03-2008 12:19 AM

merhaba melekelif elbette olur...

çok mükemmel şekilde yaratılmış varlıklarız bizler...
kendi potansiyelinin ve gücünün farkında ol lütfen tatlım..

sen burada bu mesajı okurken gözlerin harflerin üzerinde gezinsede aslında ekranın tamamını görmektesin..
aynı zamanda vücudunda milyarlarca hücre kendini yenilemekte..
nefes alış verişin kendiliğinden olmakta..
tv açıksa oradaki konuşmayı dinlemesende duymaktasın..
an içinde milyonlarca eylem gerçekleştirmektesin.. sadece bunların farkında değilsin..

subliminal telkin dinlemenin rahatlığıda bu avantajı sunuyor olmasıdır..
her ne yaparsan yap.. ne işle meşgul olursan ol müziklerin sesini duyabileceğin ortamda olduğun sürece
telkinler görevini yerine getirecektir..

sevgiler.. hismiley

melekelif 12-03-2008 02:45 PM

Bugünüm acayip sıkıntılıydı.Ama sizden sonra geçti. benim derdim birine kafam takıldığı zaman o karşımda gibi kendi kendime konuşup duruyodum.galiba bu evreleri geçiriyorum hele boşver hele boşver işine bak diyom kendime. sizi çok seviyorum.

esmer 14-03-2008 05:52 PM

merhaba melekelif.seninle adaşız benim adım da elif.ve kaderimizde benziyor galiba ben de şu ana kadar kişisel gelişimle ilgili arştırmalar yaptım kitaplar okudum değişik teknikler denemeye çalıştım, ama hiç birinde de tam anlamıyla istediğim sonucu yakalayamadım.sadece bu telkinleri dinleyerek biraz değişimler hissettim kendimde.birde düzenli dinlemedim telkinleri hep ara verdim, birazda sabırsız davrandım hemen etkisini göstermesini istedim olmayıncada bende işe yaramıyor diye düşündüm.ama tekrar telkinleri düzenli dinlemeye karar verdim.

shamanic 14-03-2008 11:03 PM

merhaba esmer hoşgeldin yanımıza... http://img245.imageshack.us/img245/4729/blume7jj1.gif

canım benim aslında sen neredeyse forumun ilk üyelerindenmişsin.. ark5

eminim sessizce bizleri takip etmekteydin.. tender45
nihayet hislerni bizlerle paylaşmaya karar vermiş olmana ne kadar çok sevindim anlatamam.. thumbsanim

kişisel gelişim ile ilgili olarak tüm öğretilerin ve uygulamaların temelinde
asl olan mutlak ama mutlak devamlı olmasıdır... onayi

bunu aslında hepimiz bilir ama uygulamada atlamalar yaparız.. b456
ama burada tanıklarımız var.. ve kendimiz zorlansak bile tanık olan dostların
desteğiyle devamlılık şartını uygularız... s456

lütfen sende şimdi bizlerin tanıklığında telkinleri aksatmadan düzenli olarak
dinlemeye tekrardan başla.. music45
ve kısa sürede çok güzel haberlerle müjdelerini ver bizlere.. blissy

sevgiler..http://img228.imageshack.us/img228/3...ani17kzrg6.gif

esmer 16-03-2008 09:10 PM

teşekkür ederim.foma yaklaşık bir senedir üyeyim sürekli tekip ediyordum ama aktif olarak çok katılmamıştım.sizin ilginizede çok teşekkür ederim beni çok sevindirdi.

melekelif 17-03-2008 10:25 AM

ben telkinleri telefona kaydettim. Sürekli dinliyorum. inşallah faydasını görürüm. hepinize iyi günler.

melekelif 19-03-2008 10:44 AM

Telkinlerin bana etkileri başladı. Artık hiç bir şeyi eskisi gibi kafama takmıyorum. Zorluklarla
karşılaştığımda ha gayret bununda sonunda bir fırsat var. biraz daha tecrübe var. ha gayret düşün sorunsuz çözüm yok. diye düşünüyüm.olumsuz düşünmeyi aştım.ama tembelliği aşamadım ertelemeyi. ama onunda yeneceğime eminim. kendime yap dediğimi anında yapacam. yatığım işe kendimi veriyorum. başarıyla bitirmeliyim. kiss3 bu siteyi hayal ablayı ve hepinizi çok seviyorum.haaa bu arada hepinizin kandili mubarek olsun. dualarınız kabul olsun. sağlık mutluluk huzur para imkan herşey sizinle olsun

gökhanavcı 22-03-2008 11:10 AM

smiliyface mrb melekelifbence yılma devam et tembellik konusuna gelince atlatırsın kolay deiğil yılların birikimi olumsuz duygular bir anda gidemiyo yavaş yavaş hayata kocaman gülümse hayat da ssana kocaman gülümsesin bak bende ders çalışıyorum smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM.