![]() |
ELİFİN GÜNLÜĞÜ Merhaba bende günlüğe karar verdim. İlk 2 3 gün süperdim. Kendimi çok farklı hissediyordum. Sabah kalkdığım gibi ayaktaydım. Cin gibiydim. Ama şimdi yine eski halime döndüm. Niy eniye niye diyom kendi kendime. Acaba değicemmi yine. Şimdi yine sabahları uyanıyorum. Sabahları ancak yarım saatte ayaktayım. Niye niye niyeeee 88a |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Hoşgeldin... O kadar bozma moralini ve herşeyin iyi olacağını düşün...Kendini iyileştirme ve herşeyi düzenleme döneminde,bazen çok sancılı ve depresif günler geçirebiliyoruz...Mesela benim sebebsiz yere,çok ağladığım olmuştur...Ama zamanla herşey çok daha iyi gelişiyor,onun için sakın pes etme...Telkinleri dinledikçe herşeyin daha iyi ve duru geliştiğini göreceksin...Kendini iyi hissettiğinde,kötü hissettiğinde günlüğünle paylaş,bu acayip rahatlatır insanı,hemde birinden bir yorum duyup,daha farklı bakmanı sağlayacaktır olaylara... Günlüğün hayırlı olsun kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ http://www.resim-yukle.com/img01/18/...3001185ge9.gif günlüğün hayırlı olsun.. ağlayıp durma, niye niye niye diye soracağına nasıl nasıl nasıl diye sor...niye sorusu seni olduğun yere mıhlar, nasıl sorusu ise bulunduğun durumdan çıkarır..önüne imkanlar getiri seni seviyorum..ağlama. ağlamak, ağlamak getirir |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhaba degisim günlügün hayirli olsun emin ol bu sitede bütün gözyaslarin ve üzüntülerin gececektir umarim hersey gönlünce ve dilegince olur kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ YAAA KENDİMİ ÇOK GARİP HİSSEDİYORUM. İÇİM SIKINTILI . TELKİNLERİ DİNLİYORUM. AMA DEMEKKİ TAM DİNLEMİYORUM. ÇOK YOĞUN BU ARALAR İŞLERİMİZ. SIKI ÇALIŞIYORUZ. ONDAN DAOLABİLİR. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ pardon büyük harfle yazmışım. ben bir şeye karar verdim. telkinleri yeniden başlayacam. önce 50 defa ego güçlendiriciyi dinleyecem. sonrada devamında ne varsa teker teker 50 şer defa dinleyecem. biraz acele mi ediyorum ne. yine miskinleştim. ben bu olmamalıyım. bugüne kadar hep bu tembel hiç bir şeyin farkında olmayan kendinin farkında olmayan aklı bir karış havada kişiliğiyle çatıştım durdum. hep kişisel gelişim sitelerinde bir şeyler aradım. hep okudum. ama ne yazıkki ben değişmedim. inşallah bu site benim yardımcım olur. şimdi 50 defa kaydedip dinlemeye başlıyacam. hoşçakalın. ALLAH'A emanet olun. sizi çok seviyorum. kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ sevgili melekelif cimm öncelikle günlüğün hayırlı olsun.. güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah.. http://img104.imageshack.us/img104/8919/22461489sq3.gif küçük harf kullanmaya özen gösterdiğin için teşekkür ederim tatlım.. http://s6.rimg.info/0f78f41397134d0d...c23bfc2a01.gif canım benim telkinleri tam dinlemek derken .. eğer müziğin sesini duyuyorsan ne iş yaparsan yap mesajlar yinede bilinçaltına ulaşıyor.. hy789 telkinlerin kolaylığı da işte burada zaten.. için rahat bir şekilde dinlemeye devam et.. pc05 telkinleri tek tek dinlemektense önerdiğimiz şekilde dinlemen daha faydalı olcaktır... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ suçluluk ve egoyu birlikte dinle.. daha sonra kendine güveni ekleyerek devam et.. günde ortalama 10 saat kadar dinlemeyi öneriyoruz ama senin tercihin daha az yada çok olabilir.. gün içerisinde dinlediğin gibi gece uyurkende dinleyebilirsin.. hem uyku süreni değerlendirmiş olursun hemde çok daha hızlı yararlarını görürsün bana göre.. canım benim öğrendiklerimizi uygulayarak yaşamımızda pratiğe dökmedikçe malesef bizlere bir faydası olmuyor.. sen artık değişime karar verdin.. ve bu yolda çok güzel adımlar attın.. şimdiye kadar dolaştığın kişisel gelişim siteleri sana bu değişim zamanın için gerekli zemini hazırladı.. öğrendiğin her bilgi ihtiyacın oldukça içinden yaşamına doğru akacak.. yeterki sen izin ver.. iyi dinlemeler .. music45 sevgiler... http://img105.imageshack.us/img105/1885/26tk4.gif |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ederim size.ama bu izin verme işini nasıl yapacam.Ben istiyorum. Çoook çalışmam gerek çooook kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ melek elifciğim, zaten şu anda, kendine değişme ve iyileşme iznini vermişsinki, telkinleri dinliyorsun...izin vermek her ne kadar sözel yapılıyorsada..sözle izin verdim demek yetmiyor..sözlerimizi aynı şu anda yaptığın gibi eyleme döktüğün zaman tam olarak izin vermiş oluyorsun....örneğin affetmeye izin veriyoruz...ama sürekli kafamızın içinde o sana onu yaptı bunu yaptı diye düşünceler dönüyor..ben kendi adıma eğer bu düşünceler yoğun dönüyorsa, affetmeye zorlamıyorum kendimi..ÖZGÜR BIRAKIYORUM.özgür bırakmak..affetmekten daha kolay..entellektüel zihnimize..bak sen ne kadar yücesin, özgür bıraktın diye yağ çekiyoruz..direnç oluşturmaması için..ben ...özgür bıraktım dedikçe bir yer geliyor bir bakıyorsun..entellektiel zihnin oluşturduğu blokajlar gitmiş yerini boşluğa bırakmış..işte o noktada bu boşluğu affetmek istediğimiz durumların bize tecrübe olduğu düşüncesiyle dolduruyoruz..aslında özgür bıraktığımız noktada kendimize affetme iznini eylemsel boyutta veriyoruz..( aslında affettiğimiz o, insanın nezdinde gördüğümüz, kendi içsel potansiyelimiz aynalıyoruz birbirimizi) yapmak istediğimiz, sahip olmak istediğimiz herhangi bir şey varsa..eller kolar bağlı bir şekilde oturmak yerine onu nasıl yapabileceğimizi düşünüp..oluşması için hangi eylemler gerekliyse, başlıyoruz yapmaya..attığımız adım küçük olabilir ama, başarmak bitirmenin yarısıdır demişler ya..çok doğru..işte bana göre izin vermek böyle bir şey ..sen bir tatbik et..daha kolay bir yolunu bulursan ki mutlaka bulursun bizimle paylaş..hepimiz birbirmize öğretmeniz..hani dünyada öğretmen sayısı yeterli değil diyorlarya, bu bana göre yanlış bir inanç..dünyada ne kadar insan varsa o kadar öğretmen ve öğrenci var...çok güzel bir soru sormuşsun..cevabı gecikmeden gelecektir, sende o cevabı bizimle paylaş..bu kadar güzel sorular sorduğun için sayglı sevgiler.. kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Ben iyice coştum. Aöf sınavım yakın. internetten o dersleri dinliyom. sesli kitaptan aynı zamanda telkinleri dinlesem yapabilirmiyim. faysadı olurmu kendimi hem derse hemde telkinlere verebilirmiyim. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ melek elifciğim..telkinleri nasıl dinliyorsun bilmiyorum ama..telkinler başka şeylerle meşgul olduğun zamanda etkili..yalnız derse çalışırken..zihnini dağıtacak bir versiyon seçme..örneğin su sesi..dikkatini dağıtmayacak..aksine öğrendiklerini akışkan bir hale getirip, zihnine daha kolay yerleşmesini sağlayacaktır..tabii telkinlerinde bilinçaltına..entellektüel zihnin dersle meşgul olacağı için, telkinler currp diye bilinçaltına giriverir diye düşünüyorum... |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ ablacım seslikitapta dinliyorum aynı zamanda daçalışıyorum.(bilgisayarda hatları açıyorum)iş yerinde bilmiyom ayrı ayrı mı yapsam yoksa böyle faydalı olurmu 3 şey bira arada. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhaba melekelif elbette olur... çok mükemmel şekilde yaratılmış varlıklarız bizler... kendi potansiyelinin ve gücünün farkında ol lütfen tatlım.. sen burada bu mesajı okurken gözlerin harflerin üzerinde gezinsede aslında ekranın tamamını görmektesin.. aynı zamanda vücudunda milyarlarca hücre kendini yenilemekte.. nefes alış verişin kendiliğinden olmakta.. tv açıksa oradaki konuşmayı dinlemesende duymaktasın.. an içinde milyonlarca eylem gerçekleştirmektesin.. sadece bunların farkında değilsin.. subliminal telkin dinlemenin rahatlığıda bu avantajı sunuyor olmasıdır.. her ne yaparsan yap.. ne işle meşgul olursan ol müziklerin sesini duyabileceğin ortamda olduğun sürece telkinler görevini yerine getirecektir.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Bugünüm acayip sıkıntılıydı.Ama sizden sonra geçti. benim derdim birine kafam takıldığı zaman o karşımda gibi kendi kendime konuşup duruyodum.galiba bu evreleri geçiriyorum hele boşver hele boşver işine bak diyom kendime. sizi çok seviyorum. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhaba melekelif.seninle adaşız benim adım da elif.ve kaderimizde benziyor galiba ben de şu ana kadar kişisel gelişimle ilgili arştırmalar yaptım kitaplar okudum değişik teknikler denemeye çalıştım, ama hiç birinde de tam anlamıyla istediğim sonucu yakalayamadım.sadece bu telkinleri dinleyerek biraz değişimler hissettim kendimde.birde düzenli dinlemedim telkinleri hep ara verdim, birazda sabırsız davrandım hemen etkisini göstermesini istedim olmayıncada bende işe yaramıyor diye düşündüm.ama tekrar telkinleri düzenli dinlemeye karar verdim. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhaba esmer hoşgeldin yanımıza... http://img245.imageshack.us/img245/4729/blume7jj1.gif canım benim aslında sen neredeyse forumun ilk üyelerindenmişsin.. ark5 eminim sessizce bizleri takip etmekteydin.. tender45 nihayet hislerni bizlerle paylaşmaya karar vermiş olmana ne kadar çok sevindim anlatamam.. thumbsanim kişisel gelişim ile ilgili olarak tüm öğretilerin ve uygulamaların temelinde asl olan mutlak ama mutlak devamlı olmasıdır... onayi bunu aslında hepimiz bilir ama uygulamada atlamalar yaparız.. b456 ama burada tanıklarımız var.. ve kendimiz zorlansak bile tanık olan dostların desteğiyle devamlılık şartını uygularız... s456 lütfen sende şimdi bizlerin tanıklığında telkinleri aksatmadan düzenli olarak dinlemeye tekrardan başla.. music45 ve kısa sürede çok güzel haberlerle müjdelerini ver bizlere.. blissy sevgiler..http://img228.imageshack.us/img228/3...ani17kzrg6.gif |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ teşekkür ederim.foma yaklaşık bir senedir üyeyim sürekli tekip ediyordum ama aktif olarak çok katılmamıştım.sizin ilginizede çok teşekkür ederim beni çok sevindirdi. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ ben telkinleri telefona kaydettim. Sürekli dinliyorum. inşallah faydasını görürüm. hepinize iyi günler. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Telkinlerin bana etkileri başladı. Artık hiç bir şeyi eskisi gibi kafama takmıyorum. Zorluklarla karşılaştığımda ha gayret bununda sonunda bir fırsat var. biraz daha tecrübe var. ha gayret düşün sorunsuz çözüm yok. diye düşünüyüm.olumsuz düşünmeyi aştım.ama tembelliği aşamadım ertelemeyi. ama onunda yeneceğime eminim. kendime yap dediğimi anında yapacam. yatığım işe kendimi veriyorum. başarıyla bitirmeliyim. kiss3 bu siteyi hayal ablayı ve hepinizi çok seviyorum.haaa bu arada hepinizin kandili mubarek olsun. dualarınız kabul olsun. sağlık mutluluk huzur para imkan herşey sizinle olsun |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ smiliyface mrb melekelifbence yılma devam et tembellik konusuna gelince atlatırsın kolay deiğil yılların birikimi olumsuz duygular bir anda gidemiyo yavaş yavaş hayata kocaman gülümse hayat da ssana kocaman gülümsesin bak bende ders çalışıyorum smiliyface |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Canım arkadaşlarım hayal abla aöf okuyanlar yarın aöf lelirler yarın sınav var. bana dua edin nolu bu 3 senem inşallah geçerim. sınava girecekler hepinize Allah yardım etsin. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ http://img129.imageshack.us/img129/4843/piercvv7zw.gifcanım sana ve tüm sınava girecek arakadaşlara başarılar diliyorum.. bilginiz ihtiyacınız olduğu anda zihninizden cevaplar yolarak sayfalarınıza yansısın.. http://img156.imageshack.us/img156/7601/pierc34a2vz.gif dilerim hepinizden çok güzel mutlu haberleri duyarız.. http://img388.imageshack.us/img388/1875/pierc1346mq.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Günaydınnn hepinize. hayat gerçekten güzelleşiyor. sorunlarımı kendimin çözebileciğime inannıyorum. ara sıra takıntılar oluyor ama. inşallah onlarda düzelecek. dün sabah kalktım işe girmek için kendi kendime bir den bire işyerinde kendi işin gibi çalışırsan seninde aynı iş yerinden olur dedim. nerden aklıma geldiyese...ama istediğim kendime söz geçirebilmek. şu saatte yat şu saatte kalk şu işi yap dedimmi yapabileyim .onuda yaptımmı tamam olacak. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Arkadaşlar merhaba hepinize. bende değişiklikler oldu gibi. bilmiyorum aslında bazen kendimi yanılttığım aklıma geliyor ama. bazende yok ben değiştim diyorum. aslında çaba gösteriyorum. değişmek için içimde çırpınan bir kuş var sanki. bir sorunumu çözemedim. akşamları uyku problemi ders çalışamıyom akşamları diyom sabah sabahları diyom akşam. bu sorun başka kimsede varmı çözdümü çözdüyse nasıl çözdü. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ aynen bende öyle haziranın başında 10 dersten sınavım var ve ben halen 1 dersi bitirebildim... havalardanmıdır nedir hiç ders yapamıyorum... smiliyface |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhabalar.. bu durum hedefinize giden yolda negatif egonuzun çıkardığı engel.. başarısız olarak hüzün duygunuzu yaşamanızı isteyen size ait olmayan tarafınız.. gelişmemizin değişimemizin bütününe baktığımız zaman doğamıza aykırı olan bu içsel yerleşmeye çalışan misafirimizi kovmak için değil mi çabamız.. bunun için içinizdeki isteği alevlendirmelisiniz.. önünüzde sınava kadar olan zamanınızı daha iyi değerklendirecek planlar yaparak uygulamada sadık davranmalısınız.. diyelimki açsınız.. mutfakta bir sürü yemek var.. koltuktan kalkıp oaraya gitmek için önünüzdeki engel ne.. bacaklarınız var ve yüremeyi biliyorsunuz olmayan birisi ise sürünerekte olsa gider ve açlık duygusunu ziyafet ile noktalar.. sınavlara girmekteki amacınız ne.. bir sonraki hedefinize yada bir çok avantajı size hazırlayacak olan rahat bir yaşama adım atmak değilmi.. o zaman sınavlara daha keyifle sevgiyle hazırlanmamız lazım değil mi.. tatile giderken yol ne kadar yorucu olsada denizin kumun ve göreceğimiz tüm güzelliklerin heyacanı ile sıkıntılıda olsa yolculuğa katlanmazmıyız hatta garip bir şekilde bu durumdan hoşlanmaz mıyız.. ertelemeyi bırak telkinide listenize alarak yeni bir çalışma programı uygulayın bence.. ark5 aynı tarihteki sınavlara hazırlanacak olan arkadaşlar birbirlerine denetleme mekanizması kurarak destek olurlarsa bu konudaki başarılarınzıı hep birlikte kutlayacağımıza eminim.. sevgiler.. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ arkadaşlar bana çok garip şeyler pluyor. ama ne olduğunu bilmiyom. çok sitresliyim. sanki çok kötü şeyler olacakmış gibi vücudum çok gergin. telkinlerin etkisindenmi ağlamak sitiyorum ağlayamıyorum. geçicimidir acaba. neden oluyor. acaba garip korkular içimde hemen bir şeyler söyleyin. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Bana bir şeyler yazın. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Melekelif seni sınav sitresi sarmış .Öncelikle sakin ol panik yaptığımızda daha kötü oluyoruz.Güzel bi duş al üstündeki negatiflerden kurtul sonra hiç bişey düşünme 15 dakika böyle kal.Hayatındaki hedefleri belirle ve kendine bu hedeflere ulaşmak için bi çalışma planı yap .Hiç bişeyapamayacağın korkusunu içinden çıkar yerine olumlu bişeyler koy.Olumlu düşün.Sitede sınavlarla ilgili bölümü oku.Sana kolay gelsin. smiliyface |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
bence telkinlerin işe yaradığının da göstergesi olabilir.. telkindense geçicidir zaten.. uzun sürmezse üstünde durma bence.. hepimze arada olur böyle.. ark5 blissy |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ melekelifcim .. ark5 hepimziin başına benzer durumlar geldi.. gelecektirde.. wave bunlar dalgalanmalarımız.. b456 içimizdeki blokajlarımızdan tam olarak arınmadıkça karşımıza bizi yıldırmak için bu tarz engeller negatif egomuz tarafından çıkartılacaktır.. sevincli önemli olan bu dalgalanmalarda kendimizden emin olmak.. 2600 bunun içinde sevgili mustang in de önerdiği gibi hedeflerimiz hali hazırda olmalı.. onlara odaklanarak kenidimizi geleceğe taşımayı bilmeliyiz.. içsel sesimizi olumluya çevirdiğimizde bu yarışmayı biz kazanmış olacağız.. 12389 bu elbette kolayca olmasada başaramayacağımız kadarda zor değildir.. tender45 bu durumlardan seni çıkartacak olanları hazırlarsan her şey daha rahat olacaktır.. olumlamalrın.. şükran duyduğun listen.. seni neşelendirecek hata dans ettirecek bir kaç güzel şarkı.. en sevdiğin film.. 956k meditasyonlar .. yürüyüşler.. uğurlu taşın.. ttli3 sen hazırlıklı olduğunda bu içsel sıkıntıların kaçacak yer bulamayacak zamanla ve sonunda sende barınamayacaklarını anlayarak yok olacaklar.. http://i120.photobucket.com/albums/o...cket/91568.gifsevgiler.. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ İçimde arasıra değişik eşyler hissediyorum. ama kendimi değiştiremiyorum. umut yolculuğum var. herşey de bir hayır var olduğunu düşünüyorum. Ama kendimi değiştiremiyorum. tembellik konusunda ne yapmam gerek bilmiyom. akşamları kitabı açıyom ders çaloışayım. bir uyanıyorum saat 2 2,5 olmuş bir ara toplamıştım kendimi yine dağıttım. toparlamalıyım. şimdi hepinize söz veriyorum bir plan yapıyorum . plana uymadığım aman sizi aklıma getirecem. onlara söz vermiştim diyecem. bu plan kalan 6 ay için uygulayacam. kendi sözümü dinleyecem. aslında kendi kendimi dinlesem çok başarılımolacam. ama içimde çok zayıf çok tembel biri beni yönetiyor. onu geçecem. yap dediğim şeyi yapacam. ne olursa olsunnn. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ iyiki bu siteyle tanışmışım diyorum.sevgili hayal abla ve **shamanic** yorumlarına bayılıyorum. Allahım banada onlardaki gibi yorum gücü nasip et. anlayış sevgi vs. benim hep istediğim kendi kişiliğimi korumak. kendime sahip çıkmak. ayrıyetende yaratıcı uynaık aklı başında insanları seven ve onların sevdiği biri olmak. çalışkan olmak. eli herşey yakışan derler yaa öyle biri olmak. ama bende ne kadar istesem. yaşantım okadar bunun tersi oluyor. belkide olmuyor ben öyle hissediyorum. içimi dökmek geldi birden bire. hepiniz Allah'a emanet olun. |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhaba melekelif, hismiley çok güzel şeyler istiyorsun, istiyoruz, istiyorlar... sen içini dökmen gerekeni biliyorsun melekelif... benzer şeyleri bizde istiyoruz... burada herkes birşeyler istiyor, istemesini biliyor... isteme aşamasından sonra istediği şeyi yakalamak için çalışıyor... zaten başarılı insanlar da böyle olabilenler değilller mi? sana benimde yapmaya çalıştığım şeyleri söylemek istedim.. tabi kesinlikle ablalarımın tavsiyelerini, yorumlarını, yardımlarını tutmaz... ama nacizane fikirlerim işte....başarmak için var ol.. istediklerini?! başarmak için... istedikleri senin için en çok önem arz edenden, bu da olsun bunun da olmasını istiyorum dediğin herşeyi sırayla listele... hepsine birden sahip olunmuyor malesef... sadanim ama önce istemek gerçekten istemek.. istemeyi bilmek lazım.. sena istediklerini verecek olan, istediklerini vermek istemeseydi sana istemeyi vermezdi... terli345(bymehmet abi bu sözü bende çok seviyorum ttli3 ) sevgiler... kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ melekelifcim.. ark5 istediğin dilediğin herşeye sahip olabileceğin için bu kadar net bir şekilde ifade edebilmişsin.. ben senin mesajlarından yorumlarından kendin ile ilgili özeleştirilerinden anladığım kadarıyla benim kapasitemden çok daha fazlasının içinde olduğuna inanıyorum.. sadece bunun harekete geçmesi için kendi yaşamında bir şeyleri kanıtlamayı bekliyorsun.. bir gün bir bakacaksın.. içindeki sevgi dolu öğretici birikimler kelimelerinden yada mesajlarından etrafının aydınlanması için akıyor olacak.. bunu yapmak için özel bir çaba sarfetmene bile gerek kalmadan.. bilgi hazine gibidir.. bir kez kapağı açıldımı ister istemez aydınlığı etrafını sarar.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ Olmuyor dostlarım olmuyor artık. Artık pes ettim kendimi değiştirmekten telkinleride azalttım hatta son 1-2 haftadır hiç dinlemiyorum. Ben yine içimi döküyom döküm döküyomda bitmiyo Allahım Bne niye istediğim gibi olamıyom. Akşamları Ders çalışayım geceleri uyumayayım diyom en gazla kitabın üzerinde en fazla 20 dk şaşmaz bu süre hemen uyuklamaya başlıyom. hemen yatağa atıyom o an işte oandan nefret ediyom. Nolur yani şöyle 4-5 saat çalışsam sonra uyusam sınav zamanıda keyfli keyfli geçirsem birşeyler başarsam nolur .Azim hikayelşerini okuyorum. oan bana kimse yetişemez akşam böyle yapacam şöyle yapacam diyom sonra yine aynı durum. Gündüzleri çalışıyom. Ama yapan nasıl yapıyor kendime 4- 5 saat uyku ayarlıyom yoook yok olmuyor. Ya nasıl kendime söz geçiremiyom bu uykudan nefret ediyom. şimdi kahve falanda geçirmiyo. İsteyen yapar diyorlar ben istiyorum istiyorum ve sadece istiyorum galibeee Yine aynı şeyleri diyecem daha öncedende demiştim istediğim özelliklere naıl sahip olacam. |
Arkadaşlar yeniden merhaba.uzun süredir siteye girmiyom.ama yenidem başlamaya karar verdim. istediklerimi başarmak için mükemmel olmak zor ama mükemmelin benzeri olmak. herşeyden önce kendi kendime söz geçirmek istiyorum. yap dediğim şeyi yapmak zor yada kolay olmak insanları anlamak onlara kendimi anlatmak hayalerim *başladığım işi bitirmek *tezcanlı olmak yani temiz titiz iş bitirmek *şu saatte şunu yap demek ve yapmak *sözüne özüne insanları ferahlatan sıkıntı vermeyen sohbeti hoş bir kişi olmak vs................ çoook şey var bitmeyen.smanich özlem seni hayal ablanın desteklerini bekliyom pardon alıyorum oluyor gibi düşünmem gerek.buraya fazla giremiyom. ama yinede yüreğim hep burda. |
Cevap: ELİFİN GÜNLÜĞÜ gÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN CANLARIM .ben bendeki değişimleri söyleyeyim çocuklara takıldım bu ara. onlarla eğlenmeyi seviyorum hiç tanımadıklarımla bile konuluyorum. 4 yaşında bir kızım var. onla eğleniyorum. diğer çocuklarlada.dün kızımı parka götürdüm. onla birlikte diğer çocuklarlada eğlendim. basket oynadım. kaykaya bindikelrinde sohbet ettim. vs.vs.vs. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 PM. |