Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ne güzel bir nick seçmişsin kendine, heyecan, muazzam gücü olan bir enerjidir...nasıl yapsam sorusunu sorduğumuz zaman yapacaklarımızı tetikleyen.bizi hızla ileri götüren muhteşem bir enerji...şimdi diyet yapanlar bana kızacak ama..bence en büyük yanlış, damak zevkini öldürmeye çalışmak..daha önce yazmıştım benim kilo ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-02-2008, 06:52 PM   #1 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

ne güzel bir nick seçmişsin kendine, heyecan, muazzam gücü olan bir enerjidir...nasıl yapsam sorusunu sorduğumuz zaman yapacaklarımızı tetikleyen.bizi hızla ileri götüren muhteşem bir enerji...şimdi diyet yapanlar bana kızacak ama..bence en büyük yanlış, damak zevkini öldürmeye çalışmak..daha önce yazmıştım benim kilo problemimde ters yöndeydi..ben 2 ayda 65 kilodan 39 kiloya düşmüştüm..damak zevki diye bir şey kalmamıştı..ve kelimenin tam anlamıyla hastaydım..fiziksel ve zihinsel anlamda dengem bozulmuştu..diyet derken çok iyi düşünmek lazım..bence sen herşeyden yemelisin..yalnız küçük tabak kullan..açlık hissettiğin her seferinde ağzına bir lokma bir şey at.. azar azar yiyerek hiç aç kalma böylece sofraya oturduğun zaman..kıtlık ( adını ben koydum..diyet yapanları bu havaya sokuyorlar, yasak olanda tatlı geldiği için insanlar kıtlık duygusu yaşıyorlar) duygusuyla yemiyeceksindir..ablamdan biliyorum gecenin yarısı kalkar helva yapar..benimse o zaman yapacak daha ilginç şeylerim vardır.naçizane tavsiyem..kendine yemekten daha ilginç uğraşlar bulman..burada bir arkadaş ismini yanlış hatırlamıyorsam dkz diye bir yöntemden bahsediyordu..bu konuyla bir ilgilen faydası olabilir..ben henüz okumadım..fakat canın ne istiyorsa..ye sadece ölçüleri küçült ve kiloyu kafana takma..ve suçluluk hissetme..kaç yaşındasın bilmiyorum..ama hangi boşluğunu yiyerek doldurduğunu bul..bunlar kilo problemlerinde çok önemli, .bu günlükte ruhsal durumuna göre istediğin gibi esip yağabilirsin..bizlerde seni elimizden geldiğince desteklemeye çalışırız..hiç bir şeyi içinde tek başına yaşama..hepimizin desteğe ihtiyacı var ve desteklenmek çok güzel..asla yalnız olmadığını bilmek çok hoş bir duygu..burada yazamadıklarını istediğin kişiye özel olarak yazabilirsin..arkadaşlarımızın ve benim, hangi durum söz konusu olursa olsun sevgiyle, saygıyla ve yargılamadan yaklaşacağımızdan emin ol..ne olmuş yani sen yiyiyorsun ben sigara içiyorum..diğeri yalnızlığın..bir diğeri insalarla olmanın bağımlısı.. hepimiz buraya bunları aşmak, aşarkende yumuşak geçiş yapabilmek için toplandık.iyikide toplandık..bak buradan ne güzellikler çıkacak..sana saygılı sevgiler.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bookmarks

« KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ | Regina'nın günlüğü »