Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Elyesa'nın Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4645-elyesanin-guncesi.html)

Mustang 27-02-2008 10:22 AM

Ynt: Elyesa'nın Güncesi

Mehaba ,elyesa günlüğün hayırlı olsun. İyiki bizlere katıldın.İnsanın içini dökmesi kendi ile hesplaşması çok büyükbir rahatlama sağlıyor.Ayrıca arkadaşların pozitif yaklaşımları insana pozitif enerjiveriyor.Sanada başarılarve mutluluklar dilerim. smiliyface

elyreiki 27-02-2008 08:32 PM

Selamlar,
Kendimde bugün gördüğüm değişimden bahsetmek istiyorum(insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım olarak nitelendiriyorum.). Bu yıl okula başladığım zamandan beri matematik derslerinde hep sessiz ce çekingen kalıyordum. Bir türlü soruyu yaptığım halde çıkıpta çözmeyi istemiyordum. Neyden çekindiğimi hala anlamıyorum. Ama bu gün ne olduysa oldu içimden bi ses birden hadi bakalım döktür biraz Elyesa bey dedi. Ard arda iki kez tahtaya kalktım. Kendime güvenim yerine geliyor olsa gerek. Herşey çok güzel devam ediyor. İnşallah devamlı olacak.

Selam ve ışık ile...

kutalmisoglu 27-02-2008 08:43 PM

selam elyasa
naber nasılsın?

elyreiki 27-02-2008 08:53 PM

selamlar kutalmisoglu,
Teşekkürler. Her geçen gün telkinleri dinledikçe daha iyi oluyorum. Umarım heşey kendimin ve bütünün en yüksek hayrına olur.

Selam ve ışık ile...

elyreiki 27-02-2008 09:24 PM

Selamlar,
Forumdan çıkmadan önce geçen günlerde dinlediğim çok hoşoma giden ve beni çok çok düşündüren bir hikayeyi yazmak istedim.

Bir gün Hz. Nuh(as) ve arkadaşları oturmuş sohbet ediyorlarmış. Hz. Nuh(as) arkadaşlarına gelecekte yaşacayacak insalardan ve ömürlerinden bahsediyormuş. Rivayete göre Nuh as zamanında insanlar ortalama 900 yıl yaşarmış. Nuh as arkadaşlarına gelecekteki insanların çok az bir ömür yaşayacağını söylemiş. Arkadaşları ona ne kadar yaşayacaklar diye sormuş. Nuh as da 60-70 yıl yaşayacaklar demiş. Bunun üzerine Nuh as bir arkadaşı sormuş: ey Allah'ın resulü peki ''Onlarda Bizim Gibi Dünya Ev Yapacaklar Mı??''

Onların ev yapmayacak kadar kıymet vermedikleri bir ömre biz neleri sıkıştırıyoruz, nasıl bir koşuşturma içindeyiz. Gerçekten düşünmeye değer...

Selam ve ışık ile

kutalmisoglu 27-02-2008 09:40 PM

haklısın elyasa
öyle dünyevi işlere daldıkki
ührevi hayatımız için
çok az şey yapıyoruz
asıl ührevi hayatımız için çok çalışmamız lazım

shamanic 28-02-2008 01:03 PM

uhrevi hayatın yolu da bence dünyadan geçer... tender45

dünyamızı cennet yapamadıktan sonra uhrevi hayatın cennetini hakettiğimize inanmak ne kadar doğru olur ki.. dusun

suya sabuna dokunmadan arındığımızı düşünmek gibi..

savaşa karşı gelmeden barışı istemek gibi.. blook

önce içsel dünyamızı sevgiyle kuşatmalıyız.. ark5
iç dünyamızdan sevgi barış mutluluk bereket bütünlüğü reel dünyaya yaymalıyız.. blissy

barış olmalı adalet olmalı.. doğayı korumalı uyum içinde bütünlük içinde dünya cennet olsun diye uğraşmalıyız ki..
cenneti hak edebilelim.. b456

hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için..
yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmalıyız diye öğüt almadık mı en nihayetinde.. onayi

sevgiler.. ttli3

mavidag 28-02-2008 09:12 PM

hikaye çok düşündürücü elyesa, sağol paylaşımın için..

elyreiki 08-03-2008 09:27 PM

Artık selamımı değiştiriyorum, mesajlarıma platonvarı selamlarla başlamak istiyorum. smiliyface

Elyesa'dan formumuzun güzel insanlarına iyilikler,

Hergeçen gün yeni, ilginç ve çok güzel şeylerle karışlaşıyorum. İçim kıpır kıpır bir mutluluk sardı anlatamam. Bunda beni koşulsuz sevgiyle tanıştıran Hayal ablamın payı çok büyük. Kendisine sonsuz teşekkürler.

Kendimdeki değişimleri dün bizzat psikoloğum (deli doktorum aa34) onayladı. Bana böyle giderse kendine hiç ihtiyacımın kalmayacağını büyük değişim gösterdiğimi söyledi. Nasıl sevindim anlatamam. Artık össyede çalışmaya başladım çok şükür.
Hayat doluyum. Oh beaaaaaaa buraya yazmak iyi geliyo

Selam ve ışık ile...

elyreiki 08-03-2008 10:15 PM

Elyesa'dan bütün bayanlara iyilikler.

Ben unutkanımdır bütün bayankardan özür dilerim. Forumuzdaki bütün ablalarımın ve bayan kardeşlerimin dünya kadınlar günü kutlu, mutlu sizler için en hayırlı şekilde olsun alk78

Selam ve ışık ile...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 PM.