![]() |
Elyesa'nın Güncesi Siz candan ve sevgi dolu insanlara en güzel selamlar olsun. Burasıda benim güncem olsun inşaallah. smiliyface Henüz dinlemeye başlayalı bir hafta oldu. Benim en büyük sorunum içime kapanık ve çevremdekilerin tabiriyle soğuk bir insan olmam. Bir hafta olmasına karşın kendimde gördüğüm bana göre mükemmel bir gelişme var. Neden bilmiyorum ama artık dik oturuyorum. Önceleri sanki kamburmuşum gibi eğilerek otururdum ama artık içimden bir ses dik dur diyor sanki. Umarım daha devamıda gelir Selam ve ışık sizlerle olsun... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi elyesa günlüğün hayırlı olsun..başından gelişmeler yazmaya başlamışsın sonuna daima gelişmelerini izleriz inşallah.. |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi günlüğün hayırlı olsuuuun umarım bir sürü güzel şeyle doldurursun günlüğünü. sevgiler cat3500 |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Selamlar, Teşekkür ederim. Tüm değişimlerimi yazmaya çalışacağım. Bugün daha enerjik hissediyorum kendimi. Okula kavuşmak umuduyla erkenden kalktım ama bu günde gitmek nasip olmadı. Yine kar yağıyor. Ama hiçbişey moralımi bozamaz. Bugün çok güzel bir gün... Selam ve ışık ile... smiliyface |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Slm elyreiki. Öncelikle günlüğün hayırlı olsun. Bende biraz içime kapanığım.Yani aslında birisiyle sohbet ettimmi genelde beni gözünnde fazla büyütür ama aslında ole olmadığımı bilirim. Telkinleri 1 aydır dinliorum.gelişmeler var. Geçenlerde bir arkadaş bana senin suratın çok asıktı yau dedi. Bende ee şimmdi dedim. şimmdi sırıtmaya başladın dedi :) Kendine ii bak |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi http://www.robinwood.com/Catalog/Fre...ose1Splash.jpghayırlı uğurlu olsun günlüğün.. http://www.robinwood.com/Catalog/Fre...wersSplash.jpg birbirinden güzel ışıl ışıl ışıklı güzel haberlerle dolsun... aydınlığın içinden dışına tüm dünyana yansısın.. güneşin yüreğinden dalga dalga yayılıp tüm yaşamını sıcacık sevgi ile doldursun.. http://www.vtaide.com/png/images/sun-loop.gif sevgiler.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...9/22280925.jpg |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi günlüğün güllerle dolsun... 956k blissy hayırlı vede uğurlu olsun... 956k blissy http://img157.imageshack.us/img157/3...n0oqqe9ov4.gif sevgili elyesa...öncelikle bir hoşgeldin diyeyim...merhabalar...aramıza neşe getirdin ışık kattın sayfalarımıza...çok genç bir arkadaşımızsın...ne güzel...eminim senden de öğreneceğimiz çok şey vardır....güzel gelişmelerini vede haberlerini bekliyoruz... sevgiyle kal.... ttli3 http://img211.imageshack.us/img211/172/13qi21nx4.gif |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Hoşbuldum. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizin gibi sıcak ve canayakın insanların arasında kim huzur bulmaz, sorunlarını unutmaz ki. kiss3 Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Elyesa hoşgeldin, güncen hayırlı olsun. http://www.forgewellbeing.com/images...ds_picture.jpg sevgi ve ışık yolunu aydınlatsın... http://blueskieswellness.com/wsn/ima...flower0004.gif |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi merhaba elyesa, bende sitenin yenilerindenim..elyesa çok hoşuma gider kelime olarak,başka sitelerde kullanmıştım nick diye ..yazmak istedim.. tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle.. kiss3 |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Mehaba ,elyesa günlüğün hayırlı olsun. İyiki bizlere katıldın.İnsanın içini dökmesi kendi ile hesplaşması çok büyükbir rahatlama sağlıyor.Ayrıca arkadaşların pozitif yaklaşımları insana pozitif enerjiveriyor.Sanada başarılarve mutluluklar dilerim. smiliyface |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Selamlar, Kendimde bugün gördüğüm değişimden bahsetmek istiyorum(insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım olarak nitelendiriyorum.). Bu yıl okula başladığım zamandan beri matematik derslerinde hep sessiz ce çekingen kalıyordum. Bir türlü soruyu yaptığım halde çıkıpta çözmeyi istemiyordum. Neyden çekindiğimi hala anlamıyorum. Ama bu gün ne olduysa oldu içimden bi ses birden hadi bakalım döktür biraz Elyesa bey dedi. Ard arda iki kez tahtaya kalktım. Kendime güvenim yerine geliyor olsa gerek. Herşey çok güzel devam ediyor. İnşallah devamlı olacak. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi selam elyasa naber nasılsın? |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi selamlar kutalmisoglu, Teşekkürler. Her geçen gün telkinleri dinledikçe daha iyi oluyorum. Umarım heşey kendimin ve bütünün en yüksek hayrına olur. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Selamlar, Forumdan çıkmadan önce geçen günlerde dinlediğim çok hoşoma giden ve beni çok çok düşündüren bir hikayeyi yazmak istedim. Bir gün Hz. Nuh(as) ve arkadaşları oturmuş sohbet ediyorlarmış. Hz. Nuh(as) arkadaşlarına gelecekte yaşacayacak insalardan ve ömürlerinden bahsediyormuş. Rivayete göre Nuh as zamanında insanlar ortalama 900 yıl yaşarmış. Nuh as arkadaşlarına gelecekteki insanların çok az bir ömür yaşayacağını söylemiş. Arkadaşları ona ne kadar yaşayacaklar diye sormuş. Nuh as da 60-70 yıl yaşayacaklar demiş. Bunun üzerine Nuh as bir arkadaşı sormuş: ey Allah'ın resulü peki ''Onlarda Bizim Gibi Dünya Ev Yapacaklar Mı??'' Onların ev yapmayacak kadar kıymet vermedikleri bir ömre biz neleri sıkıştırıyoruz, nasıl bir koşuşturma içindeyiz. Gerçekten düşünmeye değer... Selam ve ışık ile |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi haklısın elyasa öyle dünyevi işlere daldıkki ührevi hayatımız için çok az şey yapıyoruz asıl ührevi hayatımız için çok çalışmamız lazım |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi uhrevi hayatın yolu da bence dünyadan geçer... tender45 dünyamızı cennet yapamadıktan sonra uhrevi hayatın cennetini hakettiğimize inanmak ne kadar doğru olur ki.. dusun suya sabuna dokunmadan arındığımızı düşünmek gibi.. savaşa karşı gelmeden barışı istemek gibi.. blook önce içsel dünyamızı sevgiyle kuşatmalıyız.. ark5 iç dünyamızdan sevgi barış mutluluk bereket bütünlüğü reel dünyaya yaymalıyız.. blissy barış olmalı adalet olmalı.. doğayı korumalı uyum içinde bütünlük içinde dünya cennet olsun diye uğraşmalıyız ki.. cenneti hak edebilelim.. b456 hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için.. yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmalıyız diye öğüt almadık mı en nihayetinde.. onayi sevgiler.. ttli3 |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi hikaye çok düşündürücü elyesa, sağol paylaşımın için.. |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Artık selamımı değiştiriyorum, mesajlarıma platonvarı selamlarla başlamak istiyorum. smiliyface Elyesa'dan formumuzun güzel insanlarına iyilikler, Hergeçen gün yeni, ilginç ve çok güzel şeylerle karışlaşıyorum. İçim kıpır kıpır bir mutluluk sardı anlatamam. Bunda beni koşulsuz sevgiyle tanıştıran Hayal ablamın payı çok büyük. Kendisine sonsuz teşekkürler. Kendimdeki değişimleri dün bizzat psikoloğum (deli doktorum aa34) onayladı. Bana böyle giderse kendine hiç ihtiyacımın kalmayacağını büyük değişim gösterdiğimi söyledi. Nasıl sevindim anlatamam. Artık össyede çalışmaya başladım çok şükür. Hayat doluyum. Oh beaaaaaaa buraya yazmak iyi geliyo Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Elyesa'dan bütün bayanlara iyilikler. Ben unutkanımdır bütün bayankardan özür dilerim. Forumuzdaki bütün ablalarımın ve bayan kardeşlerimin dünya kadınlar günü kutlu, mutlu sizler için en hayırlı şekilde olsun alk78 Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi içimi sevgiyle sevinçle doldurdun çocuk..sana verilenin boşa gitmeyeceğini söylemişlerdi..bunu görmekten mutlu oldum..sana ve evrene çok teşekkür ederim.. kiss3 |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den Hayal ablaya iyilikler, Vallahi Hayal abla bu mucize sizin sayenizde oldu. Forumunda adınız her gördüğümde sanki kendi adınızı kulağıma siz fısıldıyormuşsunuz gibi hissediyorum. Hergün içimde dahada büyüyen birşeyler var. Bu aralar üçüncü göz üzerinde çalışıyorum. En yakın zamanda sizinle astral bir sohbet yapmak için çalışıyorum yrl78 . Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun Hayal abla. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi bu güzel bahar mevsiminde hayatının baharını yaşamayı tercih ettiğin için kucak dolusu sevgiler.. kiss3 doktoruna bizlerden selam söyle.. sevgilerimizi ilet.. y789 bu çiçekler hem sana hemde sana destek olan hayal ablama.. http://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gif |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den herkese iyilikler, Artık bazı şeylerin yerlerine oturduğunu hissediyorum. Daha da güçlüyüm. Artık günde 8 saat okulda ders görüyorum. Çok yorucu ama başarabileceğime eminim. Bu arada sevgi değer shamanic çiçekler için teşekkürler. Telkinleri birçok arkadaşımada önerdim. Bu forum sayesinde onlarda daha güzel bir yaşama başlayacaklar kuşkusuz. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den güzel forumumuzun sakinlerine iyilikler, Benim çok sevdiğim sık sık okuduğum bir yazıtı sizlerle paylaşmak istedim. Biraz klasik ce çoğu kişinin bildiği birşey ama buradaki telkinlerin ruhunu yansıttıkları için yazmak istedim. Eski bir tapınakta ki yazıt: Gürültü,patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma.Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. (Suçluluk duyguları telkininin amacı) Bağışla ve unut.Ama kimseye teslim olma, içten ol;telaşsız, kısa ve açık seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin anlatacak bir öyküsü vardır. Yalnız planların değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. İşinle ne kadar küçük olursa olsun ilgilen;hayattaki dayanağın odur. Seveceğin bir iş seçersen, yaşamında bir an bile çalışmış ve yorulmuş olmazsın. İşini öyle sev ki, başarıların, bedenini ve yüreğini güçlendirirken verdiklerinle de yepyeni hayatlar başlatmış olacaksın. Olduğun gibi görün ve göründüğün gibi ol. Sevmediğin zaman sever gibi yapma. Çevrene önerilerde bulun ama hükmetme. İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz. Ve unutma ki, insanlığın yüzyıllardır öğrendikleri, sonsuz uzunlukta bir kumsaldaki tek bir kum taneciğinden daha fazla değildir. Aşka burun kıvırma sakın; onu küçümsersen sen de besinsiz kalırsın, küçülürsün. O yoğun sevgi çöl ortasındaki yemyeşil bir bahçe gibidir. O bahçeye layık bir bahçıvan olabilmek için her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı olduğunu unutma. Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakabileceğin en iyi miras dürüstlüktür. Yılların geçmesine öfkelenme; geçliğine yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe. Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme. Rüzgarın yönünü değiştiremediğin zaman, yelkenlerini rüzgara göre ayarla. Çünkü dünya, karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. Arasıra isyana yönelecek olsan da hatırla ki, evreni yargılamak imkansızdır. Onun için kavgalarını sürdürürken bile kendi kendinle barış içinde ol. Hatırlarmısın doğduğun zamanları: Sen ağlarken herkes seviçle gülüşüyordu. Öyle bir ömür geçir ki, herkes ağlasın öldüğünde, sen mutlulukla gülümse. Sabırlı, sevecen, erdemli ol. Eninde sonunda bütün servetin sensin. Görmeye çalış ki, bütün pisliğine ve kalleşliğine rağmen dünya yine de insanoğlunun biricik güzel mekanıdır. http://img408.imageshack.us/img408/8...sflowerfq8.jpg Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Elyesa'dan bütün foruma iyilikler, Değişimi yazmadan önce, 18 mart Çanakkale zaferimizin 93 yıl dönümü hepimize kutlu olsun, bizlerin bugün burada olmasını sağlayan aziz şehitlerimizinde ruhları şaad olsun. 96 Şu birkaç gündür artık baş ağrılarım kalmadı. Yürüşümünde daha dik ve düzgün olduğunu hissediyorum. Burdan Hayal ablamada teşekkür ederim. Reikide 21 günlük dönem sonrası kendimi koruma altına alınmış olduğum için çok rahat ve mutlu hissediyorum. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Sevgili elyreiki göndermiş olduğun yazıyı defterime ekledim gerçekten güzeldi.Sizler gibi gençlerin böyle güzel şeyleri kendinize örnek almanız çok iyi olur.Bu vatan kolay kazanılmadı ama kolay harcanıyor. Bende şehitlerimizin ruhları şaad olsun diyorum .Onlar orada canlarını vermemiş olsalardı bu gün ne yapardık .Sana çalışmalarında başarılar diliyorum Allah yolunu açık etsin .Güzel günler gör inşallah. smiliyface |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den hayatım değişti ailesine iyilikler, bu aralar tuhaf şeyler omaya başladı. Önceleri gördüğüm rüyaları hiç hatırlayamazdım. Şimdi sabah kallktığımda gördüklerimi hatırlıyorum ve bazı gördüklerim olduğu gibi o gün karşıma çıkıyor. Nasıl olduğuna anlam veremedim. Ama şuan çok iyiyim. Çok şükür keyfim yerinde baharda geldi etraf cıvıl cıvıl. blissy Daha ne isteriyebilirim ki. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi bende de oluyor o durum elyesa.ama benim ki rüyamdaki bir ayrıntı olarak çıkıyor karşıma.genelde rüyalarım oldukça fantastik olduğu gibi karşıma çıksa nasıl olurdu acaba 44 |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den güzel forumumuzun güzel insanlarına iyilikler, Eh malum bu gün tatil okul yok ders falan filan yok dolayısiyle keyfime diyecek yok.. u859 cilgin897 Bu arada özlem hanım o fantastik rüyalar benimde vazgeçilmezlerim oldu. Herşeyin hayırlısı, vardır bir hayır. smiliyface Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bir hafta hiç rüya görmedim yada gördüm hatırlamıyorum dusun |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den iyilikler, Aslında bazen rüyadan öte oluyor. Başka arkadaşlarada oluyormu bilmiyorum. Bir an geliyor ben bu anı daha önce yaşamıştım diyorum. Tamamen aynısı gibi sadece bikaç saniyelik bir zaman dilimini sanki daha önce yaşamışım gibi hissediyorum. |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Bende bu aralar fantastik,enteresan rüyalar görüyorum...Bina tepelerinde geziyorum:) smiliyface |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den herkeslere iyilikler, Bu aralar foruma pek giremiyorum telkinleride çok dinleyemiyorum. Sınavlar başladı. Havalarda bu aralar kapalı vallahi içim sıkıldı. Neyse ki burası varda canım sıkıldıkça yazıyorum. kiss3 Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den tüm forumumuza iyilikler, Epeycedir yazmıyordum. Telkinleri dinlmeye başladığımda olan baş ağrısı falan hepsi geçti çok şükür. Dalgalanma hisside gitti gayet yekahengim. thumbsanim İnşaAllah herşey daha da güzel olacak. (e bittabi bunda baharında etkisi var) kiss3 Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den güzel forumumuzun güzel insanlarına iyilikler, Bazı nedenlerden dolayı uzun zamandır foruma giremiyordum. Şimdi bu mesajı yazarken sanki çok sevdiğim birini görmüş gibi mutlu oldum. Çok özlemişim bu forumu. hepnize en içten sevgiler ve umut dolu yarınlar diliyorum... kiss3 Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den tüm foruma iyilikler, Foruma bir süredir giremiyordum. Aramıza epeyce yeni arkadaşın katıldığını gördüm. Yeni arkadaşlarımızın hepsine burdan en güzel selamları yolluyorum. Umarım değişimleri kendilerinin ve bütünün en yüksek hayrına olur. kiss3 Bu arada telkinlerin oluşturduğu baş ağrısı vs. hiçbiri kalmadı. Yaz tatilinin keyfini çıkarmaya başladım. Ama daha yolun başındayız. smiliyface Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Ely'den en güzel iyilikler üzerinize olsun, Hanidir yazmıyordum günlüğüme birkaç kelmide olsa bişeyler. Forumada giremiyordum. Ancak geçen gün forumu rüyamda gördüm. Sanki bana uzun zamandır uğramıyorsun hayırsız der gibiydi. Birkaç kelime olsun birşeyler yazmak istedim. Malum okul açıldı. Bu sene zor geçecek. Yolun sonunda öss gibi bir sınav beni bekliyor. Ancak başarabileceğime güvenim tam. Bunu bi sitedeki telkinlere ve beni reikiyle tanıştırıp hayatımı değiştiren muhteşem insan hayal ablama borçluyum. kiss3 Umarım burdaki herkes benim gibi istediğini bulur. Selam ve ışık ile... |
Ynt: Elyesa'nın Güncesi Senden haber almak ne güzel güzel değişimler yaşıyorsun . Canım benim olumlamalarına dikkatet bu sene benim için zor geçecek yerine bu seneyi verimli ve iyi bir şekilde çalışarak geçirmeyi seç .yolun aydınlık ve açık olsun. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 AM. |