Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   wosman 'ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464257-wosman-gunlugu.html)

wosman 21-03-2010 01:40 PM

Cevap: wosman 'ın günlüğü

insanın kendi farkına varamaması ne kadar kötü.hep olmadığım bi karaktere büründüm.herkes nekadar efendi saygılı sessiz birisi olduğumu söyledi durdu.dışımdaki sesler bunları söyledi durdu.içimdeki seslerse kimsenin senin beğenmiyeceğini değersiz ve vakit harcanmıyacak birisi olduğumu söyledi.bunun doğru olmadığını bildiğim halde.yinede inandım itaat ettim.benden daha çirkinlerin çok güzel kızlarla çıkmasına imrendim kıskandım lanet ettim.oysa en belirgin özelliğim olan dış görünüşümün güzelliği olan ben hayatımda bu güzelliği kullanamadım.bu güzelliği yavaş yavaş kaybediorum.alkolün pençesine düşmüş biri olarak gittikçe kilo alıyorum.işyerindede işler yolunda gitmior.web tasarım ve programcısıyım.kendimi işime veremiyorum.hiçbişi yapacak gücüm yok.burdanda bir darbe yicem sanırım.22 yıldır olduğu gibi hayatım kötü gitmeye devam ediyor.

phantomm 21-03-2010 02:03 PM

Telkinleri dinlemeye başladın mı wosman?
Alkolü tüm bunları unutmak için kullanmaya başladın sanırım?

wosman 21-03-2010 02:33 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591016)
Aslında kendini sorguluyorsun bu sorgulama senin bir adım attığını gösteriyor..Bu arada mesleğin çok güzel tasarımla uğraşmak vakit harcamak super.Hangi programda tasarım yapıyorsun ?

mesleğim yazılım ve veritabanı uzmanlığı.web sitesi yaptığım için tasarıma amatör olarak kendim başladım.photosop kullanıorum.kod yazarkende visual studio ve dreamveawer

the desert 21-03-2010 03:02 PM

ne oldu peki bu durumdasın hanı belırgın bı olay olması gerekıo gıbı geldı bana..yada yılların bırkımımı?

wosman 21-03-2010 03:25 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591019)
ne oldu peki bu durumdasın hanı belırgın bı olay olması gerekıo gıbı geldı bana..yada yılların bırkımımı?

olmadığın birisi gibi davranmak zorunda kalmak hayatında sevdiklerinin sosyal fobi olduğun için seni terketmesi yalnızlık felan.dolu nedeni var bunlar başlıca bir depresyona yetecek konular

wosman 22-03-2010 09:19 PM

bugün seni düşündüm tutku.gözlerin hala aklımdan çıkmıyor.bana acımsayışı bakışlarını ayrılmak istediğini söyleyişini.hayatımda hiçbişeyi kaybetmek bu kadar koymadı bana.ilk deda bu halime lanet ettim.2 yıldan beri sen hala içimdesin.ne zaman içsem yaşanmamış hatıralarımızı rüyamda görürüm.seni artık rüyalarda yaşıyorum

maviinci 22-03-2010 09:45 PM

bigci diye bi üyenin günlüğü vardı; onu mutlaka oku sen kardeşim :)

wosman 25-03-2010 10:51 AM

tesadüfen doğdum tesadüfen yaşıyorum planlı bir şekilde öleceğim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM.