![]() |
Cevap: wosman 'ın günlüğü insanın kendi farkına varamaması ne kadar kötü.hep olmadığım bi karaktere büründüm.herkes nekadar efendi saygılı sessiz birisi olduğumu söyledi durdu.dışımdaki sesler bunları söyledi durdu.içimdeki seslerse kimsenin senin beğenmiyeceğini değersiz ve vakit harcanmıyacak birisi olduğumu söyledi.bunun doğru olmadığını bildiğim halde.yinede inandım itaat ettim.benden daha çirkinlerin çok güzel kızlarla çıkmasına imrendim kıskandım lanet ettim.oysa en belirgin özelliğim olan dış görünüşümün güzelliği olan ben hayatımda bu güzelliği kullanamadım.bu güzelliği yavaş yavaş kaybediorum.alkolün pençesine düşmüş biri olarak gittikçe kilo alıyorum.işyerindede işler yolunda gitmior.web tasarım ve programcısıyım.kendimi işime veremiyorum.hiçbişi yapacak gücüm yok.burdanda bir darbe yicem sanırım.22 yıldır olduğu gibi hayatım kötü gitmeye devam ediyor. |
Cevap: wosman 'ın günlüğü Telkinleri dinlemeye başladın mı wosman? Alkolü tüm bunları unutmak için kullanmaya başladın sanırım? |
Cevap: wosman 'ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: wosman 'ın günlüğü ne oldu peki bu durumdasın hanı belırgın bı olay olması gerekıo gıbı geldı bana..yada yılların bırkımımı? |
Cevap: wosman 'ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: wosman 'ın günlüğü bugün seni düşündüm tutku.gözlerin hala aklımdan çıkmıyor.bana acımsayışı bakışlarını ayrılmak istediğini söyleyişini.hayatımda hiçbişeyi kaybetmek bu kadar koymadı bana.ilk deda bu halime lanet ettim.2 yıldan beri sen hala içimdesin.ne zaman içsem yaşanmamış hatıralarımızı rüyamda görürüm.seni artık rüyalarda yaşıyorum |
Cevap: wosman 'ın günlüğü bigci diye bi üyenin günlüğü vardı; onu mutlaka oku sen kardeşim :) |
Cevap: wosman 'ın günlüğü tesadüfen doğdum tesadüfen yaşıyorum planlı bir şekilde öleceğim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |