Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   wosman 'ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464257-wosman-gunlugu.html)

wosman 20-03-2010 03:39 PM

wosman 'ın günlüğü

bende bir günlük açmaya karar verdim.bu günlüğün amacı bendeki olumlu düşünceleri göstermek değil ki hiç yok zaten.bendeki olumsuzlukları ve bir insanın hayatını nasıl cehennem gibi yaşadığını ve hayatında herşeyin nasıl kötü olduğunu görüp halinize şükretmeniz.emin olun bu size iyi gelecek

phantomm 20-03-2010 03:48 PM

Cevap: wosman 'ın günlüğü

Beterin beteri vardır demişler.Cehennemi yaşadığını düşünürsen öyle olur.Ki eminim pek çok olumlu şey vardır hayatında.Onları görmeyi seç.
Olumsuzluklara değil de küçükte olsa olumlu şeylere odaklanırsan olumlular büyür,bir süre sonra sadece olumlu şeylerle yaşarsın hayatını.
Gel sen sadece olumsuzlukları paylaşmak için değil de toplu iğne ucu kadar da olsa güzel şeyleri yazabilmek için kullan günlüğünü.En azından buna niyet et.Çünkü buraya negatif şeyleri yazmaya niyet etmişsin bir anlamda ve bu daha fazla eksiyi davet ediyor hayatına, buraya yazabilmen için.
Ne düşünürsen onu yaşarsın unutma.
Burda harika değişimlerini ve farkındalıklarını paylaşmanı diliyorum.
Sevgiler.
ttli3

wosman 20-03-2010 03:58 PM

son 10 yıldan beri bunu düşünüyorum hayatımda yolunda giden güzel bişi varmı diye.fakat malesef yok.

phantomm 20-03-2010 04:15 PM

Ben var olduğuna inanıyorum,eminim.
Belki görmen biraz zaman alır.Ama lütfen pes etme.
Sonradan onları nasıl göremediğine şaşıracaksın.yeterki sen bulunduğun anda hep mutlu,huzurlu hissetmey çalış.Geçmişe ya da geleceğe odaklanma.Bulunduğun anda kal hep.
Bak mesela şuan önünde bir bilgisayar var.Tanımadığın onlarca insanla güzel paylaşımlarda bulunma şansına sahipsin.Burdasın,seni geliştirecek güzel hissetmeni sağlayacak bir sürü yazı,telkin,insan,paylaşım var.
Pek çok diğer insana göre o kadar şanslısın ki..
Okuduğum bir kitapta pek çok şeyi yapabilme olanağı sağlayan nefes sana bedava sunulmuş gibi birşey diyordu.Bu kadar basit şeylerle(aslında basit değil bizim çoğu zaman basit gördüğümüz) sınırsız mutluluğu yakalamak ve pek çok şeyi başarmak o kadar mümkün ki..
Sorunlara değil çözümlere odaklan bundan sonra.Bu iyiliği kendine yap lütfen.

esra90 20-03-2010 07:57 PM

günlüğün hayırlı olsun..bence içinden geldiği gibi olumlu yada olumsuz herşeyi paylaş yazmak rahatlatr insanı..bazen etrafına anlatamadığın yada hiçbizaman anlaşılmayacağını düşündüğün biçok konu oluyor burda paylaşrsan bu kadar güzel insann tecrübesi var belki bizler senn yaşadklarını yaşamşzdr ve nasıl üstesünden gelebileceğin hakkında fikir verebiliriz..::)

YESHAPPY 20-03-2010 09:02 PM

Hayırlı olsun;ama herşey olumsuz gidiyor ve hep öyle gidecek gibi bir önyargıya kapılma. Bugün ben olumsuzdum nedense hep ve ben öyle oldukça gün daha da tuhaf geçti... Düşlemediğin kadar güzellikte hayatın bugünden itibaren başlasın.Amin.

wosman 20-03-2010 11:07 PM

teşekkür ederim mesajlarınız için.hayat bir sınav altı üstü bir sınav.ama ne kalemim var nede silgim.sınava hazırlıksız yakalandım.kronik depresyon ve sosyal fobili olmanın en kötü yanı hep 2 karakterli olmak.vede kaçırılan kaçıracağı mutluluklara pişmanlık duymak.yaşam enerjisi kalmamış birinin hayatındaki omuzlarına yüklenmiş sorumlulukların yorgunluğu var üzerimde.gözlerim hep kapanmaklı.oysa nede güzel yeşil gözlerim vardı.

fatamorgana 20-03-2010 11:19 PM

Wosman yaşadığın sıkıntıları burda anlatırsan, hangi durumlarda hangi hisleri yaşıyorsun bunu paylaşırsan sana katkıda bulunabiliriz. Burada forumda birçok konuyu, birçok kişinin başlangıç ve sonra da değişmiş hallerini okuyan biri olarak, sorunların ne olursa olsun iyi olacağına inanıyorum.
Sana tavsiyem yaşadığın sorunlarla ilgili konuları okumaya başla. Biliyorum başlangıçta biraz zor oluyor ama kendinle ilgili olumlu şeyler düşünmeye çalış.

maviinci 21-03-2010 08:16 AM

O yeşil gözlerin hâlâ varlar, sanırım :)

the desert 21-03-2010 11:48 AM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590979)
O yeşil gözlerin hâlâ varlar, sanırım :)

bencede kesın varlar ama hanı ama dunyayı gormemek ıcın kapattığın goz kapaklarını kaldırman lazım aynada gorebılmen ıcın:))) --bıraz karışık oldu ama ıdare et:d--

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 PM.