| KALAMITI | 20-03-2010 01:02 AM | Cevap: Son damlanın düştüğü an......... Merhaba günlüğüm, bugün alsancak ta kordonda gezintiye çıktık, oğlumla ve kardeşimle. Yavaş yavaş herşeyin anlamı artmaya başladı. Aslında hayatta ne kadar çok deneyim var yaşayabileceğimiz. Bu arada benim kilo problemim vardı ya- vardı diyorum çünkü artık bunu bir problem olarak görmüyorum sadece artık ihtiyacım olmayan sevgili yağlarımla vedalaşıyorum, sitede gezinirken okumuştum kilo scriptine geçmeden suçluluk ve ego telkinini dinleyin diyordu zaten bu sayede metabolizmanız hızlanacak ve kilo verme telkinine geçmeden kilo vermeye başlamış olacaksınız. Tam da böyle oldu, daha şimdiden 300 gr da olsa verdim. Bir de şunu yapıyorum. Eski bir baskül var evde onu ayarladım ve tartıya çıktığımda ideal olarak hangi kiloda olmak istiyorsam onu gösteriyor, yani 51. bu bana çok iyi hissettiriyor. Tabi yürüyüş de yapıyorum. Eşim geldiğinde beni çok daha incelmiş zarif görmesini istiyorum. İyiyim iyiyim herşey daha iyiye gidiyor. Şu an mutluyum kendimi seviyorum ve dahada mutlu olabilmek için harekete geçtim artık. İyiki kurulmuş bu site emeği geçen herkese minnettarım. |