![]() |
Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü 956k Herkese merhaba. Sizleri çok sevdim. Bu siteye 3 ay önce tesadüfen girdim. Önce üye olmadım gözlemledim. Sonra bir baktım herkes çok mutlu burda bende neden denemeyim dedim ve tam 6 Ocak 2010 da telkinleri dinlemeye başladım. İlk dinlediğimde her ne kadar herkes ego ve suçluluğu ilk önce dinle desede ben beğendiğim telkinlerin hepsini bir arada hem gündüz hem gece yani 10 saatten çok çok fazla saat kadar dinledim. Sanırım pek bişey etki etmedi hiçbişey anlamadım. Bende bu böyle olmaz deyip o ilk hafta yaptığım yanlışlığı düzelttim. 2. hafta sadece ego ve suçluluğu dinledim. Dik durmaya başladım, kendime güvenim arttı. Mutlu oldum, bazen sinirli oldum. Değişik rüyalar gördüm, sinirlendim. Melankolik olup zırıl zırıl ağladımy789 Geceleri sık sık uyandım. Sabahları erken kalkamaz oldum. İkinci hafta ego, suçluluk, kendine güven, erken uyanma, kilo verme, mutluluk, erteleme, sosyal fobi, sosyallik arttırıcıyı dinledim. Bu böyle devam etti. Her gün en az 8 saat mutlaka dinledim. Baktım gördümki o dik durma sanki artık olmuyor. Bende şubatın sonlarındaydı sanırım işte o zaman Imported Angel arkadaşımızın günlüğünü okumaya başladım. Çok etkilendim yazdıklarından ve onu örnek aldım kendime. O hem gündüz hem gece ayrı ayrı telkinleri dinliyormuş yani hepsi aynı değil. İkiye bölmüş telkinleri. Bende öyle yaptım 3 telkin gündüz 3 telkin gece dinleyim dedim. Gündüz süper ama gece felakat oldu. Neden? Çünkü geceye suçluluğu yeniden eklemiştim.kahvesmiley (çay molası) Geldim evet nerde kalmıştım. İşte geceleri yine sürekli uyandım. Beynimin içi cayır cayır yanıyordu. Birde böyle elektriksel bişeyler görmeye başladım. Bazıları 3. gözü açtığını söylemiş galiba doğru. Her uyandığımda garip birşey gördüm. İlkinde kocaman bir uzay gemisi penceremin dibindeydi çok korktum odamın ışığını yakıp kapımıda açtım. İkinci uyanmamda beyaz bir güvercin burnumun diminde (gözüm açık bu arada) uçmaya çalışıyor uçamadığı için benim burnuma burnuma gagasını vuruyordu. Korktum bu seferde mutfağa su içmeye gittim kafamı dağıttım. Telkinleri kapadım ve rahat uyudum. Şimdi suçluluğu gündüze ekledim. Şuan ego kendine güven erteleme ve suçluluğu dinliyorum. Gündüz olmasına rağmen bu seferde başım ağrımaya başladı. Çalışırken unutmuşum suçluluğu eklediğimi bir baktım tamda onu dinliyormuşum. Çıkartmadım. Nasılsa gündüz, korkulu bişeyler görmem dedim. Azmettim dinlemeye ve 2 saat sonra başımın ağrısı geçtimusic45 Şimdi bu günlüğü açmamda bana yardımcı olan Gülenyüz Gül arkadaşımıza teşekkür ederim. Bana ilham veren öncelikle Imported Angel ve Bengusu ve ismini şuan hatırlayamadığım ama yazılarını okuyup onlardan ilham aldığım tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İyiki varsınız. Günlüğüme hoşgeldiniz. happy6 Bol kırmızılı günler dilerimO0partysmiley |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Çok çok özür dilerim Atakan bey öncelikle size bu siteyi kurduğunuz bu telkinleri yaptığınız ve bunu tüm sevginizle bizlerle karşılık beklemeden paylaştığınız için teşekkürler. O kadar heyecanlandım ki günlük açtığım için hızlı hızlı yazdım (kırmızı rengim ya) tabi o yüzdende unuttum birçok şeyi çok pardon. Zamanla değil şuanda çok çok güzel paylaşımlarımız bu günlükte ve sizlerin sayfalarınızda oluşuyor:) Sevgiler iyiki varsınız |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Selam arkadaslar bende katildim günlüğüne yer varmi bi kisilik daha khkh56 Hosgeldim mi ?dusun2 |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Ben kırmızı yaşıyorum bu hayatı. Aceleci, tez tavırlarla girişken bir ruhla hareket edip, yarım bırakıyorum. Hep birlikte, sizlerinde yardımlarınız ve desteğinizle ben hayatıma bütün renkleri bir bir alacağım. Aslında birkaç renk hayatıma girmeye başladı bile:) pembe renk sevginin rengi de girdi hayatıma, ama bana daha çok renk lazım. Soğuk kanlılık sabır rengi olan mavi lazım mesela (ben uydurdum) Çivit mavisi lazım. Hedeflerimi koyuyor, başlıyor ama devamını getiremediğim için acilen turuncu lazım hayatıma. Beyaz bir sayfayı buraya açarak beyazı kattım zaten. Secret yani çekim yasasını hayatıma çekmeyi başardım oda sarıydı. Bu renkleri çağırdım ve kabul ettim. Halen dahi turuncu ve çivit mavisi yok. İşte burada tüm bunlara çözüm buluyorum bir bir hergün. |
|
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü İnşallah deme. Çekim y asasına göre inşallah dediğin hiçbirşey gerçekleşmiyor tabi çekim yasasına inanıyorsan;) Şöyle demen sanırım daha uygun. Bende güvercin ve gemi görürüm. :)) Bu konuda bu sitede Yurdahal hanımın yazdıkları çok güzel. Dileklerini hayatına kolaylıkla geçirenlerden. Hepiniz iyiki varsınız. Çok mutlu ve umutluyum herşey çok güzel yaşasınnnn |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun "Hayatı Kırmızı Yaşayan Kız" y789 Güzel haberlerle dolu bir günlük olması dileğiyle.. sevincli Sevgiler actionsmile |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü günlüğün hayırlı olsun mutlu paylaşımlar diliyorummmmmmmmmmmm |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Hayırlı olsun günlüğünüz ;)) |
|
|
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun canım benim... |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Bugün rüyamda doğum günümmüş pembe framboğazlı bir pasta geliyor önüme sonra ne olduysa o arada ben birileriyle konuşuyormuşum bir dışarı çıkıp geliyorum. Bana pasta kalmamış çok üzülüyorum. O can sıkıntı ile kalktım. Telefonu 7:45 e kurmuştum yine kapatım 10 dakika ileriye kurdum. Öyle öyle derken 8:10 da kalktım ve çayı koyup kahvaltıyı hazırlayı banyo yaptım.Annemi kaldırdım. Birlikte kahvaltı yaptık. Canım sucuklu yumurta istemişti. Ekstradan onu anneme yaptırdım. Heralde içimden doğumgünü üzüntüsünü atmak istedim. Ben evden çıktığımda yine saatler 8:55 i gösteriyordu. Arabada giderken latin şarkıları eşliğinde bazen sesli bazen içimde olumlama cümlelerini geçirdim içimden. "Ben su içmeyi çok seviyorum" "Ben saygıyı hak ediyorum" Ben saygılıyım. Benim fikirlerim özel. Herkes benim fikirlerime saygı duyar. Benim fikirlerim dinlenir. Ben de başkalarının fikirlerini saygıyla dinlerim. Böyle devam ettim yola ve işe geldiğimde saatler 9:15'i gösteriyordu. Saatlere takılmış durumdayım. Geçen sene 9a doğru işe varırdım hatta bazen 8buçukta bile iş yerinde olduğum olurdu. Uyanmakta zorlanıyorum. Bir ses yastığa gömül diyor sanki. Ben o sesle kavga edip zor üstesinden geliyordum ama başarıcam. Daha doğrusu onun olumlamasını bugün eve giderken sürekli söyleyeceğim bakalım neler olacak? Mesela su içmiyordum bir bardağı zor içiyordum hergün.Şimdi önümde su sürekli çay içer gibi içiyorum bunu başardım. Ertelemeyi bırak telkini işe yarıyor:) |
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Dün Ay taktikleri kitabını bir çırpıda okudum iş yerinde. Bugün anladığım kadarıyla ay kovada kova burcunun iyimserliğini alırmışız. Hava daha parlak olurmuş. Daha sosyal olmak istermişiz. Sonraaaaa başka neydi hymmm buldum yağlı yiyecekler tüketebilirmişiz faydalı olurmuş ama yağlıyı yememesi gerekenler yememeliymiş. İlişkilerle ilgili konuşkan olunurmuş ama biranda tartışmayada açık olunurmuş. Öğrendiklerim bunlar:) Bugün dünden daha iyi orası kesin. Çünkü dün oğlaktaydı. Oğlak ilişkilerde mesafe olmasına sebebiyet verirmiş. Hava daha kuru ve soğuk olabilirmiş doğru öyleydi:) Dışarı çıkmak istemeyebilirmişiz ama iş konularında başarılı olurmuşuz. Oğlak günlerinde yani dündü insanın canı biraz daha tuzlu yemek isteyebilirmiş. Tuz faydası olsada bugünlerde. Dikkat etmesi gereken tansiyon hastaları yememeliymiş. Yurdahal hanım buralardaysa doğru mu öğren mişim acaba ona sorabiliriz:) |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü işte beklediğim günlük sevincli sonunda açılmış yihuuuu happy6 başlık da çok ilginç olmuş canım...resmen içeri gir beni oku diye çekiyor insanı y789 hayırlı olsun günlüğün canım..içi mutlulukla dolsun uy897 en baştan okuyum bakayım neler yazmışsın...y789 |
işleri yarım bırakma huyu herkesde var..lütfen bu huyu kişisel olarak algılayıp da kendini üzme canım actionsmile her başladığı işi bitiren insanların sayısı eminim ki çok azdır bu dünya üzerinde...ve özellikle de başlanılan bir iş eğer doğru değil de yanlışsa tabi ki kararını değiştirip vazgeçmek yarım bırakmak doğaldır...tünelin ucunda ışığı göremiyorsan aynı yolda ısrarla yürümek zaman kaybından başka birşey olmaz y789 tabi ki kararlılık, sabir ve azim çok önemli şeyler...yukarıda söylediğim şeylerin en ilk engelde o yoldan dönüp bırakmak lazım gibi bir anlam çıkarılmamasını umuyorum utananadam renklerin çoğunu tamamlamışsın seni tebrik ederim blissy belki günlüğüne katılan arkadaşların arasında turuncu ve çivit mavi olanlar da vardır ve öyle olduklarını henüz kendileri bile bilmiyordur..ne dersin ? sevincli |
yani kişi hangi burçtan olursa olsun farketmeden ayın durumuna göre herkes aynı etkileri mi görüyor ? utananadam |
|
ayrıca hoşgeldin günlüğüme.956k |
khkh56 u859u859 |
|
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah güzel güneşli bir gündü Ankara'da ve halada öyle. Neşeyle kalktım aşkımı aradım, geceden anlaşmıştık bugün birlikte kahvaltı edecektik. Sabah 9da aradım kalkması için sonra ben banyo yaptım hazırım gel dediğimde 10du saat. Ohohooo beyfendi hala kalkmamış birde gece ava yapıyordu sabahın 3buçuğunda arayıp sabah kahvaltı yapalım 10da diyen o yataktan kalkmayan o. >Ben onun kalkamayacağını bildiğim için suçu kendime atıp ben 11buçuğa anca hazırlanırım demiştim, oda bozulup ya 10da hazır olursun yada deyip birsürü şey sıralamıştı ve telefonu suratıma kapatmıştı. Sanki sinirlerim alınmış gibiyim ben bu telkinlerden sonra eskisi kadar çabuk sinirlenmiyorum hiçbirşey hissetmedim bozulmadımda sabah görüşürüz deyip tekrar aradım ve kapadım telefonu. Sabah 9da kendiliğimden güneşin mis gibi enerjisiyle kalktım onu aradım. Nese ben banyodan sonra biraz dizi filan izleyim dedim, kahvaltı masasında annemin yanında otururken melekler korusun dizisini bilgisayardan izliyordum ama karnım nasıl aç. Açlığada dayanamam beklemeyi ve bekletmeyi sevmem. Kırmızı ya rengim hemen birşey olsun ve bitsin başka şeye geçelim isterim. Bekle bekle arayan yok bir daha aradım 11di hala uyuyor tamam hemen kalkıp hazırlanıyorum dedi. Ben yuh daha kalkamadın mı dedim. Oda bana bir daha yuh deme dedi sinirlendi. Ya tamam kaba kaçtı biraz ama insan samimi olduğu kişiyle böyle konuşabiliyorki bir ben arada konuşunca böyle garip oluyor tabi. Saatler 11buçuğu gösterdi ve telefon çaldı. Sen yiyebilirsin deyip kapattı suratıma. Ne olduğumu şaşırdım ve kriz geçirdim resmen sinirlerim bozuldu. Telkinde bir yere kadar insan bir noktada patlıyor demekki ama bu suçluluk telkinini de bu ara eklediğim için olmuş olabilir çünkü pamuk helva gibiydim ben aylardır. Tekrar aradım ne demek istiyorsun saatlerdir aç seni bekliyorum geceden sözleşmiştik bir de bana kalkarım ben diye hava yapmıştın dedim. Bu bana bunu yapışı kaçıncı hatırlamıyorum kahvaltı diye önceden söylüyor ertesi sabah ben hazırım o uyanamıyor ben beyfendinin keyfini bekliyorum ve biz öğlen 12de 1de kahvaltı yapıyoruz. İnsanda bir yere kadar evet der.Bağırdım çağırdım yeter artık bitti dedim kapattım telefonu tamamen bir de bir güzel hıçkırarak ağlayarak telefonu duvara fırlattım. sırf bu fırlatmalar yüzünden nokianın en ucuz modelini almıştım çünkü sonra pahalı telefonlar 2 dakikada sayemde harabe oluyor sigortada ödemiyor tabi...Sinir krizimden sonra kendime gelip anne ben simitçiye gidiyorum kahvaltı yapıcam dedim. Bir kere dışarı çıkarsam belki açılırım diye düşündüm. Annem bende geliyorum dedi tamam dedim Ben kahvaltı yaparken o öğlen yemeğini yedi. Saat 1 buçuk gibide onu alışveriş merkezine bıraktım ve şimdi evde bilgisayarın başında yanımda sütlü kahvem ve mutluluk hormonu çikolotamla göbek büyütüyorum:)))) Yazımın başında mutsuzdum şimdi sizlerle paylaşınca duygularımı çok rahatladım. Bu arada fonda telkin müzikleri çalıyor hiç ihmal etmiyorum. Sevgiler ve iyiki varsınız iyiki varız hepimiz. |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Aa ben ne zaman üsteğmen olmuşum ya hiç haberim yok:))) Üsteğmen hayallerim gerçekleşiyor hihiiii çok sevindim teşekkürler Atakan bey. |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Canım benim ikiniz de sanki biraz fazla tepki göstermişsiniz gibi sanırım çok sevdiğiniz için... |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Olabilir ama onun biraz burnunun sürtülmesi gerek bende vicdanlıyımdır hiç böyle şeyler yapamam. Aradı beni hala kızıyor birşeyler diyor bende sonra konuşuruz bugün seninle buluşmak istemiyorum dedim. :( aslında buluşmak için yanıp tutuşuyorum hiçde beceremem surat yapmayı. Ama böyle yapan kazanıyor. Ben şimdiye kadar böyle yapmadığım için beni parmağında oynatıyor. Belkide telkinler cesaret verdi ve ona görüşmeyelim diyebildim nereye kadar dayanabileceğim bakalım. Offf offff. Bunu bir keresinde o bana yapmıştı üstelik haksızdı buna rağmen bugün seninle görüşmeyelim demişti bende salak gibi arayıp neredeyse yalvarmadığım kalmıştı suçsuz olduğum halda özür dileyip nolur görüşelim seni çok özledim filan demiştim. Fazla tepeme çıkardım. Sorarım size hangi sevgili ertesi gün işinizin olduğunu bile bile sürekl, gece sabaha kadar sizi uyandırıp arar durur konuşmak ister. kendinin işi yok ya sabaha kadar uyumuyor ya sürekli sohbet etmek istiyor yada sinirlendiğinde sinirini çıkarmak için beni uyandırıp duruyor. Uyuduğumdan dolayı telefonu açmama gibi bir durumum olmadığınıda biliyor tabi, çünkü ben iğne sesinden uyanan biriyim. Duymamazlıktan gelirsem ev telefonunu bangır bangır çalıdırıyor. Annem uyanıyor bana kızıyor haklı olarak gecenin bir yarısı herkes uyuyor aranır mı? Bende başlarda 2007de sırf o anlasın diye evlerini gece birkaç kes çaldırdım ama oda utandımda çaldırdım üstelik zor durumda kalmıştım çünkü inti ha r edeceğini söylüyordu yere düşen cam sesleri geliyordu siz naparsınız evlerini arayıp ailesi uyansında şu çocuğa bir baksın demez miydiniz? Mecbur kalıp çaldırmıştım tellerini. Yoksa hayatta çaldırmam. İnsanları uyandırmam. Oda belki bu arada anlar hatasını demiştim ama nafile hala böyle kavga filan edersek ve ben teli açmazsam arıyor bazen. Askerden yeni döndü biraz değişmiştir belki dedim. Artık gündüzleri ben iş yerindeyken sürekli arayıp mani olmuyor normal arıyor hatta ben onu daha sık arıyorum bunu çözdük çok şükür. Ama ben kendi işimiz değilde eskisii gibi bankada filan çalışsam kıskançlığından yine durmadan arardı eminim. Offfffffffffffffffffffffff Aşk zor bişeyyyyy |
|
|
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü canım benim günlüğün hayırlı olsun.içi senin istediklerinle dolup farkındalığın artsın.iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789 |
|
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Bir ilişki hayatımızı kolaylaştırmalı; huzur vermeli; yormamalı.. Neden her iki taraf da aksi için uğraşır anlamıyorum hiç anlamıyorum :(( Allah sabır ve huzur versin hepimize ;) |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Kırmızı günlüğüm tekrar merhaba. Bugün saatler 7:30 gösteriyorduki kendiliğimden gözlerimi açtım. Aslında uyanmıştım ama tembellik yapıp biraz daha biraz daha derken yine 8:10da hızla kalkıp çayı kkoydum kahvaltıyı hazırladım, üstümü giyinip makyajımı yaptım. Odamı topladım. Bazen tembellik yapıp yatağımı toplamıyorum (bu yüzden kendime çok kızıyorum çünkü ben 2007e kadar hep yatağımı toplar evden çıkardım, hatta bize gelen bayan benim düzenli olmamı takdir edip herkese senin böyle olduğunu söylüyorum diyordu. Malesef bu 2007de bu eve taşındığımızdan beri biraz düzensiz oluyor. Kendimden utanıyorum. Düzensizliği sevmiyorum ama o kadar geç kalkıyorumki bazen bu yüzden yatağımı toplamadan çıkıyorum. Bugün işe geldiğimde yine 9:15ti. Nedir bu Ankara'nın derdi ben anlamadım. Her pazartesi mi herkes erken kalkar. Erken çıktım evden dedim acayip bir trafik hakimdi. Birde cumaları erken kalkıyor bu Ankaralılar:))) hiç dikkat ettiniz mi buna. Neyse gördüğünüz gibi bu günlükte takılı kalınan bir konu var. Saatler. Şimdi bakyorum takvime tam 2buçuk aydır telkinleri dinliyorum ne gibi ilerlemeler kaydetmişim. 1) Evde bitirmediğim, yada hiç okumaya başlamadığım kitapları okuyorum artık. 2) Dik duruyorum 3) Kendimi beğeniyorum ve güveniyorum 4) Başkalarını dinlemeye başladım 5) Eskiden hep başkalarını yada başka şeyleri suçlardım şimdi bunu daha az yapıyorum şimdi içime dönmeyi seçtim. Özüme bakıyorum nerden kaynaklanıyor yanlış diye ve çözüm arıyorum. Bulduğum çözümleri uyguluyor ve devam ettiriyorum 6)Başlarda daha az tv izliyordum. Şimdi dizilere sardım. Tvde izleyemezsem netten izliyorum. Tek takip ettiğim diziler beni mutlu ediyor napıyım:) 7) Dik duruyorum 8) Başkalarının laflarına hala üzülüyorum ama artık daha az takıntılı hale getiriyorum, hemen modumu değiştirecek birşeyler buluyorum 9) Amaçlar ve hedefler konusunda biraz karışıklık var 10) iştahım açıldı bunu engellemeye çalışıyorum 11) Bol su içiyorum:) bunu başardım çünkü ben neredeyse hiç su içmezdim yerine bol açık sıcak su içerdim. Çaya aynı ölçüde devam ediyorum ama yanısıra suyuda bolca içiyorum. 12) Çok çok daha az sinirleniyorum ve çok çok daha az üzülüyorum. Başta yine kırılır gibi oluyorum ama hemen bir içimde tartılma başlıyor kendimi de eleştiriyorumki eskiden hep karşımdakini eleştirirdim şimdi sinirlendiğim kişiye biryerde bende hata yapmış olmalıyımki oda böyle davrandı aslında beni seviyor diyorum. Onu affediyorum çok seviyorum ve özgür bırakıyorum diyorum. 13)Olumlamalarımı haftalık ayarlıyorum ve onu sürekli içimden arabada giderken de hafif ve nazik bir ses tonuyla sürekli tekrar ediyorum dans eder gibi ılık ılık içimden sözcükler geçiyor ve bir bakmışım günün yorgunluğu gitmiş ve ben neşe içindeyim. Yuppiiiii 14) Bu siteden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum, burası günden güne beni çok daha fazla mutlu ediyor. Bir günlük açma cesareti geldi bana! Buda önemli bir değişim diye düşünüyorum.Çünkü sizlerle dürüst bir şekilde herşeyi paylaşıyorum. 15) Ben artık daha mutluyum ve mutlu olduğum için iyi şeyleri daha çok kendime çekiyorum kısacası çekim yasasını daha iyi bir şekilde kullanıyorum. Hala içimde kırıntılar var onlardanda bir bir kurtulabileceğimi biliyorum. Hatta onlardan da kurtulduğum için şimdiden teşekkür ederim.:)))biraz pazarlık yapmış gibi oldum ama nese. Evetttt şimdide yapmam gerekenleri yazayım 1) Hergün biraz daha erken kalkıp güne neşeyle erkenden başlamak ve herşeyi yetiştirmek 2) Düzenli olarak hergün iş yerinde erken saatlerde ve çıkış saatlerin cam boncuk yapmak 3) Kızılaya gidip yaptığım boncukları takı haline getirebileceğim malzemeleri almak 4) Kredi kartımdaki taksitleri sıfıra indirmek (bunun için hep tek çekim alışveriş yapıcam ve benzin, yemek, kontor dışındaki harcamaları bir müddet kısıcam 5) Cüzdanımda hergün parayı artırıcam 6) Bankada para biriktiricem her ay belli bir miktar zorunlu olarak yatırıcam. 7) Hergün düzenli olarak spor yapıcam yada daha çok hareket edecek birşeyler yapıcam 8) Kendime bir tarz oluşturucam netten beğendiğim kıyafet, ayakkabı, çanta ne varsa resmini bulup çekim yasasıyla onlar kendime çağırıcam çok zarif ve şık olucam daima. 9) Bir kitap yazıcam yaşadığım çekim yasası deneyimlerini derleyip bir araya getiricem:)) Bunu uzun zamandır düşünüyorum. Biraz daha birikim yapmalıyım. Tam 100 de 100 her istediğimi gerçekleştiren biri olunca o kitabı piyasaya sürücemki herkes dileğini gerçekleştirebileceğini görsün ama ondan önce benim bir geçmişten kalma sorunlarımı temizlemem gerek işte eft ve olumlamalar bu noktada devreye girecek. Şimdilik bu kadarcık yazdım aslında daha çok vardı aklımda ama aklımda bariz hadi beni yaz diyen birşey var onu paylaşmak istiyorum: Düşünce gücüyle tedavi diye bir kitap vardı daha doğrusu 2 kitap vardı birini teyzem kanser olduğu için ona vermiştim diğeri bizdeydi dün bir boşlukta onu okudum bir çırpıda. (unutmadan telkinlerden sonra daha çok okumayı sevdiğim kesin:) nese işte bu kitapta aklınıza gelebilecek hertürlü hastalığın nedeni yazdığı gibi yani hangi düşüncelerimizden dolayı oluştuğu yazıyor ve karşısında da tedavi edecek olumlama cümleleri yazıyor süper dimi. İşte sizlerle paylaşmak istedim. İsteyen bana hastalını yazsın ben onun karşılığındaki nedeni ve olumlamaları söyleyim hemde seve seve. Bunu yazan kansermiş iyileşmiş ve pek çok kişiyide iyileştirmiş. İşte düşünsenize kendinizi değiştirmek istiyorsanız sorununuzun ne olduğunu bilmiyorsanız. Size vücudunuz sizin ne gibi düşünsel probleminiz olduğunu zaten haykırıyor. Alkolizmden şişmanlığa arpacıktan ölüme kadar hepsinin nedeni var çok etkilendim ben. Kendi sağlık problemim pek yok ufak tefek ama karşısına bakınca nedenlerini duyunca şok oldum çünkü gerçekten yaptığım yanlışlardı onlar demekki böyle devam ederse ilerde ciddi ameliyatlar geçirmek zorunda kalabilirim işte bu noktada hemen hatayı görüp onu temmizlemek artık çok kolay. Yap olumlamanı hergün ve olumsuz düşüncelerinin de farkına varıp onu anında değiştir işte hayat pespembe oluyor o andan sonra. Sevgiler |
|
canım harikasın happy6daha işin başında olmana rağmen ilerlemelerini küçümsememen ve onları farketmen gerçekten çok güzel bir özellik 12389 hele bir de onları görebilmek için içine bakman ve olumlu değişimlerin neler olduğunu bulmak üzere araman da çok hoş y789 gördüğüm kadarıyla birçok olumlu gelişme yaşamışsın ve kendine yapılacaklar listesi yapmışsın...kendine en kolay ve en zevkli gelicek olan ve en çabuk sonuç alabileceğin maddelerden başlarsan daha motive edici olur...hem listenden bir veya birkaç maddenin kısa sürede kalkmış olmasının rahatlığını ve gururunu yaşarsın 12389 olumlu gelişmeler listenin bu kadar uzun olduğunu görünce en az ben de senin kadar sevindim...hatta çocuklar gibi sevindim senin adına blissyolumlu gelişmeler listenin kabarması ve yapılcaklar listenin azalıp küçülmesi dileğiyle...k8908 |
Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü bak bu uzun zamandır bende var tv izlemesem de bazen netten dizilere takılmıyor değilim :) 15 güzel madde getirmişsin hayatına. Gerçekten kayda değer, değerli değişimler. Yapman gerekenlerin de farkına varmışsın bu daha da güzel. Sürekli ileriye doğru gidiyorsun, geride kaldı kalması gerekenler :) Kitabı bitirince muhakkak haber ver alacağım çünkü. Eğer grafikte olur da uzmanlaşırsam bir gün ve o gün sen kitabı yeni bitirmiş olursan ya da 2. kitabın yeni bitmiş olursa kapak tasarımın benden ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 PM. |