| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sevgili günlük... bugün iyi değilim...hem de hiç iyi değilim ama herşeye rağmen hayata tutunmaya devam ediyorum... sözümona bugün doğumgünüm...dün babam evdeki fırının çok eski olduğunu ve artık işgörmez hale geldiğini düşündüğünü ve evdeki fırını yenilemek istediğini söyledi...evet bu güzel ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba sevgili günlük... bugün iyi değilim...hem de hiç iyi değilim ![]() ama herşeye rağmen hayata tutunmaya devam ediyorum... sözümona bugün doğumgünüm...dün babam evdeki fırının çok eski olduğunu ve artık işgörmez hale geldiğini düşündüğünü ve evdeki fırını yenilemek istediğini söyledi...evet bu güzel bir haber....ancak bana yaşgünümde özel bir hediye almayıp de evde yenilenmesi artık zorunlu olan bir eşyanın yerine yenisini alarak bunu aynı zamanda yaşgünü hediyesi olarak kabul etmemi ve algılamamı istiyor...eve alınan birşey bana mı alınmış oluyor ? üstelik ben ona hiçbir zaman yeni fırın alalım demedim ve evdeki fırından da en ufak şikayetim bile yoktu... durun daha bitmedi....bugün yiyecek alışverişine çıkıp eve döndü...hani şu peki keklerin yaşgünü için olan mum hediye kekleri varya 2 kutu ondan almış....."aaaaaaa ne güzel işte "demeyin...ben o kekleri saflığım ve iyiniyetimle bana almış olabileceğini düşünürken onları ani gelebilecek olan misafirlere aldığını söylemez mi ? ne kadar bozuldum anlatamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sevgili günlük... bugün iyi değilim...hem de hiç iyi değilim ama herşeye rağmen hayata tutunmaya devam ediyorum... sözümona bugün doğumgünüm...dün babam evdeki fırının çok eski olduğunu ve artık işgörmez hale geldiğini düşündüğünü ve evdeki fırını yenilemek istediğini söyledi...evet bu güzel ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi