Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463190-yeniden-dogus-surecimi-izledigim-gunlugum.html)

imported_Angel 07-05-2010 01:30 PM

Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba sevgili günlük.
yazmadığım süre zarfında elle tutulur birşey olmadı o yüzden yazmadım...yattım kalktım yemek yedim gibi şeyleri de yazmayım artık buraya dedim girlhahagirlhaha

bugün doktordan randevu aldım ve pazartesi gün doktora gideceğim...saçımda bozuk para büyüklüğünde bir saç dökülmesi vardı 1 ayı geçti hala yeni saçlar çıkmadı..boşluk duruyor...büyük ihtimalle saçkıran dedikleri şey...neyse gideyim bakalım ne olacak...actionsmile bu konuya odaklandığım için şimdilik pek başka birşey düşünemiyorum

sudem8 07-05-2010 03:33 PM

956khayırlı olsun yeniden doğuş sürecin taptaze farkındalıklar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.y789

imported_Angel 07-05-2010 04:28 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 741284)
956khayırlı olsun yeniden doğuş sürecin taptaze farkındalıklar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.y789

teşekkür ederim canım iyi ki varsın y789

tugcete 07-05-2010 06:07 PM

geçmiş olsun. bendede ufakken kafam bozuk para büyüklüğünde açılırmış. doktor stresten demiş. 3 yaşında kreş stresine girmiştim. Acil şifalar...

Işıldayan Safir 07-05-2010 06:11 PM

Geçmiş olsun canım...

Merak etme bedenin dökülen saçlarının yeniden çıkması için gereken düzenlemeleri yapıyor.

Sevgiler...

genco 07-05-2010 06:35 PM

geçmiş olsun arkadaşım.

bitkisel tedavi yöntemi olarak sarımsak sürülmesinin iyi geldiğini duymuştum, bununla ilgili gerekli araştırmayı yapmanı önerebilirim.

bu arada tekrar aramıza dönmene sevindim, tekrar hoş geldin.;)

sevgiler.

imported_Angel 07-05-2010 07:03 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742834)
Geçmiş olsun canım .Saçkıransa takma babamın saçında saçkıran vardı ve saçı için doktor iğne vermişti faydası olmuştu şimdi saçı çıktı.
Sağlıcakla.

teşekkür ederim canım :)

Alıntı:

tugcete Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743211)
geçmiş olsun. bendede ufakken kafam bozuk para büyüklüğünde açılırmış. doktor stresten demiş. 3 yaşında kreş stresine girmiştim. Acil şifalar...

teşekkür ederim arkadaşım..sana da geçmiş olsun :)

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743269)
Geçmiş olsun canım...

Merak etme bedenin dökülen saçlarının yeniden çıkması için gereken düzenlemeleri yapıyor.

Sevgiler...

bunu duymak gerçekten içimi rahatlattı sağol canım :)

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743581)
geçmiş olsun arkadaşım.

bitkisel tedavi yöntemi olarak sarımsak sürülmesinin iyi geldiğini duymuştum, bununla ilgili gerekli araştırmayı yapmanı önerebilirim.

bu arada tekrar aramıza dönmene sevindim, tekrar hoş geldin.;)

sevgiler.

öneri için teşekkürler sarımsak konusunu araştırayım netten...
hoşbulduk...sevgiler :)

maviinci 07-05-2010 09:22 PM

Dostum kardeşimde de vardı, öyle birşey; doktor aşırı stres dedi. Yukarıda da söylemişler zaten sevincli Bi krem vermişti, bi haftada geçmişti :) İyiki varsınn, herşey gönlünce olsunn ::)

sudem8 07-05-2010 10:26 PM

canım iyi ki sende varsın.geçmiş olsun.bitki derman diye bir yer var yaşlı bir hanım oğlumu saç dökülmesi için götürmüştüm istanbulda çok faydasını gördü.fakat yarıda bıraktık amerikaya gitmesi gerekiyordu.ilaçları şimdi eczanelerde de varmış.ben kargoyla getirtmiştim.50 senelik bir çalışmaları varmış özellikle saçkırana iyi geldiği söyleniyordu.netten araştırabilirsin.saçının dökülmüş olan yerini hep saçlı imgele bu da bir tedavikrzm67 geçmiş olsunactionsmile

imported_Angel 08-05-2010 10:41 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743811)
Dostum kardeşimde de vardı, öyle birşey; doktor aşırı stres dedi. Yukarıda da söylemişler zaten sevincli Bi krem vermişti, bi haftada geçmişti :) İyiki varsınn, herşey gönlünce olsunn ::)

sağol dostum :) gerçekten de baya stresli bir dönem geçirdim...gerçi hep vardı stres ama bu dönem diğerlerinden de ağır geçmiş demekki..strese alışkın olduğum için farketmemişim bile aşırısını girlhaha iyi ki varsın dostum..teşekkür ederim :)

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743817)
canım iyi ki sende varsın.geçmiş olsun.bitki derman diye bir yer var yaşlı bir hanım oğlumu saç dökülmesi için götürmüştüm istanbulda çok faydasını gördü.fakat yarıda bıraktık amerikaya gitmesi gerekiyordu.ilaçları şimdi eczanelerde de varmış.ben kargoyla getirtmiştim.50 senelik bir çalışmaları varmış özellikle saçkırana iyi geldiği söyleniyordu.netten araştırabilirsin.saçının dökülmüş olan yerini hep saçlı imgele bu da bir tedavikrzm67 geçmiş olsunactionsmile

teşekkür ederim canım araştırayım netten y789 düşünce gücü de çok önemli tabi onu da unutmamak gerek haklısın neseli56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.