![]() |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. merhaba sevgili günlük. yazmadığım süre zarfında elle tutulur birşey olmadı o yüzden yazmadım...yattım kalktım yemek yedim gibi şeyleri de yazmayım artık buraya dedim girlhahagirlhaha bugün doktordan randevu aldım ve pazartesi gün doktora gideceğim...saçımda bozuk para büyüklüğünde bir saç dökülmesi vardı 1 ayı geçti hala yeni saçlar çıkmadı..boşluk duruyor...büyük ihtimalle saçkıran dedikleri şey...neyse gideyim bakalım ne olacak...actionsmile bu konuya odaklandığım için şimdilik pek başka birşey düşünemiyorum |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. 956khayırlı olsun yeniden doğuş sürecin taptaze farkındalıklar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.y789 |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı:
|
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. geçmiş olsun. bendede ufakken kafam bozuk para büyüklüğünde açılırmış. doktor stresten demiş. 3 yaşında kreş stresine girmiştim. Acil şifalar... |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Geçmiş olsun canım... Merak etme bedenin dökülen saçlarının yeniden çıkması için gereken düzenlemeleri yapıyor. Sevgiler... |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. geçmiş olsun arkadaşım. bitkisel tedavi yöntemi olarak sarımsak sürülmesinin iyi geldiğini duymuştum, bununla ilgili gerekli araştırmayı yapmanı önerebilirim. bu arada tekrar aramıza dönmene sevindim, tekrar hoş geldin.;) sevgiler. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
hoşbulduk...sevgiler :) |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Dostum kardeşimde de vardı, öyle birşey; doktor aşırı stres dedi. Yukarıda da söylemişler zaten sevincli Bi krem vermişti, bi haftada geçmişti :) İyiki varsınn, herşey gönlünce olsunn ::) |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. canım iyi ki sende varsın.geçmiş olsun.bitki derman diye bir yer var yaşlı bir hanım oğlumu saç dökülmesi için götürmüştüm istanbulda çok faydasını gördü.fakat yarıda bıraktık amerikaya gitmesi gerekiyordu.ilaçları şimdi eczanelerde de varmış.ben kargoyla getirtmiştim.50 senelik bir çalışmaları varmış özellikle saçkırana iyi geldiği söyleniyordu.netten araştırabilirsin.saçının dökülmüş olan yerini hep saçlı imgele bu da bir tedavikrzm67 geçmiş olsunactionsmile |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |