![]() |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. algıda seçicilik dedikleri şey gerçekleşmiş eğer koşu şarkılarıyla daha önce ilgilenmiş olsaydın onlara daha önce ulaşacaktın... |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı:
Hani bir laf var gönül kimi beğenirse güzel odur. o laf böyle miydi tam hatırlayamadım neyse buna benzer yada böyleydi farketmez.8977 Sonuç olarak herşeyden öncesi kendini sevmen ve kendini beğenmen önemli. Srn kendini sevip beğenince başkasıda seni görüp beğeniyor. Bu arada bende kumral kısa boylu kahverengi gözlü zayıfım. Belki Türkiye'nin yarısından çoğuda senin ve benim gibi, ama hepimizin de ışıltısı farklı. Kendini sevince gözlerin bir ayrı güzel olur, dik durursun. Ben eskiden şaşırırdım ne yakışıklı adamların yanında ne çirkin kadınlar duruyor diye. Öyle değil. Onlar hem kendilerini hemde o adamları gerçekten seviyorlar. Önemli olan ve çekici olanda bu oluyor. Erkeklerden katılan katılmayan olabilir bilmiyorum,ama benim yaşadıklarım bunu gösteriyorum, yani gözlemlerim desem daha doğru olacak. İnsanlar o kadar sahteki. Erkeklere çekici gelen samimiyet ve geçek aşk. Onlara tutkuyla bağlanan, kendilerine hayran olan, onları sevip dinleyen, sevimli ve dünya iyisi insanlara aşık oluyorlar. Benim görüşüm bu. Bunun tersi olanlara aşıklarsa aşık olduklarını sanıyorlardır. |
|
Teoride şöyle düşünüyorum; Güzellik,ırk,cinsiyet,aile..vs. bunlar bizim seçtiğimiz şeyler değil ve bu nedenle biz de bunlarla seçilmemeliyiz. Ama gelin görün ki ben de bunlardan etkileniyorum daha doğrusu etkileniyorudum. Lisede bi çocuk vardı çok hoşdl67(Bakın burda bizbizeyiz die anlatıyom yoksa utanırdımutananadam ) Sonra tanıştık arkadaş ortamlarında ve karakteri o kadar tutarsız ve acaipti ki nasıl soğudum anlatamam. Görüntü en başta çekici ama bu çekicilik ÖZSAYGI ve ÖZGÜVEN'le yüzde yüz bağlantılı. Davranışımız,mimklerimiz,ses tonumuz,yürüyüşümüz bizi çekici kılan.. İşte buuu yaaaa seviyorum insanlarıblissy Gülmeyi,gülümsemeyicilgin897 Günlüğünüz çok hoş bu arada imported_Angel art56art56 |
|
program sayesinde alfa sesi dinliyorum :) o da şu konuda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...py-30-key.html anlamadığın yer olursa sorabilirsin actionsmile |
evet anlattığın şeyde gerçekten haklısın...benzer duyguları ben de yaşadım...yani tipi hoş olup da davranışları tipiyle alakasız olan ve soğumama sebep olan insanlar benim de karşıma çıktı...seni çok iyi anlıyorum o yüzden...neseli56 eskiden tiple ilgili olduğunu düşünürdüm artık düşünmüyorum....sadece benim karşıma insanları tipine göre değerlendiren insanlar çıkmış ve ben de herkesin herkesi buna göre değerlendirdiğini zannederek bana hayatımda hiç değer verilmeyeceğini düşünmüşüm ve kendimi bu yüzden sevememişim...ama o mesajı yazdığımdan beri çok şey değişti...şimdi kendi özelliklerimi keşfediyorum ve bedenimle sınırlı olmadığımın farkındayım smil56 sanırım senin de anlatmak istediğin bu olsa gerek....hala da karşıma insanları fizikle değerlendiren çıkarsa ve onların değerlendirmesinden geçemezsem asla üzülmem...bunu onların eksikliği olarak görürüm saçım şu renk..boyum şöyle diye kendimi kötülemem 12389 |
|
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Günaydın günlük uy897 Renk analizim sonucunda sarı renk aşırı çıkmıştı...ben de dün gece aklıma geldi odama şöyle bir gözattım...ve sarı olan objeleri odamdan uzaklaştırdım... bu yüzden odamdaki bazı yerler boşaldı ama onları da eksik olan renklerimde birşeyler varsa onlarla dolduracağım... bunları bulmak için önce evin diğer yerlerine gözatıp oralardan birşeyler taşıyabilirim odama...eğer ki yoksa alışverişe çıkarım...alışverişe çıkmayı ilk seçenek olarak görmek istemiyorum..çünkü belki aradığım şeyler evin içinde olabilir ve daha keşfetmemiş olabilirim sevincli hem ayrıca birşeyler arayıp bulmaya ve araştırmaya bayılıyorum...o yüzden evi talan etmek en büyük hobilerim arasında girlhahagirlhaha hele bu iş renge göre eşya bulmak tarzı oyunvari bir işse y789 bugün eksik renklerimden olan eflatunu seçtim ve bilgisayar ekranımı herşeyiyle eflatun yaptım smil56 yarın da geriye çivit mavi kalıyor zaten eksik renklerim arasında... ha bu arada ilginç bi haberim daha var....101 adet koşu şarkısı albümü buldum demiştim ya....bu albümün içinde duyunca mutlu olduğum, sevdiğim ve şarkının adını ve söyleyenini bilmediğim için sahip olma şansımın olmadığı bir şarkı çıktı karşıma çok mutlu oldum sevinclisevinclisevincli şu an artık o şarkıya sahibim ve ismini cismini de biliyorum.... nedir o şarkı dersen adını yazayım buraya...Andre 3000 diye bir grubun "Hey ya" diye bir şarkısıymış y789 albümde işe yaramaz şarkılar da var tabi ki...onları da ayıklayacağım...zaten 45 dakikalık spor esnasında 101 şarkının hepsini de dinleyemem...en fazla 20 tanesi çalabilir o esnada....anlayacağın bugün yine bana araştırma bulma ve ayıklama işleri çıktı....olsun seviyorum ama girlhahagirlhahagirlhaha spora da öyle bir alıştım ki...sabah yaptığım sporu akşam da tekrar yapasım var....ama günde 2 kere yapmanın sakıncalı olduğunu eski gittiğim diyetisyen söylemişti...tekrar yapmak için ertesi günün olmasını bekliyorum y789sporu ve terlemeyi bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi....artık önceki günler gibi kilomu da sıkı sıkıya takip etmiyorum...artık umursamıyorum...aynada kendimi daha ince ve daha sıkı görüyorsam tamam demektir...kas yapmak da kiloyu arttırıyor ve görünüş daha ince oluyor...o yüzden dert değil....956k şu an günlüğü yazarken yine bu albümden bir şarkı çalıyor...ve söyleyenin sesini duyunca çok şaşırdım...neden mi ? şarkıyı söyleyen kişiyi "chris cornell" zannettim önce...Kendisi hayran olduğum sanatçıdır liseden beri...ama değilmiş....şarkının ismine bir baktım coldplay miş... chris cornell olmamasına üzülmedim....başka isim gördüğüme daha mutlu oldum....çünkü o sevdiğim ses tonuna sadece chris sahip sanıyordum...chris piyasalarda yokken onun boşluğunu doldurabilecek benzer bir ses keşfettim....alternatiflerin olması her zaman iyidir..tekbirşeye bağlanmayı sevmem hep 2. bir isim olsun aklımda isterim sevinclisevinclisevincli ay inanmıyorum...netten baktım şimdi coldplayin solistinin adı da chris miş khkh56khkh56 ismi aynı olanların sesleri de mi aynı oluyo acaba girlhahagirlhahagirlhaha |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 PM. |