| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bnm günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir hafta önce baya bi dolmuşum esip gürlemişim babnnem hakkında şimdi gözünden ameliyat oldu ikisindende bitanesi hiç görmüyo diğeride çok az görüyor..af Allahım..eğer biraz yüzüm gülse yine herşey eskiye dönecek aynı şeyleri yaşıycam ama olsun..kızıyorum yinede kendime iki arada bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bir hafta önce baya bi dolmuşum esip gürlemişim babnnem hakkında şimdi gözünden ameliyat oldu ikisindende bitanesi hiç görmüyo diğeride çok az görüyor..af Allahım..eğer biraz yüzüm gülse yine herşey eskiye dönecek aynı şeyleri yaşıycam ama olsun..kızıyorum yinede kendime iki arada bi derede kalıyorum ama.bu arada yeni bi uygulamaya başladım günde küçük yada büyük bi iyilik yapıcam onu not oarak deftere tarihiyle birlikte ve yaptığım iyiliği bana kazandırdığı mutluluğu yazıcam bugün bitane yaptım..açıklamayım şimdi ![]() AMAÇ:hem birine iyilik yapıp onu mutlu etmek kendimin mutlu olması hemde iyilik yapmayı ve bu küçük gibi görünen güzel değerleri yitirmemek adına... herşeye rağmen hayat güzel herşeyin her yaşadığımın bi sebebi var hiç bişey sebebsiz değil....herşeyi seviyorum..seni bile bana yaşattıklarına rağmen yaradandan ötürü seviyorum...henüz affetmiş değilim.belki de çok zor olacak zamanı değil ama kalbim içim daha kızgınlığım kırgınlığım soğumadı..
__________________ Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı... Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,, En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bnm günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir hafta önce baya bi dolmuşum esip gürlemişim babnnem hakkında şimdi gözünden ameliyat oldu ikisindende bitanesi hiç görmüyo diğeride çok az görüyor..af Allahım..eğer biraz yüzüm gülse yine herşey eskiye dönecek aynı şeyleri yaşıycam ama olsun..kızıyorum yinede kendime iki arada bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi