![]() |
Cevap: bnm günlüğüm cadım seni çok seviyorum..ama ne yapayım yazmak istemiyorum içimde birikiyo birikiyo yazıyorum dayanamıyorum...sende benim için değerlisin bitanecik cadım..herşey çok güzel gittiğindede ilk sizin haberiniz olacak ...hayat sürprizlerle dolu biliyorum..banada elbet ki gülümseyecek..dua ediyorum..belki de kabul olmaması daha hayırlı belkide rabbim benim dualarım hep duymak istiyor olabilir dimi beni çok sevdiği için hep sesimi duymak istiyordur..ne güzel..mutlu oldum şimdi:) sizi seviyorum gönül dostlarım..rabbim seni seviyorumm...yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü |
Cevap: bnm günlüğüm hepp mutlu oll. . Sonsuza kadar bırakmasın peşini mutluluk. Nefeesss aldığın her ann mutlu ol, dostuuumm music45music45 iyi ki varsınn actionsmileactionsmile |
Cevap: bnm günlüğüm Alıntı:
|
|
Cevap: bnm günlüğüm Çok güzel dilekler bunlar.Herkes mutlu olsun inşallah :))happy6 |
Cevap: bnm günlüğüm günlüğüm...ben geldim.. aslında geldim herşeyi yazdım o heyecanla silindi sinirlendim sad456bi daha yazmadım....çünkü aynı heyecanla yazamıycaktım..4897denedim heyecanlı bişekilde yazamıyorum neyse bi ara yazarım...y789şimdi anlatsam düz bi anlatımım olacak duygulu bi şekilde yazamıycam..sen benim için değerlisin ve duygularımı öfke,kızgınlık ,sevcinç herneyse dolu dolu yaşıyoken gelip yazıyorum..yine öyle olsun haksızlık etmeyim sana.. |
Cevap: bnm günlüğüm EVETT...geldim burdayım...kendimi biraz heyecanlandırdım...sevincli.hemmen başlıyorum anlatamaya..956küniversite stajımı memlekette yapmıştım şuanda memketeimdeyim...neyse benim bu stajı yaptığım yerin müdürü değişmiş..uzun zamanadır ziyaretine gidememeiştik...dün orda çalışan bi memur ablamaızı gördük arkadaşla....hiç gelmiyosunuz ziyarete gelin dedi...neyse bizde inşallah diyip ayrıldık...bugünde dersane dönüşü oranın önünde geçerken arkadaşla konuştuk gitseydik ziyarete diye..sonra öğle arsı diye vazgeçtik..biraz yürüdük yürüdük.... yine memur ablayı gördük..dedi hadi gelin sizi müdür hanımla tanıştırayım..40lı yaşlardaymış kendidiside..gittik tanıştık..aman Allahım mükemmel bi enerjisi var daha iki lafından hemen anladım zaten..bizi odasına davet etti..o kadar ilgilendiki çokda değer verdi çok içtendi..ben tutamadım kendimi söyledim çok pozitif bi enerjiniz var daha hiç o konulara girmeden..sizkişesl gelişim hocalarına benziyosunuz dedim..o da sen ilgileniyor musun dedi..bende evet ilgileniyorum dedim..hangi konularla ilgileniyosun demez miii.....khkh56şaştım kaldımsevincli açıkcası böyle bi soruyu beklemiyodum..bende saydım çekim yasası telkin dinliyorum dedim..bir başladı anlatmaya astral seyehat,telepati,meditasyon..tam 10 tane konu anlattı saydıkda Allahım sanki seminer dinliyorum her hareketini dikkatle inceledim o kadar çok sevdim ki..bende seminere gitme hayalleri vardı ama yaşadığım yerde böyle bi ihtimal yoktu bi sevindim bi sevindim ki anlatamam...y789gerçekten müthiş bilgilere sahip..her zaman gelebilirsiniz dedi...bende geleciğimzden emin olabilirsiniz dedim..khkh56 yaaa çok sevindim benn..şükürler olsun Rabbim.. |
Cevap: bnm günlüğüm ay canım benim sen de bize anlat:D |
Cevap: bnm günlüğüm anlatırım tabiki nedemek bilgilerimiz karşılıklı paylaştıkça çoğalır :) |
Cevap: bnm günlüğüm sinirlerim tepemde yine yaa...walla ilk defa bahsetcem günlüğüm sana bu durumu...tek başıma başedemiyorum artık sinir hastası olacam yaa...evimiz iki katlı ya babnemler dedemle amcam kuzen aşağıda bizde üst katta oturuyoruz artık babannemin saçmalıklarından bıktımmmmmmmmmmmmm...herşeyi karışmasından saçma sapan konuşmalarından walla artık zerre kadar sevgi duyamıyorum yaa..doğdum doğalı 8 kişi yaşıyoruz babannemin sayesinde ayrı eve çıksak ölecekmiş sanki...ne yapcamı şaşırdım artk bizim kata çıkınca artık nasıl bi psikolji içindeysem gördüğüm an ayakta sinirden bişeyle roluyo bişey demesine gerek yok yani artık görmem yetiyo..okuyoken bu kadar zor olmuyodu şimdi hergün evdeyim hergün burun buruna ..önceden kavga ediyoduk ağlıyodu gidip özür dfiliyodum şimdi özür dahi dilemiyoerum..cünkü ben haklıyım..tabi babama desem bir ihtimal dahi haklı olduğumu söyleyemez..artık çok hassaslaştım ya ..başedemiyorum hiçbişeyle..psikoloğa gitmeyi düşünüyorum..hatta yarın gitcem..umarım işe yarar... |
Cevap: bnm günlüğüm git tabi ise yaricaktir SIKINTINI konusman rahatlaticaktir... sevgiyle kal hemserim kardesim:)) |
Cevap: bnm günlüğüm saol hemşerim :) walla sitede hemşerimin olduğunu bilmek sevindirdi beni :):) |
Cevap: bnm günlüğüm eveett geldim burdayım uyku tutmadı saat 02,30 şu uyku düzenimide bi düzeltebilsem..bikaç bişey yazayım dedim..düşündüm.. düşünüyorumda hep ama düşünmekle bi yere varamadığımı defalarcada gördüm.her zaman her durumda yapacak bişeyler vardır değilmi..? ancak ölümde son nokta koyulur bu taraf için..ölümden başka herşeye çare var denilmiş..şu şöyle olsa daha iyi olur o zaman herşey daha güzel olur demekten vazgeçmem lazım zaten kolay yolda herkez ilerleyebilr..önmli olan içinde bulunduğun durumda bişeyler başarabilmek ... bunun en açık örenğinide yaşadım biliyorum..görüyorum. lise sınavblarına çalşrken sadece eski iki test kitabımn olması bi masamın olmaması dersaneye gidemememe rağmen umutlu olmam sadece çok az puanla istediğim okulu kaçrmam ama o zaman herşeye rağmen mutlu ve azimle çalşmştım..hayat böyle daha güzel öğreniliyor demekki.. şimdide aynısını yapabilirim biliyorum bu güç bende var sadece yola çıkmam lazım kendimi kazanabilmem gerek önce..hatalarımı kabul etmem kendimi affetmem..bana yapılanları düşünüp düşünüp içimde beslememem gerek bunuda biliyorum neden tıkanıyorum..zayıf değilim biliyyoorum güçlüyüm çok güçlüyüm..benle inatlaşan şey daha mı güçlü o zaman..?diyorum ki hayat herşeye rağmen güzel..eğer varsam yaşıyorsam emnmki birileri içn bişey ifade ediyorumdur..ediyorumday789 geçen gün arkadaşım bana iyiki varsın dedi..gerçekten sıkıntılı ve zor bi dönem geçiriyo..aslında konuşmuyoduk ama 1 sene önce barıştık ve şuan eski dostluğumuz devam ediyor..iyiki barşmışz diyorum eğer küs kalsaydık onun bu zorlu dönemnde yannda olamayacaktım..benm haberim olmadan tek başına savaşıyor olacaktı.. şuan eskisinden daha kuvvetli herşey..işte yaşamam için bi sebep... tek sebep dahi olsa ..bi sebebim var birinin bana ihtiyacı var.ağladğnda omzuma ihtiyacı var...sevindiğinide sevncni paylaşacğın bi dostun var.. hiççççççççççç bi yere gitmeye niyetim yokkk burdayım..hayat sürprizlerle dolu..her an herşey olabilir değilmi..hayatımda olacak iyi ya da kötü herşeye hazırım..çünkü bu bnm hayatım bana özel..seçimlerimle doğrularımla herşeyimle ben olabilmek ESRA olabilmek çok güzel..her insan gibi bende özelim..iyi geceler günlüğüm..iyi geceler gecenin karanlığında penceremin önünü ve dünyayı aydınlatan ay.. iyi gecelr bana göz kırpan yıldızlar iyi gecelelr yıldızım en parlak olanıactionsmilesizi seviyorum..gözlerimi seviyorum bunları görmemi sağladığı için..Rabbimi seviyorum.. |
Cevap: bnm günlüğüm saat de 3 olmuş :) |
Cevap: bnm günlüğüm bugün geçmişe ait herşeyi yaktım..herşey sahte.sevilmeler... sevmeler gerçekde olsa sevilmelerin sahteliği onlarıda yitirmeye yetiyr.hiçbiriniz önemli değilsiniz benm için düşüncelerimin kararlarımın yanlış dahi olduğunu bilseniz yanımda olma cesaretini gösteren kimse çıkmadı..bu o kadar zormu..mutluluğumda değil yalnızlığımda yanımda olmayı ben söylemeden sıkıntımı gözlerimden anlamak,, anlamanın ötesinde hissetmek.hayat hiç bu kadar anlamsız gelmemişti bana heralde gelebileceğin herşeyin anlamı yitirebileceğim son noktadayım.teselliyede ihtiyacım yok hiç bi konuda anladım ki bana yardım edebilecek tek kişi benim..artık kimseden destekde beklemiyorum annem babamda dahil...maddi olarak dünyayı önüme serseler önemli değil benm için beni anlamadıktan sonra artık anlamaınızıda beklemiyorum hiçbirinizn..şuan tek hayalim yalnız bi hayat kurmak tek başıma..etrafımdaki insanlar bana yarardan çok zarar veriyor.kendi kendime konuşmayada alıştım..teşekkür ederim hayat bana herşeyi öğretiyosun..belki biraz erken oldu ama..olsun..etrafımdaki herşeyi siliyorum.......... |
Cevap: bnm günlüğüm Esra'm yapma böyle :( Beni ne kadar çok üzdüğünü bilmiyorsun. Hiç kimse üzülmese bile ben üzülüyorum. Sana bunun nedenini de söylemiştim. Seni üzgün görmeye dayanamıyorum. Beni anlamıyorsun! Kimse beni anlamıyor! Sende üz. Teşekkür ederim sana. |
Cevap: bnm günlüğüm İyiler daima iyi, kötüler de daima kötüdür. Kişi cahil ve bunun farkındaysa kendini değiştirebilir. Kişi hem cahil, sabit fikirli, kırıcı hem de yaptıklarını bir marifet sanıyorsa işte onu değiştirebilen tek yer ömrünüü tamamladığında gireceği topraktır. Öyleyse ne yapalım. Senin günlüğünden anlaşılan yenşliklere açık ,özgüveni olan bir kişi görülüyor. İyilik ve kötülük yarış atları gibidir birbirini geçemeyen bazen diğeri önde olan hayat boyu sürecek bir yarıştır bu durum. Annanenle ayrı yaşama şansın olmadığına göre onun bu huyundan vazgeçmeyeceğini biliyoruz, kendine şunu söyleyebilirsin. Benim hayatta iyi insanları anlayıp tanıyabilmem için başımda böyle kötü birisi var. Yoksa sen kötüyü tanıyamazdın. Ona tepki vermemeyi tercih et, o zaman senin sinirlerini bozamadığı için o üzülecektir. Çünkü onun hedefi seni yıpratmak, seni mutlu gördükçe içi içiniş yiyecek. onun işi gücü yok olsaydı seninle uyraşacak zamanı olmazdı. Sevgiyle kal. |
cadımm nilaycım bitanecik kardeşim..öyle esiyor gürlüyor ruhum arada..bende buraya geliyorum yazıyorum..gerçkten azda olsa rahatlıyorum..kimseye bişey anlatamıyorum gerçkten..eskisi gibi değilim..bende buraya yazarak rahatlıyorum...seni üzmek istermiyim hiç.. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM CANIM KARDEŞİM..SEVGİ VE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZ HİÇ BİTMESİN..HEP MUTLU HUZURLU OLALIM İNŞALLAH^-^ |
Cevap: bnm günlüğüm Esra uyuyamıyorum demişsin, sana tavsiye ederken bu gece de bir demlik çay içerek ben de uykusuz kaldım. Ayrıcs bsns cevsp yazılmamış, küstüm. |
Cevap: bnm günlüğüm murat bey aslında babanem için kötü diyemem ama sadece herşeye karışmak istiyo haddinden fazla buda beni rahatsız ediyo ee tabi aynı evdede yaşayınca büyük sorun oluyor buda.. ama görmemeye çalışıyorum..bende yaşlancam gerçi ben öyle oolmam.. kızıyorum üzülüyorum yine bide bu aralar sağlık durumuda çok iyi değil neyse iyi davranayım ben yine sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum..kendimide biliyorum..en iyisi kulaklarımı tıkamak..fikirleriniz için teşekkürler sevgiyle kalınt678 (ayrıca küsmeyiny789 klavyem bozulmuştu uzun bi süre güzel sitemden ve sizden uzak kaldım şükür artık aranızdayımhappy6) |
Cevap: bnm günlüğüm bir hafta önce baya bi dolmuşum esip gürlemişim babnnem hakkında şimdi gözünden ameliyat oldu ikisindende bitanesi hiç görmüyo diğeride çok az görüyor..af Allahım..eğer biraz yüzüm gülse yine herşey eskiye dönecek aynı şeyleri yaşıycam ama olsun..kızıyorum yinede kendime iki arada bi derede kalıyorum ama.bu arada yeni bi uygulamaya başladım günde küçük yada büyük bi iyilik yapıcam onu not oarak deftere tarihiyle birlikte ve yaptığım iyiliği bana kazandırdığı mutluluğu yazıcam bugün bitane yaptım..açıklamayım şimdiy789 bu iyilik mahallende gördüğün küçük bi çocuğun başını okşayıp onu sevmek yada yaşlı bi teyzenin elindeki poşetleri almak..buna benzer işte elinmden geldiğince... AMAÇ:hem birine iyilik yapıp onu mutlu etmek kendimin mutlu olması hemde iyilik yapmayı ve bu küçük gibi görünen güzel değerleri yitirmemek adına... herşeye rağmen hayat güzel herşeyin her yaşadığımın bi sebebi var hiç bişey sebebsiz değil....herşeyi seviyorum..seni bile bana yaşattıklarına rağmen yaradandan ötürü seviyorum...henüz affetmiş değilim.belki de çok zor olacak zamanı değil ama kalbim içim daha kızgınlığım kırgınlığım soğumadı.. |
Cevap: bnm günlüğüm ohhhhhhhhh nefes almak çok güzelsevincli15 gün aradan sonra çarşamba dersaneye devam bakalım..deneme sonucum açıklanmış y789 türkçem gayet iyi matematik idare eder ama tarih coğrafya berbat umarım babam sormaz sonucu khkh56yoksa hiç iyi şeyler olamayack...zaten bu ara çalşamam açık öğretim sınavlarım başlıyor eğer vizelerim bi iyi geçerse var yaaa herşey daha güzel olacak daha çok güvenim gelecek kendime happy6 umarım yaa..bu hafta 4 gün gibi yurtta kalabilirim arkadaşlarla birlikte çalşmak da güzel oluyor..tabi çalşmak sayılırsa...10 dk çalş 1 saat molakhkh56biraz da evden uzak kalmak için değişiklik olur diye düşündüm..zaten burda sosyal hiç bişey yok..ama bişeyler üretcem bakalım yinede istediğim bi kurs bulabilirsem...haaa unutmadan iyilik yapma metodumu uyguluyorumm..hayatım o açıdan daha bi anlamlı oldu sanki hissediyorum..8977 umarım herşey güzel olur çok büyük şeyler istemiyorum sadece bi evim(1+1) mutlu olabileeğim bi işim ama parantez için (mutlu olabileceğim bi işim ) olsun bide beni seven dostum olsun başka bi şey istemiyorum..haaa birde yardıma ihtiyacı olan bir çocuk çıksa karşıma ona kendi kitaplarımdan defterlerimden versem de o çocuğun mutluluğuunu gözünde, tebessümümü yüzünde görebilsem başkada birşey istememhappy6varlıktan önce yokluk gördüğüme binlerce şükürrr...sevdiğim şarkıyı açtım (yalın son aşkım) pencereyi açtım deriiiiiiiiiin bi nefes aldım aya yıldızlara baktım tebessüm ettim şükrettim... |
Cevap: bnm günlüğüm uzun zaman oldu dertleşmeyeli...bu uzun zamandada sıkıntılı şeyler yaşadım...çok kötü kararlar verecektim sonucu hiçde iyi olmayan kararlar..ama derler ya bıçak kemiğe dayandı diye..benmde öyle oldu..bütün bağlar koptu içimde..inşallah bi daha öyle olmaz inşallah.. bazen öyle zayıf öyle güçsüz hissediyorum ki kendimi bi rüzfar gelse bi küçük olumsuzluk olsa yıkılıp gitcem bunu görmek bana öyle acı veriyor ki güçsüzlüğümü görmek..keşke gerçekten göründğüm kadar güçlü olabilsem..istediğim hayal ettiğim bi hayata sahip olurmuyum bilmiyorum..ama tek duam içimdeki hayata karşı son umudu yitirmemek işte tek umudum bu. artık yalnızlığım aalıştım..kendimle konuşmaya çoktan alışmştm ama bazen tuhaf boyutlara gelebiliyor..insan kendinden de sıkılıyor..tek başımada yürüyebiliyorum hayat yolunda..neyse günlüğüm uzun bi aradan sonra tekrar görüşcez..hoşcakalt678 |
|
|
|
Cevap: bnm günlüğüm sevgi sözcükleri duymak çok güzely789 bazen çoook ihtiyacım oluyor sen saol varol emi..ama bunu sevdiğin insandan duymak daha bi güzel oluyor canım benim... |
Cevap: bnm günlüğüm benim sana olan güvenim sonsuz..başaracaksın bir tanem.ilerde dönüp arkana baktığın da bu günleri biraz da gülerek yadedeceksin..her zaman yanımız da olanının sonsuz gücü sana yardım eder.. |
Cevap: bnm günlüğüm inşallah ablacım inşallah :):) |
Cevap: bnm günlüğüm başladığın hayat yolunda güzel ve emin adımlarla ilerleyeceğini biliyorum.başaracağın ve kendinle gurur duyacağın iyi ki yapmışım diyeceğin günler yakın.deneyimli biri olarak söylüyorum iyi ki varsıny789 |
Cevap: bnm günlüğüm İYİ Kİ YAPMIŞIM demek kadar güzel bişey yoktur heralde..neseli56 bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlarıma diyorum hiç bi zaman pes etmesinler ama hiç bi zaman... her pes ediş kişiye korkaklık ve kendine güvenin yitirilmesi olarak geri dönüyor..bir haftadr bazı takıntılarıma geri döndüm eski bazı olaylara ve içine düştüğüm bi takım saçma sapan durumlara düşmek istemiyorum..ve korkuyorum..çünkü o psikolojiden çok zor çıktım..tekrar girersem belki daha ağır bi şeklde etkilencem..bazen de diyorum şu en güzel yaşlarını mahfediyossun bütün hayata sarılıp dolu dolu yaşaman gereken yaşlarını..heralde en sorunlu yaşlar bu yaşta oluyor..bilmiyorum.. çok fazla bulaşmamak yüzeysel takılmadan yaşamak gerekiyor belkide .karışığım yine.ne diyim herşeyin en hayrlsı olsun..varlığınızı bilmek çok güzel..seviyorum hepinizi::) |
Cevap: bnm günlüğüm öfkeyide sevgiyide herşeyi uçlarda yaşadığım için bazen duygularımı tanımlamakta güçlük çekiyorum..çok kızıyorum kendime yaşıtlarım kpss de kaç puan yada en yüksek puanı almak derdindeyken hayat telaşının derdindeyken.. bense aptalca içine gömülmüş kendimle uğraşıp duruyorum bilmiyorum belki onlarında sorunları vardır mutlaka vardır..öfkemi niye kontrol edemiyorum.başta kendime, aileme çok zarar veriyorum biliyorum..olur ya rüyanda bağırırsın bağırırsın kimse seni duymaz yada sesin çıkmaz..yada köşeye sıkışmış olursun..ya o köşendeki duvarı kırıp yıkıp geçeceksin yada o kösede öylece başını yere eğip mahküm olacaksın..mutlu insan rolude bunalttı artık..önceki günlerde yazmştım heralde affediyorum seni diye hayırrr affetmiyorum ve asla affetmicem asla..inşallah bana yaşattıklarını kat kat daha fazla yaşarsın..ve en ağır bişeklde..senn sevgin sahteydi belki.belki değil sahteydi..ama benm nefretim sahte değil... |
Cevap: bnm günlüğüm Aslında, kimse senden affetmeni beklemiyor, biliyor musun?? Affedemezsin, zaten. O her kimse, affedilmeyi bile haketmiyor. . Özlem ablanın affetme meditasyonunda bir kısım vardı; ''acıyı hatırla ama acının kendisini değil''. . Sana çektirdiği şeyi unutabilirsin. . O anda yaşamayı bırakabilirsin. Yüreğini o ağır yükten kurtarabilirsin. Unutma; herşey senin elinde. Diğer inasnlar hakkında söyleyecek fazla birşey yok aslında. Kimin kalbinde ne var bilemeyiz. Senin mutlu, tek derdi var o da kpss; dediklerin de rol yapıyor olabilirler, ki genelde böyle zaten. Ama farkında değiller. Ama sen, bunun farkındasın. Farkına varan birisi kendini değiştirmek için birşeyler yapabilecek kapasitede olandır. . Ben bakıyorum yazdıklarına,, senin de başarabileceğini, duygularını kontrol edebileceğini görüyorum. . Gün olur, biraz sessizlik rüyanda attığın/atamadığın çığlıktan daha fazlasını anlatır. . Duvarlara karşı boyun bükmek yada onlardan nefret ederek hepsini parçalamak yerine onları sevginle, sevginin; kalbinden gelen sevginin sınırsız gücüyle şeffaflaştırabilirsin ::) Bunu hepimiz gibi sen de biliyorsun sevincli İyiki varsın, Esra ::) İyiki varsın ::) |
Cevap: bnm günlüğüm herşeye rağmen yoluma devam etmeye çalışıyorum..bazen kendimi tanıyamıyorum..en kısa zamanda herşey yoluna girer..inşallah...sizde iyiki varsnız diyorum gerçekten.. |
Cevap: bnm günlüğüm geçmiş günleri okdudumda ne kadar umudum azmış desemde azda olsa varmış..çünkü şu bi aydr o kadar kötüyüm ki.normal hayatımı devam eettirebilecek hiç bişey yapamıyorum..sorun ne ??buna artık mantklı ceavap bile veremiyorum.hayattan tamamen koptum diyebilirim..cumartesi günü sınavm var ve ben hiç çlşmadım..günden güne dah akötü oluyorum..dışarı çıkmak istemiyorum..etrafmla iletişimimi kestim..karanlkta oturmak bu aralar yaptığım en iyi şey ssanırım..yeni bişey olmadı eskileri büyütüyorum..aklımda..önceden sadece bi düşüncenn yada bi problenn üstüne yoğunlaşıyordum..belki bir ay yada 2 ayım bu şeklde geçiyordu..sonra ki zamanda o problemn yerine başka bi problemn üstün eyoğunlaşıyodum ve uzun bi zamandaha onunla uğraşıyordum..ama bu aralar hepsine brden yoğunlaştım..ve en büyük problem bazı şeyleri yaşadm mı yaşamaddm mı hayal mi gerkmi ayrt edemiyorum. bu şeklde aynen bu şeklde devam edersem kafayı yiycem..en son nokta bu..çeklmez bi hayat oldu.çareszliği sonuna kadar yaşıyorum..gücüm artık tükendi..cümlelere bile dökemiyorum..bi noktaya dalıp gidiyorum satterce hiçbişey yapmadan ağlıyorum. diyorum kendime bu kez herşeyin sonu galiba..şimdi bu kadar sorunun içinde ben ne okuyablrim ne dersaneye devam edeblrim nede iş hayatın aatılablrm..çünkü hiç bi istek yok hayata karşı bi hedef hayal hepsini yitiriyorum..yitirdim..artık kendimden nefret eder hale geldim..özellkle annemi o kadar çok kırıyorum ki..bnm yüzümden ne kadar çok ağladı..cuma günü psikolağa gidicem hiç bi umudum yok ama bakalım.. |
Cevap: bnm günlüğüm saol canım benim inşallah.. |
Cevap: bnm günlüğüm esra'cıgım merhaba, gülenyüz'ünde dediği gibi kendini sıkma, serbest bırak herseyi. olup bitenler üzerinde fazla durmamaya çalış. öncelikle sakin olmayı denemelisin, seni engelleyen,rahatsız eden olayları tespit et, kendinin gözlemcisi olarak harekete geç, ona nasıl yardım ederdin, ona neler söylerdin? sevgiler. |
Cevap: bnm günlüğüm az çok biliyorum genco sorunun n eolduğunu ama artık bazı şeyler benm kontrolumun dışında çok sinirlilik ve gergin olma hali..tek başıma halledemiyorum.önceden azda olsa kendime teselli verebilirdim şimdi tamamaen koptum diyeblrm.umarım herşey yoluna girer.. |
Cevap: bnm günlüğüm merhaba demeyi unutmuşum :) ilgin için teşekkürler :) |
Cevap: bnm günlüğüm esra'cıgım hepsinin üstesinden geleceksin ben inanıyorum. günlük değişmden kaynaklı sebebler oldugunu düşünüyorum, her gün mutlu,neşeli ve keyifli olamıyoruz. şükürler olsun ki burdayız ve biraradayız. herşey gönlünce olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 AM. |