Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bnm günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462196-bnm-gunlugum.html)

esra90 22-12-2009 02:23 AM

Cevap: bnm günlüğüm

çok haklısınız.. peki içimdeki duygu karmaşası duygularımın net olamaması :( sizce yaşımla alakalı bişeymi yeterince olgunlaşamadğim için mi yani

yeni bir hayat 22-12-2009 02:34 AM

Hedeflediklerinle karşılaştığın durumlar birbiriyle uyumlu olmadığında özellikle de bu yaşta duygu karmaşası yaşaman normal..Eğitim ile ilgilenmen gereken bu dönemde evlilik fikri sadece kafanı karıştırır diye düşünüyorum..Dolayısıyle gereken şeylere odaklanamazsın..Öncelikle kendini tanımalısın,değerlerini bilmelisin..

bayşegül 22-12-2009 03:45 PM

esracım merhaba
günlüğün hayırlı olsun
hep güzelliklerle dolsun

esra90 22-12-2009 10:55 PM

merhaba :) teşekkür ederim inş öyle olur..sizde benm günlüğüme hoşgeldiniz :)

esra90 23-12-2009 01:30 AM

güzel gecemin sakin sessizliği...evde yine sadece ben uyumadım..kendimle başbaşa olmanın keyfini çıkarıyorum..düşüncelerimin arkasında durablmektende mutluyum dün aldığım kararı bugün uyguladım küçükde olsa hissettiklerimi hiçe sayarak... böyle daha iyi olacağına inandığım için bunu yaptım..belki biraz zor oldu ama en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir düşüncesiyle yola çıktım sevgili günlüğüm..bugün konuştum bahsettiğim kişiyle telefonda bütün düşüncelerimi anlattım.. çok büyük bi tepkisi olmadı ama üzülmüştür heralde..en azından ben öyle düşünüyorum.aynı sınıftayız demiştim dersanede..akşam derse gittim hiç konuşmadık sadece selamlaştık..ilk saate girdi bi daha gelmedi derse.. kendimi kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi..beni görmek istemediğinden gitti sanırım.. herneyse biraz zorlancam bu konuda aynı sınıfta ama napim. daha iyi oldu günlüğüm hayrlısı ne diyim..

esra90 23-12-2009 01:53 PM

BİTAnECİK GÜNLÜĞÜM,
bugün değişiklik var bende neden anlayamadım içimde değişik bi mutluluk var :):) kahkaha atmak geliyo hayrdır inşallah :):)öyle birden oldu uzun zamandır olmamştı.aslında sabah kötü kalktım biraz mutsuz uyandım ama bilgisayarı açtım hemen güzellll siteme girdim telkinlerimide açtım dinliyorum aklıma ilk imzamı değiştirmek geldi hemen güzel bi imza yapayım dedim içimi karartmasın..güzel gören güzel düşünür,,bende imzamı gördükçe güzel düşünürüm dedim onun için böyle bi imza yaptım :):)

çok_mutlu:) 23-12-2009 02:34 PM

çok güzel haberler çok sevindim canım şu profil resminide bir değişsen süper olacak mesela hayalindeki evi profil resmin yap:))

esra90 23-12-2009 02:39 PM

evet ya niye düşünemedim aslında papatya resmi koycaktım ama sorun çıktı evet kesnlkikle süper fikir :) hayalimdeki ev :):)

esra90 24-12-2009 03:22 AM

saat 03.19 ben hala uyumadım başım çok ağrıyo artık uyuma vakti geldi sanırım.. sanada bişeyler yazayım dedim günlüğüm vefasızlık etmek istemedim..aslında bahsetmek istediğim bikaç konu var ama hiç açıp moralimi bozmak istemiyorum inşallah içimdeki sıkıntılardan kurtulurum telkinlerimide düzenli olarak dinlemeye çalşıyrum..kesnlkle bırakmamam lazım..bazı şeylere kendi içimde yeni yeni tutunmaya çalşmşken..

esra90 24-12-2009 03:24 AM

okudumda çok soğuk olmuş ya :) seni seviyorum günlüğüm :) sizi seviyorum güzel sitemin güzel insanları :) içindeki umuda tutunup yeni bi sayfa açan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun..

spestnaz 24-12-2009 01:44 PM

hepp yanındayız 12389 beraber zıplıyoruz happy6

aybükem 24-12-2009 01:52 PM

yalnız değilsin seni seviyoruz

esra90 24-12-2009 01:55 PM

bende sizi çok ama çokkkk seviyorum :)

aybükem 24-12-2009 02:04 PM

birde nikindeki resmi değiştirsen süper olur

bayşegül 24-12-2009 02:11 PM

esracım tatlım benim
hadiiiiiiiiiiiiiiiiblissy
avatar resmini de değiştir lütfen..........8977
güünün her günden daha mutlu ve güzel geçsinmusic45
sevgi ve ışıkla kal.....t678

esra90 24-12-2009 02:15 PM

ya sormayın onu bi türlü değiştiremedim :):) benide daralttı resim :) tekrar deniyorum :)

esra90 24-12-2009 02:21 PM

en çok sevdiğim çiçekler :)

çok_mutlu:) 24-12-2009 02:40 PM

ayyy süper olmuş avatarın sana çok yakışmışş:)))

genco 24-12-2009 02:43 PM

vaaawww gerçekten süper bi avatar olmus. bundan böyle daha olumlu daha pozitif bir "esra" göreceğiz.(hissediyorum)

bayşegül 24-12-2009 03:02 PM

http://img223.imageshack.us/img223/4589/dusun2cg8px.gif

avatar resmini degiştirdiğim için teşekkür ederim tatlımmmm...

Sultan 24-12-2009 03:05 PM

Alıntı:

çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575645)
ayyy süper olmuş avatarın sana çok yakışmışş:)))

gerçekten güzel olmuşy789

esra90 24-12-2009 04:12 PM

gönül dostlarım hepinize teşekkürler ilginizden samimiyetinizden dolayı inşalahh her şey daha iyi olacak..sevgili genco umarım hislerinde yanlımazsın :) dediğin gibi pozitif bi esra olurum :):)

esra90 25-12-2009 01:17 AM

ewtt günlüğüm bu saatlerde yine birlikteyiz bugün biraz daha erken yazayım dedimneutrali5 bu akşam babamla tartıştık çok ama çok kızdım bi süre küs kalcaz sanırım yani en azından ben bi süre konuşmayı düşünmüyorum çünkü kızmaktan daha çok kırıldım diyebilirim...ağla2 içimi acıtacak bi kaç laf duydum kolay kolay unutcamıda düşünmüyorum konudan bahsetmicem ama benim de kendime göre haklı yanlarım vardı belki empati kursaydı babam nedenini çok açık anlayacaktı.. neyse günlüğüm..kötüyüm biraz..bi kaç gün önce bahsettiğim bi konu vardı canımı sıkıyor bu akşam nedensesad456 o kişiyi aramak geldi içimden ama yapmamam lazım..ben düşüncelerinin arkasında durabilen bi kızım..en azından bu konuda duygularımı bastırabilmeliyim ..ama aynı sınıftayız hep görcem ufffff..hiç yokmuş gibi davranabilir miyim sence??davranırım evet öyle yapmam gerekiyo çünkü..mantıklı olman lazım esracım mantıklı..herşeyin bi zamanı var..inan doğru olan bu..keşke hiç tanışmasaydım şimdi bunları düşünüyo olmayacaktım..neyse herşeyde bi hayr vardır...

esra90 26-12-2009 12:57 AM

bugün ruh halim çok değişik hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden öyle bomboş oturup sadece düşünmek... yaşamak istediğim hayatın neresindeyim gerçekten istediğmi hayatı yaşıyormuyum..yada hayal ettiğim bi yaşam var mı?en önemlisi bu sanırım önce bi hayalinin olması lazım daha sonra hayalin için bişeyler yapmak..herkez yolunu çizdi..bende sürekli birilerini üzüyorum sanırım en çokda ailemi bana değer veren her konuda yanmda olmaya çalşan ailemi keşke beni anlayabilseler..ama ben onları anlıyorum tek sorun onların beni anlamamsı..

genco 26-12-2009 01:12 AM

"esra'cığım" hüzünleri,umutsuzlukları koy sepete gönder memlekete. hiç birsey senin tatlı canından kıymetli değil kuzum. bu gün baktıgımızda hepimiz ailemizle ters düşmüşüzdür üzülmüş ve üzmüşüzdür. ama sonrasında hep pişmalık duymusuzdur. öyle değil mi_? misal ben ailemi anlamak için hep sevdiğim insanları göz önüne getirmişimdir, o an basına birsey gelmemesi için, ona birsey olmaması için anlık olarak onu üzmeyi göze alabirim. doğru bir davranıs olmasa da bu yaptıgım, sevdiğim insanların bendeki değerlerini anlayıp aileme de hak verebiliyorum. önemli olan burda senin bu güçlükler karsısında güçlü olman.
"esra'cıgım" sık sık olumlama yapmanı tavsiye ediyorum. güne gözlerini actıgında olumlama ile başla, isteklerini evrene yolla sana geri dönecektir.

iyi ki varsın arkadaşım. sevgiler.

esra90 26-12-2009 01:21 AM

sevgili genco ailemle sorunum sadece beni anlamadıklarını düşünmem sadece bi kez kızım esra sende haklısın bu konuda...bu konudada sen haklısın.. bunu hiç duymadım haksız olan hep ben oldum..anlatmak istediklerimi biraz agresifce anlatmamdan kaynaklanıyor haklıyken haksız oluyorum.. tek hatam bu. bu konuda çok çabalıyorum aşmaya çalşyorum daha sakince ve güzel ifade etmek istiyorum kendimi ama bazı şeyler kopunca arada tekrar bağlanması kaynaşması zor oluyo..olumlamalrı yapıyorum..bazen inanmadan yapıyorum ama olsun..belki bir gün evrende bana güler isteklerimi geri çevirmez ilgin için teşekkürler genco :)

genco 26-12-2009 01:26 AM

"esra'cıgım" belki ve keşkeleri kullnamayalım olur mu. evren ne istemişiz de vermemiş. lütfen sen inancını ve gücünü yitirme.
kendinden emin ve kararlı eylemler bekliyoruz.

çok_mutlu:) 26-12-2009 09:25 AM

oo avatar değişmiş çok güzel olmuş:)))

esra90 26-12-2009 08:15 PM

aslında bu sattlerde yazmazdım bilirsin gece yarısını geçmeyince yazmam..lacivert kaplı günlüğümde o saatlerde yazarım...içim çok daraldı kendi kendime konuşmak istemiyorum..daha kötü olcam çünkü..evet günlüğüm bilrsin aşka karşı duygularımda daha acımasz olabiliyorum bastırabiliyorum.. bu konudaki duygularımı önmsemeyebiliyorum..kendime acı çektirebiliyorum böyle bi yeteneğim var aramam diyosam aramıyorum..ama msnde karşlaştık..tekrar aynı konular açldı işte..sadece bana tek soru sordu benden hoşlandın mı hiç mi bi his yok içinde bana karşı dedi..var aslında var belki de ikince kez böyle bi duyguyu yaşadım..ama korkuyorum biliyorum ki hayal ettiğim gibi olmayacak bişeyler düşündüğüm gibi..ve bunlar için çok erken..sağlıklı düşünebileceğim bi dönemde değilim..ama o daha pozitif hayattan çok büyük beklentileri olan mutlu olmayı çok isteyen biri ona ayak uydurabileceğimi sanmıyorum.eğer yok diyosan bana karşı hiç bi duygu çıkıp gtcem hayatından dedi..beş dakika düşündüm..var desem nolur yok desem nolur..var desem daha da uzayacaktı gerçekten.. duygularının arkasında daha inançla durabilecekti..bnm kafam karışacak onuda daha çok üzecektim.duygularımı hiçe saymayı tercih ettim..yok dedim hayatımdan çıkabilirsin..bu daha kötü oldu bnm için ama onu düşündüğüm için.. onu bekletmeye hakkım olmadığını düşündüm...böyle bi söz büyük bişey olurdu ....umarım duygularım geçer gider..

esra90 30-12-2009 01:43 AM

sevgili günlüğüm telknlerdenmi bilmiyorum çok gerginim büyük ihtimal telknlerden.. okumuştum..4 gündür yazmamştım sana yazmak istemedim işte.değişiğim, içim ,ruhum karmakarışık.. 2010 belki yeni bi sayfa olur benm için bilmiyorum umutla bakmak istiyorum..hayat akıp gidiyo elmden geriyo dönüp baktığımda pişmanlıklarım olmasın yine keşke demeyim iyiki diyim.bakıyorum yazabilkdeklerim duygularımın belki yarısı bile değil kendimi bile anlatamıyorum bazen..duygularımı hep içimde gömülü hep bende saklı.. ben bende gizliyim..kelimeler yetmiyo belki duygularımı anlatmaya belki de anlatacak kelime bulamıyorum..tek ümidim zaman..herşeyin ilacı diyolar ya inşallah öyledir inşallah..bazen diyorum olumsuz hiçbişey yazmıcam sana ama kendimimi kandırmalıyım?? neden bu kadar ümitsizim hayata karşı neden hep olumsuz bakıyorum..mutluluğun tanımını bilmiyorum yoksa.ya da bildiğim halde hayatıma geçiremiyorum şükredecek çok şey var hayatımda bunların kıymetini bilemiyorum..bunların şuçluluk duygusunu yaşıyorum..bazen işe yaramayaz olark görüyorum kendimi..aslında biliyorum öyle değilim..neden hedeflerime sımsıkı sarılamıyorum neden en küçük negelde pes ediyorum bu kadar zayıf mıyım.bunu görmek istemiyorum..sınırlarımı neden zorlayamıyorum..bi ton soru cevapsız..

esra90 06-01-2010 06:54 PM

evet canım günlüğüm... seni seviyorum, kendimi seviyorum, yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü..her güzel olan şeyi sevmeye çalşıyorum.. o aşamam dediğim kendimi aşmaya çalışıyorum..kendimle savaşıyorum ama severek sonuçlar iyi olacak.herşey daha iyi olacak mı? olacak işallah.kötü insanlar iyi olsun..kimse kibirli olmasın..yükseldikçe mütevazi olsun herkes..kimse kmsenn gururyla duygusuyla oynamasın...her anı dolu dolu güzel geçirelim..kimseyi üzmeyim.kimsede benim canımı yakmasın...elimizdekilerin değerini bilerek yaşayalım.. ve bizim için zenginliğin en büyük olanını yani ailelerimiz hep yanmzda olsun..dostluklarımız hep daim olsun samimi içten çıkarsız olsun.karşılık beklemeden sevebilelim.en güzel sevgide o değil mi karşılıksız sevgi :) ve hayallerimiz hep bi yerde var olsun ulaşamasakta hep varolsunlar..

Elektra 06-01-2010 08:11 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577914)
evet canım günlüğüm... seni seviyorum, kendimi seviyorum, yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü..her güzel olan şeyi sevmeye çalşıyorum.. o aşamam dediğim kendimi aşmaya çalışıyorum..kendimle savaşıyorum ama severek sonuçlar iyi olacak.herşey daha iyi olacak mı? olacak işallah.kötü insanlar iyi olsun..kimse kibirli olmasın..yükseldikçe mütevazi olsun herkes..kimse kmsenn gururyla duygusuyla oynamasın...her anı dolu dolu güzel geçirelim..kimseyi üzmeyim.kimsede benim canımı yakmasın...elimizdekilerin değerini bilerek yaşayalım.. ve bizim için zenginliğin en büyük olanını yani ailelerimiz hep yanmzda olsun..dostluklarımız hep daim olsun samimi içten çıkarsız olsun.karşılık beklemeden sevebilelim.en güzel sevgide o değil mi karşılıksız sevgi :) ve hayallerimiz hep bi yerde var olsun ulaşamasakta hep varolsunlar..

NE KADAR GÜZEL DİLEKLER BUNLAR TATLIM =) İNŞALLAH HEPSİ KABUL OLURRR...

kumsal1980 06-01-2010 09:20 PM

Evet ne kadar güzel dilekler.İnş. herşey yüreğinden geçen bu saf ve temiz dilekler gibi olur... :)))

zynp0 06-01-2010 09:29 PM

Esracım umarım tüm hayallerine ulaşırsın da yeni yeni hayallerine yer açılırs456

esra90 07-01-2010 12:25 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577916)
NE KADAR GÜZEL DİLEKLER BUNLAR TATLIM =) İNŞALLAH HEPSİ KABUL OLURRR...

umarım canım kabul olury789

esra90 07-01-2010 12:28 AM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577925)
Evet ne kadar güzel dilekler.İnş. herşey yüreğinden geçen bu saf ve temiz dilekler gibi olur... :)))

inşallah güzel arkadaşımy789kahvesmileyherkes çok huzurlu olsun bnce mutlulukdanda önce huzur gelir huzur anahtar gibidir bana göre o olunca herşeye yapacak gücü bulursun kendinde956ksizi seviyorums456

esra90 07-01-2010 12:30 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577927)
Esracım umarım tüm hayallerine ulaşırsın da yeni yeni hayallerine yer açılırs456

zeynepcim güzel dileklerin için t .ederim..sennde kalbinden geçen her güzel şey hakkında hayrlı olsunkahvesmiley

zeynep957 09-01-2010 04:47 AM

Hepimizin tüm kalbiyle ''AMİN'' diyeceği dilekler.ne demişler niyet hayır,akıbet hayır.herkes kendi gönlünün ekmeğini yer sevgili Esra..senin de gönlün yüce duygularla dolup taşarken niyetlerinin dileklere dönüşüp hayır kapılarından sana yansıması bumerang etkisi gibi sana bin misli hayrıyla dönecek.rabbim yar ve yardımcın olsun..

esra90 13-01-2010 10:50 PM

böyle pencereyi açıp bağırmak geliyo içimdeki tüm olumsuz enerjiyi atmak...herşeye rağmen burdayım demek...hayallerimle varım demek..niye bu kadar zor bilmiyorum..geçmişi affetmek sanırım bu günlerde belki de hep takıldığım konu bu..sünger çekmek istemiyorum ben geçmişe beton atmak istiyorum..hep kopukluklarla doluyum..yine umutlarımı yitirdim..umutmuş insanı ayakta tutan günlüğüm umutmuş.biçok güzel duygumu yitirdim eski bi rafta üzeri tozlu kitaplar gib iiçimde saklılar..çıkaramıyorum dışarı. biliyorum yine kırılcam yine incinen ben olacam..neden bu dengeyi kuramıyorum..neden insanları affedemiyorum neden kendimi affedemiyorum..hep böyle mi gidecek nereye kadar böyle..anlamlı olan şey ne bu hayatta benim için yada benmi anlamaını yitiriyorum herşeyin..göremiyo muyum..yada kopunca hayattan bikez bi daha tutunulamıyomu..umutsuz vakamıyım şimdi..herşey güzel olacakmş gibi davransam ne olacak ki..güzel olacak mı gerçekten onuda deneriz problem değil..herşeyi denedim..mutluluğu bişeye bağlamak istemedim içimde kendimde aradım biliyorum bi insana bi eşyaya yada bi hedefe bağlarsam elimden gittiğinde daha kötü olcam ben mutluluğu knedime bağlamak istiyorum varlığıma..derler ya değerimi bilemedi o benim diye..bende kendi değerimi bilemiyorum sanırım..

Elektra 13-01-2010 11:31 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579047)
böyle pencereyi açıp bağırmak geliyo içimdeki tüm olumsuz enerjiyi atmak...herşeye rağmen burdayım demek...hayallerimle varım demek..niye bu kadar zor bilmiyorum..geçmişi affetmek sanırım bu günlerde belki de hep takıldığım konu bu..sünger çekmek istemiyorum ben geçmişe beton atmak istiyorum..hep kopukluklarla doluyum..yine umutlarımı yitirdim..umutmuş insanı ayakta tutan günlüğüm umutmuş.biçok güzel duygumu yitirdim eski bi rafta üzeri tozlu kitaplar gib iiçimde saklılar..çıkaramıyorum dışarı. biliyorum yine kırılcam yine incinen ben olacam..neden bu dengeyi kuramıyorum..neden insanları affedemiyorum neden kendimi affedemiyorum..hep böyle mi gidecek nereye kadar böyle..anlamlı olan şey ne bu hayatta benim için yada benmi anlamaını yitiriyorum herşeyin..göremiyo muyum..yada kopunca hayattan bikez bi daha tutunulamıyomu..umutsuz vakamıyım şimdi..herşey güzel olacakmş gibi davransam ne olacak ki..güzel olacak mı gerçekten onuda deneriz problem değil..herşeyi denedim..mutluluğu bişeye bağlamak istemedim içimde kendimde aradım biliyorum bi insana bi eşyaya yada bi hedefe bağlarsam elimden gittiğinde daha kötü olcam ben mutluluğu knedime bağlamak istiyorum varlığıma..derler ya değerimi bilemedi o benim diye..bende kendi değerimi bilemiyorum sanırım..

Seni umutsuz ve mutsuz görmek beni üzüyor. Bu sitede 3 önemli kişi var benim için demiştim sana, birisi sensin. O yüzden lütfen kendini üzme mutsuz olma, yoksa beni de üzersin. Herşey güzel olacak tatlım. Biraz daha gayret.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 AM.