Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   dönüşüm muhteşem olacak... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/388020-donusum-muhtesem-olacak.html)

renkli61 28-09-2009 01:58 AM

dönüşüm muhteşem olacak...
 
Evett daha önce ki teşebbüslerim sonuçsuz kalmıştı yeniden bi günlük açtım:)
kafam o kadar karışık ki...eskiyi bağışlamalıyım biliyorum ama yapamadım bi türlü.ama eski bağışlanmak istiyor.küs kalmak istemiyormuş.Ya anlamıyorum kş ben bu insanları yap et ondan sonra gel küs olmayalım de kolay mı hiç birşey olmamış gibi davranmak.her şeye sünger çekmek?ne yapmalıyım bilmiyorum gelecek için geçmişi unutmak lazımdı bu şekilde nasıl unutabilirim ki:(:(sürekli göz önünde olursa.bu çekim yasasıda maşallah tıkır tılır işliyor.ne düşünüyorsam hayatıma bir bir çektim.bu gece somut olarak belli etti yani.Bu günden itibaren değişimimi tam anlamıyla başlatıyorum yni yayın döneminde farklı bi ben oluyorum.kendinden emin,kendine güvenen,başarılı,mutlu,huzurlu.(zaten öyleydim ya neyse):):)
değerim zaten ortada onu görebiliyorum:)değişimim hayırlı uğurlu olsun.Okulda açıldı artık telkinlerin etkisini daha net görebileceğim sanırsam.esen kal günlüğüm...bakalım mezun olana kadar daha neler yaşıycam:)

rüzgârın kızı 28-09-2009 10:36 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
renkli kız günlüğün hayırlı olsun...

bence sen bu yazdığın bütün renkleri zaten taşıyorsun.girlhaha

gönlünden ne geçiyorsa yaşa bazen mantık yanlış da yapar...

sevgiler

renkli61 28-09-2009 11:20 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
teşekkürler canımcım.Yok yaa mantık yok benim olayda ki.Bi çözüm bulcam ama en iyisi eskiye bulaşmamak sanırsam...

fgceker 28-09-2009 04:29 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Canım benim günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun.İstediğin tüm güzellikler bir bir seni bulsun...


http://img.blogcu.com/uploads/minikm...n19[1].gif

renkli61 28-09-2009 05:23 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
teşekkürler fgcekercim...İnşallah güzellikler hepimizi birden bulur aminnnn

yeni bir hayat 29-09-2009 12:23 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Merhabalar renkli,actionsmile

Günlüğün hayırlı olsun,http://img29.imageshack.us/img29/3751/55937325ex9.gif

senin gibi renkli,mutlu haberlerinle dolup taşmasını diliyorum..

Affetmek senin de dediğin gibi zor zanaat..Temeli sevgi..Sevmeyi öğrenebilirsek bu duyguyla başedebiliyoruz..Bulunduğumuz anı yaşamak,bunun farkında olmak geçmişin olumsuzluklarını daha kolay üzerimizden atmamızı sağlıyor..Telkinlerin en önemli etkilerinden biri de bu zaten..Sen de henüz hissetmediysen,yakında farkedeceksindir..

Tüm güzel dileklerinin bir bir hayatına geçmesi dileklerimle..

Sevgiler..http://img87.imageshack.us/img87/7025/dividers129.gif

Belgin ∞ 29-09-2009 01:10 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Renkli'cim günlüğün hayırlı olsun. Umarım bu sefer ki teşebbüsün başarıyla sonuçlanır.

Eskiler her zaman bağışlanmak için beklerler neden biliyor musun; çünkü ruh özgür olmak ister, mutlu olmak ister, bizim bilerek ya da bilmeyerek, isteyerek veya istemeyerek ellerine taktığımız kelepçelerden, ayaklarına zorla geçirdiğimiz prangalardan kurtulmak ister. Bilirsin herkes cennete gitmek ister, ama hiç kimse ölmek istemez :) İşte bu durum da aynı cennet gibi ironidir. Mutlu olmak istersin, geleceğe bakmak istersin, geçmişi bırakmak istersin, iyi olmak istersin, herkes seni sevsin istersin, isteklerin gerçekleştikçe istersin, önüne ufak bir engel çıktığında ise takılıp kalırsın.

Canım benim önce şu düşünce kalıbını değiştirerek başla işe; 'gelecek için geçmişi unutmak lazımdı' bir insan nasıl unutabilir kendisini? nasıl bir sünger çekebilir tamamen bilinçliyse eğer? peki yaptı diyelim hadi, delirmeden geçmişini sildi tamamen aklı başında olarak, peki kim olur o insan? kendisi olabilir mi? yaşadığı acı-tatlı, sevinçli-hüzünlü, onu o yapan tüm hatıraları, anıları silince geriye ne kalır ki?

Affetmek ! Yüklenen anlam gerçeğinden o kadar başka ki aslında. Böyle saf, içine girdiğinde içinde huzur duygusundan başka hiçbir duygu barındırmayan bir söze öylesine vahim anlamlar yüklüyoruz ki! Zordur affetmek, neden zordur? 'Çünkü ben şu şu yaşımdayken bir hata yapmıştım, annem/babam çok kızmıştı, kalbimi çok kırmışlardı, kendimi affettirene kadar bilmem kaç gün harıl harıl ders çalışmıştım. Dışarı çıkmama cezası vermişlerdi. 1 hafta bulaşıkları ben yıkamıştım (başıma gelen örnekler bunlar yanlış anlaşılmasın :) ) En sonunda beni affettiler ama, o kadar yorulduğum ve yıprandığım bir zaman daha hatırlamıyorum.'

Ve gül gibi bir inanç kalıbı: Affetmek zor, çünkü ben çok zor affedilmiştim fii tarihinde. Annem ve babam bile bu kadar zor affediyorsa, bunu kolaylaştırmak benim ne haddime..

Affetmek sanıldığı gibi sana çok büyük bir kötülük yapan kişiyi bağrına basmak değildir Renkli'cim. Affetmek o kişiyle tekrar barışmak değildir, konuşmak değildir. Sadece onun yükünden kurtulmaktır, onu hatırladığında, sana yaptıkları, söyledikleri aklına geldiğinde yüreğinin eskisi kadar çok cız etmemesidir. Evet bana bunu yaptı, ama onun sayesinde şunu şunu da öğrendim yapılan sayesinde. Evet onunla konuşmak zorunda değilim onu affettim diye, ama adını duyduğumda da sinir krizlerine girmeme de gerek yok. Çünkü eskisi kadar yük yok onunla ilgili omuzlarımda. Evet onu affettim, kendimi özgürleştirdim, ruhumu özgürleştirdim, geçmişimi sevgiyle kabul ettim ve bu nedenledir ki kendimi bu kadar sevmelerim. Geçmişine sahip çıkan kişi kendisini seven ve bilen kişidir ve bir o kadar da geleceğini tutuyordur ellerinde hem de sarsılmaz bir güvenle.

Sanırım dalıp gittim yine, sözü çok uzattım.

Sana kendine layık gördüğün adın gibi rengarenk bir yaşam diliyorum. Beyazı sev, o içinde tüm renkleri barındırır. Ama siyahı da sahiplen, aydınlığın saflığını ve temizliğini ancak siyah hatırlatır.

Sevgiyle..

kirazz 29-09-2009 05:22 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
merhabalar...aslında aynı duyguları ben de paylaşıorum.affedlmeyi haketmedklerini düşnüorum ama daha çok herkes bi şeklde hatasnı anlayp dönüo ama benm içm çok geç oluo bunca zamndan sora anca mı aklna geldm diorum ve aklm karışıo ne yapmam gerektiğini kestiremiorum.içten içe affediorum belki yapılanları ama eskye dönemiorum.. he sen yap et sora hçbşy olmamş msali dön benden de aynı muameleyi bekle... içm bu konda çok dolydu yazdklarnzı da okynca paylaşmk istedm:)

renkli61 29-09-2009 05:35 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
redflowerscim kaç gündür düşündüm bende aslında evet bağışlasam daha tez geçecek her şey gibi geliyor.konuşmadıkça onla içimdeki kızgınlık hep canlı kalıyor bu şekilde ne bilim ya renkli bi kişiliğim var atlıyorum zıplıyorum gülüyorum ama içimde hep bi sıkıntı oluyo.Tabii ki küs kalmamak yaşanılanları unutturmayacak ama etkisini azaltacak seninde dediğin gibi adını duyduğumda ya da yaşanılanları hatırladığımda artık cız etmiycek içim.
yazdıkların için çok saol iyi geldi:):)

renkli61 29-09-2009 05:37 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Alıntı:

kirazz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492500)
merhabalar...aslında aynı duyguları ben de paylaşıorum.affedlmeyi haketmedklerini düşnüorum ama daha çok herkes bi şeklde hatasnı anlayp dönüo ama benm içm çok geç oluo bunca zamndan sora anca mı aklna geldm diorum ve aklm karışıo ne yapmam gerektiğini kestiremiorum.içten içe affediorum belki yapılanları ama eskye dönemiorum.. he sen yap et sora hçbşy olmamş msali dön benden de aynı muameleyi bekle... içm bu konda çok dolydu yazdklarnzı da okynca paylaşmk istedm:)

herkesin aynı konuda sorunları var galiba biz bayanlar affetmek konusunda biraz zoruz :)
"unutmak ve affetmek cesur insanların intikamıdır" böyle bi söz duymuşturm vakti zamanında bende cesur bi kızım:)

renkli61 29-09-2009 10:25 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Hala aklımdaki soru işaretlerinden kurtulamadım ama kurtulmak için bi girişim yaptım inşallah sonuçsuz kalmaz...aylardır okul açılsın diye bekledim ama bu yıl her şey çok zor 2 yıl yattık şimdi kendimizi gösterme zamanı heralde:D tüm dersler sunumlu...bir kaç hafta sonunda telkinlerin ne kadar işe yaradığını görcem inşallah sınıfa sunum yaparken...Bugün derste kendimden sıkıldım yaa hoca hep soruları bana sordu sınıfıda iyi eğlendiiyorum ama:)aklınıza gelen ilk ağaç çeşidini söyleyin dedi millet kavak,çam,çınar falan bana sıra geldi okaliptus dedim yaa tabii haliyle herkes güldü bana nerden geldiyse aklıma ilahi ben:):)Şu belirsizlik halini bi atlatsam her şey çok daha güzel olacak biliyorum. Kahkahalarla gülerken birden içimde bi sıkıntı belirmesi beni sinir ediyo mutluyum yaa bırak sıkıntı yakamı.Nedense sıkıntı hep aynı nedenlerden çıkıyo zamanında aşamadığım ya da aşmak istemediğim engele sürekli takılıp duruyorum.Bugün şans eseri bi kitapla karşılaştım çok güzel hikayeler vardı içinde yaşama dair.Bi tanesi çok hoşuma"buda geçer" hayatta her şey geçici hayat durağan değil her saniye diğerinden farklı.ayy ne çok konuşuyorum ben yaa burda bile susmuyorum öğrencilerime Allah sabır versin:Pson şey hayatımdaki her şeyi ben seçerim bu benim hayatımsevincli

renkli61 03-10-2009 10:16 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
dengesiz bi ruh halindeyim ya bir çok mutlu oluyorum atlıyorum zıplıyorum kahkahalarla gülüyorum sonra bi bakmışın sanki dünya başıma yıkılmış gibi huzursuz içim sıkılmış.İçten ta derinden bi şeyler beni sıkıyor.Özellikle geceleri kendi halime kaldığımda.yalnızlık yaramıyo bana heralde çok sosyal oldum:):) aslında hayatımın en güzel yılları benim en verimli çağım işte.2 hafta sonra sunumum var kocaman insanlara hiç bir şey bilmiyomuş gibi ders anlatmak ne kadar da zor.Neyse onuda hallederiz inşallah.Ahhh ben ahh.blissy

renkli61 08-10-2009 04:18 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
hergün yeni şeyler duyuyorum.neden insanlar bu kadar kötü olabiliyo?olmayan şeyler hakkında nasıl konuşuluyo olmuş gibi?insanın adını karalamak bu kadar mı basit.Bu kişilerde kalp var mı Allah'ım.Canımı yakmak çok mu eğlenceli geliyo insanlara?öbür yandan çok mu zor sevdiğine sahip çıkmak onu kollamak korumak.en küçük bi dalgalanmada var mı vazgeçmek...ne biçim bi yer burası Allah'ım.Tüm benliğimle kalbimle başka yerde olmayı istiyorum.çekim yasası çalış lütfennn.yolla beni burdan:(:(doğduğum büyüdüğüm şehirden nefret ettirdiler beni:(

renkli61 12-10-2009 08:22 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Bu aralar çok şaşkınım:) düşünce gücümden korkmaya başladım.Kimi düşünsem aklımdan geçirsem mutlaka onla ilgili bir şeyler oluyor.Geçen bi gece arkadaşımı düşünüyordum tam o sıra msj geldi ondan.numarasını verdiğinden beri yazdığı ilk msjdı normal arkadaş yazsa şaşırmazdım:) dün arkadaşa dersanedeki kimya hocamdan bahsediyordum ne hikmetse adamı bugün okulda karşımda görünce çok şaşırdım yaa 3 sene olmuştu görmeyeli.Daha bir sürü örnek var tabii.Aslında düşüne düşene hayatıma çektiğim şeyler yüzünden çok acı çektim:(:(neyse artık olumlu şeyler düşünüyorum.Kendimden korkuyorum artıksevincliÇok acayip şeyler düşünüyorum çünküsevinclihepsinin olduğunu düşünsenize anammm:)
Cuma günü sunumum var ama hala ders planını ve etkinlikleri hazırlamış değilim ne üşengecim ya.Telkinleri dinlemeye başladıktan sonraki ilk sunumum bu o yüzden önemli benim için.Telkinlerin etkilerini görmek açısından iyi bi deneyim olacak.Hoca hep hızlı ders anlattığımı söylerdi napim ya sabırsız insanım hemen bitsinde milletin karşısından kurtulayım istiyorum:)Halbuki normalde sınıfın huzurunda dururum öyle çekinen bi insan değilim zaten.Allah bi rahatlık vermiş bana:):):)


blue jaloon 12-10-2009 08:30 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
[quote=renkli61;528781]Bu aralar çok şaşkınım:) düşünce gücümden korkmaya başladım.Kimi düşünsem aklımdan geçirsem mutlaka onla ilgili bir şeyler oluyor.Geçen bi gece arkadaşımı düşünüyordum tam o sıra msj geldi ondan.numarasını verdiğinden beri yazdığı ilk msjdı normal arkadaş yazsa şaşırmazdım:) dün arkadaşa dersanedeki kimya hocamdan bahsediyordum ne hikmetse adamı bugün okulda karşımda görünce çok şaşırdım yaa 3 sene olmuştu görmeyeli.Daha bir sürü örnek var tabii.Aslında düşüne düşene hayatıma çektiğim şeyler yüzünden çok acı çektim:(:(neyse artık olumlu şeyler düşünüyorum.Kendimden korkuyorum artıksevincliÇok acayip şeyler düşünüyorum çünküsevinclihepsinin olduğunu düşünsenize anammm:)
Cuma günü sunumum var ama hala ders planını ve etkinlikleri hazırlamış değilim ne üşengecim ya.Telkinleri dinlemeye başladıktan sonraki ilk sunumum bu o yüzden önemli benim için.Telkinlerin etkilerini görmek açısından iyi bi deneyim olacak.Hoca hep hızlı ders anlattığımı söylerdi napim ya sabırsız insanım hemen bitsinde milletin karşısından kurtulayım istiyorum:)Halbuki normalde sınıfın huzurunda dururum öyle çekinen bi insan değilim zaten.Allah bi rahatlık vermiş bana:):):)

mrb
aklindan gecirmeyle düsünmeyi ayirt etmek lazim
aklindan gecirme bilincsiz yapilan korkulucak bisi yok.
düsünme bilincli yapilan
yani bundan ne anliyoruz düsüncelerle kendini korkutuyosungirlhaha

renkli61 12-10-2009 08:37 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
tamam o zaman düşüncelerimden korkuyorum:)

darkdays 13-10-2009 06:24 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
günlüğün hayırlar getirsin :) ben sana bişi sormak istiyorum uygun mu burası bilmiyorum ama bana iki noktayı anlatabiir misin gerçekten yapmak çok istiyorum ama anlayamıyorummm :(

renkli61 13-10-2009 10:12 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Alıntı:

darkdays Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528869)
günlüğün hayırlar getirsin :) ben sana bişi sormak istiyorum uygun mu burası bilmiyorum ama bana iki noktayı anlatabiir misin gerçekten yapmak çok istiyorum ama anlayamıyorummm :(

ya aslında bende pek anlamadım ya neyse:):):)tamamen düşünce gücü benim ki de ya olmasınu istediğin şeyi olmuş gibi düşünüyorsun genelde yiyo:D
düşünce gücüm bugün yine şaşırttı beni:)çok ayacip düşünüyorum ya:)saol beynim seni seviyorum:D

renkli61 15-10-2009 12:54 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
değşiyorum değişiyorum yalnız 1 konuda değişemiyorum.Evren eyvallah bu kez çok erken gerçekleştirdin düşüncelerimi:)iyi mi kötü mü oldu bilemiyorum.ama her şeye rağmen mutluyum ya artık olumlu düşünüyorum bu sayede huzuru buldum.Artık hep enerjik hep alıcılarım açık şekideyim.Şikayette etmiyorum bir şeylerden.Galiba ben oldumsevinclibu siteyi bulduğum gün ne kadar karmaşa içindeysem şimdi o kadar huzurluyum.Anı yaşıyorum:)ne geçmiş ne gelecek şuanda yaşıoyoruz biz.Kaygılar boşa.Şunu da anladım başkalrının ne diyceni düşünürsen asla mutlu olamazsın.Bu benim hayatım ve her şeyi ben seçerim...
mutluluğu ,başarıyı,huzuru seçiyorummmmmm...herkesi seviyorummm 1 kişi hariç:P

renkli61 16-10-2009 09:01 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
hergün tamam ya artık her şeyi öğrendim parçalar oturdu diyorum yok.Hep yeni şeyler çıkıyor.Ne hala gelmiş hayatım.alt üst durumdayım.başkalarının ne düşündüğü mü önemli senin ne hissettiğin mi?benim için tek önemli hissettiklerim banane o onu demiş bu bunu demiş ben mutluysam yanlışımıda severim kim karışır ki?Bunu anlatamadım bir türlü galiba kısa devre yapmak daha kolay engelleri aşmak zor geliyor bazılarına.Ben seviyorum mutluluğumun engellerini aşmayı.Kazanmaya değiyorsa beklemeye de değer benim için!!! karmaşa karmaşa karmaşa.Ama ben mutluyum yaaasevinclikim ne derse desin mutluyum...dün gece yaşanan o kadar olumsuzluğa rağmen o kadar duyduğum şeye rağmen bugün paşalar gibi sunumumu yaptım. Hoca ders anlatmamı beğendi etkinliklerimi de tabii ki bi kaç eksikleri söyledi işte ama geneli güzeldi dedi:):) bazılarına cesur olmayı öğretemediysem de her şeye rağmen iyi bir öğretmen olcam bensevinclitelkinlerin etkisini de gördüm miletin içinde çok rahattım ya neler söyledim derste:):) ay kendimi seviyorum ya...ne birlikte oluyo ne ayrı oluyo diyen kişiye inat:)

renkli61 18-10-2009 07:42 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
az önce düşündümde bide hayır deme telkini olsaymış diye.İnsanların en büyük sorunu bu hayır diyememe kanımca.Mesela ben bu hayır lafını bi türlü kullanamadığımdan mutsuz oluyorum...Bu cümleden herzaman mutsuz olduğum anlaşılmasın evde olmadığım sürece gayette mutluyum:Ddoğal yaşam alanımda yanisevincli(evde olunca takılcak kimse olmuyor da) galiba yine bi kararın eşiğindeyim çok garibim ya ikilemlerden bi türlü çıkamıyorum...ahh benim bu düşünce gücüm yok mu çekiyorum işte hayatıma...bu arada bu telkinlerin etkilerini baya görüyorum ne bilim beni mutsuz eden bir şey oluyorsa da bu fazla sürmüyor kendi kendime amann salla diyorumsevinclisevincli hep gülüyorum ne bulursam:Dgeçen gün garson içeceğimi getirdi çok gülümsemişim arkadaşım şaşırmış neden o kadar fazla gülümsedim diye ne bilim içimden geliyo:D aaa bide şu kilo sorunumu çözsem herkesin aksine bende kilo almaya çalışıyorum lakin bi türlü olmuyo:(:(bugün yine bi abi ne kadar zayıflamışın yemek yemiyor musun dedi sinir oluyorum bu soruya.Şöyle helalinden bi 52 olsaymışım...ne kadar çok konuşuyorum ben yaasmil56

yeni bir hayat 18-10-2009 10:33 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerinin en bariz etkisidir hayır diyebilmek renkliciğim..Demek ki biraz daha yolun var bu konuda..Bu çok önemli kelimeyi kullanamamak gerçekten de insanı mutsuz yapıyor..Kendine saygısını azaltıyor.Bunu da en kısa zamanda aşarsın eminim..actionsmile

renkli61 19-10-2009 12:03 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 535118)
Ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerinin en bariz etkisidir hayır diyebilmek renkliciğim..Demek ki biraz daha yolun var bu konuda..Bu çok önemli kelimeyi kullanamamak gerçekten de insanı mutsuz yapıyor..Kendine saygısını azaltıyor.Bunu da en kısa zamanda aşarsın eminim..actionsmile

amin inşallah:):)

smeiurbrg 19-10-2009 03:58 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
dünyaya meydan okuyanların kuvveti allaha güvenmekle başlar.bu söz amerikan dolarından alıntıdır.fakat adamlar bu gün sözünün arkasındalar..

renkli61 24-10-2009 08:14 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Allahım çokkkkk mutluyummmm.Şahane bi haber aldım.Ama içimde bi tuhaf oldu.Kaç yıdır bu anı beklemiştim ama bi tuhaf oldum yine de:):)Ya bu siteyle tanıştığımdan beri hep iyi şeyler oluyo istisnalar hariç. inşallah sonucuda güzel olur.Beklediğim senelere katlandığım sıkıtnılara değer inşallah.AMİNNN. mutluyummmmmmmmmmmmmmsevinclisevinclisevinclihayat ne garip ya önce kaybettiriyo sonra bulduruyo ve ne buluşşş...sanırım kıymetini bilelim diye yaptırıyo.

aybükem 25-10-2009 11:55 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
s456hep mutlu olasınız

Sultan 25-10-2009 03:32 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
mutluluk sürekli gölgen olsun güzel kızy789

renkli61 29-10-2009 01:46 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
mutluluk dilekleriniz için saolun arkadaşlar:)Bengusu'cum sen çok mutluluk dlemiştin bana mutluluğumda eminim ki seninde katkın var canım benim sende inşallah çok çok mutlu olursun:) Bu aralar telkinleri dinleyemiyorum ya.Ama etkilerini görüyorum içimde huzur var ya eskisi gibi bi durumu düşünüp düşünüp durmuyorum kafam rahat.pozitif düşünceler var sürekli.Çok üzülüp ağlayamıyorum bile o derece bi haldeyim:D
aman benden mutlusu yok zaten:) Her şey yavaştan rayına oturuyor.Aaaa hemen aktarayım yaza nişanım var:)Tabii ailem ikna olursa ama biliyorum ki ben istedikten sonra olmayacak bi şey yok ve ben istiyorum:)) mutluyummmmm holeyyyy...
1hafta sonra sınavlarım başlıyor çalışmaya başlasam iyi olacak lakin bu üşengeçlik yakamı bırakmıyo ağzını burnunu
kırcam sonunda:):) kendimi biraz çalışma havasına sokayım anca hazır olurum:D

aybükem 29-10-2009 06:08 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
mutluluklar dilerim canım

renkli61 12-11-2009 07:57 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
yarın ki sınava çalışmam gerekiyor lakin içimden çalışmak gelmiyo.İçten doğru bi sıkıntı sardı bedenimi hadi hayırlısı.biraz mutluluk telkini dinleyeyim geçer belkim.Sınavlardan hiçbi şeye vakit kalmıyo ya kaç zamandır telkinlerimi de dinleyemiyorum.Gerçi çalıştıklarım pek sınavlara yansımıyo o kadar da başarı için olumlama yapıyorum ama neyse:D artıkın havada kalcak değil ya olumlamalar vize olmadı finalde etki sağlar:D sınavlar haricinde her şey istediğim gibi gidiyo yani hayatım tıkırında Allah bozmasın aminnnn.Kafam rahat etti sonunda boşalmış gibi düşünce yok içinde eskiden kırk türlü düşünce geçerdi dururken.Neyse zorlayayım kendimi ders çalışsayım yoksam bu sınavda kötü geçecek bünyem kaldırmaz artık bu kadar sınavı^-^

renkli61 30-11-2009 07:52 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Bayadır günlüğüme bi şeyler yazamamışım.sınavlardan ödevlerden fırsat kalmıyor ki gerçi.Bayramımı hastalık mahvetti ya...Ateşler içindeyim kaç gündür neyseki hafiften düzeliyorum.Yarın ders anlatımım var lakin sesim kısıldı artık ne şekilde anlatacaksam dersi:Dİşkence gibi ya bu sesle hem bana hem dinleyecek olanlara.Eee meslek aşkı bu olsa gerek hastalık demeden ders anlatıcamsevinclioff gitti billur gibi sesim yarına kadar geri gelmesi lazımmmm. Hastalıktan gayrı her şeyler Allah'a şükürler olsun iyi gidiyor. Çok istediğim bi şey vardı onuda hayırlısıylan haftaya gerçekleştirecem holeyyy.Benden korkulur he kafama koyduğum şeyi mutlaka yapıyorum:D

Sultan 30-11-2009 08:11 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
y789geçmiş olsun canım hep mutlu olasın

renkli61 01-12-2009 12:15 AM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571929)
y789geçmiş olsun canım hep mutlu olasın

saol canım geçmiş olur inşallah sabaha kadar yoksam benim not nanay:D:D

renkli61 09-12-2009 10:57 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Aylardır düşündüğüm bi şeyi yarın inşallah gerçekleştiriyorum.Bedenimle ruhumu aynı şehirde buluşturcam sonundasevincliKaç zamandır olmasını istediğim bi şeydi bu.Ne güzel az öncesine kadar aksilik düşünmedim ama birileri canımı sıktı ya bi şey olursa ya aniden dönmen gerekirse falan.Ben bu gidiş için sunumlarımı bile hep bi araya sıkıştırdım ya.Daha aksilik ne olsun.Offff başkalarının olumsuz düşüncelerinden nefret ediyorum.Ben gidiyorum ve istediğim zaman rahat bir şekilde dönüyorum olay bu kadar basit. Ne gerek var kötü düşüncelerle mutluluğu gölgelemeye yaa.Amannn ben mutluyumm ve de çok heycanlıyım.Sabah olsun istiyorum biran önce gideyim istiyorum...Her şey çok güzel olacak...

renkli61 15-12-2009 09:08 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
bu istediğim şeyi yapabilme huyuma bayılıyorum.Çok güzel 2gün geçirdim ve hiçbir aksilik olmada.Çok mutluyummmmmmsevincliherkesin olmumsuz laflarını benim olumlu düşüncem yendi işte ohh.Önümde zor günler var hissediyorum hep olumlu düşündüm ama bu konu biraz zorlayacak gibi beni.Ailem sevdiceğimi istemiyo yaa.Anlamıyolar beni herkesin doğrusu kendine,bana göre olur onlara göre olmaz oluyo.sonuçta onla ben bir ömür geçireceğim ve ben istiyorum kaçarı yok istediğimi yaparım.Hiç kimseyi kırmak istemiyorum herkesin rızasıyla olsun istiyorum.Nolurdu mantıklarını bırakıp birazda benim taraftan baksalar.benim tarafta her şey süper halbuki.Off Allah'ım yardım et...

Sultan 18-02-2010 09:34 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
sevgili renkli61 özletiyorsun seni görünce merhaba demeden geçmek istemedim.umarım her şey yolundadır.y789

renkli61 18-02-2010 09:34 PM

Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...
 
Ne kadar uzun zaman ayrı kalmışım günlüğümden ahh canım özledim mi ney:D canım sıkkın ya aslında sıkkın olduğuna mı inandırıyorum kendimi onuda bilmiyorum.Telkinleri uzun süredir dinlemiyorum sınavdı ödevdi baya bi ara verdim ama her şey yolunda gidiyor.Düşüne düşüne çok şeyi değiştirdim.Ama önümde değiştirmem gerekn koca 2 engel var ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.Şimdiye kadar her istediğimi -inanarak olacağını düşünerecek ve çaba harcayarak istediğim her şeyi-gerçekleştirdim.Bunuda gerçekleştireceğimden eminim ama yine de canımı sıkıyor bekleme süreci her şey hemen olsun istiyorum.Bana süper bi olumlama lazım ben yapıyorum ama daha etkili bi şey var mı onuda bilmek istiyorum ahhh çekim yasası şimdiye kadar her istediğimi yaptın bunuda yap.İki arada kaldım inandığım şeyi sonuna kadar savunuyorum ama başkalarının inandıklarını nasıl değiştirceğimi bilmiyorum bu uğurda sanırım çok kişiyi üzüyorum offf ne kadar ortalarda kaldım ne zormuş kız olmak...Neyse iyi düşün iyi olsun ilkesini devam ettireyim ben...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.